ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!

11759views 152comments Зала на срама
Такааа...изтрития коментар е лична нападка върху личността на PFC BECKS и няма нищо общо с темата.Лил изложи факти и докажи,че ние не си вършим работата(wait) Това кой какъв е в живота и кой не ходи и заради кого не ходи по стадионите не е наша работа.Моля пиши по темата.

Новости в играта

7745views 130comments Общи дискусии
Трябва да се смесят няколко конференции и да се премахне ненужната "D" група, а и даже "C". Интереса много спада, когато видиш, че за цялото първенство имаш 5-6 мача, които са завързани и още 25, в които да излезеш с контузени играчи отново побеждаваш. Това смесване обаче може да доведе до ново отказване на играчи... имам предвид, че ще има потребители, които са развивали отбор повече от 1,5 г ( като мен ) и да се окажем изведнъж в група с отбори, които са недсегаеми. Аз няма да се откажа, нооо трябва да се поизпипа така, че отборите, които може да се паднат в една група да са по-равностойни.

Новости в играта

аз имам едно предложение можели мачовете да започват в 17.30 например,а не както сега в 16.00 някой хора са на работа и нямат възможност да влизат по рано през деня,нито мога да следя мачовете нито мога да правя смени

Новости в играта

Има добри предложения, особено ми харесват тези на Символ, в частност точката за ЛШ! :)

Новости в играта

лека вечер :) . С никой не искам да се карам. Ти каза, че когато двама правят нещо, еди какво си третия... Предполагам визираше мен и админа, както и твоето навиране в качеството ти на трети ;)

Новости в играта

Събота вечер е аз излизам.За хората които си нямат работа и само се чудят с кого и как да се скарат им пожелавам приятна вечер.

Новости в играта

ами щом са се РАЗБРАЛИ преди, как така сега решава да се допитва до нас? да се РАЗБЕРЕ пак админа с хората, които са му изгодни и да си спусне готови решенията ... и да е ясно веднъж завинаги - в тая игра никви правила не важат, а само РАЗБИРАНЕ между отделните мениджъри и админа

Новости в играта

Има една поговорка дет беше нещо като двама като правят нещо ( ще ти го пиша на ЛС) трети да не се намесва.И в цивилизования свят хората се РАЗБИРАТ когато имат проблем.Щом играят и двата отбора значи са се РАЗБРАЛИ.И пак казвам не заем страна казвам мое мнение,пък дали на теб ти харесва или не си е твоя работа.

Новости в играта

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Първо тук не е мястото за това. .....точно тук му е мястото. Админа се оплаква, че играта върви към погребване. Ами с този жест към даден отбор той погреба други 4 отбора !?!?!?! Второ кражба означава да ти откраднат нещо......отбора е създаден от един мениджър, даден е на друг, след 2 год първия мениджър се радва на готов отбор и решава без да уведоми никой да влезе да промени мейли и пароли и да стане шампион с отбора...както се и случи... Това е КРАЖБА. До колкото съм чел,Монреал е направил регистрацията и отбора е негов.Аз не мога да заема страна защото не съм бил там като са се разбирали.Може да са се разбрали нещо и никой не знае какво...........ивенно не си бил там и не си знаел какво са се разбрали. "РАЗБРАЛИ"??? Значи в играта няма правила, а има РАЗБИРАНЕ между мениджъри и админ, така ли??? ами значи тук е мястото на коментара ми .... Така че админа според мен взе правилното решение.......... похвално пак, че го защитаваш, но такова липсваше. Заключи отбора, отключи го след 10 дена и никой нищо не разбра какво са говорили, какво са се "РАЗБРАЛИ" както казваш. Така, че докато има мениджъри и админ, които се РАЗБИРАТ, не очаквай играта да върви.. Дай сега предложение за играта как да го оправим.Ако това ти е проблема дай предложение как за друг път да не става така ........... да това ми е проблема, искам адекватни решения сега за преди, за да повярвам сега за в бъдеще, че има желание. Ако мислиш, че това не е проблем дай да се РАЗБЕРЕМ с теб да вляза и аз в отбора ти, а споко няма да променям нищо ;) .... или пък дай да си разменим групиите, защото аз с крадец в нашата група не искам да играя хубаво е да има такива хора да го защитават, след като случилото им е далеч от главата ..щом не е в нашата група в другата може да е ... дето се вика не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.. </blockquote>

Новости в играта

Първо тук не е мястото за това.Второ кражба означава да ти откраднат нещо.До колкото съм чел,Монреал е направил регистрацията и отбора е негов.Аз не мога да заема страна защото не съм бил там като са се разбирали.Може да са се разбрали нещо и никой не знае какво.Така че админа според мен взе правилното решение.Дай сега предложение за играта как да го оправим.Ако това ти е проблема дай предложение как за друг път да не става така

Новости в играта

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Очаквам предложенията Ви да дискутираме какви новости е добре да въведем в играта, за да се раздвижат малко нещата.</blockquote> оставам настрана критиките ми към Вас през годините. Имам един-единствен въпрос, защо позволихте на ОТКРАДНАТ ОТБОР да играе в нашата/Вашата група? Всички знаят потърпевш беше БЪРЗИ И ЯРОСТНИ. И да копирам, черно на бяло: #1 Автор: Corinthians, добавен на: 12 Март 2010 00:54 (пе)цитирай ... Условия за ползване на Shampioni ... 7: При пряко (влизане в чужд акаунт без знанието на собсвеника, т.е. хакване) и непряко (намесване в играта на чужд акаунт), нарушителят се наказва с изтриване на акаунта." .. както й: Автор: Монреал Импакт 22 Дек 2014 | 15:28 не мисля че трябва да ти давам обяснение какво сме си говорили с админа преди 2 години и не мисля че е твоя работа ... (тук дори оставихте да се създаде впечатление за по особени взаимотношения между Вас и мениджър от групата ни).. Извинявайте г-н Админ, но то в нашата (вашата) група не взехте адекватните мерки и оставихте да играе ОТКРАДНАТ ОТБОР, какво остава за други мерки. Но съм склонен да повярвам за промяната, която говорите - като на първо време вземете справедливо решение на случая относно кражбата (като например преместите отбора, или стартира наравни начала с нов отбор в групата ни)... напомням, че само от тук загубихте 4 много сериозни клиенти PACO, БОТЕВЪ ПЛОВДИВ, БЪРЗИ и ЯРОСТНИ и мен ...

Давай факти както каза колегата.

ЛИЧИ СИ?Добре че се сещаш че си имал такива...

Май някой му липсват първите 7 години

Приятел искам да изложиш конкретни факти кой не си върши работата.Отворил си тема ок :) Сега изложи факти(wait) Аз пък мисля,че модовете си вършат работата и то както трябва.Всичко,което зависи от тях се прави.Ти си на ход......

Нямам друг освен този!Нещо влизаш в някакви филми.Ето как почнаха да обиждат .Ей сега ще се излее помията и после да не се сърдите.АЙДЕ ПЛЮТЕ ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА!Админа ако ви остави да обиждате и плюете е ясна работата...

Абе ти нормален ли си.Явно не си,като не ти харесва недей влиза.Не занимавай хората с твоите глупости.Вече прекаляваш.Ами ти с колко отбора си.Айде стига вече.

11-2 една лига в която шумен и zwan си развяват коня и въртят далавери с админа. ПРЕДЛАГАМ: 1.Да се види кой е тоя zwan?Кое е истинското му име! 2.Кой е този шумен който работи в полицията и срами ведомството? За това държавата е на тва дередже защото в институциите работят подобни прокажени елементи. 3.Защо шумен и зваn си шушукат с АДМИНА по скайпа и се върти далавера? 4.Защо не се отвори трансферния прозорец за да се види свинщината на мултаците? 5.ОСТАВКА НА РЪКОВОДСТВОТО КОЕТО ЗАЕДНО С ШУМЕН И ZWAN подържа мафиотските структури в играта. 6.Админе като не може да се играе честно под твое ръководство продай сървъра на друг честен собственик за да се справи с недъгавостите в играта и изхвърли всички мошеници! 7.Е сега колеги гледайте треакцията на шумен и zwan .От десет бари помия ще извадят за да плюят.

Завръщането на Лил

3638views 44comments Зала на срама
(beer) В(pi) Е(pi) С(pi) Е(pi) Л(pi) А(pi) К(pi) О(pi) Л(pi) Е(pi) Д(pi) А(beer)

Новости в играта

Знам че това не е от най-големите проблеми, но мисля че би било хубаво титлите при ДЮШ-а също да носят кредит от музея. Или ако сметнете това за ненужно то поне шампиона при децата да взима половината от сумата на шампиона при мъжете (тоест 25 000 кредит)