Промени в играта
6492views
107comments
Общи дискусии
Абе админчо играта умира ти за ст и трансферите си примрял абе какво да кажа цирк ,цирк по -добре се скрий някъде . Увеличи приходите от мачовете и сградите бе гмо-човеко и махни данък трансфера какви са тия глупости данък трансфер ,това са найстина важните неща !!!!
|
|
Промени в играта
6492views
107comments
Общи дискусии
Само 3-тата опция ми хареса.Защо всички трансфери ще минават през търг,аз може да не искам да продам мой играч на ФК Юнайтед примерно,но той ще го купи,ако пусне най-висока оферта,а и ако добавя играч за продан в 13:00,то той ще бъде продаден след 3 дена в 13:00 и така някои потребители няма да могат да наддават за този играч,ако нямат достъп до играта.Против съм и за 2-рата опция.Админе,защо не пуснеш анкета по тези въпроси и само ако половината от гласуващите са ЗА тогава да се пускат опциите?
|
|
Промени в играта
6492views
107comments
Общи дискусии
това със СТ не ми харесва, требе да има заварено положение и след това да се сложи опция за двама СТ. Тези дето нямат да купуват до двама, а тези които имат повече да нямат право да купуват други докато не ги намалят. Бройката ми се струва твърде малка, мисля, че 5 (петима) са добре!
|
|
Какво ново в играта искате
3172views
44comments
Предложения
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Опциите, които ще се постарая да влязат в сила от следващия сезон са:1. Трансферите да се извършват само чрез опцията търг.2. Даден отбор да не може да има повече от 2 СТ едновременно в състава си.3. Трансферите, ще се извършват през определен за това прозорец (Например 2-теседмици след края на първенството)Темата относно въвеждането на новите опции се премества тук: http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6132</blockquote>
Явно моето предложение не ви е харесало :)
|
|
Промени в играта
6492views
107comments
Общи дискусии
http://www.shampioni.com/?act=news&nid=238
ето едно нещо което е съвсем пресно ... в момента играя РПС и никъде не намирам как да ползвам тази опция ... и още много такива написани и забравени неща има ...
|
|
Промени в играта
6492views
107comments
Общи дискусии
СТ или трябва да се махнат или да няма ограничения,аз мисля така.
|
|
Промени в играта
6492views
107comments
Общи дискусии
например този новина ....питах и в другия сървър и там никакъв отговор ...
http://www.shampioni.com/?act=news&nid=135
никъде това не е отменено ....но дали изобщо е влизало в употреба ... след тази новина години играх с една схема и поради тази причина копувах и тренирах играчите си съобразявайки се с тази новина .... но ефекта е нулев
|
|
Промени в играта
6492views
107comments
Общи дискусии
Ордата, кое правило на играта не е ясно, за да бъде добавено в раздел помощ.
|
|
Промени в играта
6492views
107comments
Общи дискусии
на път съм да се откажа от играта ,но след подобна тема може да изчакам още един сезон ... та моя въпрос към админа е кога ще имаме точно описани и коректни правила по които се играе играта ,защото ако погледнем секция новини ще видим колко неща има изписани последните няколко години и никой незнае кои от тях наистина са действащи в момента и кои не....
|
|
Промени в играта
6492views
107comments
Общи дискусии
това са чудесни новости,само искам да питам за СТ-тата как ще стане работата при тези,които в момента имат повече от две в отбора си?да речем аз имам на 10,както и доста други отбори?
|
|
Промени в играта
6492views
107comments
Общи дискусии
както не можем да си продадем играчиете по 1-2 сезони едва ли ще можем за 1-2 седмици.
|
|
3172views
44comments
Предложения
Опциите, които ще се постарая да влязат в сила от следващия сезон са:
1. Трансферите да се извършват само чрез опцията търг.
2. Даден отбор да не може да има повече от 2 СТ едновременно в състава си.
3. Трансферите, ще се извършват през определен за това прозорец (Например 2-те седмици след края на първенството)
Темата относно въвеждането на новите опции се премества тук:
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6132
|
|
Промени в играта
6492views
107comments
Общи дискусии
Опциите, които ще се постарая да влязат в сила от следващия сезон са:
1. Трансферите да се извършват само чрез опцията търг.
2. Даден отбор да не може да има повече от 2 СТ едновременно в състава си.
3. Трансферите, ще се извършват през определен за това прозорец (Например 2-те седмици след края на първенството)
|
|
Честит първи учебен ден |
|
3172views
44comments
Предложения
Админа има доста храна за размисъл,да избере 3-5 най-осъществими предложения и да гласуваме за най-наложителното от тях.(dance)
|
|
Кражба на отбори
1002views
3comments
Зала на срама
Абе хора вече има отворена тема по този въпрос(wait) http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6114 Доростол аз имам наглостта.
|
|
Кражба на отбори
1002views
3comments
Зала на срама
аз да питам кой има наглоста за пореден пореден път да затвори тема от такова значение , все пак говорим за кражба на отбор ??!!!!!!!!!!!!!
|
|
3172views
44comments
Предложения
Аз искам само едно ... нов админ който да се старае поне малко за играта !!!
|
|
3172views
44comments
Предложения
По-големи приходи от посещаемостта на домакинските мачове !!!
По-големи приходи от фен сградите !!!
Махане на данък трансфер !!!
По-добра симулация !!!!
Графиката да се подобри остаряла е !!!!
И най-накрая админа няма ли да види какво става със случая със откраднатия отбор а не само да го подмята от левия към десния си джоб ?!!!!!!!!!!!!!!!!(punch) (punch) (punch) (punch) (punch) (punch)
|
|
3172views
44comments
Предложения
Моето мнение е:
1. Напълно съм съгласен с колегите супер талантите да бъдат премахнати - стимул да се развива ДЮШ-а;
2. Трансферите да са близки до реалността : да има трансферен прозорец в който само може да се купуват и продават играчи(например след купата, последната седмица), за да стават пазарлъците само за 1 седмица и кой "правил-правил" ;) - тъкмо цените ще са най-високи и ще живне пазара;
|