Какво ново в играта искате

3172views 44comments Предложения
Здравей, Corinthians Попринцип аз съм съгласен, че трябва да се изкарва кредит от играта по някакъв начин и затова съм предложил да се въведе задължителен данък при трансфер, който ще върши същата работа.Идеята на това, да се махнат СТ е, примерно "аз" вместо да си купя такъв, да имам стимул да закупя някой талант изваден от някой по-слабо развит отбор и така той да има средства да се развива.Това с 2 СТ в отбор също е добър вариант. Също подкрепям и това, трансферите да са само на търг и да отпадне максималната цена.Поставя се някаква минимална цена и нататък вече, цената се определя от търсенето. Поздрави.

Sporting 6ampion Относно мнението за премахване на СТ и че кредита отива в нищото специално мога да опровергая, че идва доста кредит от нищото така, че специално за кредита след като идва от нищото не мисля, че има проблем да отива в нищото. Кредит имат ествествено най-добрите и развити мениджъри той не може да е по равно за всички. FC Barcelona 1899 Девета сграда само за приходи е напълно ненужна опция за развитието на играта тъй като тези ДЮШ титли са незначителни не защото не се дава кредит за тях. SCANIA Целта е да се увеличат играчите, а не да се намалят отборите, защото няма играчи. Plamo Уверявам те, че администратора е доста сериозен след като подържа играта вече 8-ма година просто няма време да стои по цял ден във форума и да обсъжда теми с хейтващи хора, които са 90% от тези, които казват, че админа не влизал във форума (той влиза редовно, но не взема отношение по ненужни теми). Незнам какво имаш в предвид за намаляване на бъговете. Рекламата на играта изисква средства, които не можем да си позволим. NO NAME Относно опциите за ВИП потребителите и улесненото трениране нали точно това е целта след като си ВИП да имаш лесен начин да тренираш, а не ВИП и обикновен акаунта да имат едни и същи опции. Относно тези, които не са получили отговор на коментарите си те се препокриват с писалите преди тях, моля да не се чувстват пренебрегнати ;) Мисля, че колегата PORT е направил много точно и ясна преценка в коментар 26, а моето лично мнение е, че на този етап е редно продажбата на всички играчи да става само и единствено на търг. Относно опцията за СТ то би било добре да се направи така, че да не можеш да имаш повече от 2 СТ в отбора ако искаш да имаш нов то трябва да продадеш някой от съществуващите.

Колеги играя играта от 2008 година, винаги когата се направи някаква промяна половината и повечето мениджъри започват да ревят, че не била удачна. До тука направихте много предложения, но ако се замислите половината и повечето не са изпълними, а и отделно половината ще ревната че не им отърва. Ами нормално да не им отърва, защото всеки е на различно ниво в играта и почти всеки си е направил стратегия за напред. Една или друга промяна при всички случая му разваля стратегията. По добре да предложим само едно нещо и да се обединим за него. после да се гласува и тогава да се приеме. Мисля, че на първо време промени в неофициалните турнири няма да навреди на никой. Имам предвид да се редуцират така, че аматьорския също да се провежда, да се променят датите на регистрация или да се класират по рейтинг.

Ще дам пример от други мениджъри които играя винаги съм ги давал. 1.Незабавно премахване на СТ и ваденето на играчи по стандарния начин,а засилване на ДЮШ. 2.За платените титли при ДЮШ съм съгласен но до някъде 1 титла да носи 50 кредита но при 100 нива музей,а не всяко ниво да дава кинта.(може да се вземат и други начини на стимул. 3.Аз съм за засилване на играчи от ДЮШ и вдигане на мачовете съответно на 180,165 и 150 според възраста на която са извадени и едва след тия мачове да може играч да се трансферира. 4.Уволнените играчи от даден отбор да се появават като свободни агенти и някой по слаб срещу заплатата им за цял сезон да може да го купува. 5.Коригиране на заплатите на играчите за цял сезон,примерно във началото на сезона играча получава заплата 500 кинта такава си остава до последния ден на сезона. 6.Корекция на спонсорите.Давам пример от едната игра която играя,там достигнах един път случайно до еквивалента на тукашния финал на ЛШ,получих от спонсора си награда от 7 000 000 кредита при вземане на около 300 000 от мач във нея игра.Може някак си да се уравнят тези кинти. 7.Във едната игра има ограничение на точно 12 трансфера на сезон за всеки отбор,няма значение дали са входящи или изходящи. 8.Пак от друга игра за пример.Там масовите контузии са по 4-ри денонощия те подлежат на лечение със сграда подобна на болницата тука.Там и има и контузии които не подлежат на лекуване които траят докато ти е мача на другия ден или примерно(счупен крак) отсъствие целия сезон.За 25 сезона там,тея за цял сезон съм имал два случая. 9.Промени като се правят да се обявяват едва за след 2-3 сезона. Админа може да помисли върху всички точки които са дали и колегите и да си избере нещо върху което да работи но да обяви промени едва за след три сезона.

то всичко това дето го пишете е супер(beer) (beer) (beer) половината колеги искате от админа да махне СТ(nod) (nod) (nod) и аз съм ЗА...но почти всеки се е снабдил със 11 СТ и 15 сезона го боли главата кво ще става със СТ...и тъйййй какво ще стане в бъдеще---след 3-4 сезона изкарвам ДЮШ “играчи с рейтинг 60-65“ (party)(party) да ама отбор “Х“ сега си е дръпнал 11СТ и няма стигане(pi) (pi) (pi) затова аз предлагам така:нека си ги има СТ,но да не може да им се правят повече от 10 спеца

За СТ си мисля, че малко тъпо ще бъде без тях, но да се ограничи броя им до 5 играча в отбор примерно. И преди бях пускал тема за платени дюш титли, надявам се този път админа да обърне внимание.

Внимание от страна на админа. Премахване на СТ или замразяването им за 10 сезона или макс по 1 на отбор и без право на трансфер на СТ както при ДЮШ Реклама на играта, за да влязат свежи играчи. Нов дизайн + мобилити лайаут евентуално, но след изчистването на доста недоразумения. Спиране на СЪрвър 2. Това е.

Това сериозно ли е? Ако е: 1. ПРОФЕСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ НА АДМИНИСТРАТОРА; 2. Премахване на суперталантите; 3. Премахване на ограничението от 105 мача за продаване на талант от школата; 4. Промяна в съотношението "по-висок рейтинг от госта-посещаемост на мачовете" - т.е. за къв ми е тоя висок рейтинг?; 5. Ежедневно подпомагане на отбори във ФПНП; 6. По-бързо изпълнение на наказателните удари в официалните турнири - предложението за изпълнители е добро; 7. По-сериозни приходи от спонсорите........... ........ Има и още, ама за сега това. Дано има полза от темата (beer) (beer) (beer) (beer)

Като говорим за развиване на младите отбори,крайно време е да се измисли нещо за непровеждащият се съботно-неделен турнир.За да живне играта трябва много реклама във популярни сайтове,иначе съм съгласен с всички предложения по-горе/да не изброяваме всичко/,най-спешно обаче според мен е премахването на СТ и намаляването на нациите наполовина!

<blockquote><h3>ZAQS написа:</h3>Ето нещо в съответствие със сегашната ситуация... ... ясно е, че скоро 300 човека, които играят, няма да станат повече, ноако могат да се разместват... ще им е по-интересно, пък и ще се освободят някои лиги от многогодишните си властелини....</blockquote> ооооооо това е доста добро. мен ми омръзна от 4 години да играя все с едни и същи, при това сериозни не повече от 2-3ма мениджъри. малко разместване било чрез жребий или каквото й да е ще ок :)

Направени са фоста предложения така че има на какво да се раноти.Относно СТ или да ги магат всички или отават и 14ки.

Ще предложа реални неща , като няма да бъда критичен все още. 1. В конференция да има по 2-а потока , т.е. ако взема за пример моя да се слеят примерно 7/1 и 7/2 и другото сливане 7/3 и 7/4 като това да бъде с баражи между отборите в 2-ата потока и това да реши кои ще са в Б групата. 2. Да се премахнат 14 г. СТ , а за източване на кредит и за да има какво да купуват отборите които не развиват ДЮШ да останат 15 г СТ 3. Да има опцията за зададени смени в играта за да може дори и да не си онлине да можеш да си планираш някъкви смени . 4. Не ВИП потребителите да им се възможност за услеснено трениране на отборите , а не всеки път да избират минутите за тренировка. 5. Ако може раздела помощ и този който е свързан с конкретни въпроси , да работи по-пълноценно , а не за конкретни въпроси да получаваме отговор " да се обсъди във форума на играта " има въпроси които са от компетенцията на админа и никъкво обсъждане не може да даде отговор , ако самия админ не участва в него. Това са предложения които ми идват наум в момента .Успех и се надявам играта да върви напред , не са много българските продукти които да се харесват на любителите на такива игри и е грехота да ги зачеркнем така лесно

Да има Администратор в играта.Да не му се молим като на Бог.Когато има гафове за които е виновен,не да се извинява а да компенсира играчите.Админа да не пита за нови опции а да си размърда мозъка той печели от нашите капиталовложения в тази игра.И не на последно място да гарантира ,че няма да има кражби на отбори както стана с моя отбор zloto13 и това не е първият случай.Стигам до извода,че админа е съпричастен към кражбите на отбори.

Админа се събуди, браво! (handshake)

Така нека кажа и аз моето мнение :) 1-Админа да отделя малко повече време за играта :) 2-Напълно съм съгласен с колегите супер талантите да ги няма или да са нещо като под формата на търг примерно на сезон по 5 играча или нещо подобно :) 3-Трансферите да са под формата на търг както преди рестарта :) 4-Опцията за смяна на имейла да се промени ..имам предвид да се израща съобщение към стария ти имейл за съгласие за смяна с нов защото много отбори си патят ... 5-Найстина може някой нова сграда да се измисли но за момента не е чак толкова притрябвала 6-Може и някой гъзарийка да се измисли..примерно както каза колегата строене да тъбла,тоалетни,паркинги и тн. с процент повече хора по стадиона или нещо подобно. 7-Намаляване на лигите от 4 на 2. 8-Някой турнирче при децата но без опит и умора или той да е минимален :) или само при спечелване на турнира. 9-Виртуален учител за новорегистриралите се :) Имам и една молба към админа...отбора от моята група Bayer Leverkusen(старо име Zloto13) да се върне на истинския си притежател зашото е откраднат !!!!(punch)

Би било много по-интересно във всяка конференция да има първа и втора лига, а не цели четири. Така като се намалят първенствата на половина ще има тръпка и зрелищност. (beer) (beer) (beer)

имам няколко предловения които са шалидни и за двата сървъра: 1.съгласен с колегите за премахване на супер талантите 2.Премахване на опцията за смяна на и-мейл адрес 3.трансферите да се правят само под формата на търг,отбора направил най-висок залог да купува играча автоматично след изтичането на съответното време. 4.наказан играч да се заменя аштоматично.Може да се въведе опция асистент мениджър. 5.добавяне на нови опции към стадиона(може като 9-та сграда).Например: тревна настилка,тоалетни,лавка,табло,осветление и т.н.Да се вдигат до определено ниво,да носят бонуси(пример:1 ниво осветление+2% зрители)но времето за строеж да е повече от 6 дни на ниво и всяко следшващо ниво и да е 2 пъти по-скъпо от предходното.Също да се плаща подръжка за тях.Когато се строи ниво от стадиона да не може да се стри от тези опции и обратното. 6.админа да обръща по-голямо внимание на играта. 7.отборите без вип да тренират играчите си по 240 мин.

не искам новости в играта.искам да няма изненади от типа без национали този сезон или сезона да почва когато админа си реши.това ще рече админа да си върши работата и да има постоянна комуникация между нас.гледам,че хората наблягат върху това да няма СТ-та.не е лошо като идея,защото те така или иначе са много неясен модул в момента и несправедлив най-вече както се убедих този сезон.но повтарям пак най-важното е админа да е сериозен и оттам нататък всичко ще си дойде на мястото и лека полека играта ще се понапълни пак.

8) Ето нещо в съответствие със сегашната ситуация... Ботовете да са свободни места, за да се премести отбор в друга конференция и лига след мачовете от сезона... ясно е, че скоро 300 човека, които играят, няма да станат повече, но ако могат да се разместват... ще им е по-интересно, пък и ще се освободят някои лиги от многогодишните си властелини... За пазара... Суперталантите да отшумят, но и да има търгове за играчи с различни умения и възраст, които да се генерират през сезона... ...за да се стимулира купуването и продаването - може да има трансферен прозорец със задачи за всеки мениджър - закупи халф под 20-години... или нападател с линия над 200... и други подобни, които да носят бонус при изпълнение... кредит или например звезди???(*) а те пък да носят приход от музея??? или да пълнят стадиона 1 звезда -55%-60%, 2 звезди - 65-70... 3 - 75-80... 4 - 85-90... 5 - 95-100 за всеки домакински мач... Ако някой има нерви да разработи система от подобни задачи и за строенето... това може да е и помощ за играчите - как да развиват отбора си... Идеи, идеи... ама нека да има и малко коментар по тях... кое няма да стане и защо??? кое ще стане и кога??? абе ЖИВ админ - това е нужно на играта - да се грижи за нея... и тогава по-рядко ще са нужни извинения и хейта ще е очевидно безпочвен...

Предела на човешките възможности 2

671views 2comments На лафче
(beer) (bow)