За супер талантите

1934views 24comments Въпроси
Както и играчите със напомпаните тренировки вече са почти история ако се премахнат и СТ напълно след време ще се освободи играта и от тях.И пак казвам ако се прави нещо да се мисли за след два три сезона всяко ново нещо,а не за няколко дена напреде само.

Промени в играта

6494views 107comments Общи дискусии
Като гледам ,админа само пусна една тема и от 22-ри изобщо не се е мяркал ...преди това пусна предната тема и пак го заняма 3-4 дена .... само си чешем езиците ... поне да беше казал така ще бъде и да каже какво ще прави ..сега е паузата и всеки щеше да си прави смека ,ама не .....дотука с играта

За супер талантите

<blockquote><h3>Rayo Vallecano написа:</h3>След като има дюш и школа за таланти няма нужда от СТ.Така ще има повече трансфери мужду отборите</blockquote> (handshake)

Промени в играта

<blockquote><h3>ОРДАТА написа:</h3>и като остане завареното положение , докато остареят тези СТ ,какво точно ще се раздвижи в играта .... айде мислете малко ....трябва да минат 10 сезона за да има някаква промяна в този случай ...а дотогава колко отбора ще останат да играят играта ... ще си останете 20 човека със отбори от СТ и дотам ...</blockquote> Здравей, А ако не се махнат СТ и след 10 сезона няма да има раздвижване!Пък и това за 10-те сезона изобщо не е така, защото има доста отбори които ще трябва да си подмладяват състава. И понеже аз съм първия който поиска махането на СТ, заявявам, че веднага щом това се случи ще продам моите които са на 19г. на такива колеги които се чувстват ощетени, че са останали без СТ.Та който се чувства ощетен, може да ми пише кой талант си е избрал веднага щом нововъведението влезне в сила ще му го продам.И все пак да вметна, че ще ги продам а не подаря!

Промени в играта

8) (sun) (d) Видях какво мисли да промени админа, но още не виждам как е решил да го направи и дали ще успее за 10те дни до края на сезона да активира промените... ако има малко повече яснота ще е по-лесно за всички ни да не се вкарваме излишно във филми и страхове... Иначе пак ще кажа моето мнение... промени в правилата на позациклилата игра са нужни! Според мен няма как всички да са доволни от тях, но всички ще започнем да се съобразяваме с новите условия... С "новините" е логично да се справят най-лесно най-опитните, а ако са замислени и изпълнени добре - няма да намаляваме така стремглаво в близко бъдеще :)

За супер талантите

<blockquote><h3>M A G N U M написа:</h3>Какви правила- градя отбор от 2 години, наливам пари и сега не съм по правилата- така ли?</blockquote> напълно съм съгласен с теб (y) (y) (y)

Промени в играта

<blockquote><h3>ОРДАТА написа:</h3>и като остане завареното положение , докато остареят тези СТ ,какво точно ще се раздвижи в играта .... айде мислете малко ....трябва да минат 10 сезона за да има някаква промяна в този случай ...а дотогава колко отбора ще останат да играят играта ... ще си останете 20 човека със отбори от СТ и дотам ...</blockquote> А какво точно предлагаш да се направи приятелю.Отделил съм достатъчно време и средства за да направя отбор от СТ за да се съглася сега със нещо подобно(както и доста други потребители).Айде малко и ти да помислиш.Ние какво трябва да направим ?!?!

Промени в играта

Понеже темата с предложения е заключена ще допълня едно предложение, което някъде съм засичал да е споменавано, но не мога да го намеря за да знам какво е мнението на Админ. Та предложението ми е играчите, които са в трансферния списък да могат да се използват в стартовия състав, което си е и част от реалността.

За супер талантите

След като има дюш и школа за таланти няма нужда от СТ.Така ще има повече трансфери мужду отборите;)

Промени в играта

и като остане завареното положение , докато остареят тези СТ ,какво точно ще се раздвижи в играта .... айде мислете малко ....трябва да минат 10 сезона за да има някаква промяна в този случай ...а дотогава колко отбора ще останат да играят играта ... ще си останете 20 човека със отбори от СТ и дотам ...

За супер талантите

Много сложен казус! Ако се ограничат или премахнат тези които са си накупили вече цял отбор нямат стигане за поне 10 сезона минимум напред и останалите трябва да играят само за калъфки(ако и до там се доберат). Особено както се предвижда да влезе от следващия сезон значи който купил купил, който не няма да има шанс да стигне другите. Такова решение може да се вземе САМО за по-следващия сезон за да е справедливо, да може който има възможност и иска да си купи следващия сезон свободно, за да може донякъде да е равностоен на тези, които са се "обзавели" вече с мутантите. Но така раз от другия сезон пак някои им се създава изкуствена преднина пред други, вместо да се чуди админа какви нови правила да измисля и да променя през няколко сезона (при което човек не може да си направи стратегия на развитие) да вземе да си оправи бъговете от старите модули и да въведе някои добри предложения от помощ за всички и НЕ влияещи на развитието и стратегията на отборите, като урната за РПС например и др. А СТ трябва да станат само 14 или 15 г., а не както все едни и същи да теглят 14-ки, а други въобще да не са ги виждали. Но може например да станат по-скъпи ако минат само на 14-ки. Пиша всичко това по принцип без да имам сега и не съм имал НИКОГА НИТО 1 СТ! И каквото и да стане няма да си купя, при това не защото не съм можал досега или не мога в момента, причините са съвсем други но не ми се задълбава в тях, няма значение.

За супер талантите

Да останат както досега!(nod)

За супер талантите

Ми при положение че е много трудно да се вземе 14 годишен суперталант то по-добре направо да ги премахнат всички, аз съм за премахването на суперталантите

За супер талантите

Ако анкетата засяга и суперталантите които вече са в отборите - твърдо против.

За супер талантите

<blockquote><h3>ВЪЛЦИТЕ написа:</h3>Нека първо се разясни как ще се процедира със сегашните налични в даден отбор суперталанти!</blockquote> (y) МНОГО ВАЖНО УСЛОВИЕ!

За супер талантите

Нека първо се разясни как ще се процедира със сегашните налични в даден отбор суперталанти!

За супер талантите

пълно премахване (y)

За супер талантите

Какви правила- градя отбор от 2 години, наливам пари и сега не съм по правилата- така ли? Значи когато давах хиляди левове бях по правилата, когато доиде ред да взема нещо не съм...Аман от решения от днес за утре които обръщат играта на 360 градуса...Половината ми играчи не са суперталанти и са същите като суперталантите- какво е притеснението на админа ми е интересно за суперталантите и защо смята че играта ще спечели от това ограничение!?Или ние сме опитни зайчета за сървар 3?!!

Промени в играта

<blockquote><h3>Postolov group написа:</h3>Требе поне да има заварено положение за тези, които са с повече СТ, и някога от само себе си ще се оправят нещата. И аз нямам нищо против идеята за 2-3 СТ, но требе да има ЗАВАРЕНО ПОЛОЖЕНИЕ и всеки сам да избира дали да ги продава или да ги пази докато остареят, като дотогава да няма право да купува нови.</blockquote> Напълно съм съгласен. Има много отбори със 11 и повече СТ в момента.Иначе трябва напълно да се премахнат

За супер талантите

аз съм за трима СТ :)