Кое е най странното място където сте правили любов |
|
|
Нов случай тонос ...с източването на отбор !!
1594views
20comments
На лафче
Пак повтарям,не съм нарушил нито едно правило на пазара,ако все пак админа ме накаже то си има институции дето могат да решат проблема.
|
|
|
От какво би се лишил най-трудно за една седмица?
1355views
11comments
На лафче
8) (sun) (d) ...е, налагало се е да се лишавам от тия работи... ама от достойнство не бих се лишил и за миг(flex)
|
|
|
1594views
20comments
На лафче
Тук трябва да има наказание.. Личи се, че не са нормални трансфери. Не може да си продадеш 31-годишен играч с 500 линия за 450-500 хиляди и да купиш на същата възраст друг с 300 линия за същата цена + 50 левро
|
|
От какво би се лишил най-трудно за една седмица? |
|
|
1594views
20comments
На лафче
8) (sun) (d) АААдмииинеее... събудиии сеее|-) |-) |-) (yawn) (yawn) (yawn)
|
|
1594views
20comments
На лафче
и на други отбори е направено това впечатление....повече от видно е че се източва един отбор и се прелива в друг.има интерес към доста от футболистите на левски НО напразно,защото е повече от ясно къде отиват.наистина не е нередно но си е източване и след това е ясно че въпросният Левски ще бъде оставен и изтрит
|
|
От какво би се лишил най-трудно за една седмица? |
|
От какво би се лишил най-трудно за една седмица?
1355views
11comments
На лафче
Компютър и Интернет, 2 в 1, неочаквано добра комбинация, но нямаше как да гласувам и за двете. ;(
|
|
1594views
20comments
На лафче
Е сега е момента малко човече да натискаш и ревеш да ме накажат а с това и да спра да играя щото иначе титла нали знаеш кога ще видиш отново:D Кефиш мъ шти звъна;)
|
|
1594views
20comments
На лафче
Вен за форза рома знам дори се знаем с него (от играта ) , дадох го за пример ,че дава оферти на макса , а те се продават на минимума !!
Плайбой ли си , скарфейс ли си не знам , но и тонос беше купувал и продавал на макса и на минимума и беше заключен ... нека админа погледне и вземе решение !!!
то е от видно по-видно , че предния мениджър е оставил отбора на теб (или някой от твоите дружки ) и те ти помагат да поспечелиш нещо .....(chuckle) (chuckle)
|
|
1594views
20comments
На лафче
С мениджъра на ЦСКА бяхме в близки отношения,познаваме се още преди рестарта.Спомена ми че ще се отказва от играта,писах му тези дни и не ми отговори,което означава че вече не влиза.
|
|
1594views
20comments
На лафче
Ако обаче другият отбор е изоставен от собственика си е важно кой го е взел и дали не е някой който създава мулти. Защото е видно че не защитава интересите си а очевидно действа против тях. Така че е редно админа поне да разгледа случая
|
|
1594views
20comments
На лафче
<blockquote><h3>izvynzemnite написа:</h3>Отборите на Levski 5/2/A и Scarface 10/1/А са направили доста интересни
трансфери помежду си...
Отборът на Скарфейс 3 сезона се опитва да продаде тези играчи на минималните
цени и не успява ,а сега се намира отбор , който да му ги изкупи на максимални
цени .....А в същото време му купува играчите на минималните при които всеки
друг отбор би предложил повече , но не му се отговаря на лично , защо ли .... ?
Левски - до онзи ден ЦСКА (заклет ЦСКА-р писал съм си доста пъти с него в играта
мрази синия отбор , ходи редовно по мачове .... иска да се откаже защото играта
не му е тръпка вече ....
И няколко левскари като Форза рома (и няма да споменавам други имена , които
мисля , че са вътре в цялата далавера .... ) източват отбора на момчето ...
На мен бяха ми отнети 10 играча по този начин , на кингса бяха му върнати 34
годишни непродаваеми играчи , тонос бе заключен и в последствие се отказа ....Е
защо сега да го подминаваме (само погледнете трансферната история !! )
Със подобни играчи и само с цел за източване на отказващите се отбори тази игра
ще загине хора .................
Нека админа погледне въпросния случай както и много подобни !!!</blockquote>
Tитлата ти се изплъзва :D :D :D Ако съм направил нещо което не е според правилата а те са(няма забрана колко играчи може да се закупят от един отбор,никъде не пише кои играчи са непродаваеми и кои са продаваеми има си цени в които са минали трансферите,минимални и максимални)то нека отбора ми бъде наказан а с това и аз спирам да играя а izvynzemnite си остава вечен шампион в групата която е.(d)
|
|
Кое е най странното място където сте правили любов
1403views
17comments
На лафче
Всеки койти иска може да сподели. Желателно е да не използвате неприлични думи или поне слагайте цензура :) (d)
|
|
1594views
20comments
На лафче
Ще взема мнение по тези трансфери само с едно...
Дока, ако имаш на предвид Forza Roma от 8/3/А е голяма грешка да го атакуваш и обвиняваш него ;)
Първо не съм сигурен дали става въпрос и за този CSKA, които разпродава доста добри играчи и след няколко часа се промени на Levski...
Форзата е от моята лига и с него дори се чуваме през ден/два по телефона... искаше да направи шампионски отбор и пише на отбори със силни играчи, защото сезона започна, а няма кога да се нарпави селекция...
След това видя играчите, видя, че пише, че се продават за "max + levro" и веднага даде максимални оферти + левро, но му беше отговорено ,че играчите са запазени ;)
А и Forza Roma е Aрмеец ;)
|