Кое е най странното място където сте правили любов
1403views
17comments
На лафче
<blockquote><h3>simvol написа:</h3>В казармата ...</blockquote>
БРАВО!!! НЯМА НИЩО ПО-ХУБАВО ОТ "ЛЕПА БРЕНА" В КАЗАРМАТА .....
|
|
нередовни трансфери
4291views
52comments
Зала на срама
Човека казва, че не е за 200 кредита ,понеже имал милиони. Еми те така се трупат милионите .Ама нали е крал няма как---простено му е. Може да прави каквото си пожелае.
|
|
нередовни трансфери
4291views
52comments
Зала на срама
<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>Господа, въпросния отбор отдавна е заключен! Така че проблема не е в мен,че съм
приел офертите! Даже съжелявам за единия играч че го продадох, беше в идеалният
отбор до 16г. Колкото и да не ви св вярва аз играя по правилата и несъм за 200к.
Ако се направи да неможе да се пуска оферта над максималната, тогава купувача
няма да може да слага високи оферти! За мен като продавач беше без значение къде
ще отидат играчите ми... Даже несъм комуникирал с въпросния отбор! Ако си
мислите,че бих нарушил правилата за 200к, когато имам милиони ... Заблуждавате
се! Успех на всички през новия сезон!
П. С. Помолиха ме да не отговарям на провокаций и смятам да се вслушам в този
съвет!</blockquote>
по принцип би трябвало да получиш едно предупреждение,като приемаш офертите(ако не се лъжа де),че ще бъдеш наказан,защото офертите са по-високи....защо приемаш и защо все още не са анулирани тези трансфери???какво е значението,че другия отбор е заключен?не трябва ли да се върнат трансферите?не трябва ли и ти да бъдеш наказан(не знам как,Админа решава),че приемаш такива оферти?аз за себе си знам отговора......
|
|
Кое е най странното място където сте правили любов |
|
|
|
|
|
Нов случай тонос ...с източването на отбор !!
1594views
20comments
На лафче
Ами ако админа неможе, то да вземе пример от подобни международни игри. Там си има човек, който следи само за нередовните трансфери.Аз лично, съм поддръжник на идеята максимум 2 до 3 трансфера между два отбора на сезон.Няма смисъл от анкети. Играта е на един и той определя правилата и ние играем по тях. Който не желае ,здраве м.у Но докато се дава картбланш на платежоспособните в тази игра ,така ще е. Типично за всичко в нашата мила родина.
|
|
|
|
1594views
20comments
На лафче
Тази практика въведена от tonos и приятелчетата му трябва да се изкорени а това става с безкомпромисни действия на админа.Няма логично обяснение един отбор да действа целенасочено против собствените си интереси освен ако няма точно определена цел...админа е длъжен да следи за това,да преценява и да взима мерки...както в случая.
|
|
1594views
20comments
На лафче
Е сега стана интересно...8)
Преди 2 дни се опитах да взема играчите на ЦСКА, но така и ми беще писано, че са запазени, а то какво било.
|
|
От какво би се лишил най-трудно за една седмица? |
|
1594views
20comments
На лафче
Всички трансфери между тези 2 отбора са анулирани тъй като са нередовни. Единия отбор купува на минималните, а продава на максимални НЕДОПУСТИМО.
Отборите са заключени.
|
|
1594views
20comments
На лафче
Аз пък се опитвам да стигна на Грандовете.Ако така играят значи няма смисъл да се опитвам да ги стигна. ;( ;(
|
|
1594views
20comments
На лафче
Ама то всеки един трансфер може да се тълкува като финансово подпомагане а аз не съм спечелил 1 кредит.Продал съм 12-13 играча и съм купил 5-6 това е
|
|
Нов случай тонос ...с източването на отбор !! |
|
1594views
20comments
На лафче
<blockquote><h3>Scarface написа:</h3>Пак повтарям,не съм нарушил нито едно правило на пазара,ако все пак админа ме
накаже то си има институции дето могат да решат проблема.</blockquote>
Напротив, нарушил си едно съществено правило! 4. Финансовото подпомагане на друг отбор чрез покупко/продажба на играч е забранено......... :x
|
|
От какво би се лишил най-трудно за една седмица? |