Friends Cup 49

2306views 31comments При проблем с играта
Май няма да има турнир.

Friends Cup 49

Не само победителите от 1 кръг , а честито на всички !!! (handshake)

Friends Cup 49

Спокойно, колеги, играта се води към закриване бавно, но сигурно, и то отдавна, затова грабвайте телефоните и пращайте СМС и повечко, повечко на брой (cash) (chuckle)

Friends Cup 49

Аз съм от печелившите играли в 1-ви кръг!(chuckle)

Friends Cup 49

Турнира май беше до тук... ако админа някога влизаше поне по 1 път на ден в играта можеше да оправи проблема днес и да си се играе , както трябва, но явно ще минем отново без турнир... Който иска може да му пише или да се обади и да се надяваме да има някакво развитие... Телефон за контакт: 0895 72 78 72

Friends Cup 49

DELETE (n)

Friends Cup 49

Ква е тая боза пак бе(puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) Аман от некомпетентност от страна на администратора....... ЗАКРИВАЙ !!!!

Friends Cup 49

хахахаха.... бяхме забравили за глуостите на админа и отново победителите от кръг 1 ще отпаднат, а другите ще продължат напред... до кога админе... до кога ?

Friends Cup 49

Очаквам победителите в първи кръг да не продължат напред в турнира отново.Те играят от 15:00,а втори кръг,в който участвам и аз е насрочен за 15:30.Честито на печелившите!

Детски турнир,девета сграда....

1606views 17comments Предложения
<blockquote><h3>SCANIA написа:</h3>След мача снощи на Лудогорец със Стяуа, трябва да се съгласите, че дузпите са си лотария и тва е, или Моци е по - добър вратар от румънския?!?</blockquote> И аз това обяснявам колега, ама няма кой да чуе. (beer) (beer) (beer)

След мача снощи на Лудогорец със Стяуа, трябва да се съгласите, че дузпите са си лотария и тва е, или Моци е по - добър вратар от румънския?!?(beer)

Каквото и да предлагате никой няма да го види. Не си хабете труда. В другия сървър няма кой да оправи класирането, да раздаде прихода от СКК, няма кой да оправи жребия за новия сезон в п-вото, няма кой да изтегли жребия за турнирите...та какво остава да се мисли нещо ново в играта :)

<blockquote><h3>ВЪЛЦИТЕ написа:</h3>Естествено, че дузпите са лотария ... щом по-слабия отбор се добере до тях е хубаво да има шанс да победи, а не богатия отбор с класните нападатели винаги да печели. Помислете малко над това ... иначе не е лошо да се измисли нещо ново да живне малко играта. Това с детските турнири може и да е добро предложение, но все си мисля, че ако конференциите се намалят четири пъти и всяка лига да прелива от добри отбори ще стане доста голямо "мазало". Тогава ще има истинска борба за оцеляване и класиране в по горна група.</blockquote>За конференциите съгласен,но за това,че дузпите са лотария не съм.Нали затова искам(е) да си ги избираме сами играчите за изпълнение на дузпи,че,ако има изненади да се сърдим на себе си:) И не винаги само нападатели бият дузпите ;) Ако искате нека се вкара нещо,като да си тренираме играчите да имат специални умения...например еди си кой да е изпълнител на дузпи,еди си кой на свободни и пряк свободни удар...на корнери и т.н.Това,ако се въведе да можем и да поставяме играчи за тяхното изпълнение.

Естествено, че дузпите са лотария ... щом по-слабия отбор се добере до тях е хубаво да има шанс да победи, а не богатия отбор с класните нападатели винаги да печели. Помислете малко над това ... иначе не е лошо да се измисли нещо ново да живне малко играта. Това с детските турнири може и да е добро предложение, но все си мисля, че ако конференциите се намалят четири пъти и всяка лига да прелива от добри отбори ще стане доста голямо "мазало". Тогава ще има истинска борба за оцеляване и класиране в по горна група. (beer) (beer) (beer)

8) С детски турнир децата щели да станат много добри... така се говореше преди години, когато имаше кой да говори... ...девета сграда - админа поне на два пъти одобри, но явно в девета глуха не бива да се строи ;) ...а колкото до дуспите - и това предложение получи добра оценка от най-важния човек в играта... преди около 10-12 сезона... иначе... лошо няма и продължения да се направят на мачовете за купите и турнирите, но... твърде е сложно, за да се направи... и трудоемко... здраве да е!

(clap) <blockquote><h3>Meden rudnik написа:</h3>Колеги, не се впускайте в цитати на журналисти, които може дори да не са се събличали по екип или на спортисти, които търсят друго оправдание за провала си. Дузпите НЕ СА лотария в ралния футбол. Естествено, че има и доза късмет, но късмет може да се каже и за ситуация в редовното време. При дузпите имаш умения и психология, а лотарията са топките в урните - а дори и там вече има съмнения</blockquote> (clap) (clap) (clap) Точно така...поне ние като си ги изберем ще знаем,че ние сме си виновни и някъде бъркаме.

Колеги, не се впускайте в цитати на журналисти, които може дори да не са се събличали по екип или на спортисти, които търсят друго оправдание за провала си. Дузпите НЕ СА лотария в ралния футбол. Естествено, че има и доза късмет, но късмет може да се каже и за ситуация в редовното време. При дузпите имаш умения и психология, а лотарията са топките в урните - а дори и там вече има съмнения :)

съгласен съм с всичко казано , дано да се реализира и да има и детски турнири ще е интересно ;) а за дузпите ... за мен така си е най-добре , както е и във съвременният футбол те са си лотария.......поне да се добавят нововъведения в + ще бъдат.. а така иначе развитие тая игра няма.....

Според мен има нужда и е крайно време наистина тоя сайт да живне малко поне ...(beer) :) (h) (dance) (music) (clap)

За тези две предложения нямам мнение , но по въпроса с дузпите е редно да се измисли нещо и вратаря да има влияние и да се избират примерно 5ма играчи ,които да ги бият и техните умения да се взимат под предвид....