Кои какви играе на PC или конзола ?

877views 8comments На лафче
Конзоли нямам. На PC играя симулатори(FIFA 08 до 13, паркиране на камиони, пренос на товари) и състезания с коли.

Кои какви играе на PC или конзола ?

877views 8comments На лафче
Тук може да споделите какви игри играете на настолен компютър или плейстейшън (2,3,4) :)

Сблъсък на клановете!

1874views 12comments На лафче
Играта е супер! Играя я от около 3 месеца. Голяма зарибявка!

Сблъсък на клановете!

Разбира се че пада, но тази игра неизисква много време, а е супер стратегия. Аз по добра стратегия несъм играл на телефон. Влизам по 1-2 пъти дневно и е интересното че е супер подържана и има постоянен update. Пробвай я, няма да сбъркаш. Безплатна е, може да си направим наш клан на шампиони и да се забавляваме.

Сблъсък на клановете!

Аз играя от 1 месец Spartan Wars за Айфон, голяма зарибявка е, досега само се развивахме но от 3 дни сме във война с 2 други клана е лудница. Проблема е, че направо ми разказва играта на батерията на 5-цата, вече почнах по 2 пъти на ден да го зареждам. Ще трябва да купувам още едно зарядно за работата ми. При теб как е, пада ли ти бързо батерията от този тип игри?

Сблъсък на клановете!

Някой играе ли Clash of Clans за iPhone или Андроид? Супер стратегия... Клана ми е Angels & Eagles , може да ме потърсите и да се забавляваме заедно(beer) :)

Великия Сър Алекс се пенсионира!!!

2856views 18comments Футбол Европа
Моят избор е Ерик Кантона ;) ...но да бъдем реалисти. Мойс е логичното продължение на САФ, стриктен и суров шотландец, готов да продължи делото му. Но пък дали МЮ не е твърде голям залък за Мойс, напрежението и очакванията в клуба са по-големи от всякъде другаде. Моу изглежда като мениджъра, който може да контролира напрежението, медийте и психо войните, но не е менъджър, който се задържа дълго на едно място. Клоп е страхотен избор, но дали ще се справи добре и във ВЛ? Аз неизключвам и изненада, някой който малко се очаква и не е сред фаворитите.... Ето и един факт, който е стряскащ и показва защо САФ е Н1 и ще остане задълго такъв! FACT: Managers since 1986: Madrid - 24 Inter - 19 Chelsea - 18 Bayern - 14 Juventus - 14 Man City - 14 Milan - 13 Man Utd - Sir Alex

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Жозе Моуриньо в Челси няма как да иде в МАНЮ има недовършена работа в ЧЕЛСИ Дейвид Мойс може повече, когато има пара за трансфери е логичният отговор тук!</blockquote> във футбола топката е кръгла господин КОРИНТИАНС и не винаги всичко е базирано на логиката8)

Информация

1131views 10comments Предложения
това и аз отдавна си го мисля защо не се въведе,елементарно е.играча се добавя в трансферите и може да играе,но без опции за търг и купи сега.аз все още чакам от РО 1 въведенията така че съм търпелив човек.

Тати Мето ;)

333views 8comments На лафче
Честито колега (party) Да ви е жива и здрава дъщеричката, много да ви радва и да ви слуша (inlove) Ще пийнем по едно за ваше здраве (d)

Секта в кино ''Млада гвардия''

852views 2comments На лафче
мръсници долни(puke) гадове...:@

:)

Секта в кино ''Млада гвардия''

852views 2comments На лафче
обърнете особенно внимание на случващото се след 4:30 мин. http://www.youtube.com/watch?v=GQcBc6h60f0

една от мечтите на Моуриньо е да води Юнайтед,приятели са с Фъргюсън,никъде а още по малко той е обявил че отива в Челси,така че мисля,че той е правилния човек и ще акостира на "Олд Трафорд"

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще продължи да работи в клуба и след прекратяването на своята треньорска кариера. Както е известно, 71-годишният шотландец обяви официално днес своето оттегляне от треньорската професия със специално подготвена декларация, изпратена до пресата и публикувана в официалния сайт на Манчестър Юнайтед. Той ще продължи да работи за клуба, на който донесе 13 титли на Англия и общо 38 трофея за "червените дяволи". Фъргюсън ще бъде член на Борда на директорите и Посланик на Манчестър Юнайтед по света. Изключителен фаворит за заместник на сър Алекс на "Олд Трафорд" е настоящият мениджър на Евертън Дейвид Мойс. Сънародникът на Фъргюсън може да се раздели с "карамелите" без компенсация, след като отложи преговорите за нов договор с клуба от "Гудисън парк" за след края на сезона.

Жозе Моуриньо в Челси няма как да иде в МАНЮ има недовършена работа в ЧЕЛСИ Дейвид Мойс може повече, когато има пара за трансфери е логичният отговор тук!

Жозе Моуриньо ще е сигурно ... ;) (chuckle) |-(

Новината е факт,аз лично съм шокиран.Кой според вас трябва да е наследника му?

Тати Мето ;)

Живо и здраво да е детенцето :) Честито !(beer) (cake) Доста поводи е имало по празниците :D

Тати Мето ;)

Да ти е жива и здрава братле и много да ви радва (beer)