За супер талантите |
|
За супер талантите
1934views
24comments
Въпроси
Първоначално и аз бях за пълно премахване, но като че ли ограничението ми допада повече. За посочения пример - ще искат да го вземат ама няма да могат. Толкова е просто. Това е добре за играта и всеки ще премисля как да спечели според правилата.
|
|
За супер талантите
1934views
24comments
Въпроси
нека бъда първия отговорил тогава :)
отдавна ги мисля тези СТ-та и също съм на мнение,че задължително трябва или да ги ограничат или да махнат изобщо,но тогава ще трябва да се измисли някакъв начин,по който ще излиза кредит от играта.да речем без трансферен агент.което и от двете неща да стане,то ще е в плюс за играта.
така че тук бих гласувал "да се премахнат напълно" с уговорката,че се измисли модул за изкарване на кредит от играта,за да не се обезцени кредита.
|
|
За супер талантите |
|
За супер талантите |
|
За супер талантите
1934views
24comments
Въпроси
Нека всеки си изкаже мнението.Според мен трябва да се премахнат напълно,защото при едно ограничение пазара ще замре повече.Ще дам за пример моя играч King Ramzes ако другия сезон реша да го продам,Кингс,Магнум,Депортиво и Паладия дори да искат няма да могат да го вземат защото вече имат СТ.Давам за пример тези отбори защото те ще се борят за ЛШ,а този играч е точно за отбор с големи амбиции и реално става непродаваем и затова съм твърдо за премахване на СТ.
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
Аз също съм против СТ,но искам да се премахнат напълно,а не с ограничения,защото ще стане голяма каша.
|
|
премахване глобата от 5000 кредита
782views
4comments
Предложения
Следете си картоните и правете смените предварително.Не чакайте следващия ден(wait)
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
моля тези,които са против премахването на СТ да се обосноват?
от много време те спират трансферния пазар да върви,защото се търсят само СТ и така отборите,които развиват таланти не могат да си продадат играчите.ако в по-слабите отбори влезе кредит играта ще живне много.
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
Мисля, че промените в общи линии са много добри, ще помогнат много за развитието на играта. Стига да съм разчел правилно посланието на админа :)
|
|
Промени в играта |
|
премахване глобата от 5000 кредита
782views
4comments
Предложения
<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>Влизайте сутринта....по обяд...след обяд........който има желание за игра ще
намери време да си смени играчите За контузен глоби няма.Наказаните играчи
за първенството се виждат почти веднага слевд мача.Всеки,който си гледа отбора
знае кой играч колко картона има и прави веднага смяна,ако наистина няма
възможност на другия ден да влезе в отбора си.</blockquote>
е да ако човек само седи на компютъра си и няма друга работа и все пак има много мениджър игри в които няма такива глоби.
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
Ще бъда кратък по темата.... 1.Чрез тази опция може да има наливане на кредит между отбори.Добре е да има таван на максималните цени!-/ПРОТИВ/ 2.Супер талантите са едно от хубавите неща в играта!Ако се постави лимит до определен брой такива,какво следва за отборите със по над определения брой СТ?Още повече,че доста отбори са градили тактиката си спрямо такива играчи.-/ПРОТИВ/ 3.При трансферен прозорец ще бъдат ощетени потребителите,който са наели за дълъг период трансферен агент.-/ПРОТИВ/
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
Ми след като си поговорихме, мисля, че е време да пристъпим към някакви промени, за да видим дали няма да възникнат някакви проблеми (бъгове) Сега наближава края на сезона и е удобно. :)
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
1. Трансферите да се извършват само чрез опцията търг - най-добре ще бъде ако всеки мениджър си избира сам на кой отбор(всеки да си дава оферта и това е!) и за колко(има си диапазон на цените) да си продава играчите. Какви са тези глупости с търгове и най-много дал, значи той го заслужава - нищо общо с реалността. Всеки мениджър си преценява - последсвията са си за него.
2. Даден отбор да не може да има повече от 2 СТ едновременно в състава си - при наличието на СТ се обезсмисля ДЮШ.
3. Трансферите, ще се извършват през определен за това прозорец (Например 2-те
седмици след края на първенството) - това е най-доброто предложение(БРАВО), последните 1-2 седмици от сезона всеки ще прецени какво му трябва за следващия: 1. цените ще са високи(и администратора ще е доволен от изтичането на кредит), 2. няма да има злупотреби преди важни мачове(финали и т.н.), 3. така е в реалния футбол ...
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
Вместо да се ограничава трансферния период може да бъдат въведени картотеки
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
Идеите са много добри и много се радвам, че сигурно от години ще се направят някакви съществени промени, които да повлияят реално на играта. Мисля си само, че наистина за СТ може да са 3, а не 2. Надявам се живот и здраве в бъдеще да се случват и още положителни промени :)
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
В момента ако не се използва опцията търг също не може да се продава на оферта по избор, а на най-голямата направена оферта така, че не виждам проблем по опция 1.
Относно опция 2 всеки, ще се съобрази с това колкото е бройката за СТ в даден отбор ако тя е максимално 3 значи трябва да си направи сметка, че не трябва да има повече от 3-ма СТ, а не че има 3 14-ки да си развива и му трябвал един 33 годишен СТ ....
По периода за извършване на трансфери е само и единствено с цел да се избегне изкупуването на играчи на отпадналите отбори.
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
1--става ,но трябва да има някой да следи трансферите. Ще има хора, които ще слагат нереално високи цени и така слаб играч, може да бъде продаден за много кредит.Има много натрупан кредит в дадени отбори ,които са се възползвали от бъговете в играта. Те така или иначе ще си бъдат на върха.
2--СТ--те дефакто сега обезмислят ДЮШ. Да се махнат най добре, за да може кредита да се движи между играещите, а не да излиза от играта. Най вероятно може да стане ,както с 20-те специални .Ще трябва да мине време за да се изчистят взетите вече.
3--Ами в почивката между сезоните може
|
|
Промени в играта
6494views
107comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Гадовете написа:</h3>1. Против - добрите играчи, ще отидат в добрите(и богати) отбори, т.е. няма шанс
да си го купиш,ако някой от "големите" го иска и така те ще стават по-силни и
по-силни...
2. Против - най-добре да ги премахнат напълно...така и пазара ще живне и школите
ще изкарват играчи . Ако махнат СТ обаче, ще трябва да махнат и всички
ограничения за играчите от ДЮШ(по точно за изиграните мачове и периода за
привличане в първия отбор)
3. Да, но да е в началото на сезона(първите 2 седмици)</blockquote>
(y)
|