Източване на отбор , мерки от страна на Админа

4935views 79comments Общи дискусии
Ами сети се ?

Абе вие как сте бе?Тишо твоите трансфери са далеч по съмнителни,Супер Талант за 400к даже със специална.Копуват се играчи над максималната пак не е проблем.Аз взимам 5 играча по 3 милиона и тогава е проблем.Депортиво ти също гледаш твоя интерес,беше против намаляването на конференциите,за да станеш шампион няколко пъти.Никой не може да ми каже на кой да си продам или на кой да купя.Тишо ти стихна до там че ме пита дали Райдърс ми е дал финала (chuckle)

Deportivo---добре казано и на място(y)

хората,които сравнително се итнересуват от играта много добре знаят,че от доста време 5-6 отбора постоянно си менкат играчи,зависи кой за какво се бори.в началото се дразнех,но в последствите ми стана тъжно за тях като се замисля на какво са готови да спечелят някоя купа във виртуална игра и какъв живот живеят да прекарват толкова време в играта за да си плетат схемите. та иначе докато не се ограничат трансферите между отборите и запазванките надали скоро ще има честни трансфери на добри играчи.

Ти не купуваш от всеки ( аз и другите нормално играещи го правим ) точно там е проблема .... Това че сте се насадили и си менкате и връткате играчи и кредит и никой нищо не прави е време да се промени , защото това вреди и убива играта .... защото е ненормално няколко отбора да играят против другите .... и начина е само един ... Администратора на играта да го направи и да ви забрани и ограничи трансферите и то не със всички както казваш , точно обратното - помежду ви ... Ако той не го направи на мене и на всички ни е ясно че схемичките ще си продължат и всичко ще е било напразно .... Аз едно не ми е ясно - може ли да сте такива егоисти и чак в момента едвам се сдържам да не изпиша 3 реда с глупости .... Ти хората за малоумни ли ги имаш - мислиш ли че някой ти вярва на глупостите дето стана нз колко сезона ги правите пред всички , че и пак продължават .... Кого убеждаваш и лъжеш себе си ли или мен я се замисли ?

Тишо чакам извинения,също така какво ще рече да не мога да взимам играчи от Арсенал ли?Незнам как ги мислите тези неща ама май не сте ги премислили.Ти можеш да взимаш от всеки а аз не,така ли?

уфффффффффф....няма ли да свършат тези тарикатлъци някога????????????????

Добре е че трансферите са анулирани ... сега остана само да се спре източването на отбора , както и на други такива в играта .... Да се предприемат мерки - срещу това НЕ-нормално обединяване на няколко отбора на групички и играене срещу останалите честно играещи менаджери - защото това ги ощетява и поставя в неравностойно положение и най-малкото ги подтиква и те да играят по този начин за да не изостават .... Според мен единственото решение е забрана за трансфери между тези отбори при доказана вина ... в случай като този ... и ако продължават да търсят вратички за мошеничества и прехвърлянето на играчи или кредит през 3ти отбори - дори до заключването им или триенето на въпросните играчи от страна на Администратора на играта ...

Не мислех да вземам отношение по темата, но някои вече не се усещат какви ги вършат. Ето и дискусията с въпросният потребител: [21:48:55] A4koo0o: arsenal sam az [21:49:29] A4koo0o: ако може да ми кажеш кое правило за изваршване на трансфер не е спазено [21:50:11] Shampioni: кой arsenal [21:50:18] Shampioni: от коя група [21:50:24] A4koo0o: 12-2 [21:50:31] Shampioni: 12 / 2 / A [21:50:34] A4koo0o: да [21:50:58] A4koo0o: нито над мах цена сам продал [21:51:00] A4koo0o: 800 к под нея [21:51:05] A4koo0o: нито сам влизал от едно ип [21:51:10] A4koo0o: нз нз [21:51:13] Shampioni: Съмнителни са Ви трнсферите с този отбор [21:51:17] Shampioni: ето това е причината [21:51:23] A4koo0o: какво е самнителното [21:51:35] A4koo0o: да беше над мах цена да се самняваме [21:51:43] A4koo0o: нали всичко сам спазил [21:51:45] A4koo0o: такова правило няма [21:51:50] A4koo0o: като самнителен трансфер [21:52:11] Shampioni: Извършвате странни заменки с този отбор и изведнъж тези трансфери ми се струват съмнителни [21:52:19] Shampioni: играчите на търг ли бяха ? [21:52:27] A4koo0o: самонително е на саинтс да копува играчи за които давах по 1.1 м а тои да го взима за 600 к [21:52:46] Shampioni: ще говорим за вашия проблем или за проблема на колегите Ви ? [21:52:55] A4koo0o: еми за моя [21:53:09] A4koo0o: аз мисля че не сам направил ништо нередно [21:53:22] Shampioni: тогава не намесвайте други фактори в противен случай, ще прекратя разговора [21:53:32] Shampioni: [21:52] Shampioni: <<< играчите на търг ли бяха ? [21:53:38] A4koo0o: да [21:53:46] Shampioni: с каква цена искана от вас ? [21:53:53] A4koo0o: 2 м [21:54:04] Shampioni: а колко е сложил въпросният купувач ? [21:54:07] A4koo0o: 3 [21:54:14] Shampioni: това нормално ли Ви се струва ? [21:54:25] A4koo0o: еми явно мн е искал играчите [21:54:48] A4koo0o: и аз като ми трябва някои играч давам доста от исканото за да си го гарантирам [21:55:03] A4koo0o: на др отбори исках над 2.5 м [21:55:24] Shampioni: ако ще се баламосваме имам си друга работа лека вечер от мен [21:55:38] A4koo0o: какво ви баламоствам [21:55:48] A4koo0o: и да бях искам 3 каква е разликата [21:56:12] A4koo0o: вие ако исакте нешто ше гледате да си го гарантирате не някои да ви го отмакне [21:56:16] A4koo0o: поне според мене е така [21:56:56] Shampioni: Не може играч на ТЪРГ да му се иска 2 милиона да няма никакъв интерес към тези играчи така да го наречем и да се появи някой, който много иска тези играчи и Ви дава по 3 милиона..... извинявам се много, но си имам малко понятите от подобни финансови действия! [21:57:38] A4koo0o: хахаха [21:57:46] A4koo0o: логиката ви е необорима [21:58:06] A4koo0o: винаги си гледате 3 отбора в играта и това си е [21:58:17] A4koo0o: играчи се продават над мах им цена [21:58:27] A4koo0o: аз не сам нарошил нито 1 правило [21:58:30] A4koo0o: и пак аз виновен [21:58:42] A4koo0o: смешни сте вече [21:58:54] Shampioni: аз фаворити нямам [21:59:03] Shampioni: за мен играта е над всички вас [21:59:26] A4koo0o: не си личи [21:59:29] A4koo0o: до този момент [21:59:35] Shampioni: а това, че се опитвате да си правите тарикатлъци и не Ви минават си е ваш проблем [21:59:46] Shampioni: Лека вечер от мен [22:00:05] Shampioni: можете да споделяте моите пристрастия във форума да се забавляваме всички, а не тук [22:00:13] A4koo0o: според вас каква е нормалната цена на тези играчи [22:00:38] A4koo0o: 1 м [22:00:44] A4koo0o: да ги продам на доновете и саинтса [22:00:49] A4koo0o: дето ми ги тарсеха [22:00:53 | (22:01:03 — редактирано)] A4koo0o: за да им угодя

Кое е най странното място където сте правили любов

1403views 17comments На лафче
На легло

#1 Автор: Pleven United, добавен на: 26 Апр 2013 20:33 Не мога да хвана логиката на админа. Хем не може да се продават играчи над максималната, хем половината минават. Въпроса ми е? Мога ли да купувам играчи над максималната или не? И ако е НЕ защо това не важи като правило за всички? Добавям още един въпрос за размисал към темата на THE SAINTS и очаквам аднина да вземе участие и по двата въпроса (beer)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Тва е репликата на сезона (chuckle)

Значи аз определено не съм от богатите отбори,погледни ми отбора и ми намери един съмнитален трансфер.

Ами на някои от вас това ви е силата, понеже имате натрупани манги от такива мушингии .Слагате голямата цифра ,а пък другите да го духат. Колкото до вратаря съм изненадан, но не знаех че си правил оферта за него. Но ще ти издам една тайна. Вратарят--2 милиона и едно агне имаше към него затова. А сега ти правя оферта. Даваш 3 фмилиона и ти го давам без агнето.

<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>/Признавам си че съм си разменял играчи с Кингса,Райдърс и Орлите,но всеки си е гледал интереса на отбора/ Така и така си почнал, давай докрай да изгледаме предаването--/Искренно и лично/</blockquote> Вратаря който ползваш в момента го бях офертирал за 3 милиона,ти ми кажи как така за 2 милиона отиде при теб?

/Признавам си че съм си разменял играчи с Кингса,Райдърс и Орлите,но всеки си е гледал интереса на отбора/ Така и така си почнал, давай докрай да изгледаме предаването--/Искренно и лично/(clap) (chuckle)

Ами в темата е споменато името на моя отбор,без да е намесен,промени първото си мнение.

Емо - прочети заглавието на темата ..... ако искаш да коментираш засегнати те въпроси давай .... ако не невиждам какво си го ударил на искренно и лично ....

От какво би се лишил най-трудно за една седмица?

1355views 11comments На лафче
Приятели, ядене и колата

Какво значение има колко играча съм взел от Орлите при положение че съм ги взел на нормални цени.В моя отбор няма купен СТ. Със специална тренировка за 400к.За млади играчи в момента копувам 14ки,но нещо не ми върза.Райдърс взима по 800к парчето,но на мен към тази цена ми търсят и МАЛКО левро.Както ти препочете да дадеш на него защитника,така Орлите продава на мен.Винаги нападаш отбори противници на твои приятели.Примерно играчите на Пир Орли исках да ги купим с Райдърс и Кингса,но Борката предпочете три пъти по-ниски оферти от нашите.Признавам си че съм си разменял играчи с Кингса,Райдърс и Орлите,но всеки си е гледал интереса на отбора.Иначе Пир Орли си е продал акаунта до колкото знам,но не се знае на кой,ти ако знаеш кажи.