Секта в кино ''Млада гвардия''

810views 2comments На лафче
мръсници долни(puke) гадове...:@

Великия Сър Алекс се пенсионира!!!

2728views 18comments Футбол Европа
:)

Секта в кино ''Млада гвардия''

810views 2comments На лафче
обърнете особенно внимание на случващото се след 4:30 мин. http://www.youtube.com/watch?v=GQcBc6h60f0

една от мечтите на Моуриньо е да води Юнайтед,приятели са с Фъргюсън,никъде а още по малко той е обявил че отива в Челси,така че мисля,че той е правилния човек и ще акостира на "Олд Трафорд"

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще продължи да работи в клуба и след прекратяването на своята треньорска кариера. Както е известно, 71-годишният шотландец обяви официално днес своето оттегляне от треньорската професия със специално подготвена декларация, изпратена до пресата и публикувана в официалния сайт на Манчестър Юнайтед. Той ще продължи да работи за клуба, на който донесе 13 титли на Англия и общо 38 трофея за "червените дяволи". Фъргюсън ще бъде член на Борда на директорите и Посланик на Манчестър Юнайтед по света. Изключителен фаворит за заместник на сър Алекс на "Олд Трафорд" е настоящият мениджър на Евертън Дейвид Мойс. Сънародникът на Фъргюсън може да се раздели с "карамелите" без компенсация, след като отложи преговорите за нов договор с клуба от "Гудисън парк" за след края на сезона.

Жозе Моуриньо в Челси няма как да иде в МАНЮ има недовършена работа в ЧЕЛСИ Дейвид Мойс може повече, когато има пара за трансфери е логичният отговор тук!

Жозе Моуриньо ще е сигурно ... ;) (chuckle) |-(

Новината е факт,аз лично съм шокиран.Кой според вас трябва да е наследника му?

Тати Мето ;)

333views 8comments На лафче
Живо и здраво да е детенцето :) Честито !(beer) (cake) Доста поводи е имало по празниците :D

Тати Мето ;)

Да ти е жива и здрава братле и много да ви радва (beer)

Тати Мето ;)

Нека бъде жива и здрава и ти пожелавам да бъдеш най щастливия татко на света !!

Тати Мето ;)

Браво, да му е жива и здравичка малката рожба (beer) (clap) (beer) Едно хубаво нещо да чуя тия дни :) Да почерпиш ;)

Тати Мето ;)

<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Искам да поздравя моят колега от 15/2 Методи(BWIN) по случай новоридилата му се дъщеричка,и да му пожелая това малко съкровище да му е живо и здраво и нека бъде най щастливият татко Аз лично след малко ще ударя едно за здравето на малката госпожичка.</blockquote> Нека му поплаче, да го ядосва, да му казва "тате, тате" и да чува "татеее" .... всички ядове след "татеее" остават в миналото, а прегръдката от невинното създание остават вечни. Приятелю, имам две момиченца и повярвай ми тръпката е НЕВЕРОЯТНА!!! Живи и здрави и всичко най-хубаво! Тепърва ще усетиш сладостта на живота. Поздрави: ШП

Тати Мето ;)

(clap) (d)

Информация

1080views 10comments Предложения
Ако е в състава тази опция няма да е позволена:)

Тати Мето ;)

Искам да поздравя моят колега от 15/2 Методи(BWIN) по случай новоридилата му се дъщеричка,и да му пожелая това малко съкровище да му е живо и здраво и нека бъде най щастливият татко ;) Аз лично след малко ще ударя едно (d) за здравето на малката госпожичка.(nod)

Информация

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Защо трябва да си усложняваме живота не може ли просто играчи обявени затрансфер да могат и да играят.</blockquote> А ако играча е пуснат с опция купи сега или на търг и някой го купи докато собственика не е онлайн, а той е в състава за предстоящ мач, с колко човека и как ще играе отбора му тогава? (wasntme) (think)

Информация

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Защо трябва да си усложняваме живота не може ли просто играчи обявени за трансфер да могат и да играят.</blockquote> Може и така. (y) :)

кой на какво(кого) е фен?

831views 2comments На лафче
#1 Автор: The Sentinel, добавен на: 06 Май 2013 15:43 (пн) Който иска може да каже на коя група е фен футболен отбор баскетболен или някои спорт дори и на отбор от шампиони може и да постнете някоя песен на любимата си група.(sun) #2 Автор: FC Barcelona 1899, добавен на: 06 Май 2013 15:51 (пн) фен съм на Формула 1 и като цяло на високите скорости,а идолът ми завинаги си остава Михаел Шумахер.(bow) #3 Автор: FC DaMaSh, добавен на: 06 Май 2013 20:05 (пн) фен съм на Формула 1 и като цяло на високите скорости,а идолът ми завинаги си остава ФЕРНАНДО АЛОНСО ;) (beer) #4 Автор: ChepinciUnited, добавен на: 06 Май 2013 21:15 (пн) Фен съм на футбола като цяло ,но харесвам и бокс.Футболният ми идол е Кристиано Роналдо , а от бокса Кубрат Пулев не само защото е българин :) #5 Автор: simvol, добавен на: 06 Май 2013 22:52 (пн) Първо, нека споделя, че темата е повече за "лафче", но модераторите би трябвало да знаят по-добре от мен :* Иначе, от момента, в който се регистрирах в шампиони, съм един от лудите във фен клуба :D - безнадеждно съм запленен, чак се плашa(wait) (chuckle) :D Не съм фен вече на модът, поставен под номер едно в списъка, който заключи абсолютно неоснователно тема - без да е нарушено някое от правилата във форума.Темата може да е глупава, но модераторите не са тук, за да оценяват колко умна или тъпа е една тема, а за да следят за нарушения - има разлика, нали? Нова черна точка(~) - май някои искат, но не знаят как да си вършат работата! Виждам, че много работи, но виждам също и че работи по собствени правила, с които ние няма как да се съобразим, понеже не можем никъде да ги прочетем. #6 Автор: Сините Акули, добавен на: 06 Май 2013 23:08 (пн) Фен съм на футбола, волейбола, моторните спортове... турските сериали (rofl) #7 Автор: All Blacks, добавен на: 07 Май 2013 01:27 (вт) Занимавам се с Ръгби, фен съм на Ръгби!! Симпатизирам на отборът на Нова Зеландия ( All Black's ) както и на Leicester tigers

Един играч да е голмайстор

1673views 12comments Общи дискусии
И със супер нападател , пак падат тия отбори така че не се ядосвайте много .... Тва дето писа нло-то е верно , аз я бях пускал темата навремето ... и още мисля че правилен вариант/нововъведение , което Админа няма да е зле да вземе под внимание .....