ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
11759views
152comments
Зала на срама
Такааа...изтрития коментар е лична нападка върху личността на PFC BECKS и няма нищо общо с темата.Лил изложи факти и докажи,че ние не си вършим работата(wait) Това кой какъв е в живота и кой не ходи и заради кого не ходи по стадионите не е наша работа.Моля пиши по темата.
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
Трябва да се смесят няколко конференции и да се премахне ненужната "D" група, а и даже "C". Интереса много спада, когато видиш, че за цялото първенство имаш 5-6 мача, които са завързани и още 25, в които да излезеш с контузени играчи отново побеждаваш. Това смесване обаче може да доведе до ново отказване на играчи... имам предвид, че ще има потребители, които са развивали отбор повече от 1,5 г ( като мен ) и да се окажем изведнъж в група с отбори, които са недсегаеми. Аз няма да се откажа, нооо трябва да се поизпипа така, че отборите, които може да се паднат в една група да са по-равностойни.
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
аз имам едно предложение можели мачовете да започват в 17.30 например,а не както сега в 16.00 някой хора са на работа и нямат възможност да влизат по рано през деня,нито мога да следя мачовете нито мога да правя смени
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
Има добри предложения, особено ми харесват тези на Символ, в частност точката за ЛШ! :)
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
лека вечер :) . С никой не искам да се карам. Ти каза, че когато двама правят нещо, еди какво си третия... Предполагам визираше мен и админа, както и твоето навиране в качеството ти на трети ;)
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
Събота вечер е аз излизам.За хората които си нямат работа и само се чудят с кого и как да се скарат им пожелавам приятна вечер.
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
ами щом са се РАЗБРАЛИ преди, как така сега решава да се допитва до нас? да се РАЗБЕРЕ пак админа с хората, които са му изгодни и да си спусне готови решенията ... и да е ясно веднъж завинаги - в тая игра никви правила не важат, а само РАЗБИРАНЕ между отделните мениджъри и админа
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
Има една поговорка дет беше нещо като двама като правят нещо ( ще ти го пиша на ЛС) трети да не се намесва.И в цивилизования свят хората се РАЗБИРАТ когато имат проблем.Щом играят и двата отбора значи са се РАЗБРАЛИ.И пак казвам не заем страна казвам мое мнение,пък дали на теб ти харесва или не си е твоя работа.
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Първо тук не е мястото за това. .....точно тук му е мястото. Админа се оплаква, че играта върви към погребване. Ами с този жест към даден отбор той погреба други 4 отбора !?!?!?!
Второ кражба означава да ти откраднат нещо......отбора е създаден от един мениджър, даден е на друг, след 2 год първия мениджър се радва на готов отбор и решава без да уведоми никой да влезе да промени мейли и пароли и да стане шампион с отбора...както се и случи... Това е КРАЖБА.
До колкото съм чел,Монреал е направил регистрацията и отбора е негов.Аз не мога да заема страна защото не съм бил там като са се разбирали.Може да са се разбрали нещо и никой не знае какво...........ивенно не си бил там и не си знаел какво са се разбрали. "РАЗБРАЛИ"??? Значи в играта няма правила, а има РАЗБИРАНЕ между мениджъри и админ, така ли??? ами значи тук е мястото на коментара ми ....
Така че админа според мен взе правилното решение.......... похвално пак, че го защитаваш, но такова липсваше. Заключи отбора, отключи го след 10 дена и никой нищо не разбра какво са говорили, какво са се "РАЗБРАЛИ" както казваш. Така, че докато има мениджъри и админ, които се РАЗБИРАТ, не очаквай играта да върви..
Дай сега предложение за играта как да го оправим.Ако това ти е проблема дай
предложение как за друг път да не става така ........... да това ми е проблема, искам адекватни решения сега за преди, за да повярвам сега за в бъдеще, че има желание. Ако мислиш, че това не е проблем дай да се РАЗБЕРЕМ с теб да вляза и аз в отбора ти, а споко няма да променям нищо ;) .... или пък дай да си разменим групиите, защото аз с крадец в нашата група не искам да играя
хубаво е да има такива хора да го защитават, след като случилото им е далеч от главата ..щом не е в нашата група в другата може да е ... дето се вика не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле..
</blockquote>
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
Първо тук не е мястото за това.Второ кражба означава да ти откраднат нещо.До колкото съм чел,Монреал е направил регистрацията и отбора е негов.Аз не мога да заема страна защото не съм бил там като са се разбирали.Може да са се разбрали нещо и никой не знае какво.Така че админа според мен взе правилното решение.Дай сега предложение за играта как да го оправим.Ако това ти е проблема дай предложение как за друг път да не става така
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Очаквам предложенията Ви да дискутираме какви новости е добре да въведем в
играта, за да се раздвижат малко нещата.</blockquote>
оставам настрана критиките ми към Вас през годините. Имам един-единствен въпрос, защо позволихте на ОТКРАДНАТ ОТБОР да играе в нашата/Вашата група? Всички знаят потърпевш беше БЪРЗИ И ЯРОСТНИ.
И да копирам, черно на бяло:
#1 Автор: Corinthians, добавен на: 12 Март 2010 00:54 (пе)цитирай ... Условия за ползване на Shampioni ... 7: При пряко (влизане в чужд акаунт без знанието на собсвеника, т.е. хакване) и непряко (намесване в играта на чужд акаунт), нарушителят се наказва с изтриване на акаунта." ..
както й:
Автор: Монреал Импакт 22 Дек 2014 | 15:28
не мисля че трябва да ти давам обяснение какво сме си говорили с админа преди 2 години и не мисля че е твоя работа ... (тук дори оставихте да се създаде впечатление за по особени взаимотношения между Вас и мениджър от групата ни)..
Извинявайте г-н Админ, но то в нашата (вашата) група не взехте адекватните мерки и оставихте да играе ОТКРАДНАТ ОТБОР, какво остава за други мерки.
Но съм склонен да повярвам за промяната, която говорите - като на първо време вземете справедливо решение на случая относно кражбата (като например преместите отбора, или стартира наравни начала с нов отбор в групата ни)...
напомням, че само от тук загубихте 4 много сериозни клиенти PACO, БОТЕВЪ ПЛОВДИВ, БЪРЗИ и ЯРОСТНИ и мен ...
|
|
ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК! |
|
|
|
11759views
152comments
Зала на срама
Приятел искам да изложиш конкретни факти кой не си върши работата.Отворил си тема ок :) Сега изложи факти(wait) Аз пък мисля,че модовете си вършат работата и то както трябва.Всичко,което зависи от тях се прави.Ти си на ход......
|
|
11759views
152comments
Зала на срама
Нямам друг освен този!Нещо влизаш в някакви филми.Ето как почнаха да обиждат .Ей сега ще се излее помията и после да не се сърдите.АЙДЕ ПЛЮТЕ ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА!Админа ако ви остави да обиждате и плюете е ясна работата...
|
|
11759views
152comments
Зала на срама
Абе ти нормален ли си.Явно не си,като не ти харесва недей влиза.Не занимавай хората с твоите глупости.Вече прекаляваш.Ами ти с колко отбора си.Айде стига вече.
|
|
11759views
152comments
Зала на срама
11-2 една лига в която шумен и zwan си развяват коня и въртят далавери с админа.
ПРЕДЛАГАМ:
1.Да се види кой е тоя zwan?Кое е истинското му име!
2.Кой е този шумен който работи в полицията и срами ведомството?
За това държавата е на тва дередже защото в институциите работят подобни прокажени елементи.
3.Защо шумен и зваn си шушукат с АДМИНА по скайпа и се върти далавера?
4.Защо не се отвори трансферния прозорец за да се види свинщината на мултаците?
5.ОСТАВКА НА РЪКОВОДСТВОТО КОЕТО ЗАЕДНО С ШУМЕН И ZWAN подържа мафиотските структури в играта.
6.Админе като не може да се играе честно под твое ръководство продай сървъра на друг честен собственик за да се справи с недъгавостите в играта и изхвърли всички мошеници!
7.Е сега колеги гледайте треакцията на шумен и zwan .От десет бари помия ще извадят за да плюят.
|
|
Завръщането на Лил
3638views
44comments
Зала на срама
(beer) В(pi) Е(pi) С(pi) Е(pi) Л(pi) А(pi) К(pi) О(pi) Л(pi) Е(pi) Д(pi) А(beer)
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
Знам че това не е от най-големите проблеми, но мисля че би било хубаво титлите при ДЮШ-а също да носят кредит от музея. Или ако сметнете това за ненужно то поне шампиона при децата да взима половината от сумата на шампиона при мъжете (тоест 25 000 кредит)
|