Какво ново в играта искате

3172views 44comments Предложения
<blockquote><h3>Rayo Vallecano написа:</h3>Има откраднат отбор а реакция от ваша страна няма което е недопустимо.В тази игра някой хора наливат реални пари а няма никаква защита от подобни действия.Трябва да се направи нещо по въпроса друг път такива неща да не се случват</blockquote>(wait) Има отворена тема по този въпрос.

Подлогите на ....

848views 6comments Зала на срама
<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>За какво става на въпрос.Можем ли нещо да помогнем?Но със сигурност нищо не можем да направим по казуса с откраднатия отбор,освен да се каже на Админа,но както знаете той знае за това.</blockquote> Eeeeeeeeeeeeeeeeeee само аз му писах над 10 пъти а той казано накратно : боли ме оная работа за него !!!!!

Подлогите на ....

<blockquote><h3>Zzloto13 написа:</h3>Къде са модераторите,освен FC Barselona1899 другите са пълнеж ,мъртви души нито се чуват нито се виждат (flex</blockquote> Ти като не си "пълнеж", пиши на админа да те прави модератор... ;)

Колко умора се генерира от турнира през уикенда?

678views 4comments Въпроси
2

а при извършване на смяна колко умора натрупва 1 или 2 ?

3 умора на всеки един мач с 0.1 опит, а резервите или тези които са сменени с 2 умора и 0.1 опит на мач

Колко умора се генерира от турнира през уикенда? на 1 мач

Как се краде отбор

1841views 18comments Зала на срама
И аз мога да гарантирам,че отбора злото13 сега е друго има защото съм купувал играч от него и сега пише,че съм го купил от др отбор което не е вярно

Подлогите на ....

Админа е на ясно,аз му писах и други колеги също,но щом не реагира е съпричастен

Подлогите на ....

За какво става на въпрос.Можем ли нещо да помогнем?Но със сигурност нищо не можем да направим по казуса с откраднатия отбор,освен да се каже на Админа,но както знаете той знае за това.

Подлогите на ....

Къде са модераторите,освен FC Barselona1899 другите са пълнеж ,мъртви души нито се чуват нито се виждат(flex) (flex) (flex) (flex

Кражба на отбори

1002views 3comments Зала на срама
За пореден път ми трият темата,това доказва че админа е замесен в кражбата на отбори

Здравейте Гн-Администратор. Относно рекламирането на вашия сайт защо не отделите малко от приходите за малка реклама която може би ще ви донесе малко повече потребители със който ще дойдат и допълнителни приходи ако не се лъжа имате и страница във фейсбук ако я по обновите малко и добавите информация че е пуснат сървар 2 от дата еди коя си и пуснете реклама и от там могат да до идат още потребители мисля че сумата за която трябва да платите не бе повече от 20 лева ако не се лъжа а това не е много дори ако има желаещи потребители който играят от дълги години тук може да се организираме и да изпратим пари всеки колкото може 5 лв 10 лв и така директно към вас не към сайта но разбира се и вие трябва да имате желание :)

Как се краде отбор

1841views 18comments Зала на срама
от личен опит знам че няма да стане

Евентуално пипане по СТ ще обърка плановете на много мениджъри! Трябва да има поне заварено положение на сегашните отбори и евентуално да нямат право за покупка на нови СТ. Подобни нововъведения трябва да се обявяват и да влизат в сила в по-дългосрочен период, за да могат хората да си преструктурират отборите.

Връщане на трансверните цени. Трансферите да се правят само под формата на търг. Намаляване на лигите

Позволих си да дам предложение, тъй като се търсеше такова от администратора. Колкото и да смятам, че е несериозно, щото админа е човека, който движи играта от толкова години и всички болни теми тук трябва да са му ясни. Преди време в подобна тема бях писал, че раздела "предложения" във форума трябва да се зачеркне. Всеки гледа от неговата си камбанария и не може да бъде уприкван, че търси и съответно предлага най-добрия вариант точно за собствения си отбор. Апела ми към админа е да въведе това, което е забелязал, че е най-необходимо. Ако има колебание да пусне анкета и след гласуването да вземе решение. Верно, че рекламата е скъпа, но при малко пипване, тази игра може да е сред първите пет онлайн мениджъра, а това значи много потребители и съответно повече приходи. Повече няма да си позволявам съвети, но при сериозно, обективно и задълбочено присъствие в живота на играта от страна на администратора, нещата ще потръгнат. Нямаме нужда от "ощипани моми"!(beer)

а моето лично мнение е, че на този етап е редно продажбата на всички играчи да става само и единствено на търг. Относно опцията за СТ то би било добре да се направи така, че да не можеш да имаш повече от 2 СТ в отбора ако искаш да имаш нов то трябва да продадеш някой от съществуващите.</blockquote> (y)

Най-важното: ДА СЕ РАЗРАБОТИ УЧИТЕЛ ЗА НОВИТЕ!!! Нека да е обвързано с определени цели, които при изпълнението да носят съответни награди!!! Както се казва да те грабне играта от самото начало!

Въвеждане: 1. Глоби за картони 2. Умение Дузпи 3. Избиране на изпълнители на Дузпи