Новости в играта

7745views 130comments Общи дискусии
Ако искаш хора в играта и тя да се развива инвестирай някой левец за реклама на тази игра :)

Празници

1366views 16comments На лафче
Весели празници :) (party) (beer) (beer) (beer) (beer)

Новости в играта

Съобщение от: Администратор 24 Дек 2014 15:08 Специални тренировки Играчът J. BROCK завърши успешно специалните тренировки. Подобрения на уменията след специалната тренировка Контрол 3.8 Отнемане 3.8 Дрибъл 3.2 Умения с глава 4.2 А Вие ми говорите за подобряване на играта за привличане на нови потребители и за задаржане на старите.Как може една специaлна тренировка за която съм дал 25 левро да е с толкова малки показатели играча ми е дигнал 3 линия и 15 умения при положение че една средна спецялна тренировка дига по 5 линия и 25 умения.(n)

Празници

1366views 16comments На лафче
Весели празници момчета и момичета :) Много здраве ви желая(party) (beer)

Новости в играта

<blockquote><h3>simvol написа:</h3>След като съм един от любезно приканените да вземат участие в дискусията, ще го направя. Дано не ви отегча, с вероятно дългият текст, който ще се получи! 1. ДЮШ - подкрепям предложението за намаляването на задължителните им мачовете. С промяната на правилата, относно максимално допустимия брой СТ-и в един отбор, трансферът на млади играчи става единствено след вадене на такива от сградата "Училище за талнти". При ДЮШ-играчите имаме основно две положения: - Един отбор си ги вади, развива ги, играе интензивно с тях. Правят необходимият брой мачове, но мениджърът решава да си ги запази и да се порадва на успехи с тях - играчите не отиват на пазара. - Мениджърът не развива добре младите играчи, те губят темпо в израстването си, правят евентуално, необходимият брой мачове, влизат в трансферната листа, но са непродаваеми, понеже са скъпи и слаби. И в двата случая, трансфери няма. Разбира се, има и други възможни ситуации, но това са двете основни. Чаворселона даде добра отправна точка за размисъл с 40 официални мача. 2. Цените на играчите в трансферния списък - проблемите тук са предимно при играчите над 30 годишна възраст. Някакви супер играчи струват смешни пари. Е, как да реши някой да ги раздава без пари? Моето предложение е да се коригира това +50% над средната цена с: - за 32 и 33 годишни - +100% - за 34 годишните - +200% - струва си да се помисли и за 35 годишните играчи - техните линии са от 300 до 450, съответно за слаби и силни такива. Такива играчи вършат работа само за 1 сезон, но какво пък - увеличаваме интереса към трансферите. 3. Наддаване над максималната цена. Защо трябва да се дебнем, да има наказани и безнаказани? Има просто решение за недопускане, нарушаването на това правило. Системата трябва да ни забранява да сложим дори 1 кредит повече над максималната цена, в противен случай неразбориите са на лице. - първа оферта 40 000 +50 левро - втора оферта 40 001 - вече над максималната. По-слаба оферта е, но системата я отчита за по-добра. Нарушава правилата, но ок., може и да мине, но коректния мениджър е губещ, защото не може да придобие играча по правилата. - появява се и трета оферта - 500 000. Айде сега да продадем този играч - няма да стане. Защо? Защото нямаме спирачка от системата, която разчита единствено на нашата коректност, а всички знаем, че светът е едно несправедливо място и се нуждае от ред и закони. Шампиони не прави изключение. Последният подобен случай, ако не се лъжа, се случи по-миналия сезон, с играчите на RAINBOW - горкият човек... в чудо се видя, а не трябва да е така. 4. Урна за РПС - предложение на БГ ЮВЕНТУС. Колкото по-малко отбори остават в играта, толкова по-голяма нужда има от уреждането на автоматични РПС-и. Тук може би ще засегна част от не ВИП потребителите, но тази опция, както е и в много други игри, може да бъде само за ВИП-потребителите. 5. И едно доста амбициозно предложение , върху което работих преди време, не без основание, изцяло в подкрепа повишаване на интереса ни към играта. Промяна във формата на ЛШ!!! Вместо 4-те квалификационни кръга, предлагам квалификациите да приемат следния вид: 16 групи по 7 отбора - това са общо 112 отбора. Останалите 16 се класират директно, както беше до сега. Да се върнем на групите! Всеки отбор играе общо 6 мача (по един с/у всеки съперник). Три домакинства и три гостувания. Първите трима в класирането преминават квалификациите и се класират за груповата фаза в ЛШ. Заелите 4-то място се отправят към турнира КШ. 5,6 и 7 отпадат и сезонът за тях приключва. И така, от 16 групи ще имаме общо 48 класирани за ЛШ + 16-те поставени = 64 тима. Групите вече няма да бъдат 8, а 16. След това нещата са ясни. Особености: - Турнирът КШ не се повлиява от посочените промени и започва, и приключва по същия календар, както до сега. - Турнирът ЛШ - Календарът на този турнир нараства с 1 ден. Ето и подробностите: Вместо 8 дни за 4 квалификационни кръга, имаме 7 дни за квалиф. група - 6 мача се играят за 7 дни, тъй като винаги ще има един почиващ отбор в групата. До тук спестихме 1 ден, но добавяме още 2 дни, заради участието на повече отбори във финалната фаза, тъй като ще имаме и 1/16 финал. Равносметката е, че турнирът ще се играе 1 ден по-дълго. - Новият формат ще наложи админа да направи и някои козметични корекции при генерирането на КК - клубния коефициент. И не само. Премиите за достигането до определено стъпало в турнира също и това е разбираемо, предвид появата на един финален кръг в повече, а именно 1/16 финала, което пък от своя страна може да го принуди да разбута премиите за по-високите постижения, с цел да се получи диференциация в наградите. Това беше за админа. Какво получават потребителите с този формат? - Възможност най-силните отбори да играят повече от 1 двубой преди отпадането си. Вече има случаи, в които няколко сезона по ред, два от най-силните отбора, се срещат още в първия кръг на турнира и единият си заминава безславно. Дългогодишният труд на мениджърите няма да отива в кошчето след само един шанс, а ще имат цели 6. - Възможност за сблъсъци с по-голям брой противници. - Ограничава се възможността отбор умишлено да допуска загуби, за да попадне в турнира КШ. Не са изключени сметки, но ако някой реши да хитрува и умишлено да заеме 4-тото място в квалиф. група, няма да му е толкова лесно, понеже ще има риск да стане и 5-ти, а с това ще приключи евро сезонът му. - По-голяма възможност за класиране в турнира ЛШ на тези, които го заслужават. - Далеч по-силна конкуренция в груповата фаза на същинския турнир. - Силната конкуренция в турнира, ще затрудни представянето ни в домашната лига, което ще я направи малко по-привлекателна. В общи линии мисля, че схванахте идеята на предимствата. Това е свързано със значителен труд от страна на админа, но пък вярвам, че ще ни допадне повече и вероятно повечето от вас биха го подкрепили. Специално за тази дълга идея, очаквам да изкажете мнение, за да може админът да бъде подтикнат в някаква посока - дали да се опита да го прави, или не. Имам и други идеи, но мисля, че за сега, това е достатъчно. Искрено благодаря на всички, които са прочели предложенията и на онези, които ще коментират, особено 5-тото от тях</blockquote> Колегата Символ отлично го е написал. Поздравления! 1.Урна за РПС 2.Преди време бях предлагал точка 5 на Символ, за Събото-неделните турнири. Да се почва направо от групи, за да са по интересни уикендите и да трупат опит и играчите на по-лабите отбори. Така, че съм с 2 ръце точка 5 да се отнася и за Официалите турнири и за Събото-неделните турнири. 3. Урна на менторите. Това предложение, би трябвало да се осъществи, след актуализиране на информацията за нови отбори. Там ще бъдат всички по-опитни отбори, които имат желание да помогат. Всеки нов отбор, ще получава съобщение, че има ментор, до който може да се допитва по-въпроси касаещи играта. 4.Новите отбори да печелят повече кредит. За всеки ден в който са влизали и са тренирали да пачелят кредит. Бонуси за всеки 10 поредни дни и така до първата им година в шампиони. Да получучават и от време на време левро. 5.Да бъде намелен шанса за червени картони в елиминационните мачове от официални турнири, като за всяка следваща фаза да бъде още по-малък. Примерно осминафинал 50% по-малък шанс за червен картон, четвъртфинал 60% по малък шанс, полуфинал 70% по-малък шанс, за финал 90% по-малък шанс за червен карто. 6.Дузпи. Да зависи от уменията на вратаря. Може да се помисли за ново умения при играчите, което да е за биене на дузпи. Всеки да преценява дали да го развива или не. Резултатите от тях да излизат по-бързо, защото при официалните турнири се случва да ги чакаме по 2 часа. Поздрави,

Новости в играта

Лично мое мнение,е че добавяне на дублиращ отбор в Б или В група е по-добър вариант.Като там ще имат право да играят само играчи до 21 години.Така ще може да се обиграват юношите.Про това положение отборите няма да могат да влизат в елита,но ще могат да изпадат.В това време ако отбор от елита изпадне,а неговия дублиращ отбор е в долната група автоматично изпада и той в долната група.Нека имат разлика едно ниво.Когато се регне нов потребител ще се бори с дублиращи отбори,(които линии и коефицент няма да се много големи),и така ще са почти на неговото ниво, и няма да го отказват с големи резултати.Така между другото щеще да се натрупат и мачовете на ДЮШ.Защото сега ще плъзнат много играчи.С моето предложение ще се удвоят отборите в играта. Да се въведе и помощ за новите потребители.Нека има мисии за един сезон.Пример: Запиши победа(бонус 200 кредит) Запиши чиста мрежа(бонус 150к) Влизай 2 седмици подрет(500 кредит) нещо такова.Така ще е зарибен да гони влизане всеки ден и да се мъчи да почели кредит да се развива. Както каза колегата урна за РПС.Влизаш вътре и следващия влязал играе с теб.

Новости в играта

Подкрепям колегата за предложението за дузпите (подкрепям всички) :) Не може ли да се увеличи и възраста...да падне ограчинението от 34 год. на 37год. примерно за продажба на играчите?Има много добри грачи на над 34 год. които все още могат да се купуват и продават.Могат да се пуснат,като свободни агенти и така ще влизат приходи в играта.

Новости в играта

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>От сезон 51 в сила влизат следните промени. За продажбата на играч изтеглен от ДЮШ са необходими следния брой срещи: На 14 години от 105 срещи на 40 На 15 години от 95 срещи на 30 На 16 години от 85 срещи на 25 За такива глобални корекции в турнирите не мисля, че в момента е много удачен вариант да се пипа там.</blockquote> Това е добре, но нека и аз да се включа в темата. Първо подкрепям новите потребители да започват играта с млади играчи например от 15 год. възраст. За намаляване на конференциите го говоря от много време. Лично на мен ми било много по-интересно да се боря за първите три места в "Б" или "В" група отколкото сега да играя с ботове и искам да гледам адски дербита в елита. Замислете се, че сега ако се регистрирате с отбор от 15 годишни ви очаква светло бъдеще и постепенно катерене в по-горна група. Предлагам да няма четири лиги в конференция ами две, да не кажа и една, но ако се мисли в преспектива че ще идват нови потребители нека са две. Не е лошо и предложението да има урна за РПС.

Новости в играта

8) Приветствам този порив за раздвижване... само да внимаваме с обещанията, че те пораждат надежди... а неизпълнените - разочарование... Според мен е добре да се определят целите и тогава да се набележат няколко промени, които да помогнат за изпълнението. 1 ЦЕЛ: Задържане на новите отбори Прост вариант - да се регистрират в Б-група и оттам низходящо/мога да обясня подробно колко ползи може да има подобна дреболия/ По-сложен вариант - да се разработи модул... демо-лига/аматьорска лига - в която отбора да играе с ботове с различна сила и схеми, да му бъдат давани стимули при първа победа, при първи строеж и т.н. - да се интегрира "учител" който да излиза с хелп бутон... така ще се запълни времето до подходящия момент за включване в истинската игра... да се зариби човека, а не да се отчая... 2 ЦЕЛ: Разнообразие за дългогодишни играчи Промени по вида на играта... тука обаче на един ще харесат, на друг - не... Възможност за ПРЕМЕСТВАНЕ на отбора по желание на мениджъра - размяна с бот от група на същото ниво по време на последната седмица от сезона. 3 ЦЕЛ: Създаване на работещ пазар Тука трябва много да се мисли - как да се стимулира правилното развитие на отборите. -Цените на играчите -Начина на продаване -Ограниченията/брой Суперталанти и мачове на ДЮШ момчета, трансферен прозорец/ са взаимносвързана система, която в момента стимулира застой на пазара. Може да се махнат суперталантите... Може да се направят търгове извън трансферния прозорец... Може да се направи модул ДРАФТ/избор на играчи с различна възраст и възможности... Може да се въведат - свободни агенти... Договори на играчите и скаути... Натурализиране - след определен брой сезони в отбор от друга нация... Много важно баланса да излезе накрая след една, две или повече промени... и отборите да са повече убедени, че трябва да продават и купуват... 4 ЦЕЛ: Да се стимулира влагането на средства от потребителите Тука отношението към продукта - грижата за играта и отзивчивостта при проблем трябва да се подобрят. Санкции при нарушения и допълване на правилата с етичен кодекс за трансфери, който също да се следи как се спазва. И накрая - глезотийки. Може да се направят различни статистики, история на групата, на отборите, зала на славата за играчи... и да се ползват с дребно левро... труд си е, но ако се измисли, за да се харчи този труд няма да остане невъзнаграден...

Новости в играта

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Мисля, че технически би могло да се осъществи всеки нов сезон отборите да са вразлична група единствено проблем би било националните отбори, но така или иначеиграчите си имат нация в групата в която са създадени.Очаквам да споделите какви други пречки би имало стартирането на тази опция.Не мисля, че е добре да се дават отбори с почти Супер Таланти само, защото неможе да побеждават новите отбори.</blockquote> аз съм съгласен да ме "пъхнeш " в друга група :)но не и всеки сезон да съм в различна;)примерно взимаш две нации дето има по малко активно отбори и ги обединяваме направо :) по добре прави някакви козметични промени отколкото никакви :)то е ясно че винаги ще има доволни и недоволни..

Новости в играта

От къде, на къде, всеки сезон ще ме слагат в друга група с други отвори!? Аз съм си начертал някакъв план да се развивам спрямо отборите конкуренти в моята група и изведнъж ще се получи нова ситуация. Твърдо против това съм. Да се направят турнири и за децата, РПС за тях съм съгласен. Промяна в дизайна на симулациите, на графиките съм съгласен. За новите потребители, трябва да имат желание за да останат в играта :) на мен да не ми е било лесно в началото, но постепенно благодарение на планиране в развитието стигам до етап където да доминирам в групата и ще ме пращат някъде другаде където може и да не взема титла. Това е идеята на играта да мислиш, да планираш, а така става взимаш играчите и тренираш, чакаш да видиш късмета какъв ще ти е и така може, и титла да не вземеш (devil) (handshake) (beer)

Новости в играта

Чета с интерес темата и напълно подкрепям написаното от simvol, но колега бих си позволил да намеся измежду твоите предложения факта, че ако не се помисли и не се оправят на първо време дузпите всичко това, което си написал ще бъде половинчато, тъй като при едно евентуално преминаване на квалификационните групи на ЛШ идват директните елиминации, съответно 1/16 финал по твоите предложения и там отново се падат двата най-силни отбора, завършват 2:2 и идват нашите "псевдо" дузпи, при които единият отново си тръгва безславно и дългогодишният му труд се "хвърля в кошчето", както каза ти :). Та идеята ми е, че преди всичко друго в страни от трансферния пазар, би било добре да се оправят дузпите: 1. Да се измисли, а след това и да се въведе нов, по-реален начин на изпълнение на самите дузпи. 2. Да се въведат не само на директните елиминации, ами и в самите мачове..по време на мач да може да се изпълнява дузпа, при по-грубо нарушение например. И тъй като към този момент, аз самият нямам конкретно предложение как да се оправят тези 2 точки, се извинявам, но със сигурност започвам да мисля по-това и по-късно в темата ще изложа, това което съм измислил, за да може то да бъде сравнено с мненията на другите потребители, които ще обсъдят този проблем на играта и да извадим някакво общо предложение. И накрая, ако е по възможностите на, Господин Админа и той успее да го приложи, ще бъде прекрасно!

Завръщането на Лил

3638views 44comments Зала на срама
то Бекса го наказва тактично ,да се усети ,но оня акъл няма и ще продължи

Завръщането на Лил

3638views 44comments Зала на срама
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Престанете да пълните форума с глупости.Свърши ти Бана и пак почна.Хайде още два дни.Сега никой не те е закачал ти започна да обиждаш.Имам чувството ше сте един и съш човек затова и за "двамата" малко почивка.</blockquote> Дори е малко два дена......

Новости в играта

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>От сезон 51 в сила влизат следните промени. За продажбата на играч изтеглен от ДЮШ са необходими следния брой срещи: На 14 години от 105 срещи на 40 На 15 години от 95 срещи на 30 На 16 години от 85 срещи на 25 За такива глобални корекции в турнирите не мисля, че в момента е много удачен вариант да се пипа там.</blockquote> Ето това мисля,че ще раздвижи пазара... :) Аз лично ще купувам такива играчи от ДЮШ,а не СТ :) На 16 год. при правилно развитие на играча той е почти СТ :)

Новости в играта

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Мисля, че технически би могло да се осъществи всеки нов сезон отборите да са в различна група единствено проблем би било националните отбори, но така или иначе играчите си имат нация в групата в която са създадени. Очаквам да споделите какви други пречки би имало стартирането на тази опция. Не мисля, че е добре да се дават отбори с почти Супер Таланти само, защото не може да побеждават новите отбори.</blockquote> Аз лично не говоря за това отборите да бъдат в различна група всеки сезон. Това според мен би било даже глупаво (без да искам да обидя, когото и да е било). Моята идея е просто конференциите да станат по-малко - може би двойно или дори четворно по-малко и веднъж отборите да се размесят и да си остане така завинаги или поне много сезони (20-30) напред, докато не се наложи някаква нова радикална промяна. Това, както казах трябва да бъде обсъдено и да се види дали и други мислят като мен. Разбира се при подобен вариант би било справедливо при евентуалното смесване, отборите, които към момента на смесване заемат по-горни позиции да останат в новите "А" групи, а някои от 9-о до 16-о място да паднат в "Б" групи на новите конференции. Колкото до новите отбори, моето мнение, че ако те попадат в конкурентна среда, то те ще имат стимул да играят. Проблемът в момента е, че ги хвърляме в "А" групите и ги помпаме за голова разлика, а пък ако попаднат в "Б" група, то там няма с кого да играят.

Новости в играта

Мисля, че технически би могло да се осъществи всеки нов сезон отборите да са в различна група единствено проблем би било националните отбори, но така или иначе играчите си имат нация в групата в която са създадени. Очаквам да споделите какви други пречки би имало стартирането на тази опция. Не мисля, че е добре да се дават отбори с почти Супер Таланти само, защото не може да побеждават новите отбори.

Новости в играта

вярно, че новите отбори се отказват, защото получават прекалено слаби отбори. това ще е добре да се промени, за да се задържат. а за старите пушки като мен ще е добре да има конкуренция за да ми интересно и да се опитвам да се развивам, а не да печеля титли с минимални усилия. за да стане това е нужно да се намалят конференциите и да няма ботове в А група. това са две неща, които може да не привлекат нови отбори, но със сигурност старите и новорегистрираните ще играят с по-голям мерак. така че това са моите две предложения. за привличане на нови на този етап според мен само рекламата може да помогне, да се повторя :)

Новости в играта

За мен основното е да се направи една широка дискусия за намаляване на конференциите и ако има консенсус и техническа възможност, те да се орежат и отборите да бъдат разбъркани. Като подчертавам да се орежат конференциите, а не групите. Най-големият стимул за игра е това да има за какво да играеш. Да, малко ще ни се наруши комфортът на някои отбори да си печелим титли без усилия, но пък ще има за какво да играем и малко да си помръднем гъза (респективно да ни се задържи интереса към играта). Много по-хубаво за нов отбор е да попадне в „Б” или „В” група с конкуренция и да почне да се мъчи да играе за влизане в горната група, отколкото да се падне само с ботове и да няма никакъв стимул да влиза в играта да си тренира отбора, или пък да го пуснат в дълбокото в „А” група и да го бият като тупани. Аз например като почнах играта, преди рестарта, точно така от „Б” група – няма да ви казвам какъв кеф ми беше, когато едва на втория сезон влязох в „А” група и после лека полека почвах да се изкачвам до осмо, шесто място и т.н. и накрая да вляза в турнирите. Това е стимулът – да се бориш за нещо. Към това ще прибавя, че вече има много „А” групи, в които половината или дори повече отбори вече са ботове и смесването на групите, колкото и да изглежда драматично, може би е необходимо зло.

Новости в играта

Няма да е зле новите отбори да бъдат с по-високи показатели както и да се помисли за възраст на играчите.В момента нов отбор стартира с непотребни играчи на 20-25 год. с коефицент и линия от порядъка на 45-50 .Предлагам на всеки нов отбор играчите да бъдат от 17 до 21 год с линия около 100