ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!

14788views 152comments Зала на срама
<blockquote><h3>Scuderia Ferrari написа:</h3>Кое е прецедент бе момче?Кристално ясно си казах мнението.Искам да ми го обориш с факти.Айде да видя?Кое е ненормалното в трансферите?Къде са нарушени правилата?Ей двуличник май забрави колко ми писа на лични Такива,като теб много ги мразя...двуличници......Когато не изпълних желанието ти и почна да ме нападаш.Ами на мен не ми пука да знаеш.Фурнаджийска лопата си ти....Жалко,че си трия личните съобщения...Вече си имам обица на ухото.Малко ли ви се молех на двамата с монрела да прекратите?Кажи ве....малко ли???И се появи един,който нареждаше много яко и речника му непристоен за тук и затова беше наказан.Макар,че не съм длъжен да ти давам обяснения аз давам.А вие само говорите без никакви факти.</blockquote> Сгреших, като ти се извиних т.е. като казах не се сърди. Взимам си думите назад ... и виждаш ли колко учтиво ще използвам и аз думите използвани от нашия мод. Първо - да вярно избяга ми думата .. двуличник казваш. Благодаря ти. Та това е мод-а най-голям двуличник в играта ... та ти в своята група не можеш да се оправиш, виж си коментарите и отношението на другите хора към тебе н групата, тръгнал да оправя другите, двуличника. И много хубаво ги оправяш като ги наказваш ..ама само ако е срещу тебе казаното.. Второ - на лична ти го писах и сега го потвърждавам пак, двуличнико. Защо наказваш хората, които обиждат теб, а не наказваш хората, които обиждат нас фурнаджийска лопато??? При мен има игра на думи отобр Монреал, стана Монсрал, но думите които казва той после са от рода на "тъп" и така нататък. Взе ли отношение по това двуличнико??? Ман юн веднага наказа ли го като /признавам си/ те обиди? А "тъп ли си" не е обида нали двуличнико или като не обида да те питам *ъп ли си, че не го наказа? Трето - за трансферите - питах след като аз не разбирам нормално ли е това някой да ми каже нормално ли е? И след като е нормално това двуличнико, покажи ми още 7-8 отбора, които си извършват по 5 такива трансфера през 2 дни, както аз ти показах това нагледно фурнаджийска лопато??? Четвърто - хахаха .... ВЕ ... ВЕ .... хахаха... всъщност нека отпадне коментара за неграмотността на представител на админа ... ВЕ ..хахах Пето - влиза едно момче нов мениджър в играта във форума и гледа, че въпросния мод има 3 пъти повече минуси отколкото плюсове, използва обръщение ВЕ към клиентите на играта, и обижда потребителите на фурнаджийски лопати и двуличници, въобще играе ролята на "обединител и достоен заместник" на админа .. ВЕ ... ...страшен респект няма що ... ами да, наистина що за качества има този мод незнам ... някакъв друг епитет ще е май .. двуличник и фурнаджийска лопата няма да са достатчни ВЕ... Шесто - пак се извинявам, ако има нещо ВЕ ;)

Кое е прецедент бе момче?Кристално ясно си казах мнението.Искам да ми го обориш с факти.Айде да видя?Кое е ненормалното в трансферите?Къде са нарушени правилата?Ей двуличник май забрави колко ми писа на лични(puke) Такива,като теб много ги мразя...двуличници......Когато не изпълних желанието ти и почна да ме нападаш.Ами на мен не ми пука да знаеш.Фурнаджийска лопата си ти....Жалко,че си трия личните съобщения...Вече си имам обица на ухото.Малко ли ви се молех на двамата с монрела да прекратите?Кажи ве....малко ли???И се появи един,който нареждаше много яко и речника му непристоен за тук и затова беше наказан.Макар,че не съм длъжен да ти давам обяснения аз давам.А вие само говорите без никакви факти.:@ (puke) ЦИТИРАМ:Автор: Man Un 17 Дек 2014 | 01:56 и като си го подарил трябваше да си го вземеш(откраднеш) така ли Бе НЕЩАСТНИКО.ГЛУПАКА И СМЕШНИКА СИ ТИ-Монреал Импакт.ЦИГАНИН ПРОСТ(wait) След товаго предупредих...ЦИТИРАМ:Автор: Scuderia Ferrari 17 Дек 2014 | 18:29 Man Un моля въздържай се от подобни епитети Момчета,като човек ви моля за последно....спрете се Админа е във вашата група и ще изгорите Все пак ви вижда коментарите (wait) и СЛЕД ТОВА ТОВА БЕШЕ НЕГОВИЯ КОМЕНТАР:Автор: Man Un 18 Дек 2014 | 01:08 И какво като е в нашата група АДМИНА.Да спра да пиша ли?ТИ ПАРАЗИТ ТАКЪВ,ДУПЕДАВЕЦ,ДУПЕЛИЗЕЦ....(Scuderia Ferrari)....ПИШКОЛИЗЕЦ. СПРИ да се занимаваш с наща група-..СМЕШЕН СИ(wait) Ето ти факти(wait) Само говорите...смешни сте вече:@ (puke) Я кажи кое ми пристрастното?

ясно .. всичко е кристално чисто нали :D :D :D ... ами ОК момчета ... 5 трансфера са си 5 трансфера ... щом това е нормално, просто Ви моля да не се чудите "що не ни върви играта???" ...щото 5 трансфера на НЕ случайни отбора за 2 дни, аз досега в играта не съм видял ... и щом този прецедент за Вас е нищо - ОК ... няма да съм Ви от полза, да Ви подскажа защо не върви играта, както се чуди админа в една друга тема ... а що се отнася до Ферари /мое мнение не се сърди/, толкова пристрастен мод досега не бях срещал - де що има човек изказал се срещу него всичко е наказано, а за другите, че ги обиждат тях може ... важно е "безпристрастния мод" да не обиждат ... жалко г-н Админ, много жалко ... извинявам се още веднъж, че преча с хейтърските си коментари "как да се раздвижи" тая игра ... пробвайте например с повечко крадени отбори да пуснете в играта .... (n) (n) (n)

Саутхямтън и аз съм бил "Мод",точно те не могат да направят нищо даже и да искат,единствено което се сещам беше свързано със триене на коментари и до там.Не се задълбочавайте толкова много,гледайте и играта и не се отказвайте заради някаква глупост.(beer)

Абе ти къде видя равностойните играчи?Я си отвори очите бе приятел....Защо сте толкова черногледи?Разбирам да не ги ползват играчите и ей така да си прехвърлят кредит да съгласен съм с теб.Но те ги ползват.....единия дори ще се бори за титлата във вашата група с помощта на тези играчи.Като гледам са купени и горе долу еднакви цени.Не са в нарушение с тези трансфери,но всеки ще си го тълкува по различен начин.Много ще изреват,че тея си прехвърлят кредит и играчи.Другия от моята група пък си купува мааалко по-млади играчи,че аз като спра да играя със силните си играчи и той да спечелва купите след мен,поради простата причина,че в нашата група нямакой да ни измести от върха...или той или аз.Да прав си,че ще кажа това (wait) Не виждам нищо ненормално в трансферите.И двата отбора си ползват играчите.Това за мен не е прехвърляне на кредит.

Новости в играта

10041views 130comments Общи дискусии
Слет промените във дюш спорет мен няма смисъл със ограниченията защото дюш играч и супер талант ще станат еднакви силни и лично аз бих купил и двете. Ако мислите за новите мога да дам пример ако искат да купят млад играч пример на 14 години за два сезона цвните им стана нат 500 000 а един ст пак толкова те дарешават кои да купят.ИЗВИНЯВАМ СЕ ТРУДНО ПИША ОТ ТЕЛЕФОНА.

Новости в играта

<blockquote><h3>PASOV написа:</h3>Мислете нешто за суперталантите че са не продаваеми.</blockquote> Тогава определено ще се раздвижи трансферния пазар...

Новости в играта

Мислете нещо за суперталантите че са не продаваеми.

Новости в играта

(*) (beer) (*) Ще има ли някакво решение по предложението за удължаване на годините за продажба на играчи.Има доста доста добри на по 35-36 год...Нека да стане например да могат да се продават до 36 год.

а ще ме светнете ли какво трябва да означава, когато за 2 дни - 2 отбора, единия, от които е в групата на админа, а другия е в групата на модератора си разменят равностойни 5 играчи, като единия дава близо 3 000 000, а другия 4 000 000 ??? и как така все за едни може ...?!?!?!? лелелеле, ако и сега ми извадете от 9 кладенеца вода, вече наистина ще си помисля, че видите ли аз за нищо не ставам ... коментара на мод-а пък ще ми най-интересен "ами аз не виждам нищо ненормално в трансферите" .... да Ви и семейната игра стана тая ...

Новости в играта

Предложение за промяна: Добавя се допълнителен параметър – „надареност“. 1.Той е с постоянна стойност за целия "живот" на играча 2.Неговите стойности са три: „обикновена“ - стойност „1“ (нула) „добра„ - стойност „2“ (две) „отлична„ - стойност „3“ (три) 3. числовата стойност на „надареност“ се генерира на случаен принцип при самото генериране на играча 4. генератора на стойности да е заложен със следните вероятности: стойност 1 – 70% стойност 2 – 20% (все едно е един играч от пет възможни) стойност 3 – 10% (горе-долу един играч от десет възможни) 5.влияние на надареността както знаем, 15 минути тренировка повишават коефициента с 0,1 при тренирането, надареността се умножава с цифровата стойност на надареността. По такъв начин: обикновена – 0,1 *1 = 0,1 добра надареност – 0,1*2=0,2 отлична – 0,1*3=0,3 Смисъл на промяната: 1. подобрява се реалистичността – и в реалния футбол някои хора имат вродена дарба/способност/схватливост, която им позволява да усвояват футболните умения по-бързо/по-добре от другите 2. премахва се досегашната досадна предсказуемост в подобряването на уменията вследствие на тренировката за всички съществуващи играчи 3. въвежда се елемент на изненада – никога не си сигурен какъв младеж ще ти дойде в отбора. 4. повишава се заинтересоваността в развитие на юношеския отбор

Благодаря Донко.Жив и здрав да си ми приятелю.Когато обаче се наддава повече а се продава по ефтино има два варианта: 1-или играчът предварително да е бил обещан... 2-или става въпрос за чиста проба мошеничество... Винаги съм знаел че zwan - е злобен а шумен нечистоплътен...Всъщност в лига 11-2 има още един недоказан акаунт този 4ERDAFONA който също е в комбина другите двама а може и да акаунт на един от двамата. Всички в цялата игра знаят какви номера въртят и приканван за поредно админа да заключи и извади от играта мошениците. Защо админе ти ми унищожи готов дългогодишен труд а държиш тези които са по-чени от дявола? Като са толкова обичащи играта нека започнат да развиват като мен нов акаунт а не да се пърчат и кикотят отстрани на честните потребители. Аз пак ще си направя отбор дори този и още 19999 акаунта да ми заключиш... В играта се познавам с доста потрбители и тези които ме познават знаят че светата троица от 11-2 е корумпирана. ИНТЕРЕСНО ЩЕ Е ДА СЕ УЗНАЕ ЗАЩО АДМИНА ПОДПИРА ТЕЗИ АКАУНТИ НА ДОКАЗАНИ НЕЧЕСТИВЦИ.

<blockquote><h3>LOSC LILLE написа:</h3>ШУМЕН е мулти мошенически обор/братя сестри майки бащи баби дядовци/то кой ли от родата му не участва?Това всички го виждат но полицаят контактува по скайпа с админа и на него никога нишо не му се случва защото е от мениджърите с връзки.После модераторите каква вина има ли?Нали за тва сте начело на играта за да въвеждате ред а не безредие и облагодетелстване на протежетата.Надявам се че през Новата година ще си гледате повече работата и ще наказвате мошениците.Ето някои са предлагали двойно по-големи суми за някои играчи но те са продавани на ЧЕНГЕТО за по-малки цени защото то само си ги препродава. АДМИНА МЕ ПРИКАНВА ДА МУ СЕ ИЗВИНЯ.ОК АДМИНЕ НО ДОКАТО НЕ ОТСТРАНИШ ОТ ИГРАТА МОШЕНИЦИТЕ КАТО ШУМЕН ЗАЩОТО Е РЕДНО НЯМА ДА ТИ СЕ ИЗВИНЯ ЩОТО НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ СЪМ ТЕ ОБИДИЛ.Извади мошениците щото ти извади мене за едното нищо а тях държиш.Докажи че си почтен и че всички сме равнопоставени.</blockquote> Още веднъж ти повтарям (казах ти го много пъти докато ми пишеше лично)(wait) Модераторите нищо не могат да направят по въпроса с мулти отборите.Казвам ти го на чист български език.

Честита нова година от мен , нека сте живи , здрави и много успехи на всички :) Нека се включа и аз малко по темата...двамата играчи , които Зуан купи от Депортиво давах много повече кредит с по милион отгоре , но не бяха продадени на мен и никъде не съм се оплаквал и съм убеден ,че няма нищо нередно (поне се надявам де ).... С Шумен не се знаем (малко от играта само ) , но със Струйно се знаем и във Фейсбук и знам , че не са един и същи човек , а е много точно момче , което влиза в играта по навик..И ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ДА НАБЛЕГНЕТЕ НА ТОВА...ТОВА Е ИГРА ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ , А НЕ ДА СЕ ВКАРВАТЕ ПО ФИЛМИ ИЛИ ДА ПРАВИТЕ МУШЕНГИИ...НИЩО НЕ ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ТАЗИ ИГРА ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ !!! Едно време имаше тръпка в играта , надцакване за играчи , седене по цели дни да търсиш стойностни играчи , а в момента след 2 седмици игра влизаме само за рпс и смени....Приканвам всички играчи , нека малкото останали да запазим добрия тон и разбирателството :) Всички плюят ЛИЛ , но той може да потвърди , че винаги съм бил в добри отношения и с него !! (handshake)

ШУМЕН е мулти мошенически обор/братя сестри майки бащи баби дядовци/то кой ли от родата му не участва?Това всички го виждат но полицаят контактува по скайпа с админа и на него никога нишо не му се случва защото е от мениджърите с връзки.После модераторите каква вина има ли?Нали за тва сте начело на играта за да въвеждате ред а не безредие и облагодетелстване на протежетата.Надявам се че през Новата година ще си гледате повече работата и ще наказвате мошениците.Ето някои са предлагали двойно по-големи суми за някои играчи но те са продавани на ЧЕНГЕТО за по-малки цени защото то само си ги препродава.(chuckle) (puke) :* :D АДМИНА МЕ ПРИКАНВА ДА МУ СЕ ИЗВИНЯ.ОК АДМИНЕ НО ДОКАТО НЕ ОТСТРАНИШ ОТ ИГРАТА МОШЕНИЦИТЕ КАТО ШУМЕН ЗАЩОТО Е РЕДНО НЯМА ДА ТИ СЕ ИЗВИНЯ ЩОТО НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ СЪМ ТЕ ОБИДИЛ.Извади мошениците щото ти извади мене за едното нищо а тях държиш.Докажи че си почтен и че всички сме равнопоставени.(bow) (wait)

ФК СТРУИНО какво се правиш на ударен с мокър парцал. Продал си двама играчи на ЛИАЗ МАДАРА, който въобще не си развива отбора - стадиона му стои на 5 ниво, а всички знаем, че над 5 ниво трябва да се самоиздържа. В момента точиш кредит от админа, чрез ЛИАЗ МАДАРА. Не ни правете на глупаци - затова ЛИЛ мрънка, нно трябваше да изложи и факти. Но защо да се напъва, да събира доказателства, след като админа ще заключи, ще се поослуша и ако не идва влак - хоп пак ще ви пусне в играта. Те затова още от началото говорим - такива мултита вън директно и никакво връщане - тогава вече може да говорим за конкретни предложения по промени на играта. Честита Нова Година, само на честните играчи (beer) (beer) (beer) Струино, ето ти още малко факти: Продал си играч и на CHELSEA FC, а той пък през м.декември е поканил 4 пъти на РПС отбора ЛИАЗ МАДАРА, като трите РПС на ЛИАЗ са последователни ;) ;) ;) Та може да се окаже, че сте навързани свински черва от Шумен та до Мадара. Може и да ви е по-голям маршрута, ама нека и админа да се напъне и да открие и другите населени места :D

ами и той има 2 трансфера по 2 играча от един и същ отбор,е и,трябва ли и те да са нередовн:x (sun)

Не мисля,че трансферите са били нередовни....Все пак някой е платил за тези играчи на нормални цени и е налял реални пари под формата на левро.Защо търсите под вола теле?Ако вие имате възможност да си подмладите състава няма ли да го направите :) Има ли ограничение кой колко играча да купи от един отбор?

ИГРА виждам,че ме обвиняваш.Искам да тепитам нещо.Сега продавам 5ст,това значи ли,че ако ми пуснеш оферта неможеш да ги вземеш.За какъв инкобатор или източване говориш след като продадох играчите,почти на макс и с много левро и още повече че вече имам оферта и за 17ките от дюша.Осъзнайте се,моя работа е това как да развивам отбора си

Ше почнат да излизат нещата.Самозабравилите се шумен и zwan Е РЕДНО ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ НА МЯСТО.Това са субекти които според постовете им контактуват директно с не когото трябва и после се чудим що си развяват байряка...Е СЕГА КВО ДОКАЗАТЕЛСТВО ДА ВАДИМ? Не се притеснявайте КОЛЕГИ РАЗОБЛЕЧАВАЙТЕ ТЕЗИ КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ има доста други!Ето за това България е на тва дередже.ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА!За чистата и свята ИСТИНА!