Промени в играта

6492views 107comments Общи дискусии
1. Не винаги този където дава най много пари взима играча, къде сте видели в реалността един играч да се продава на търг. Всичко е преговори. Не ми е симпатичен някой и не му го давам на него. С тези търгове до колко ще скочи цената на един играч!? Запитвали ли сте се за това!? Като коне с капаци сме. 2. Правилото за чужденците не е актуално, защото няма нищо общо със СТ. Само ревете за СТ - те, кой колко има, ама купете си и Вие. СТ били виновни за всичко, защо не се запитате колко сте добри. това е едната страна. Другата е, че парите ще се наливат в играещите отбори и така ще се даде възможност на по слабите да живнат. 3. Това е най добрата опция за промяна. Преди да се въведат промените, администратора да даде пълна яснота по всичко. Да се запознаем и да ги гласуваме, ако трябва да ги обсъдим. Не да скачаме на тъмно. Защото общо взето едни и същи реват и винаги са недоволни , каквото и да се направи. (party) (party) (party) (beer) (beer) (beer)

Промени в играта

(clap) Добри въведения браво на админа най-накрая играта ще се разчупи а няма да е едно и също се :)

Промени в играта

5 СТ в разширения съства, по следващия 3 ... и т.н.</blockquote> НЕ съм съгласен за тази работа!!!

Промени в играта

Предложенията са по скоро добри, отколкото лоши ! и в трите предложения е опитано да се вкарат идей от реалния футбол : 1. играча го купува този, който даде повече пари. 2. отбора не може да има повече от 2 играча от друга държава ( европейския съюз скапа това правило) 3. трансферен прозорец Друг е върпоса колко усместно е да се правят преомени на края на сезона и да влизат в сила от следващия ?! може да се направи по плавно: следващия сезон можеш да ползваш 5 СТ в разширения съства, по следващия 3 ... и т.н.

Промени в играта

към #20 ... Corinthians , като новина е съвсем ясна ...но обясни как действа ,защото за над 3 години игра с една схема не получих никакъв бонус в нито една среща .... попитай дали изобщо някой има идея за нея , да покажа ли отговора на този въпрос от другия сървър :) .... незнам дали сте един и същи екипа поддържащ двата сървъра , но и там е пълен батак откъм правила и яснота за играта ....

Промени в играта

със първите 2 точки съм съгласен но не и с третата.Според мен е по-добре да няма трансферен прозорец.Хубаво е да има анкета и гласуване по 3-те точки.

Промени в играта

Аз също съм "за" и по трите точки,но наистина ще е справедливо след въвеждане на ограничението,отборите които имат повече от 2-ма СТ-ти просто да не могат да купуват друг преди да налят бройката на 1

Промени в играта

Дано да е така за завареното положение. Иначе съм съгласен за СТ това не ми пречи, ще имам време да си направя нов отбор от дюш школата. Трябва да се обясняват хубаво нещата за да няма недоразумения. Успех на всички. Победи се правят с постоянство, дисциплина и много труд, не с рестарти!

Промени в играта

(y)

Промени в играта

<blockquote><h3>M A G N U M написа:</h3>ще помоля да не ми се трият мненията- не съм обидил никого(все още), не съм писал на латиница...тая цензура е недопустима според мен!!</blockquote> Използва цинична дума.(wait) Вече ме пита на ЛС и ти отговорих.Айде вече без спам.

Промени в играта

<blockquote><h3>Postolov group написа:</h3>То по принцип такива работи са за прокурор, щом искат 2-3 СТ ок, но требе да има заварено положение за другите. Аз лично почнах с дюш школата, направих силен отбор от тях, после ги бартеросвах и сега имам отбор от СТ и ще е голяма тъпотия да се разделя с тях. Не съм влагал много пари, но много време и нямам намерение някои да се гаври с усилията и труда ми.</blockquote> Аз не виждам някой да е казал,че ще се разделите със СТ ви:)

Промени в играта

То по принцип такива работи са за прокурор, щом искат 2-3 СТ ок, но требе да има заварено положение за другите. Аз лично почнах с дюш школата, направих силен отбор от тях, после ги бартеросвах и сега имам отбор от СТ и ще е голяма тъпотия да се разделя с тях. Не съм влагал много пари, но много време и нямам намерение някои да се гаври с усилията и труда ми.

Промени в играта

<blockquote><h3>ОРДАТА написа:</h3>например този новина ....питах и в другия сървър и там никакъв отговор ... http://www.shampioni.com/?act=news&amp;nid=135 никъде това не е отменено ....но дали изобщо е влизало в употреба ... след тази новина години играх с една схема и поради тази причина копувах и тренирах играчите си съобразявайки се с тази новина .... но ефекта е нулев</blockquote> като прочета тази новина и ми става ясно, че опцията е въведена, кое не е ясно ?

Промени в играта

Много добри нововъведения(y) Както винаги има недоволни...

Промени в играта

Требе поне да има заварено положение за тези, които са с повече СТ, и някога от само себе си ще се оправят нещата. И аз нямам нищо против идеята за 2-3 СТ, но требе да има ЗАВАРЕНО ПОЛОЖЕНИЕ и всеки сам да избира дали да ги продава или да ги пази докато остареят, като дотогава да няма право да купува нови.

Промени в играта

един от големите проблеми на играта е замрелия пазар.това се дължи най-вече на СТ-тата.това ограничение е страхотно,като някой иска добър играч,но има вече двама ст-та ще си купи играч от школа и така ще се раздвижи пазара.просто вече играта е на 8 години е от старите отбори се генерира много кредит всеки ден и вместо той да отива в по-малките отбори,които развиват играчи,то те отиват в нищото за ст.и после що нямало нови играчи,ами как да се задържат като никой не им купува играчите. админа ако иска да пусне анкета и съм сигурен,че това ограничение ще се посрещне с добър отзив както се видя и от предложенията,които давахме в другата тема.стига сте си гледали собствените интереси само.

Промени в играта

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Незнам ама сега като се замислих това със СТ не е правилно.Да речем имаш 34г който е СТ и заради него не можеш да вземеш друг.Според мен по добре е да се махнат напълно вместо да има ограничения.</blockquote> Ми ще си купиш ДЮШ или играч от училището за таланти... :^) Аз съм ЗА и трите промени, но да влязат след 2 сезона, за да има време отборите да си преценят стратегиите;) (beer)

Промени в играта

Незнам ама сега като се замислих това със СТ не е правилно.Да речем имаш 34г който е СТ и заради него не можеш да вземеш друг.Според мен по добре е да се махнат напълно вместо да има ограничения.

Промени в играта

Определено много голема тъпотия ще се получи! Нека поне гласуване да има!!!

Промени в играта

Админе не прави грешките от преди.Пусни анкета за всеки един въпрос и гледай всичко да е поне за след два три сезона.Има някои хубави неща,но опцията за търг е само неприемлива,във реалния футбол си има договрки за играчи между разни клубове.