19 години от смъртта на Сена!

675views 9comments На лафче
(bow) (bow) (bow)

Много голям... ;)

(bow) (bow) (bow)

Източване на отбор , мерки от страна на Админа

4935views 79comments Общи дискусии
по темата - когато се докаже безусловно, че се източва даден отбор да се наказват финансово замесените. Например 20% от стойността на средните цени на продадените играчи. Но икономическата полиция до тук нищо конкретно не е предоставила. Още един път ще напиша, че никой не може да каже за колко да продава и за колко да купува даден играч. Щом цените са в посочените граници, значи няма проблем. Понеже говорите за източване и за решаване на този проблем - мисля, че някъде из форума четох за това, но не ми се изясни - Моят отбор ще се източи когато си купя супер талант :) а кредита не знам даже къде ще отиде, ако някой знае да пише. С този кредит помагали се на някой или изчезва безвъзвратно? И точно това е МОНОПОЛ, колега. Тук сме за да разпускаме, а не да си правим мръсно, ако има нещо нередно - неопровержими доказателства и финансови санкции, а не заключване на играча (beer)

10 поредни трябва да взема ама понеже Кингса ми е приятел ще му пусна пет купи докато Орлите ми подготви новото поколение.Иначе официално те питам колко искаш на Карсола,за да не кажеш че копувам самомот Орлите?

има има помпам ги яко след някои др сезон и малдите ще са готови (beer) (beer) (beer)

Тишо погледни в Орлите какви играчи са подготвени за мене,няма спиране,току виш живи и здрави бия твоя гъру Ралица (chuckle)

Ей тук за Икономика се заговори...Я давайте колеги Икономисти,че и аз това съм завършил за Щастие или за Нещастие!!!Придържайте се по темата...За икономика може да си говорим в раздела На Лафче,ако толкова държите(beer) (sun) (y)

Много се вживяваш в играта. Монополът е пазарна структура със строго определен единствен продавач, който произвежда продукция без близки заместители. Монополът е пълно отсъствие на конкуренция. Думата е от гръцки произход и означава „продавам сам“ (μόνος „сам, единствен“ πωλώ „продавам“). Ако една-единствена фирма предлага и продуктът няма заместители, тя е абсолютен монопол. Картел - Картелът е форма на монополистическо обединение или съглашение за поддържане на пазарни дялове на независими производители и определяне на количеството и цената на предлаганата в отрасъла продукция. Обясни на пазача, който те пази, къде виждаш в играта монопол и картел!? :)

еми нз аз не разбирам от икономика :) аз уча математика и физика и от др година информатика почвам (beer) в бг за икономика ,,,,,,,за какво да уча няма смисал има си умници като тебе да учат тези сложнотииии (rofl) (rofl) (rofl)

ОРЛИ - икономиката е малко по широко понятие от покупко-продажби ... съвсем съвсем малко ;) ... като човек дето пазел картофи нз какво знаеш и си учил , но аз съм завършил Икономика на търговията ... Покупко-продажбата е търговия ... което е много малка част от икономиката Явно за картелни споразумения и монополи не си и чувал - камо ли да си имаш представа какво значат .... само щи кажа че не са понятия от Ядрената физика

#63 Автор: izvanzemnite, добавен на: 02 Май 2013 15:03 (чт)цитирай Ще помоля за напред когато се пише "Извънземните",да се уточнява за кои се отнася, защото има два отбора с такова име. Не виждам къде е проблема на това да се купи даден играч и да се прати в друг отбор за развиване. При положение, че това си е практика и в световния футбол, а това е само една игра. Какъв е проблема, на мен ми трябват 2-3 играчи, за да подсиля отбора, за да съм шампион следващите няколко сезона и давам повече кредит за да ги привлека, и аз сам доволен и продавача е доволен. Това дали ще бъде източване? Аз нямам кредит и си продавам моите играчи, а какво ще направя с тези кредити които сам получил - ще купя други играчи, ще ги развивам и ще ги продам на по висока цена или нищо няма да купувам аз решавам, не някой друг всеки си гледа изгодата - и продавача, и купувача, когато се стигне до сделка, значи всички са доволни недоволни са тези които не са получили никакви облаги. Малко пазарна икономика не виждам защо трябва да се вдига толкова шум (y) (beer) (beer) просто на 2 човека не им хареса (rofl)

Ще помоля за напред когато се пише "Извънземните",да се уточнява за кои се отнася, защото има два отбора с такова име. Не виждам къде е проблема на това да се купи даден играч и да се прати в друг отбор за развиване. При положение, че това си е практика и в световния футбол, а това е само една игра.(wait) Какъв е проблема, на мен ми трябват 2-3 играчи, за да подсиля отбора, за да съм шампион следващите няколко сезона и давам повече кредит за да ги привлека, и аз сам доволен и продавача е доволен. Това дали ще бъде източване? Аз нямам кредит и си продавам моите играчи, а какво ще направя с тези кредити които сам получил - ще купя други играчи, ще ги развивам и ще ги продам на по висока цена или нищо няма да купувам аз решавам, не някой друг всеки си гледа изгодата - и продавача, и купувача, когато се стигне до сделка, значи всички са доволни :) недоволни са тези които не са получили никакви облаги. Малко пазарна икономика 8) не виждам защо трябва да се вдига толкова шум :)

(bow) (bow) (bow)

Вицове

13714views 231comments На лафче
<blockquote><h3>БАЙЕРН пивото написа:</h3>Барселона да победят Байерн Мюнхен</blockquote> Доста автентичен виц. :D

;( ;( ;( (bow) (bow) (bow) (doh) (doh) (doh)

(bow) (bow) (bow)

Вицове

13714views 231comments На лафче
Барселона да победят Байерн Мюнхен (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

когато се чудя как да отговоря и аз ,като теб се чеша,там където не ме сърби.Заради такива пошли индивиди ,като теб играта остана с 69 човека. Надявам се скоро да е с 67.Минус теб и Наи-добрия от моята нация8)

(bow) (bow) (bow)