Ще продължи ли да съществува Shampioni Today?
1807views
13comments
Въпроси
<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>Цитирам Спорта "1 Автор: Sport75, добавен на: 22 Май 2013 17:48 (ср)
цитирай изтрий
Скъпи приятели от Shampioni,дойде времето в което и аз да кажа чао на всички
вас
а и на играта, която беше ежедневие в моя живот през последните 6-7
години.Увеличената лична и служебна ангажираност а и ситуацията в играта ме
накара да се замисля дали има смисъл да продължа да играя.Появата на втори
сървър ми помогна да взема окончателно решение.Предложих трима мениджъри на
админа да се занимават с вестника-ZAQS,simvol и Donovete Mezdra.Админа се
съгласи.</blockquote>
Което значи, какво? Съчетание от символи, букви или? Измина един месец във, който няма никаква промяна?!?
|
|
1807views
13comments
Въпроси
Цитирам Спорта "1 Автор: Sport75, добавен на: 22 Май 2013 17:48 (ср)
цитирай изтрий
Скъпи приятели от Shampioni,дойде времето в което и аз да кажа чао на всички вас
а и на играта, която беше ежедневие в моя живот през последните 6-7
години.Увеличената лична и служебна ангажираност а и ситуацията в играта ме
накара да се замисля дали има смисъл да продължа да играя.Появата на втори
сървър ми помогна да взема окончателно решение.Предложих трима мениджъри на
админа да се занимават с вестника-ZAQS,simvol и Donovete Mezdra.Админа се
съгласи.
|
|
Ще продължи ли да съществува Shampioni Today? |
|
1807views
13comments
Въпроси
Въпроса ми е главно към Администратора, защото само той може да даде отговор!!! Както знаем, колегата Sport 75, който се занимаваше с вестника се отказа и сега никой няма права да публикува, каквото и да е!!! Ако искаме вестника да продължи да съществува, Админа трябва да даде права на някой, или някои, които да продължат да поддържат вестника и да ни запознават с най-актуалните новини, свързани с ежедневието ни!!! Хубаво ще е да се види и нашето мнение по въпроса!
П.П. Опитах се да добавя анкета, но не ми позволява, незнайно защо (whew) Ако Модовете успеят, нека добавят анкета с два отговора - Да и Не!
|
|
Трансфери
1086views
10comments
Предложения
Да защото 34 годишните са евтини и са силни ама те са решение за 1 сезон после като станат на по 35 години с 200 линия какво правим трябва да се направи нещо с тези цени. На твоя фудболис който продачаш средната му цена е 500 000 това са прекалено много кредити за отбори който са по на 1 година а да не говорим и за новите потребитили.:)
|
|
Трансфери
1086views
10comments
Предложения
Търсят се определен тип играчи там е проблема.14 СТ и стари играчи вървят като топъл хляб.За три дни продадох 11 34 годишни,а в същото време един 19 годишен не мога да го продам,а той определено не е лош.
|
|
Трансфери
1086views
10comments
Предложения
Трансферния пазар е към своя край.Поради високите цени на играчите отборите са преднудени да копуват играчи по на 33-34 години.Защото цените им са по ниски.предлагам да се намалят цените на играчите.Защото когато купувате играчи на по 33-34 години имате силен отбор за един сезон.Помислете малко за бадещето на вашите отбори.Просто цените са нереални с оглед на приходите който имат новите потребители или тези който са от 1 година.Трябва да се направи нещо неможе да продължават нещата така.
|
|
статистика на играч за асистенции
1982views
13comments
Предложения
Не мога да си представя, че ще има нововъведения, то "старите" и "изпитани" неща не работят коректно, а какво остава за нещо ново, евентуално ако се въведе.
|
|
Продавам си акаунта
942views
4comments
На лафче
За да няма спам във форума ще заключа темата и ще помоля всеки един,който има интерес да пише на личен на колегата.Благодаря (bow) Темата ще си остане да се вижда,че отбора се продава.
|
|
1982views
13comments
Предложения
Може и играч на мача, играч на кръга и играч на сезона ... ех спирам, че се размечтах :) (beer) (beer) (beer)
|
|
Продавам си акаунта |
|
Продавам си акаунта
942views
4comments
На лафче
Здравейте колеги, предлагам си акаунта за символичната сума от 120 BGN, отбора е развит откъм сгради, има и значително левро вътре, няколко милиона кредит, както и доста млади футболисти. Като подарък мога да дам и три вип кода. Имайки предвид, че 120лв. са точно 50 вип кода, считам, че исканата сума е наистина символична, още повече, че в акаунта има и няколко стотин левро, разработен отбор на три години и прочее. При интерес, пишете на лично ! ;) (beer)
|
|
1982views
13comments
Предложения
Защо да няма и статистика за автоголове?(wasntme) Ще бъде интересно
|
|
Концерт на музикални школи |
|
Концерт на музикални школи