Предложения над максималната цена |
|
Предложения над максималната цена
890views
8comments
Предложения
Мисля че не е редно да се допуска отбор да слага сума по-голяма от максималната допустима на даден играч. т.е да блокира трансфер.много от мениджърите го правят с умисъл ,въпреки че знаят ,че играча няма да им бъде продаден а ако все пак продавача го продаде -трансфера ще бъде анулиран.Затова предлагам да НЕ е възможно поставянето на по-висока цена от максималната допустима.
|
|
Вицове
13722views
231comments
На лафче
Хванали фенове на Манчестер Юнайтед, Ливърпул и Челси в Африка. Негрите се почудили какво да правят с тях, пък им казали:
- Сега ще ви завържем голи и ще ви удряме 100 пъти с камшик, но преди това имате право на едно желание.
Пръв бил фена на Челси, той поискал 15 възглавници да сложат на гърба му, но след 20-я удар всичко било отново на голо. После фена на Ливърпул поискал 20 възглавници, но и те след 25-я удар се скъсали. Последен бил фена на Манчестър Ютайтед. Той се изсмял и казал желанието си :
- Искам да завържете тези двамата за гърба ми и да удвоите наказанието!
|
|
Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен ще играят финал.. |
|
|
Промяна при трансферите ! |
|
Промяна при трансферите !
891views
10comments
Предложения
» Трансфери
Не можете да правите трансфери, ако не сте мениджър на отбора повече от 14 дни в играта. :D Това правило ли искаш да се премахне?Не те разбрах точно:^)
|
|
Промяна при трансферите !
891views
10comments
Предложения
ще е добра идея да са махни правилото за нови потребите ли забраната да мозеш да изкупуваш и купуваш фудболисти ще е добре да са махни забраната (wasntme)
|
|
Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен ще играят финал..
2768views
24comments
Шампионска лига
Аз съм фен на Борусия Дортмунд и според мен те са също много силен отбор ... Дано да бият и вземат купата ... Това ще е голям успех за цяла Германия ... :P :P :P (beer) (beer) (beer) ;) ;) ;) :) :) :) (d) (d) (d) (party) (party) (party)
|
|
|
2768views
24comments
Шампионска лига
Ами не знам ,аз очаквах други финалисти тази година,ама не стана ..Както и да е (само го вметнах като мое мнение),във футбола няма 100 процента сигурно, кой с кого и с колко до финал,затова тази игра е велика ,независимо на кои отбори симпатизираме,все пак финала е ясен!Ами според мен баварците ще победят в редовното време ,ако че Дортмунд хич не са за подценяване ,особено тази година!(wait) Интересно ще е ,ще гледаме и ще видим !(*)
|
|
2768views
24comments
Шампионска лига
тройка за Байерн ..... тотално надмощие и смазване на противника ....
|
|
|
|
2768views
24comments
Шампионска лига
Кой ще победи в този финал на \"Шампионска лига\" Борусия Дортмунд или Байерн Мюнхен? Финала ще се играе на 25.05.2013г, на стадион \"Уембли\" в Лондон (Англия) ... Кой ще е крайния победител според вас? :) (beer) (d) (*)
|
|
"Грандовете" в една група в новия сървър
2051views
28comments
Предложения
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>БГ Ювентус няма да играе във втория сървър. Странно е че виждам много отбори,
които написаха че няма да играят там са си направили отбор и са Вип.</blockquote>
Koлко си прав.....
Това е истинската пародия, да се биеш в гърдите, че си БЪЛГАРИН и след това да положиш морни колене в джамията ...
Убрееееееее
|
|
"Грандовете" в една група в новия сървър
2051views
28comments
Предложения
<blockquote><h3>ПФК Стражите написа:</h3>Аз само се надявам tonos да не разбере за вторият сървар,че току виж се
нахвърлил като муха на мед...</blockquote>
(rofl)
|
|
RAIDERS "напуска" играта, псувайки админа!
2852views
31comments
Зала на срама
Абе вие пак ли почнахте???Заради вас заключвам темата.Личните ви дразги дискутирайте на лични.:^)Ако някой иска да напише нещо важно по темата нека пише на лично и веднага отключвам темата.
|
|
RAIDERS "напуска" играта, псувайки админа! |
|
RAIDERS "напуска" играта, псувайки админа! |