Да живнем малко с играта ...

798views 9comments На лафче
Кораба потъва, капитана отдавна го е напуснал! И маликте деца знаят, че за да продаваш нещо трябва реклама и да е успешно. На админа приходите от играта, за последните 1-2 години са сигурно 2-3 пъти по-малко. Ако се напъне да иа направи интересна, да я освежи и да я рекламира, ще си избие разходите много бързо. Но силно се съмнявам че този човек ще се стегне!

Кучетата си лаят, керванът си върви. Никой няма да си мръдне пръста за тази игра.

Играта ще бъде интересна,ако има някакво обединение между групи/лиги,но може на админа да не му се мисли как да го направи,защото трябва се измени цялата игра.

<blockquote><h3>FC K.S.K. написа:</h3>тази игра е на доизжвивяване,каквото и да се направи няма да живне никога.</blockquote> +1 Напълно съм съгласен...За съжаление вече е късно според мен, каквото и да се направи не вярвам да живне.

Трябва едно нещо и това е АДМИН, че на този етап такъв просто НЯМА :( От там нататък с малко желание се постигат доста неща за тази игра :) Инъче не помня вече от кога му разправям за реклама, но не иска скъпо му било (chuckle) Все пак за да вземеш нещо трябва да дадеш нещо ;) (beer)

тази игра е на доизжвивяване,каквото и да се направи няма да живне никога.

Във всеки случай плащането с биткойни няма да усили интереса към играта. Майката му е редизайн, помощник за новите и реклама, понеже едва ли някъде се рекламира играта, а никой няма да си го причини на познатите да ги регистрира.

Fantasy Premier League 2014/15

3691views 25comments Неофициални турнири
И аз бях изключил (beer) Вече съм вътре (ninja)

Да и аз бях забравил :D

Имам един тон мед за продаване.

1313views 17comments На лафче
ами не точно колега, просто имаме и доста кошери, имам и познати пчелари и те правят качествен чист мед, без да го захаросват и т.н.. за извън граница... искат фабриките по 2 3 тона като най-малко.... и ако не стигне изкупувам и от тях и така се мъчим да завъртиме нещо... но в Бг е трудно...

Да разбираме, че имате яко кошери и бизнеса върви :D(beer) (beer)

колега аз имам по 2 3 4 тона... ;) ама попринцип търся му пазар зад граница... някой нещо ако има като предложение или с нещо ако може да помогне да пише :) на дребно не продавам давам го на тон .... ама те и него обезцениха в БГ.....

Колеги давайте предложения , какво можем да направим че да се оживи малко играта... то е ясно че админа няма да ни съдейства ама, поне да видим кой какво иска да се промени в играта... Вие сте на ход с предложенията ;) 8)

добре, че напомни бях забравил :)

Колеги има по-малко от 2 дни да се запишете за хед то хеда. Засега са записани 12 отбора, а в лигата са 27.

контузен играч в трансферната листа

797views 3comments При проблем с играта
нагло измислено.смс няма да пусна8)

Да и докато не се излекува не можеш да го изтриеш от трансферите.

Имам играч в трансферната листа,който се контузи от няколко дни.Не мога да го изтрия от трансфера за да го сменя с друг за продажба.Играта иска да го лекувам.На някой случвало ли му се е подобно нещо?

Вицове

710views 1comments На лафче
Българин и американец умират и отиват в ада. Дяволът ги пита в кой ад искат да бъдат, в българския или в американския. Те питат каква е разликата. - Ами разликата - отвръща дяволът - е, че в американския ад изяждаш по 1 кофа лайна на ден, а в българския по 2. Американецът, разбира се, иска по-доброто и избира американския, а нашия плюе на всичко чуждо и избира българския. Срещат се след 1 година и американецът казва: - Ти, приятелю, направи много лош избор, аз сутрин изяждам по 1 кофа лайна и после съм свободен, а ти се мъчиш с 2. - Нищо подобно! При нас е българска работа - ту лайна не са докарали, ту кофи няма за всички... :D :D :D

КАКВО Е НУЖНО ДА СЕ СПРЕ МРЪСОТИЯТА НА ЛИЛ

1195views 7comments Зала на срама
Лил прекали и има бан от един месец....засега.....Който желае да му види коментара нека ми пише лично и ще му го предоставя.