Новости в играта
7746views
130comments
Общи дискусии
лично аз бих се радвал ако добавиш малко повече обци и в детско юношеската школа :)най много внимание отдели на трансферния пазар ;) в момента е умряла работа..
|
|
Новости в играта
7746views
130comments
Общи дискусии
Очаквам предложенията Ви да дискутираме какви новости е добре да въведем в играта, за да се раздвижат малко нещата.
|
|
Завръщането на Лил |
|
Завръщането на Лил
3638views
44comments
Зала на срама
На вахта съм чета и се смея.Явно жените Ви не Ви броят и за тва се занимавате с клюкарски истории.То не се знае дали имате жени?Айде да видим кой е тоя zwan ли е мазньо ЛИ Е И ТОГАВА ДА МУ ЧЕТЕМ ДЕТИНЩИНИТЕ.А тоа другия шуменчо ей дъртия почваш и на мен да досаждаш.Щи кажа нещо като те намеря като се прибера."НУ ОХОТНИК ПОНЯЛ СКАЗАЛ МЕДВЕД..."Престанете да пълните форума с простотиите си!КОИ СТЕ вие за какви се вземате?Айде холан без всеки може...
АДМИНА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЧЕ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО МОСКВИЧА ZWAN И ЧЕНГЕТО народа се отказва.От цялата работа губиш ти админе.Продължавай да толерираш тези мъжки клюкарки които само тази игра имат другото им е химера.Пфу че пасмина...Тази игра е за забавление като не носите майтап напускайте.Кой Ви псува тука.Вие си измисляте и се хващате като удавници за сламка.Смешни сте.Скрийте се там и си лъжете жените ако още ви мислят че храните семействата си.И умната че цените паднагха на 30 лв...Лоша работа...Е за тва в държавата стават смешни истории.Заради такива като клю клю агенцията Ви.Гледайте си семействата ...Тук е ЗА забавление.Като не ви харесва това е друг проблем.ИСТИНАТА НЕ Е ОБИДА И НЕ СЕ СЪРДЕТЕ.
|
|
Чакащи турнири |
|
Чакащи турнири |
|
Честна игра !!! |
|
Честна игра !!!
1063views
6comments
Зала на срама
Не се толерира реално, но не виждам и да има и наказания за полягания на едни и скачания до кръв срещу други... няма да казвам какво имам предвид :D Иначе всичко се връща рано или късно ;) Успех !
|
|
Честна игра !!!
1063views
6comments
Зала на срама
Естествено му благодарих че беше толкова честен и му казах че след време ще му се отблагодаря(devil)(devil) по същия начин но това малко не обезсмисля ли играта ??? Все пак тази игра трябва да е за удоволствие а не да си правим мръсно един на друг отностно бекс не си ме разгневил да така не са нарушени правилата защото за такива просто не са направени никакви правила а трябва защото във реалния живот тоест във реалния футбол това не се толерира и не трябва да е част от играта !!! След 5-6 сезона ще го науча какво значи честна игра !!!!
|
|
Честна игра !!!
1063views
6comments
Зала на срама
Игра без развитие---аз ако съм на твое място, ще си го запомня това и един ден ,като е силен отбора ти ,тогава ти ще си определящ фактор. Затова е по добре сега да си траеш. Мълчанието е злато--запомни го(beer)
|
|
Честна игра !!!
1063views
6comments
Зала на срама
Сигурно ще си навлека гнева ти,но това не нарушава никакви правила.В мач без значение за Мечките пуска слаб състав.Това е навсякъде по света.Вярно че феърплея е нарушен,но това е част от играта.Още повече че те е победил :) Админа няма вина,че Мечките не е с титулярите.Решението е негово.
|
|
Честна игра !!!
1063views
6comments
Зала на срама
Отварям тази тема която е дъвкана и дъвкана 1000 пъти колко честни играчи има в тази игра !!!! Ето например вчера последен кръг от шампионата в моята конференция 4 група 2 лига 1 разликата между моя отбор и отбора Pe6ondri е 3 точки да но аз имам лесен мач а той играе срещу Мечките със 80 коеф по-голям от неговия а при равен брой точки аз ставам 4-ти заради по-добрата голова разлика и за всеки случай му пиша на мечките как думата феърплей трябва да е на 1-во място във играта !!! И за моя голяма изненада какво виждам http://prntscr.com/5g8qe9 !!! Е докога такива мениджъри ще бъдат толелирани !!! Това е много грозно нещо !!!! За мене админа трябва наистина да погледне сериозно на нещата и такива отбори да бъдат сериозно наказвани а при повторни случай и блокирани , защото просто това допълнително убива играта и на практика я обезсмисля !!!!
|
|
Завръщането на Лил
3638views
44comments
Зала на срама
Вие се радвайте че само ви псува , че в групата в която съм направо ти режат главата http://prntscr.com/5g1zu7 (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) честна игра 100 % феърплей !!!
|
|
Живот заради националната кауза
1873views
19comments
Футбол България
Колеги, няма смисъл да дъвкаме тази тема ... всеки си е фен на някой отбор. Естествено, че Лудогорец е на светлинни години от успехите на Левски и Цска, но поне да не им се пречи да играят в Европа. И по-добре да имаме представител в шампионската лига отколкото да нямаме ... съгласете се. Вярно е също, че Боби и Домуса плетят първенството според техните интереси, но всичко е докато другите отбори го позволяват със слабата си игра. Силен Левски и Цска значи силно първенство ... това е истината! И защо махнаха Гюмето като треньор от националния, нима ще дойде някой по-стабилен .... смях. :D
|
|
1873views
19comments
Футбол България
:^) Толкова много мачкат че се наложи първите си две титли отборите на Минъор и Монтана да им полегнат доста грозно а същевременно тези два отбора се хвърлиха срещу цска и левски на ,метър кожа и литър кръв !!! Същото както със Марек !!!!
Говорят за европейско поведение а играчите им ритат като магарета , плюят по противникови състезатели , показват неприлични жестове със пръстите към скамейката на цска !!!! Обиждат останалите отбори , наричат всеки който не е с така наречената национална кауза ненормалници и бедни душици !!!! Абе и аз искам Левски или който и да е български отбор ей така да получи 4 млн лева безвъзмездна помощ от държавата !!!! Самото мислене , че Лудогорец е постигнал повече от Цска Левски, Славия,Локо сф ,Ботев ,Локо пд е обида за българския футбол !!! Не може един отбор на 4 год който ако Феодала се откаже от него загива заради два добри сезона във ект да има по-голямо самочуствие от двата гранда със 58 титли 3 1/2 финали 7-8 1/4 финала във ект !!!!Не може еди отбор на 4 год на който реално най-големия успех срещу гранд във Европа равенството срещу най-слабия отбор на Ливърпул във цялата им над 100 год история да ми се бият в гърдите , да ми казват колко са велики пред останалите при положение че цска ги победи и то във Англия преди 9 год а Левски игра 1/4 финал за купата на уефа !!! Да не говорим за големите победи на Левски и цска който е наречен от световните медии убиеца на европейски шампиони .Когато до преди само 8-9 год Левски пълнеше националния стадион срещу Барселона,Вердер и челси ,Герена се прускаше по шевовете срещу Оксер,Динамо Букурещ,Марсилия,Удинезе и шалке 04 а Армията вреше и кипеше във мачоте със леверкузен ,хамбургер ,бешикташ ,тулуза националния беше изцяло червяен срещу стяуа и фулъм на мястото на стадион Лудогорец Арена седяха тикви !!!(n) (n) (n) (n) (n) (n)(wait) (wait) (wait) (wait) (wait) (wait) (wait) (wait)
Футбол във Бълария е имало преди Гелосания И лУДОГРЕЦ !! Футбол ще има и след Лудогорец и домуса !! Те не са нито началото нито края на футбла !!!! Да тептам къде им бяха феновете в мачовете със Левски и цска ?? Защо сектора за гости във Стара Загора бе празен ??? Къде бяха онези 40 хил фена на Лудогорец на мача със Локо сф ??
|
|
1873views
19comments
Футбол България
Имало страница за мразещите Лудогорец:D И защо ги мразят???Защото Домусчиев вкарва пари в отбора и базата???Защото Лудогорец имат много повече успехи в Европа от Левски и ЦСКА???Защото Лудогорец за кратко време израсна толкова много,че мачка в БГ и представя България повече от достойно в Европа???Ето това е българския манталитет(puke) (puke) (puke) Вместо да се радват на успехите на единствения ни стойностен отбор те го плюят и мразят(puke) (puke) (puke) Ами мразете го....само гледайте да не се спукате от яд и омраза:@ (puke)
|
|
1873views
19comments
Футбол България
8) За мъртвеца или добро или нищо! Умря българският футбол... дори не знам точно кога... моите спомени са живи... надеждата ми - удушена... от всички мутри, наркодилъри и кабинетни плъхове, които оглозгаха трупа!
Да се порадваме, че ни идват веднъж годишно грандове накрак. Днес ги води Лудогорец. Утре няма и кой да ги доведе... защото Левски не диша - натикан в тинята, ЦСКА е в предсмърна конвулсия след всички прободни рани от последните години, Ботев е пиле с отрязана глава, Берое, Литекс - осребряват някакви положени усилия... другите тичат на един крак и трескаво търсят хранилка, че дупката на черното тото зее в стомаха им...
Бай Кирчо се катери по стълбата на успеха. Ама не знае, че тя е стълба на ПЪРЗАЛКА... остават му няколко стъпала и после - фиууу надолу... и тези дето сега го тупат по гърба просто ще го побутнат пак там да му дадат засилка...
...въпрос на време...
...жалко, защото има шанс "историческите успехи" днес да издърпат футбола... но трябва мнооого да се отреже, защото тежи и влече надолу...
Лудогорец са готини... сбъркани, но готини! НО малко лош късмет и една-две продажби ще заседнат като рибешка кост в гърлото на орлето и само да кацне мазните алигатори ще му видят сметката...
|
|
1873views
19comments
Футбол България
За съжаление всичко е вярно,едва ли нещо ще се промени докато Боби Михайлов е
шеф на БФС.Вече си има и траница във фейсбук за всички които мразят Лудогорец
Аз не мразя Лудогорец е като изключим урко , плюещата кобра е тях ги мразя но не и отбора !!! Не навиждам делиорманския феодал , който си мисли че той е всичко и трябва да му се покланяме а също така и псевдофенчетата които им са на около 4 години като 90 % от феновете на челси във България , и се осмеляват те да се подиграват със историята на цска и със сектор г !!!!Вчерашни зародиши се един 1/8 финал и много им порасна работата , трябвало да ги подкрепяме (puke)
(puke) (puke) (puke) !!!! Затова измислих няколко реда за гелосания .
Новия делиормански завет от Бог домус първородни !!! В началото беше само тъмнина !!! Аз сътворих футбола ,хората и слънцето !!! Аз съм началото и края !!! Аз казвам как да живеете , как да говорите кой отбор да подкрепяте !!! За тебе няма друг отбор освен Лудогорец !!! Аз съм всичко и всички във всички отбори , съдии ,бфс !! От мене започва календарната година така че вече сме 4 год след домуса !!!! Всички трябва да ми се покланяте иначе сте ненормални или бедни душици !!!! Никой няма право да поставя под въпрос божественото ми право и произход!!!
|
|
1873views
19comments
Футбол България
Да гледахме Берое и какво? В последните си 2 мача преди днешния имат Х със Славия и загуба от Хасково. Не ви ли минава през ума, че и те може да попаднат в слаб период или мини криза да речем? Днес опитаха да играят по-открит футбол и загубиха. Не виждам какво скандално пак има и се търси! Ако си бяха вкарали положенията преди първия гол мача ставаше друг.
|
|
1873views
19comments
Футбол България
За съжаление всичко е вярно,едва ли нещо ще се промени докато Боби Михайлов е шеф на БФС.Вече си има и траница във фейсбук за всички които мразят Лудогорец
https://m.facebook.com/profile.php?id=1409191146037858
|