Какво ново в играта искате
3172views
44comments
Предложения
Ми айде и аз да кажа: (wait)
1: Премахване на СТ. Така или иначе няма как да живне пазара и да се влее кредит в новите отбори.
2: 1 кредит / на ниво / на титла от ДЮШ.
3: Редуциране на всички дивизии точно на половина - от 64 на 32. В тази връзка световното може да протече в огледален на реалността вариант.
|
|
Какво ново в играта искате |
|
3172views
44comments
Предложения
1во Най-Най-Най важно по сериозен Администратор към играта и потребителите!
2ро Намаляване на БЪГовете!!!
3то Съгласен съм със Sporting 6ampion, СТ убиват пазара. Мисля че трябва да се премахнат за да живне малко пазара.
4то Реклама на играта в други сайтове.
5то Много пъти е предлагано пак ще го предложа. Намаляване на отборите в групите, без мислено е B, C и D да стоят празни. Мисля че ще е доста трудно да се осъществи, но не е невъзможно.
6то Купа на лигата и при ДЮШ.
7мо Кредит от музея за титла при ДЮШ.
8мо Оправяне на раздел помощ (има много неща които липсват или са непълни)
9то Този Фонд ПНП за какво ни е? При положение че не се ползва? Гледам и се е натрупал много сериозен "джакпот" от близо 20млн кредит. Или да се пуска отново да функционира или да се премахне.
10то При ЛШ и КШ когато се стигне до дузпи да не се чака жребия за следващата фаза (45 мин след изигравене на срещата в ЛШ и 1 час и 45мин при КШ) а направо да излиза лотарията. Може и да се помисли и нещо за самите дузпи.
Има и още много, което може да предложа, но да оставя и за другите нещо :) И отново ще подчертая 1во предложение и най важното, ако Админа е сериозен играта ще се развива, а няма да запада, защото в момента стремглаво играта върви надолу и надолу от доста месеци насам. Дано доживея поне половината от тези неща, които изброих някой ден се изпълнят (beer)
А забравих и още нещо важно сезона да започва на време, а не да чакаме Админа, като му скимне да пусне новия жребии и сезон ;) Но това отново засяга точка 1, ако се изпълнява и това ще е наред :)
|
|
3172views
44comments
Предложения
Намалете броя на отборите в групата, да се играят повече мачове помежду, и най интересното - направете да има мачове всеки ден по два. Така щем нещем ще си купим по още един отбор, така ще се раздвижи пазара, който неще да купува - строи болница;)
|
|
3172views
44comments
Предложения
Девета сграда,турнирчета за децата,купички за децата (с 1/3 по ниско заплатени от купите на големите),сами да можем да правим избор на играчи за изпълнение на дузпи.
|
|
3172views
44comments
Предложения
<blockquote><h3>Sporting 6ampion написа:</h3>Айде аз да съм първи
Няма да предлагам създаване на нови опции а премахване на стари...
А именно, премахването на Суперталантите.При толкова много млади играчи, не
мисля, че талантите са необходими на някой.Заради тях, няма почти никакъв
трансферен пазар и за по-новите отбори е много по-трудно да се развиват.Защото,
вместо кредита да отива в тях за някой изваден талант, той отива в
нищото...Всеки за по-лесно награбва 11 15г. СТ-ти и никой не си прави труда да
погледне един тон юноши които са на пазара, а разликата в играчите е нищожна.
Ако се раздвижи трансферния пазар ще се засили конкуренцията.Защото аз си взимам
по 10К дневен приход и никога няма да ми е проблем да си купя 11 СТ-та, ами
другите?Отдавна няма никаква интрига в групите.В моята група имам само един
отбор с който се конкурирам и то е защото аз искам така!Не правя трансфери и
държа отбора си с една идея по-силен от неговия.Защото ако реша и играя сериозно
и "към него да тичам" няма да може да ме стигне поне 2 години!Когато кредита се
развърти между играчите това няма да е точно така, защото много повече отбори ще
разполагат с ресурс(който сега отива за СТ-ти) и ще могат да се развиват.Защото
сега отборите които нямат достатъчно титли, нямат кредит а пък други имат в
изобилие, но няма къде да го харчат!
Ако идеята на СТ-те е да се изважда кредит от играта, може да се направи някаква
задължителна такса при трансфер примерно.А за да не се премахва трансферния
агент(за да има къде да си харчим леврото) да се направи с агент 10% без агент
20% примерно.</blockquote>
(y) (y) (y)
|
|
3172views
44comments
Предложения
Айде аз да съм първи:D
Няма да предлагам създаване на нови опции а премахване на стари...
А именно, премахването на Суперталантите.При толкова много млади играчи, не мисля, че талантите са необходими на някой.Заради тях, няма почти никакъв трансферен пазар и за по-новите отбори е много по-трудно да се развиват.Защото, вместо кредита да отива в тях за някой изваден талант, той отива в нищото...Всеки за по-лесно награбва 11 15г. СТ-ти и никой не си прави труда да погледне един тон юноши които са на пазара, а разликата в играчите е нищожна.
Ако се раздвижи трансферния пазар ще се засили конкуренцията.Защото аз си взимам по 10К дневен приход и никога няма да ми е проблем да си купя 11 СТ-та, ами другите?Отдавна няма никаква интрига в групите.В моята група имам само един отбор с който се конкурирам и то е защото аз искам така!Не правя трансфери и държа отбора си с една идея по-силен от неговия.Защото ако реша и играя сериозно и "към него да тичам" няма да може да ме стигне поне 2 години!Когато кредита се развърти между играчите това няма да е точно така, защото много повече отбори ще разполагат с ресурс(който сега отива за СТ-ти) и ще могат да се развиват.Защото сега отборите които нямат достатъчно титли, нямат кредит а пък други имат в изобилие, но няма къде да го харчат!
Ако идеята на СТ-те е да се изважда кредит от играта, може да се направи някаква задължителна такса при трансфер примерно.А за да не се премахва трансферния агент(за да има къде да си харчим леврото) да се направи с агент 10% без агент 20% примерно.
|
|
3172views
44comments
Предложения
Нека всеки тук дава мнението си какви нови опции трябва да се въведат в играта и при евентуален интерес към някоя добра идея, ще бъде въведена, за да освежим малко играта.
|
|
Предела на човешките възможности 2
671views
2comments
На лафче
http://www.vbox7.com/play:23ce87429d Вече година и полoвина - начин на живот, любов, хоби. Колеги това за мен е стрийт фитнеса :) (beer)
|
|
Метрото през Шумен |
|
Как се краде отбор
1841views
18comments
Зала на срама
Админа няма ли вече да обърне внимание на случея.Колегата този сезон щеше да вземе първата си титла...за това ли е градил отбор да му го откраднат...
|
|
Как се краде отбор
1841views
18comments
Зала на срама
Аре бе ква стана - ще му се съсипе отбора докато адм.обърне трамвая.....(doh)
|
|
Европейско първенство по плажен волейбол Варна |
|
Как се краде отбор
1841views
18comments
Зала на срама
Ситуацията е абсурдна и то за втори път. Наистина апелирам администратора да се намеси, не може колегите да градят отбор и тарикати на готово да им взимат отборите. Има хакерски атаки, слаба защита, проблеми със запомнена парола, нали администраторът е гаранта за гладкото протичане на играта и за опазването на сигурността на потребителите.
|
|
Как се краде отбор
1841views
18comments
Зала на срама
Може много лесно да се избегнат такива кражби.Просто трябва да се праща линк с потвърждение на дтария мейл и чак тогава на ноеия.
|
|
Как се краде отбор
1841views
18comments
Зала на срама
Админа няма да си мръдне и пръста !!!!!!!! отбора Bayer Leverkusen е откраднат отбор от предишния мениджър Zzloto13 ,който си е направил нов отбор за да каже за станалото .Като администратор сте длъжен да проверите каква е работата и ако има хакнат отбор , моментално да се намесите !!!!
Отговор: Всеки и длъжен да се грижи за опазването на акаунта си и да не споделя с никой паролата си и данните за достъп.
|
|
Как се краде отбор
1841views
18comments
Зала на срама
Със специален код, изработен от вещ програмист или така наречения хакер, който отгатва символите на паролата ти... ;)
|
|
Как се краде отбор |
|
Как се краде отбор
1841views
18comments
Зала на срама
Това е кощунство. Моля админа да се намеси и да бъде племахната опцията за смяна на имеила. Това се случва за втори пат. Колега, а ти да си си давал паробана на някой?
|
|
Как се краде отбор
1841views
18comments
Зала на срама
Аз съм тук,но мога само да уведомя Админа за това и е уведомен....нямаме никакви други правомощия.
|