Fantasy Premier League 2014/15
3691views
25comments
Неофициални турнири
Вече сме 14 отбора. Имате още 2 дни да се записвате, ако искате да стартирате от първия кръг. Айде по-смело колеги, голям купон е :D
|
|
Как така Гейм Оувър- АРМЕЕН И СЛЕД СМЪРТТА!
970views
7comments
Въпроси
А аз ще кажа, че не мисля, че тая тема трябва да съществува... Мисълта ми е, че темата е за едно, а започва да се пише абсолютно друго... ;)(beer) (beer)
|
|
970views
7comments
Въпроси
<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>Само ще ти кажа зимбру е във плейофната фаза със паок гърция и има всички
шансове да се класира за груповата фаза на лига европа нещо което спартак
търнава, сараево и иртиш не постогнаха !!!!</blockquote>
Аз пък колега ще ти кажа, че явно си им доста голям фен! :D (beer) (beer) (beer)
|
|
970views
7comments
Въпроси
Само ще ти кажа зимбру е във плейофната фаза със паок гърция и има всички шансове да се класира за груповата фаза на лига европа нещо което спартак търнава, сараево и иртиш не постогнаха !!!!
|
|
Fantasy Premier League 2014/15 |
|
3691views
25comments
Неофициални турнири
Играта е лудница и не отнема много време по 5 минути на всеки кръг, така че най-много по 10 минути на седмица. Хед то хеда го пускам обикновенно към 3-4 кръг, за да може да се съберем повече хора за него (beer)
|
|
Fantasy Premier League 2014/15 |
|
3691views
25comments
Неофициални турнири
8) и аз съм вътре... този път от първия кръг... и заедно със сина... той малко победи във фентъзито на световното преди месец... може и тука с неговия късмет да помогне... дано се запишат повече хора в лигата... и хед-ту-хед ще има надявам се?!
|
|
970views
7comments
Въпроси
Попринцип нямах намерения да ти пиша на глупавата тема, а и не виждам какво има да ти обеснявам точно на теб, защото нито ми е до теб сега, нито ми е до тъпите ти теми, нито нищо... жив и здрав да си, че това е най-важното(d)
|
|
970views
7comments
Въпроси
хаххаха моето жалко отборче ще си остане такова заради хора като теб ;) като гледам не ги мачкаш из играта ама пееш като типичното прасенце ;) ама само като биете иначе сектор Г защо мълчи ? къде ви бяха феновете!??? а да стачкувахте ;д 1во мура после зимбрю а сега кой щее ее ? колкото до това защо не играхме ние в европа , това е защото не си зслужихме ама и не се резилихме ;) добре играхте вие ;) добре защитихте бг ;д и да транферата ти последният ако не се анулира ще е нередовен ;) ама мене ме не ме инт тая игра докато за теб тук ти е живота и може само тук да успееш в живота си може би ;д ;) колкото то моите трансфери в играта 1 нереден е имало ... така ти се е сторило ок ама съм отнесал наказанието си и т,н ;) сградите кога ще ми се върнат и леврата питам. аз ;) хахаха ако играта не беше на това дередже да се подобри а все надолу както върви мн добре мога да ти покажа как се играе играта колега ;) 8)
|
|
Трансферен прозорец
2298views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>Бабушки Орли написа:</h3>ами ако бяхте лимитирали времето за гласуване , ползата щеше да бъде такава , че
тия които гласувахме да няма изменение в трансф. прозорец щяхме да спечелим...
и понеже админа е бил днес тук нека види по горе в другият раздел за в-са
ми за трансф. проз. 21 дни минаха а прозозореца продължава .. или аз пак не мога
да смятам или виждам като колегата ????? :</blockquote> Прозореца е затворен :)
|
|
970views
7comments
Въпроси
Много добре съм се видял мен си... не виждам какво трябва да виждам... я ми разгледай трансферите и виж преди колко време съм правил трансфетри и на какви цени съм ги взимал тогава... Ако проблема ти е в последния ми трансфер и се решо, че нещи е нередно... нейа админа да го анулира и след това ще дам и по-висока оферта ;) гледах си твоето жалко отборче и сигнализирай за нередности, когато има, както беше в твоя случай 8)
Във връзка със Зимбру...да те питам твоето отборче с кого игра в Евеопа?
|
|
3691views
25comments
Неофициални турнири
Продължавам да твърдя, че играта си заслужава! Вътре съм и аз (beer)
|
|
970views
7comments
Въпроси
Как тоя играч събра такъв отбор от футболисти на минималните цени в повечето случай... ??? а аз например за да купя играч с високи линии трябва да давам цени с по 300 400 хил на средните ;) айде моля да му видите трансферите на тариката ,че като нарежда другите отбори нека първо види себе си ;) поздрави от ЗИМБРЮ!
|
|
Съмнителни специални тренировки
1475views
10comments
Зала на срама
само че админа не ми е върнал левро и сградите.... ;) какъв е тоя критерий админче /??
|
|
3691views
25comments
Неофициални турнири
поне на испанското да бяхте дали :) .... АНГ п-во кой ви гледа ;) 8)
|
|
Трансферен прозорец
2298views
21comments
Предложения
ами ако бяхте лимитирали времето за гласуване , ползата щеше да бъде такава , че тия които гласувахме да няма изменение в трансф. прозорец щяхме да спечелим... ;) и понеже админа е бил днес тук нека види по горе в другият раздел за в-са ми за трансф. проз. 21 дни минаха а прозозореца продължава .. или аз пак не мога да смятам или виждам като колегата ????? :D :D :D :
|
|
Трансферен прзорец??? |
|
Трансферен прозорец
2298views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>МонСралски Импакт написа:</h3>
Резултати от анкетата към момента:
От 1-ви ден до 14-ти 88 ....
От 1-ви до 28-ми 31 .......
Твърдо НЕ! Да си остане както е сега 111
Общо гласували: 230
т.е. 111 мениджъри гласуват: "Твърдо НЕ! Да си остане както е сега - 111" да
остане както досега т.е. тогава нямаше трансферен прозорец и въпреки това се
избра да има???</blockquote>
Какво да проумяваш 111 не искат, а 88 + 31 = 119 искат, кое не можеш да смяташ или на времето си отсъствал от часовете по математика ;)
|
|
Трансферен прозорец
2298views
21comments
Предложения
Това е най голямата глупост която я мизмислиха май ще се откажа от тоя сървър
|