Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен ще играят финал..
2768views
24comments
Шампионска лига
:D Вайерн, Дортмунд все тая .... важното е, че немски отбор печели, а в Испания най-много вървели пуканките онзи ден. :D
|
|
2768views
24comments
Шампионска лига
Феновете на Дортмунд след гола на Робен:
http://abload.de/img/happynothappyn7us0.gif
|
|
2768views
24comments
Шампионска лига
Честита Шампионска лига на Байерн!(beer) Исках моите любимци да спечелят, но съдбата бе избрала победителя да е съперника! :)
|
|
2768views
24comments
Шампионска лига
Хах, рядко се виждат нагласени от УЕФА финали, но този си е от тях 100%. Онзи от Байерн влиза на кунг-фу в стомаха на Ройс и ВЕЧЕ има жълт картон! Да не говорим, че си е направо за червен, но както и да е. Да ЖИВЕЕ УЕФА! (rofl)
|
|
2768views
24comments
Шампионска лига
Хайде да млатим .... Финала е наш! Честито приятели и фенове на Байерн. Финала беше ясен, тази година Боруся Дортмунд получават онова което причиниха на Байерн в последните 2 сезона ....
|
|
2768views
24comments
Шампионска лига
Остави защитата и пропуските, ами съдията? Байерн спокойно трябваше да завършат с човек или два по-малко... :x
|
|
2768views
24comments
Шампионска лига
Честита победа на Байерн Мюнхен, но все пак Борусия заслужаваше повече купата, след толкова пропуски, а гола на Робен беше малко на късмет, сред толкова защитници да не могат да му вземат топката и да се изплъзне и да вкара гол ... |-( |-( |-( ;) ;) ;) (puke) (puke) (puke) :x :x :x :| :| :|
|
|
Предложения над максималната цена |
|
2768views
24comments
Шампионска лига
<blockquote><h3>БАЙЕРН пивото написа:</h3>Ако искате да сте имате повод за радост след мача, то тогава подкрепяйте Байерн</blockquote>
Само че след мача да не се окаже Байерн да загубят 4-и финал? ;)
|
|
2768views
24comments
Шампионска лига
Ако искате да сте имате повод за радост след мача, то тогава подкрепяйте Байерн (beer)
|
|
Предложения над максималната цена |
|
Промяна при трансферите !
891views
10comments
Предложения
Е сега като разбра ферари, вземи че отговори нещо на момчето... поне от култура ;)
|
|
2768views
24comments
Шампионска лига
Да стане хубав и резултатен мач, а победителя за мен не е кой знае колко важен.
|
|
2768views
24comments
Шампионска лига
Аз ми се струва че Борусия ще бият,или ще е победа с 1-0 или ще има много голове 4-3 е хубав резултат ;)
|
|
2768views
24comments
Шампионска лига
Интересен финал, на пръв поглед Баварците са фаворити, не само че спечелиха титлата с преднина над 25точки пред конкурента си, играят доста по добре от конкурентите си в ШЛ. Но това е финал за ШЛ играещ се на ст. Уембли...и мисля че нищо не се знае докато не изминат редовните 90 мин или евентуално 120...все пак мисля че Борусия ще се противопостави и ще спечели купата, малко повече им симпатизирам :) Накрая ще кажа нека стане един вълнуващ двубой и по добрия спечели (beer)
|
|
Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен ще играят финал.. |
|
Предложения над максималната цена
890views
8comments
Предложения
По точно ,някой направил трансфер по този начин e гласувал така. Далаверите тук са в изобилие. Важното е на собственика да му вървят плащанията.Тая игра е на принципа днес съм жив--утре незнам(beer)
|
|
|
Предложения над максималната цена
890views
8comments
Предложения
<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>Интересно ми е кой е тоя дето не е съгласен?</blockquote> някои хеитар (chuckle)
|
|