Супер таланти в отбора ми

1104views 5comments Въпроси
<blockquote><h3>Бабушки Орли написа:</h3>9 12 13 15 i 20 nomer kakto sa ti sega v spisaka sa ti ST! pisal sum ti i na lichen...</blockquote> Пиши на кирилица;)

Супер таланти в отбора ми

1104views 5comments Въпроси
Здравейте ,как да разбера кои от играчите ми се водят за СТ ,защото за не съм си купувал супер таланти никога,а когато искам да си купя някой,ми изписва че вече имам 5 супер таланта в отбора си

Активни потребители 530! Идва ли краят?

3564views 21comments На лафче
Ако играта се вкара във фейсбук,app Store и google play,ще се привлекат нови потребители.

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Да имам планове за бъдещето на играта, но може би както сте запознати играта еза удоволствие.... направо съм се заринал с пари от играта както някои симислят. Просто в дадени моменти не мога да отделям много време за играта, но акоима сплотен екип от хора, които да дават адекватни решения както на времето бешес РО мисля, че може играта да се развива напред. Очаквам вашата подкрепа дапродължим развитието на играта. Можете да ме намерите в скайп с имеshampioni.com всеки ден от 10:00 до 18:00ч. за да обсъдим евентуалнитевъзможности за съвети от ваша страна "Как да събудим играта"... наслаждавайте сеи повече поводи за радост, това е за сега.</blockquote> А защо бе закрито РО,след като е вършело добра работа?

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Да имам планове за бъдещето на играта, но може би както сте запознати играта е за удоволствие.... направо съм се заринал с пари от играта както някои си мислят. Просто в дадени моменти не мога да отделям много време за играта, но ако има сплотен екип от хора, които да дават адекватни решения както на времето беше с РО мисля, че може играта да се развива напред. Очаквам вашата подкрепа да продължим развитието на играта. Можете да ме намерите в скайп с име shampioni.com всеки ден от 10:00 до 18:00ч. за да обсъдим евентуалните възможности за съвети от ваша страна "Как да събудим играта"... наслаждавайте се и повече поводи за радост, това е за сега.</blockquote> (beer) (beer) (beer) Нещо хубаво да се чуе и дано да се случи...

Да имам планове за бъдещето на играта, но може би както сте запознати играта е за удоволствие.... направо съм се заринал с пари от играта както някои си мислят. Просто в дадени моменти не мога да отделям много време за играта, но ако има сплотен екип от хора, които да дават адекватни решения както на времето беше с РО мисля, че може играта да се развива напред. Очаквам вашата подкрепа да продължим развитието на играта. Можете да ме намерите в скайп с име shampioni.com всеки ден от 10:00 до 18:00ч. за да обсъдим евентуалните възможности за съвети от ваша страна "Как да събудим играта"... наслаждавайте се и повече поводи за радост, това е за сега.

Аз в интерес на истината не знам какво става... ?!?! Дали админа вече обръща внимание на играта? Дали има планове за в бъдеще с нея? Поне да излезе и да каже това да знаем и ние, какво да правим... ако я е оставил на самотек и чака просто да си дойде края сам(а ако е така няма да се чака много дълго време) е много зле, но и това го има като вариант...

Проблем с строеж на сгради

1102views 3comments При проблем с играта
И при мен беше така и мислех да пусна тема ама се усетих.

Заради смяната на часа е,пробвай след 1 час

Колеги,имам проблем с пускането за строеж на сградите(болница,тр.център,школа),седят все едно са готови и при пускане на строеж ми излиза,че трябва да чакам след няколко часа? Липсва също така,времето над всяка сграда.Дали е само при мен или и някои друг има подобен проблем?

<blockquote><h3>VETERANI написа:</h3>Кой губи бе Скудерийо Погледнете последното логване на отбора на админа....30.09....и утре "Коринтианс" го няма.Играта бавно,бавно умира</blockquote> Аз лично подозирам, че адмива има и друга регистрация и често влиза и от там.

<blockquote><h3>VETERANI написа:</h3>Кой губи бе Скудерийо Погледнете последното логване на отбора на админа....30.09....и утре "Коринтианс" го няма.Играта бавно,бавно умира</blockquote> Лесна работа :) Все някой ще поеме играта....(beer)

Кой губи бе Скудерийо:D Погледнете последното логване на отбора на админа....30.09....и утре "Коринтианс" го няма.Играта бавно,бавно умира;(

:) Ами ти губиш тогава :) Поне си тренирай и играчите:)

Аз от 2 месеца не съм ВИП. Само РПС играя и не тренирам играчи. А не бях спирал от 7 години. Ще чакаме да се излезе от комата (ако се излезе). (beer)

Пророчеството

1747views 7comments На лафче
next weekend... ;)

Пророчеството

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Днес реших да предупредя за малък бъг ,който ще се случи утре А сега сериозно Предричам че утре в неофициалният турнир от 14.00 ПОБЕДИТЕЛИТЕ от 1 кръг НЯМА да продължат напред .....</blockquote> Който ти е казал, че си пророк много те е излъгал ;)

Пророчеството

(whew)

Пророчеството

днес май няма да го има този бъг (emo)

Трансферен прозорец

4556views 20comments Правила на играта
<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>След 4 дена админа най-накрая ми писа на 16 октомври 17:51 часа играча K. DARIN от отбора SCANIA e добавен във трансферната листа купи сега за 149 хил кредита http://prntscr.com/4xhs59.Аз исках да поставя във трансферната си листа T. BILLY купи сега за 450 хил кредита и ми изписва трансферния прозорец е затворен http://prntscr.com/4xhrma . Не само това забелязах че има и други играчи които са поставили играчи във трансферната листа , даже споменатия играч има и втори футболист .Защо става така аз да не мога а за другите да могат ? Отговор: Защото играчът е добавен преди трансферния прозорец да бъде затворен. Хахахахахахахахахахахахахахахаха е няма толкова жалък отговор !!!!</blockquote> Пак като не ти е отговорил: "Можете да дискутирате това във нашия форум" си късметлия.