RAIDERS "напуска" играта, псувайки админа!
2852views
31comments
Зала на срама
Тихомире, за да ти докажа за пореден път че съм прав и че ти си ограничен и сам незнаеш какво правиш ще ти го докажа! Като явен хейтър на МЮ да си сложиш снимка на техния трофей на музея е смешно и мазохистично!
И за да ти доказа че съм прав ето снимката която си сложил...
http://prikachi.com/images/708/6133708H.jpg
А ето и доказателството: Това зад трофея е легендарната трубуна на Олд Трафорд - Stretford End. Бил съм на нея през 2011г, точно когато празнувахме трофея, който си закачил за снимка!
Вляво на среда пише MUFC - Manchester United Football Club, до него пише FEB 6- това е банера за трагедията в Мюнхен на 6ти Фефруари 1958г. Цветовете на трофея са черно,червено и бяло...цветовете на МЮ.
Видя ли Тихомирчо, как за пореден път губиш спор с мен и се показваш като некомпетентен!
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Хахаха и мулти станах имах отбор още от преди рестарта ;) след това нямам а доста добре следях на вуйчо затова съм запознат.. ако не си поглеждал господин часовник има чешко знаме когато вуйчо е влизал последно и Българско когато аз ...вече от злоба чак се филмираш или нещо взимаш пак те питам ? Хаха оправяш ми настроението с глупостите си (chuckle)
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Ей не се спряхте с ваще интриги и това да нападате колегите ... ей за тва няма
останат хора в тая игра ... само Хейт и нищо друго ...</blockquote>
По голям хейтър и интригант от теб тук няма, няма и да се роди, ако ще и 15 сървъра да пусне админа. Такова чудо като теб няма.Надушиш ли спор веднага си подлагаш Д-то!
Погледни заглавието на темата и какво съм написал!
Неискам никакъв играч, пак не си разбрал за какво съм му дал играча. Искам наказание за обида! Ако се оплаквах от това че ме е излъгал, сигурно темата щеше да е различна като заглавие!
И много странно как това лапе, което уж е заместник на Димо, знае всичко в играта, кой на кой е продавал играчи, национални отбори и т.н.т...нещо ми намирисва на мултиакаунт. Малкия явно е играл играта дълго, къде ли е другия му акаунт? Явно племеника е удрял по едно рамо на вуйчо си и сега за благодарност след като втория наспува цветущо админа , малкия наследява пиратите и всички, трябва да сме толерантни към него.
Аз съм ви казал и преди и сега! Аз играя честно и непонасям да ме лъжат хора на които съм помагал! Така че ....Каквото повикало, такова се обадило!!!
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Ей не се спряхте с ваще интриги и това да нападате колегите ... ей за тва няма останат хора в тая игра ... само Хейт и нищо друго ...
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Написах ти на лично защо мисля така и пак казвам пред всички че аз нямам нищо против теб или Димо.
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Емо защо говориш глупости от къде разбра ,че Димо ти е сърдит казах ти вече ,че не е или щото ти казах ,че няма да продавам и дай и ти да кажеш нещо ? А от националите не намаза ли и ти ? Незнам кво толкова вс пишете така все едно успехите на Димо вие сте ги направили само ? А играчите който разменихте той ти даде за мен бяха по силно от тези който ти даде :) А и не виждам с кой се е изпокарал освен царчето...той ли е вс за теб ? :))
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Менаджера на отбора е нов и до колкото четъ , момчето иска да ти върне играча за да няма проблеми ... нещо което ако иска може и да не прави - щото с него нищо не си се уговарял ...
Стария менаджер каза Чао , сега трбява ли по такъв начин да се извъртат нещата ... някой хора не разбрахе , че играта не се върти около вас и ваще уговорки ..
А за другия момината сълзица дето все безкористно помагал - тия играчи доста екстра бонус са получили от представянето на националния отбор на Райдърс и само може да си благодарен ... според мен ти си напред от цялата работа не те от теб нали .... ?
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Въпреки че темата съм я пуснал за това как RAIDERS напсува админа и се изпокара с полувината хора, които са му помогна ли, ще разказа и за "договорката" ни, за да няма неразбрали.
Продавах 14г супер талант, Димо, ме пита няколко пъти за него и аз казах че искам да го бартеросам + кредит от мен за играч/играчи над 450 коефициент, без значение от възрастта!
Той ми каза че като отпанде от ЛШ ще разпродава и да си избера кой искам от неговите играчи, като ако мога аз да му дам 14ката на момента.Така и направихме, той получи 14ката, а аз чаках да взема 2та му халфа на доста прилична цена при това! Невиждам какво лошо или некоректно има в такава размяна. Нито съм знаел че той, ще отпадне преди мен...така че моя риск е по-голям от неговия при такава уговорка.
Вече историята е знаете, Димо отпадна, напсува админа, обиди си приятелите и се отметна от "договократа"ни. Тоест изплю се на хубавото име и имидж, който беше градил с години.
Според мен отбора му заслужава сурово наказание за тази обида, а това че ме е излъгал, както казах и преди си е до морал, чест и мъжка дума! Аз за 7г никой никога несъм лъгал и няма да излъжа, като съм му дал дума!
Това е от мен по темата!
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Бре бре бре , такива договорики са абсолютно без стойностни и всеки може да прецака всеки ... ФК на тебе ти обраха половината отбор , на Кингса му зеха някаквъ играч заради който си спомня голям рев беше .. не си научихте урока и тва е .... продължавате си по стария начин и очаквате нови резулатати - so stupid (shake) (shake) (shake)
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Няма да критикувам Димо,но наистина излъга Кингса за двамата му халфове.Аз исках тази 14ка но Оги каза че я обещал на Димо и аз се съгласих.Друг е въпроса че заради този мач Димо се изпокара с всички,незнайно защо се разсърди и на мен все едно аз съм виновен.Аз нямам лоши чуства към него и не съм се сърдил,въпреки че ми взимаше редовно мачове след 90 мин.Също така не мисля че заслужавам такова отношение,защото аз съм човека който помогна на Димо да спечели толкова с националния и да намаже бонуси,дори в момента имам играчи които мога да взема и да подсиля отбора си,но си държа на думата да не развалям отбора им.
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
<blockquote><h3>neznaen написа:</h3>Никой не е длъжен да ви чете глупостите комплексари такива пишете си на лс</blockquote>
(rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Игнорирвал казваш ? Я преброй колко съобшения си ми написал в последните 2 дена господин часовник (o) (rofl)
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Когато някой е виновен и даже неосъзнава вината си а се надсмива на това в което е сбъркал, даже не е за съжаление. Не те съжелявам, а те игнорирам и си ми безразличен. С лъжци и неблагодарници необщувам!
Има администратор и модератори, ако преценят че цветущата ти псувня е за наказание да те наказват! Ако пък не те накажат за такива думи , значи играта вече тотално е занемарена!
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Не мога да разбера защо пишеш така все едно аз съм Димо ? Не аз те съжалявам ,че явно за теб външен свят няма само шампиони ти е в главата май ? Къв филм си набиваш немога да те разбера нещо взимаш или ? Темата за тонос беше пуснала не от теб а от Димо и ако не помниш и друго мениджъри се изказаха по въпроса но ти кралче на шампиони благодаря ти ,че ни отърва от тонос без теб незнам какво щяхме да правим велики (rofl)
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Аз като загубя финал поздравявам победителя! А ти вместо да се извиниш за псувнята и затова, че ме излъга се смееш! Съжалявам те! Май бързо забравяш стореното добро и че ако небеше The KINGS, Тонос още щеше да си купува акаунти и да си му спаринг партньор! Темата е за обида към администратора и играта , не е за мен... Замисли се!(n)
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Някой хора взимат играта доста на вътре ? А ти кралче как я взимаш ,че си се разпищял като госпожица ? Стой ако искаш пак до 2 часа да ми пишеш пак ама не не ти не я зимаш на вътре ? Миналия сезон загуби 2 финала и сега пълна подигравка нормално човек да си изпусне нервите :)
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Аз невиждам защо обсъждате The KINGS, a необсъждате това:
http://prikachi.com/images/177/6121177u.jpg
...все пак това не е да изпсуваш "през прозореца", а пред форум.
Темата е за обидата и начина по който си тръгна!
Колкото до това че ме излъга и ми даде мъжката си дума за един бартер, неискам даже да го коментирам. Нито съм лъган за първи път от стари мениджъри, едва ли ще е и за последен. Просто както казах, някой хора тази игра я взимат доста навътре!
Това е игра, кой какъв е отвън е друго нещо!
Иначе да отговоря и на колегата модератор... Акаунта си го продавам, защото губя интерес от играта вече, но няма и да го зарежа! Интерес съм загубил, защото ми е писнало от лъжи, завист и интриги! Правил въм го веднъж преди рестарта това с продажбата, така че не е невъзможно. тонос докато играеше ми даваше повече от 1000 лева за акаунта, аз му отказах!
Колкото до симулатора, многократно съм го критикувал, но никога несъм псувал и обиждал никой. След БГ Ювентус, аз имам най-много загубени финали и вместо да псувам и да се отказвам като Димо, аз почнах от нулата да изграждам отбор 3 години.
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Честно казано ако бях на мястото на RАIDERS щях да напиша по-лоши словосъчетания... Не го съдете, заради еднократен изблик на ярост, всеки има нужда понеделник сутрин да отвори прозореца и да изкрещи с пълен глас "ДА ВИ ЕВА МАЙКАТА" (chuckle)
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Те много хора си избиват комплексарщината в тази игра,така че вече нищо не може да ме учуди..А това да псуваш за некъв си виртуален мач e меко казано тъпо и глупаво,но все пак си е национална българска черта!Успех на човека,който е стоял зад този отбор...ама все пак това е само игра,нали?:)
The Kings и ти между другото имаше период в който пишеше постоянно срещу симулатора!!
А пък това да търсиш някой да ти купи отбора е още по-голяма тъпотия!Виждам King,че ти търсиш купувач от доста време!!Ама все пак сте възрастни хора...я се стегнете малко!!:x :x :x :x
|
|
2852views
31comments
Зала на срама
Искрено ме размиваш (rofl) не видях никъде някой да ти се е молил за 14-та моля те не си измисляй кралче ..никой не те е излъгал 14-та ще си е при теб както ти казах още вчера ;д незнам за афторитета на Димчо но със сигорност е по добър от твоя царче на шампиони (chuckle) Каквото имам съм ти го казал на лично не съм сейрджия пиши си...сам се излагаш : )
|