Продавам си акаунта |
|
Продавам си акаунта
906views
4comments
На лафче
Здравейте колеги, предлагам си акаунта за символичната сума от 120 BGN, отбора е развит откъм сгради, има и значително левро вътре, няколко милиона кредит, както и доста млади футболисти. Като подарък мога да дам и три вип кода. Имайки предвид, че 120лв. са точно 50 вип кода, считам, че исканата сума е наистина символична, още повече, че в акаунта има и няколко стотин левро, разработен отбор на три години и прочее. При интерес, пишете на лично ! ;) (beer)
|
|
статистика на играч за асистенции
1888views
13comments
Предложения
Защо да няма и статистика за автоголове?(wasntme) Ще бъде интересно
|
|
Концерт на музикални школи |
|
Концерт на музикални школи
908views
2comments
На лафче
http://www.youtube.com/watch?v=cj-43NCMRcU
http://www.youtube.com/watch?v=XS-kA3tTspo
|
|
статистика на играч за асистенции |
|
|
|
|
|
|
|
|
статистика на играч за асистенции
1888views
13comments
Предложения
Здравейте колеги! Предлагам да се въведе статистика за направени асистенции на всеки играч. Тя да бъде в меню играчи, след вкарани голови и преди червени картони, както и в индивидуалната статистика на всеки играч. Пуснал съм и гласуване към темата :)
|
|
Първенството на Юношите(ДЮШ)
1602views
14comments
Предложения
Естествено тогава няма да се купуват супер боклуците на админа и хората все повече ще създават юноши а това админа няма да го допусне !!!
|
|
1602views
14comments
Предложения
<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>защо админа не направи малко по интригуваща играта дюш играчите могат да бъдат
тренирани със специалните тренировки, да има турнири лига на шампионите,купа на
шампионите както и да играят и рпс ???</blockquote>
Защото играчите от ДЮШ ще станат по-силни от Супер Талантите!!!
|
|
1602views
14comments
Предложения
защо админа не направи малко по интригуваща играта дюш играчите могат да бъдат тренирани със специалните тренировки, да има турнири лига на шампионите,купа на шампионите както и да играят и рпс ???
|
|
1602views
14comments
Предложения
Аз съм вече с 9 титли, но нищо не получавам :D , при равен старт си е друго, печелят се титли. Старите играчи за да ги настигна ми трябва още 1 година (devil) Скоро имаше тема с гласуване по този въпрос: http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5912&pg=4 (handshake)
|
|
Логика при дузпите |
|
Логика при дузпите
2329views
26comments
Предложения
:) Хубав финал и хубава дуспа стана ... за жалост нямеше продължения и дуспи ... очаквам мега-интересен финал между ЧЕЛСИ и БАЕЙРН за СК на Европа , след требъла (който не вярвам някой да спре) в Джърмани ..... иначе тука мисля че дуспите са си наред - тръпка , която АЗ също свързвам със в повечето случаи неприятни чувства ....
|