Източване на отбор , мерки от страна на Админа

6652views 79comments Общи дискусии
Значи играчите които търсех бяха само в Райдърс,Пир Орли,Орлите и Етър,Райдърс не продаваше,Пир Орли също и останаха Етър и Орлите.Ит Етър взех Костов,другите му играчи ги взехте вие и Спартак.След това аз взех двамата от Спартак и реално можех да копувам само от вас.Те. тишо съм те питал 1000 пъти но ти ми обявяваше суми по 4м,а Отлите искаше по 3м за по силни играчи и нормално да купя от него.

ти тъп ли си или да ? даи ти 3 м и на тебе ще ти дам играчите .... ти даваш 2 м как да ги дам за 2 като мога да им взема аз да не сам черно море да мога да ги продам за 1,1 но не да зема да ги дам на теб за 500 к ? стига се прави на тъп че нервиш само (flex)

Темата не е за това - пусни си тема , щом моите трансфери те притесняват и ще дискутираме .... Аз не купувам/продавам от едни и същи отбори - аз купувам и продавам от всеки - не толерирам никой и мен не ме толерира никой ... да купувам и продавам на добри цени , това е същноста на развитието на всеки отбор ... За разлика от вас , аз не точа акаунти - и не въртя далавери с 2-3 отбора .. вие купувате и продавате помежду си - помпате си играчи , ти купуваш играчи развиваш ги по 5 сезона и ги продаваш на един точно определен отбор - и на всичкото отгоре даже и си признавате далаверите и с цялата си наглост - пита даже къде бил проблема ? В главата ти е проблема ето къде е .... Това , което го правете тонос с пир. орли , с аякс сега го правите вие ... тогава ревахте и викахне - аз също се борих против това и за какво да си заминат ония , че вие да земете да си правите същите схеми ? Още по нагли дори ...

Какво повече да пиша ,защо не отговори на вапорсите ? Незнаеш какво да отговориш ли ?

Сега ще пусна друга тема - за това кави мерки да се взимат и наказания - там дискутирайте .... Ти дето точиш зарязан акаунт пред всички пък си последния дето ще държиш сметка на някой. Сателити и тем подобни образувания ...

Саинтс що не земеш да млакнеш че си досаден вече ?Аиде щом си много наватре в нещата ми кажи как купи този играч (Nеymаr)за 900 к като преди това е бил закупен за 1 900 000 и е бил обиграван и когато е бил наи добар ти си го закупил за смешните 900 к ? Или как купи играчите на Черно море за по 690 к като му предлагах по 1.1 м за тях какви са тези измислени далаверки ? как си спести 2.4 м кои избира да продава с по 400 к по ниско ? играчи ???? все ти си прав др. са криви ....

извънземните забрави :D

Отгово ри на въпроса колко струва този играч?При мен съмнитален трансфер няма за разлика от тебе.Спирам да пиша,Неслучайно си скаран с половината мениджъри,Кингса,Магнум и тн.

Ти голям трансферен специалист си станал , това покрай врътките с Орлите ли го разбра или по принцип ?

Номер 9 от твоите Оскар е супер талант със 1 специална закупен за 481к при положение че е развиван няколко сезона и има една специална,реалната му цена е била поне 1 милион.

Къде видя супер талант със специална за 400к бе Емиле ?

Ти като всеки сезон купуваше на Ралица старците казахме ли че си и сателит?И сателит ки ти отбора който ти дава СТ със специална за 400к?Не виждам какво лошо има да давам на някой отбор по-100к за специална и както каза ти аз тискувам да изхоря с кредита.

На кого откранаха половината отбор и кого завлякоха с 5м кредит по негови думи .... от далаверки тип купи ми тия играчи че ми трябва кредит после аз щи дам отбора си да се пробваш за ЛШ , после пък ти ще ми го върнеш ??? Сега пак си намерил някой да ти върши работа - да ти пази по 5 сеозна играчи и да ти ги обиграва и помпа и извинения искал :D Ти трябва да се извиниш на всеки един в играта и най-вече на отборите от твоята група - щото едва ли знаят че не играчт срещу ФК Юнайтед , а срещу няколко отбора ? Извинявай ти и сателитите ти , че ви събудих от летаргията на далаверките (bow)

Чакам извинение че опетни името нанотбора ми и кажи защо ти трябва да решаваш кой трансфер е редовен и кой не?

това бе много не на място,което го каза за мен и точно ти,който се интересуваш доста от играта би трябвало да знаеш,че ако бях в друга група по-скоро досега щях да имам много повече титли.и за разлика от на някои други моите титли са мнооооого по-сладки.

Ами сети се ?

Абе вие как сте бе?Тишо твоите трансфери са далеч по съмнителни,Супер Талант за 400к даже със специална.Копуват се играчи над максималната пак не е проблем.Аз взимам 5 играча по 3 милиона и тогава е проблем.Депортиво ти също гледаш твоя интерес,беше против намаляването на конференциите,за да станеш шампион няколко пъти.Никой не може да ми каже на кой да си продам или на кой да купя.Тишо ти стихна до там че ме пита дали Райдърс ми е дал финала (chuckle)

Deportivo---добре казано и на място(y)

хората,които сравнително се итнересуват от играта много добре знаят,че от доста време 5-6 отбора постоянно си менкат играчи,зависи кой за какво се бори.в началото се дразнех,но в последствите ми стана тъжно за тях като се замисля на какво са готови да спечелят някоя купа във виртуална игра и какъв живот живеят да прекарват толкова време в играта за да си плетат схемите. та иначе докато не се ограничат трансферите между отборите и запазванките надали скоро ще има честни трансфери на добри играчи.

Ти не купуваш от всеки ( аз и другите нормално играещи го правим ) точно там е проблема .... Това че сте се насадили и си менкате и връткате играчи и кредит и никой нищо не прави е време да се промени , защото това вреди и убива играта .... защото е ненормално няколко отбора да играят против другите .... и начина е само един ... Администратора на играта да го направи и да ви забрани и ограничи трансферите и то не със всички както казваш , точно обратното - помежду ви ... Ако той не го направи на мене и на всички ни е ясно че схемичките ще си продължат и всичко ще е било напразно .... Аз едно не ми е ясно - може ли да сте такива егоисти и чак в момента едвам се сдържам да не изпиша 3 реда с глупости .... Ти хората за малоумни ли ги имаш - мислиш ли че някой ти вярва на глупостите дето стана нз колко сезона ги правите пред всички , че и пак продължават .... Кого убеждаваш и лъжеш себе си ли или мен я се замисли ?