Източване на отбор , мерки от страна на Админа

4935views 79comments Общи дискусии
Айде айде ..... Тишо е виновен тишо е виновен , че ние си менкахем играчите , тишо е виновен че Орлите източва Пирински Орли , тишо е виновен че Орлите зоба и развива играчи за ФК-то , Тишо е виновен че Извънземния обра на Емо полвината отбор от схеми и заменки и кво ли не беше ... Тишо е виновен :D :D Разбутахме гнездото за змиите и наизкочиха ..... сссссс , тишо е виновен а ? ;) Темата си има заглвие .... тва че ЕМО сам си призна далаверките и схемичките мисля е показателно Орли - никога не съм ти предлагал 2м за играчи Единствения ти играч за когото съм питал , знаеш кой е един млад нападател - не си измисляй само .... Тишо купува и продава - тия комбинки ваще само вие си ги правите ... Тишо си продаде защитника на най-високата оферта Тишо не е ЕМО Емо дето предлагаше какви ли не схеми и заменки да сме правели един национален отбор шампион , че дсме намазвали и прочие ... я се осъзнай малко - кой на кого какво предлагаше ..... Аз купувам и продавам - далаверите на вас оставям , щот друго незнаете и неможете За тва една жена ви биеше наред , щото беше 10 пъти повече мъж от вас - жмуди такива

Димо Тишо те намеси,като направихме бартер с теб,той ми заяви че сме играли всички срещи Пир Орли ,щото бил по силен.

Следя какво пишете в темата и ми прави впечатление,че по един или друг начин се опитвате да ме намесвате и мен в свищината. Трябва ли да взимам участие??? Ако някой има претенции относно моят отбор нека пише направо,ще отговоря на всеки един на драго сърце.

Тишо къде се покри,май крадеца вика дръжте крадеца?

<blockquote><h3>ARSENAL написа:</h3>Саинтс що не земеш да млакнеш че си досаден вече ?Аиде щом си много наватре в нещата ми кажи как купи този играч (Nеymаr)за 900 к като преди това е бил закупен за 1 900 000 и е бил обиграван и когато е бил наи добар ти си го закупил за смешните 900 к ? Или как купи играчите на Черно море за по 690 к като му предлагах по 1.1 м за тях какви са тези измислени далаверки ? как си спести 2.4 м кои избира да продава с по 400 к по ниско ? играчи ???? все ти си прав др. са криви ....</blockquote> (y)

Значи играчите които търсех бяха само в Райдърс,Пир Орли,Орлите и Етър,Райдърс не продаваше,Пир Орли също и останаха Етър и Орлите.Ит Етър взех Костов,другите му играчи ги взехте вие и Спартак.След това аз взех двамата от Спартак и реално можех да копувам само от вас.Те. тишо съм те питал 1000 пъти но ти ми обявяваше суми по 4м,а Отлите искаше по 3м за по силни играчи и нормално да купя от него.

ти тъп ли си или да ? даи ти 3 м и на тебе ще ти дам играчите .... ти даваш 2 м как да ги дам за 2 като мога да им взема аз да не сам черно море да мога да ги продам за 1,1 но не да зема да ги дам на теб за 500 к ? стига се прави на тъп че нервиш само (flex)

Темата не е за това - пусни си тема , щом моите трансфери те притесняват и ще дискутираме .... Аз не купувам/продавам от едни и същи отбори - аз купувам и продавам от всеки - не толерирам никой и мен не ме толерира никой ... да купувам и продавам на добри цени , това е същноста на развитието на всеки отбор ... За разлика от вас , аз не точа акаунти - и не въртя далавери с 2-3 отбора .. вие купувате и продавате помежду си - помпате си играчи , ти купуваш играчи развиваш ги по 5 сезона и ги продаваш на един точно определен отбор - и на всичкото отгоре даже и си признавате далаверите и с цялата си наглост - пита даже къде бил проблема ? В главата ти е проблема ето къде е .... Това , което го правете тонос с пир. орли , с аякс сега го правите вие ... тогава ревахте и викахне - аз също се борих против това и за какво да си заминат ония , че вие да земете да си правите същите схеми ? Още по нагли дори ...

Какво повече да пиша ,защо не отговори на вапорсите ? Незнаеш какво да отговориш ли ?

Сега ще пусна друга тема - за това кави мерки да се взимат и наказания - там дискутирайте .... Ти дето точиш зарязан акаунт пред всички пък си последния дето ще държиш сметка на някой. Сателити и тем подобни образувания ...

Саинтс що не земеш да млакнеш че си досаден вече ?Аиде щом си много наватре в нещата ми кажи как купи този играч (Nеymаr)за 900 к като преди това е бил закупен за 1 900 000 и е бил обиграван и когато е бил наи добар ти си го закупил за смешните 900 к ? Или как купи играчите на Черно море за по 690 к като му предлагах по 1.1 м за тях какви са тези измислени далаверки ? как си спести 2.4 м кои избира да продава с по 400 к по ниско ? играчи ???? все ти си прав др. са криви ....

извънземните забрави :D

Отгово ри на въпроса колко струва този играч?При мен съмнитален трансфер няма за разлика от тебе.Спирам да пиша,Неслучайно си скаран с половината мениджъри,Кингса,Магнум и тн.

Ти голям трансферен специалист си станал , това покрай врътките с Орлите ли го разбра или по принцип ?

Номер 9 от твоите Оскар е супер талант със 1 специална закупен за 481к при положение че е развиван няколко сезона и има една специална,реалната му цена е била поне 1 милион.

Къде видя супер талант със специална за 400к бе Емиле ?

Ти като всеки сезон купуваше на Ралица старците казахме ли че си и сателит?И сателит ки ти отбора който ти дава СТ със специална за 400к?Не виждам какво лошо има да давам на някой отбор по-100к за специална и както каза ти аз тискувам да изхоря с кредита.

На кого откранаха половината отбор и кого завлякоха с 5м кредит по негови думи .... от далаверки тип купи ми тия играчи че ми трябва кредит после аз щи дам отбора си да се пробваш за ЛШ , после пък ти ще ми го върнеш ??? Сега пак си намерил някой да ти върши работа - да ти пази по 5 сеозна играчи и да ти ги обиграва и помпа и извинения искал :D Ти трябва да се извиниш на всеки един в играта и най-вече на отборите от твоята група - щото едва ли знаят че не играчт срещу ФК Юнайтед , а срещу няколко отбора ? Извинявай ти и сателитите ти , че ви събудих от летаргията на далаверките (bow)

Чакам извинение че опетни името нанотбора ми и кажи защо ти трябва да решаваш кой трансфер е редовен и кой не?

това бе много не на място,което го каза за мен и точно ти,който се интересуваш доста от играта би трябвало да знаеш,че ако бях в друга група по-скоро досега щях да имам много повече титли.и за разлика от на някои други моите титли са мнооооого по-сладки.