Ще продължи ли да съществува Shampioni Today?

1807views 13comments Въпроси
<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>Цитирам Спорта "1 Автор: Sport75, добавен на: 22 Май 2013 17:48 (ср) цитирай изтрий Скъпи приятели от Shampioni,дойде времето в което и аз да кажа чао на всички вас а и на играта, която беше ежедневие в моя живот през последните 6-7 години.Увеличената лична и служебна ангажираност а и ситуацията в играта ме накара да се замисля дали има смисъл да продължа да играя.Появата на втори сървър ми помогна да взема окончателно решение.Предложих трима мениджъри на админа да се занимават с вестника-ZAQS,simvol и Donovete Mezdra.Админа се съгласи.</blockquote> Което значи, какво? Съчетание от символи, букви или? Измина един месец във, който няма никаква промяна?!?

Цитирам Спорта "1 Автор: Sport75, добавен на: 22 Май 2013 17:48 (ср) цитирай изтрий Скъпи приятели от Shampioni,дойде времето в което и аз да кажа чао на всички вас а и на играта, която беше ежедневие в моя живот през последните 6-7 години.Увеличената лична и служебна ангажираност а и ситуацията в играта ме накара да се замисля дали има смисъл да продължа да играя.Появата на втори сървър ми помогна да взема окончателно решение.Предложих трима мениджъри на админа да се занимават с вестника-ZAQS,simvol и Donovete Mezdra.Админа се съгласи.

Е нали ти и Закс щенсе занимавате.

Въпроса ми е главно към Администратора, защото само той може да даде отговор!!! Както знаем, колегата Sport 75, който се занимаваше с вестника се отказа и сега никой няма права да публикува, каквото и да е!!! Ако искаме вестника да продължи да съществува, Админа трябва да даде права на някой, или някои, които да продължат да поддържат вестника и да ни запознават с най-актуалните новини, свързани с ежедневието ни!!! Хубаво ще е да се види и нашето мнение по въпроса! П.П. Опитах се да добавя анкета, но не ми позволява, незнайно защо (whew) Ако Модовете успеят, нека добавят анкета с два отговора - Да и Не!

Трансфери

1086views 10comments Предложения
Да защото 34 годишните са евтини и са силни ама те са решение за 1 сезон после като станат на по 35 години с 200 линия какво правим трябва да се направи нещо с тези цени. На твоя фудболис който продачаш средната му цена е 500 000 това са прекалено много кредити за отбори който са по на 1 година а да не говорим и за новите потребитили.:)

Трансфери

Търсят се определен тип играчи там е проблема.14 СТ и стари играчи вървят като топъл хляб.За три дни продадох 11 34 годишни,а в същото време един 19 годишен не мога да го продам,а той определено не е лош.

Трансфери

Трансферния пазар е към своя край.Поради високите цени на играчите отборите са преднудени да копуват играчи по на 33-34 години.Защото цените им са по ниски.предлагам да се намалят цените на играчите.Защото когато купувате играчи на по 33-34 години имате силен отбор за един сезон.Помислете малко за бадещето на вашите отбори.Просто цените са нереални с оглед на приходите който имат новите потребители или тези който са от 1 година.Трябва да се направи нещо неможе да продължават нещата така.

статистика на играч за асистенции

1982views 13comments Предложения
Не мога да си представя, че ще има нововъведения, то "старите" и "изпитани" неща не работят коректно, а какво остава за нещо ново, евентуално ако се въведе.

Продавам си акаунта

942views 4comments На лафче
За да няма спам във форума ще заключа темата и ще помоля всеки един,който има интерес да пише на личен на колегата.Благодаря (bow) Темата ще си остане да се вижда,че отбора се продава.

Може и играч на мача, играч на кръга и играч на сезона ... ех спирам, че се размечтах :) (beer) (beer) (beer)

Продавам си акаунта

Не си единствен...

Продавам си акаунта

Здравейте колеги, предлагам си акаунта за символичната сума от 120 BGN, отбора е развит откъм сгради, има и значително левро вътре, няколко милиона кредит, както и доста млади футболисти. Като подарък мога да дам и три вип кода. Имайки предвид, че 120лв. са точно 50 вип кода, считам, че исканата сума е наистина символична, още повече, че в акаунта има и няколко стотин левро, разработен отбор на три години и прочее. При интерес, пишете на лично ! ;) (beer)

Защо да няма и статистика за автоголове?(wasntme) Ще бъде интересно

Концерт на музикални школи

945views 2comments На лафче
Клиповете са хубави, ама ти нещо си се вмерисал от към чутурата ...

Концерт на музикални школи

945views 2comments На лафче
http://www.youtube.com/watch?v=cj-43NCMRcU http://www.youtube.com/watch?v=XS-kA3tTspo

(sun) (handshake) (y) (sun)

(beer) (beer) (beer)

Отлична идея(y)

(handshake)