BTC (Биткоини)

1261views 7comments На лафче
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Плащане чрез Биткоини сериозно ли?!?! От останалите 700 реални мениджъра,половината не знаят какво е Биткоини, а едва ли има повече от 3ма човека, коитода са ги ползвали. Админ не се занимавай с глупости и досега има предостатъчноначини да се ползват ВИП услугите на сайта, а и който е купувал Биткоини съссигурност е ползвай ипей, пейпал или кредитна карта. Така, че вместо да хвърлятеусилия напразно, просто направете РПС да се приемат автоматично от търсещите даиграят</blockquote> 8) Напълно подкрепям мнението на колегата! ...и за съжаление не мога да преброя оптимистично дори 700 потребителя... според мен цифрата е наполовина поне... засега...

BTC (Биткоини)

Плащане чрез Биткоини сериозно ли?!?! От останалите 700 реални мениджъра, половината не знаят какво е Биткоини, а едва ли има повече от 3ма човека, които да са ги ползвали. Админ не се занимавай с глупости и досега има предостатъчно начини да се ползват ВИП услугите на сайта, а и който е купувал Биткоини със сигурност е ползвай ипей, пейпал или кредитна карта. Така, че вместо да хвърляте усилия напразно, просто направете РПС да се приемат автоматично от търсещите да играят

BTC (Биткоини)

Виртуални пари

BTC (Биткоини)

Хайде някой който знае какво е това да сподели .

Да живнем малко с играта ...

941views 9comments На лафче
Според мен един от най-големите проблеми в играта е че не можем да задържим новите мениджъри. Някой се излъже да се регистрира. обаче бързо бързо интересът му секва.:(

Кораба потъва, капитана отдавна го е напуснал! И маликте деца знаят, че за да продаваш нещо трябва реклама и да е успешно. На админа приходите от играта, за последните 1-2 години са сигурно 2-3 пъти по-малко. Ако се напъне да иа направи интересна, да я освежи и да я рекламира, ще си избие разходите много бързо. Но силно се съмнявам че този човек ще се стегне!

Кучетата си лаят, керванът си върви. Никой няма да си мръдне пръста за тази игра.

Играта ще бъде интересна,ако има някакво обединение между групи/лиги,но може на админа да не му се мисли как да го направи,защото трябва се измени цялата игра.

<blockquote><h3>FC K.S.K. написа:</h3>тази игра е на доизжвивяване,каквото и да се направи няма да живне никога.</blockquote> +1 Напълно съм съгласен...За съжаление вече е късно според мен, каквото и да се направи не вярвам да живне.

Трябва едно нещо и това е АДМИН, че на този етап такъв просто НЯМА :( От там нататък с малко желание се постигат доста неща за тази игра :) Инъче не помня вече от кога му разправям за реклама, но не иска скъпо му било (chuckle) Все пак за да вземеш нещо трябва да дадеш нещо ;) (beer)

тази игра е на доизжвивяване,каквото и да се направи няма да живне никога.

Във всеки случай плащането с биткойни няма да усили интереса към играта. Майката му е редизайн, помощник за новите и реклама, понеже едва ли някъде се рекламира играта, а никой няма да си го причини на познатите да ги регистрира.

Fantasy Premier League 2014/15

4270views 25comments Неофициални турнири
И аз бях изключил (beer) Вече съм вътре (ninja)

Да и аз бях забравил :D

Имам един тон мед за продаване.

1757views 17comments На лафче
ами не точно колега, просто имаме и доста кошери, имам и познати пчелари и те правят качествен чист мед, без да го захаросват и т.н.. за извън граница... искат фабриките по 2 3 тона като най-малко.... и ако не стигне изкупувам и от тях и така се мъчим да завъртиме нещо... но в Бг е трудно...

Да разбираме, че имате яко кошери и бизнеса върви :D(beer) (beer)

колега аз имам по 2 3 4 тона... ;) ама попринцип търся му пазар зад граница... някой нещо ако има като предложение или с нещо ако може да помогне да пише :) на дребно не продавам давам го на тон .... ама те и него обезцениха в БГ.....

Колеги давайте предложения , какво можем да направим че да се оживи малко играта... то е ясно че админа няма да ни съдейства ама, поне да видим кой какво иска да се промени в играта... Вие сте на ход с предложенията ;) 8)

добре, че напомни бях забравил :)

Колеги има по-малко от 2 дни да се запишете за хед то хеда. Засега са записани 12 отбора, а в лигата са 27.