RAIDERS "напуска" играта, псувайки админа!

2852views 31comments Зала на срама
Тихомире, за да ти докажа за пореден път че съм прав и че ти си ограничен и сам незнаеш какво правиш ще ти го докажа! Като явен хейтър на МЮ да си сложиш снимка на техния трофей на музея е смешно и мазохистично! И за да ти доказа че съм прав ето снимката която си сложил... http://prikachi.com/images/708/6133708H.jpg А ето и доказателството: Това зад трофея е легендарната трубуна на Олд Трафорд - Stretford End. Бил съм на нея през 2011г, точно когато празнувахме трофея, който си закачил за снимка! Вляво на среда пише MUFC - Manchester United Football Club, до него пише FEB 6- това е банера за трагедията в Мюнхен на 6ти Фефруари 1958г. Цветовете на трофея са черно,червено и бяло...цветовете на МЮ. Видя ли Тихомирчо, как за пореден път губиш спор с мен и се показваш като некомпетентен!

Хахаха и мулти станах имах отбор още от преди рестарта ;) след това нямам а доста добре следях на вуйчо затова съм запознат.. ако не си поглеждал господин часовник има чешко знаме когато вуйчо е влизал последно и Българско когато аз ...вече от злоба чак се филмираш или нещо взимаш пак те питам ? Хаха оправяш ми настроението с глупостите си (chuckle)

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Ей не се спряхте с ваще интриги и това да нападате колегите ... ей за тва няма останат хора в тая игра ... само Хейт и нищо друго ...</blockquote> По голям хейтър и интригант от теб тук няма, няма и да се роди, ако ще и 15 сървъра да пусне админа. Такова чудо като теб няма.Надушиш ли спор веднага си подлагаш Д-то! Погледни заглавието на темата и какво съм написал! Неискам никакъв играч, пак не си разбрал за какво съм му дал играча. Искам наказание за обида! Ако се оплаквах от това че ме е излъгал, сигурно темата щеше да е различна като заглавие! И много странно как това лапе, което уж е заместник на Димо, знае всичко в играта, кой на кой е продавал играчи, национални отбори и т.н.т...нещо ми намирисва на мултиакаунт. Малкия явно е играл играта дълго, къде ли е другия му акаунт? Явно племеника е удрял по едно рамо на вуйчо си и сега за благодарност след като втория наспува цветущо админа , малкия наследява пиратите и всички, трябва да сме толерантни към него. Аз съм ви казал и преди и сега! Аз играя честно и непонасям да ме лъжат хора на които съм помагал! Така че ....Каквото повикало, такова се обадило!!!

Ей не се спряхте с ваще интриги и това да нападате колегите ... ей за тва няма останат хора в тая игра ... само Хейт и нищо друго ...

Написах ти на лично защо мисля така и пак казвам пред всички че аз нямам нищо против теб или Димо.

Емо защо говориш глупости от къде разбра ,че Димо ти е сърдит казах ти вече ,че не е или щото ти казах ,че няма да продавам и дай и ти да кажеш нещо ? А от националите не намаза ли и ти ? Незнам кво толкова вс пишете така все едно успехите на Димо вие сте ги направили само ? А играчите който разменихте той ти даде за мен бяха по силно от тези който ти даде :) А и не виждам с кой се е изпокарал освен царчето...той ли е вс за теб ? :))

Менаджера на отбора е нов и до колкото четъ , момчето иска да ти върне играча за да няма проблеми ... нещо което ако иска може и да не прави - щото с него нищо не си се уговарял ... Стария менаджер каза Чао , сега трбява ли по такъв начин да се извъртат нещата ... някой хора не разбрахе , че играта не се върти около вас и ваще уговорки .. А за другия момината сълзица дето все безкористно помагал - тия играчи доста екстра бонус са получили от представянето на националния отбор на Райдърс и само може да си благодарен ... според мен ти си напред от цялата работа не те от теб нали .... ?

Въпреки че темата съм я пуснал за това как RAIDERS напсува админа и се изпокара с полувината хора, които са му помогна ли, ще разказа и за "договорката" ни, за да няма неразбрали. Продавах 14г супер талант, Димо, ме пита няколко пъти за него и аз казах че искам да го бартеросам + кредит от мен за играч/играчи над 450 коефициент, без значение от възрастта! Той ми каза че като отпанде от ЛШ ще разпродава и да си избера кой искам от неговите играчи, като ако мога аз да му дам 14ката на момента.Така и направихме, той получи 14ката, а аз чаках да взема 2та му халфа на доста прилична цена при това! Невиждам какво лошо или некоректно има в такава размяна. Нито съм знаел че той, ще отпадне преди мен...така че моя риск е по-голям от неговия при такава уговорка. Вече историята е знаете, Димо отпадна, напсува админа, обиди си приятелите и се отметна от "договократа"ни. Тоест изплю се на хубавото име и имидж, който беше градил с години. Според мен отбора му заслужава сурово наказание за тази обида, а това че ме е излъгал, както казах и преди си е до морал, чест и мъжка дума! Аз за 7г никой никога несъм лъгал и няма да излъжа, като съм му дал дума! Това е от мен по темата!

Бре бре бре , такива договорики са абсолютно без стойностни и всеки може да прецака всеки ... ФК на тебе ти обраха половината отбор , на Кингса му зеха някаквъ играч заради който си спомня голям рев беше .. не си научихте урока и тва е .... продължавате си по стария начин и очаквате нови резулатати - so stupid (shake) (shake) (shake)

Няма да критикувам Димо,но наистина излъга Кингса за двамата му халфове.Аз исках тази 14ка но Оги каза че я обещал на Димо и аз се съгласих.Друг е въпроса че заради този мач Димо се изпокара с всички,незнайно защо се разсърди и на мен все едно аз съм виновен.Аз нямам лоши чуства към него и не съм се сърдил,въпреки че ми взимаше редовно мачове след 90 мин.Също така не мисля че заслужавам такова отношение,защото аз съм човека който помогна на Димо да спечели толкова с националния и да намаже бонуси,дори в момента имам играчи които мога да взема и да подсиля отбора си,но си държа на думата да не развалям отбора им.

<blockquote><h3>neznaen написа:</h3>Никой не е длъжен да ви чете глупостите комплексари такива пишете си на лс</blockquote> (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

Игнорирвал казваш ? Я преброй колко съобшения си ми написал в последните 2 дена господин часовник (o) (rofl)

Когато някой е виновен и даже неосъзнава вината си а се надсмива на това в което е сбъркал, даже не е за съжаление. Не те съжелявам, а те игнорирам и си ми безразличен. С лъжци и неблагодарници необщувам! Има администратор и модератори, ако преценят че цветущата ти псувня е за наказание да те наказват! Ако пък не те накажат за такива думи , значи играта вече тотално е занемарена!

Не мога да разбера защо пишеш така все едно аз съм Димо ? Не аз те съжалявам ,че явно за теб външен свят няма само шампиони ти е в главата май ? Къв филм си набиваш немога да те разбера нещо взимаш или ? Темата за тонос беше пуснала не от теб а от Димо и ако не помниш и друго мениджъри се изказаха по въпроса но ти кралче на шампиони благодаря ти ,че ни отърва от тонос без теб незнам какво щяхме да правим велики (rofl)

Аз като загубя финал поздравявам победителя! А ти вместо да се извиниш за псувнята и затова, че ме излъга се смееш! Съжалявам те! Май бързо забравяш стореното добро и че ако небеше The KINGS, Тонос още щеше да си купува акаунти и да си му спаринг партньор! Темата е за обида към администратора и играта , не е за мен... Замисли се!(n)

Някой хора взимат играта доста на вътре ? А ти кралче как я взимаш ,че си се разпищял като госпожица ? Стой ако искаш пак до 2 часа да ми пишеш пак ама не не ти не я зимаш на вътре ? Миналия сезон загуби 2 финала и сега пълна подигравка нормално човек да си изпусне нервите :)

Аз невиждам защо обсъждате The KINGS, a необсъждате това: http://prikachi.com/images/177/6121177u.jpg ...все пак това не е да изпсуваш "през прозореца", а пред форум. Темата е за обидата и начина по който си тръгна! Колкото до това че ме излъга и ми даде мъжката си дума за един бартер, неискам даже да го коментирам. Нито съм лъган за първи път от стари мениджъри, едва ли ще е и за последен. Просто както казах, някой хора тази игра я взимат доста навътре! Това е игра, кой какъв е отвън е друго нещо! Иначе да отговоря и на колегата модератор... Акаунта си го продавам, защото губя интерес от играта вече, но няма и да го зарежа! Интерес съм загубил, защото ми е писнало от лъжи, завист и интриги! Правил въм го веднъж преди рестарта това с продажбата, така че не е невъзможно. тонос докато играеше ми даваше повече от 1000 лева за акаунта, аз му отказах! Колкото до симулатора, многократно съм го критикувал, но никога несъм псувал и обиждал никой. След БГ Ювентус, аз имам най-много загубени финали и вместо да псувам и да се отказвам като Димо, аз почнах от нулата да изграждам отбор 3 години.

Честно казано ако бях на мястото на RАIDERS щях да напиша по-лоши словосъчетания... Не го съдете, заради еднократен изблик на ярост, всеки има нужда понеделник сутрин да отвори прозореца и да изкрещи с пълен глас "ДА ВИ ЕВА МАЙКАТА" (chuckle)

Те много хора си избиват комплексарщината в тази игра,така че вече нищо не може да ме учуди..А това да псуваш за некъв си виртуален мач e меко казано тъпо и глупаво,но все пак си е национална българска черта!Успех на човека,който е стоял зад този отбор...ама все пак това е само игра,нали?:) The Kings и ти между другото имаше период в който пишеше постоянно срещу симулатора!! А пък това да търсиш някой да ти купи отбора е още по-голяма тъпотия!Виждам King,че ти търсиш купувач от доста време!!Ама все пак сте възрастни хора...я се стегнете малко!!:x :x :x :x

Искрено ме размиваш (rofl) не видях никъде някой да ти се е молил за 14-та моля те не си измисляй кралче ..никой не те е излъгал 14-та ще си е при теб както ти казах още вчера ;д незнам за афторитета на Димчо но със сигорност е по добър от твоя царче на шампиони (chuckle) Каквото имам съм ти го казал на лично не съм сейрджия пиши си...сам се излагаш : )