Източване на отбор , мерки от страна на Админа

6652views 79comments Общи дискусии
Тишо чакам извинения,също така какво ще рече да не мога да взимам играчи от Арсенал ли?Незнам как ги мислите тези неща ама май не сте ги премислили.Ти можеш да взимаш от всеки а аз не,така ли?

уфффффффффф....няма ли да свършат тези тарикатлъци някога????????????????

Добре е че трансферите са анулирани ... сега остана само да се спре източването на отбора , както и на други такива в играта .... Да се предприемат мерки - срещу това НЕ-нормално обединяване на няколко отбора на групички и играене срещу останалите честно играещи менаджери - защото това ги ощетява и поставя в неравностойно положение и най-малкото ги подтиква и те да играят по този начин за да не изостават .... Според мен единственото решение е забрана за трансфери между тези отбори при доказана вина ... в случай като този ... и ако продължават да търсят вратички за мошеничества и прехвърлянето на играчи или кредит през 3ти отбори - дори до заключването им или триенето на въпросните играчи от страна на Администратора на играта ...

Не мислех да вземам отношение по темата, но някои вече не се усещат какви ги вършат. Ето и дискусията с въпросният потребител: [21:48:55] A4koo0o: arsenal sam az [21:49:29] A4koo0o: ако може да ми кажеш кое правило за изваршване на трансфер не е спазено [21:50:11] Shampioni: кой arsenal [21:50:18] Shampioni: от коя група [21:50:24] A4koo0o: 12-2 [21:50:31] Shampioni: 12 / 2 / A [21:50:34] A4koo0o: да [21:50:58] A4koo0o: нито над мах цена сам продал [21:51:00] A4koo0o: 800 к под нея [21:51:05] A4koo0o: нито сам влизал от едно ип [21:51:10] A4koo0o: нз нз [21:51:13] Shampioni: Съмнителни са Ви трнсферите с този отбор [21:51:17] Shampioni: ето това е причината [21:51:23] A4koo0o: какво е самнителното [21:51:35] A4koo0o: да беше над мах цена да се самняваме [21:51:43] A4koo0o: нали всичко сам спазил [21:51:45] A4koo0o: такова правило няма [21:51:50] A4koo0o: като самнителен трансфер [21:52:11] Shampioni: Извършвате странни заменки с този отбор и изведнъж тези трансфери ми се струват съмнителни [21:52:19] Shampioni: играчите на търг ли бяха ? [21:52:27] A4koo0o: самонително е на саинтс да копува играчи за които давах по 1.1 м а тои да го взима за 600 к [21:52:46] Shampioni: ще говорим за вашия проблем или за проблема на колегите Ви ? [21:52:55] A4koo0o: еми за моя [21:53:09] A4koo0o: аз мисля че не сам направил ништо нередно [21:53:22] Shampioni: тогава не намесвайте други фактори в противен случай, ще прекратя разговора [21:53:32] Shampioni: [21:52] Shampioni: <<< играчите на търг ли бяха ? [21:53:38] A4koo0o: да [21:53:46] Shampioni: с каква цена искана от вас ? [21:53:53] A4koo0o: 2 м [21:54:04] Shampioni: а колко е сложил въпросният купувач ? [21:54:07] A4koo0o: 3 [21:54:14] Shampioni: това нормално ли Ви се струва ? [21:54:25] A4koo0o: еми явно мн е искал играчите [21:54:48] A4koo0o: и аз като ми трябва някои играч давам доста от исканото за да си го гарантирам [21:55:03] A4koo0o: на др отбори исках над 2.5 м [21:55:24] Shampioni: ако ще се баламосваме имам си друга работа лека вечер от мен [21:55:38] A4koo0o: какво ви баламоствам [21:55:48] A4koo0o: и да бях искам 3 каква е разликата [21:56:12] A4koo0o: вие ако исакте нешто ше гледате да си го гарантирате не някои да ви го отмакне [21:56:16] A4koo0o: поне според мене е така [21:56:56] Shampioni: Не може играч на ТЪРГ да му се иска 2 милиона да няма никакъв интерес към тези играчи така да го наречем и да се появи някой, който много иска тези играчи и Ви дава по 3 милиона..... извинявам се много, но си имам малко понятите от подобни финансови действия! [21:57:38] A4koo0o: хахаха [21:57:46] A4koo0o: логиката ви е необорима [21:58:06] A4koo0o: винаги си гледате 3 отбора в играта и това си е [21:58:17] A4koo0o: играчи се продават над мах им цена [21:58:27] A4koo0o: аз не сам нарошил нито 1 правило [21:58:30] A4koo0o: и пак аз виновен [21:58:42] A4koo0o: смешни сте вече [21:58:54] Shampioni: аз фаворити нямам [21:59:03] Shampioni: за мен играта е над всички вас [21:59:26] A4koo0o: не си личи [21:59:29] A4koo0o: до този момент [21:59:35] Shampioni: а това, че се опитвате да си правите тарикатлъци и не Ви минават си е ваш проблем [21:59:46] Shampioni: Лека вечер от мен [22:00:05] Shampioni: можете да споделяте моите пристрастия във форума да се забавляваме всички, а не тук [22:00:13] A4koo0o: според вас каква е нормалната цена на тези играчи [22:00:38] A4koo0o: 1 м [22:00:44] A4koo0o: да ги продам на доновете и саинтса [22:00:49] A4koo0o: дето ми ги тарсеха [22:00:53 | (22:01:03 — редактирано)] A4koo0o: за да им угодя

Кое е най странното място където сте правили любов

1699views 17comments На лафче
На легло

#1 Автор: Pleven United, добавен на: 26 Апр 2013 20:33 Не мога да хвана логиката на админа. Хем не може да се продават играчи над максималната, хем половината минават. Въпроса ми е? Мога ли да купувам играчи над максималната или не? И ако е НЕ защо това не важи като правило за всички? Добавям още един въпрос за размисал към темата на THE SAINTS и очаквам аднина да вземе участие и по двата въпроса (beer)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Тва е репликата на сезона (chuckle)

Значи аз определено не съм от богатите отбори,погледни ми отбора и ми намери един съмнитален трансфер.

Ами на някои от вас това ви е силата, понеже имате натрупани манги от такива мушингии .Слагате голямата цифра ,а пък другите да го духат. Колкото до вратаря съм изненадан, но не знаех че си правил оферта за него. Но ще ти издам една тайна. Вратарят--2 милиона и едно агне имаше към него затова. А сега ти правя оферта. Даваш 3 фмилиона и ти го давам без агнето.

<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>/Признавам си че съм си разменял играчи с Кингса,Райдърс и Орлите,но всеки си е гледал интереса на отбора/ Така и така си почнал, давай докрай да изгледаме предаването--/Искренно и лично/</blockquote> Вратаря който ползваш в момента го бях офертирал за 3 милиона,ти ми кажи как така за 2 милиона отиде при теб?

/Признавам си че съм си разменял играчи с Кингса,Райдърс и Орлите,но всеки си е гледал интереса на отбора/ Така и така си почнал, давай докрай да изгледаме предаването--/Искренно и лично/(clap) (chuckle)

Ами в темата е споменато името на моя отбор,без да е намесен,промени първото си мнение.

Емо - прочети заглавието на темата ..... ако искаш да коментираш засегнати те въпроси давай .... ако не невиждам какво си го ударил на искренно и лично ....

От какво би се лишил най-трудно за една седмица?

1685views 11comments На лафче
Приятели, ядене и колата

Какво значение има колко играча съм взел от Орлите при положение че съм ги взел на нормални цени.В моя отбор няма купен СТ. Със специална тренировка за 400к.За млади играчи в момента копувам 14ки,но нещо не ми върза.Райдърс взима по 800к парчето,но на мен към тази цена ми търсят и МАЛКО левро.Както ти препочете да дадеш на него защитника,така Орлите продава на мен.Винаги нападаш отбори противници на твои приятели.Примерно играчите на Пир Орли исках да ги купим с Райдърс и Кингса,но Борката предпочете три пъти по-ниски оферти от нашите.Признавам си че съм си разменял играчи с Кингса,Райдърс и Орлите,но всеки си е гледал интереса на отбора.Иначе Пир Орли си е продал акаунта до колкото знам,но не се знае на кой,ти ако знаеш кажи.

Коментирай настоящите трансфери .... къде утиде - гузен негонен бяга .... Значи далаверите и мошенгиите на твоите хора и твойте не ги коментираш така ли ? Интересно ми е като играете като стадо ... няколко отбора обединени срещу другите - си мислите че сте открили топлата вода ли ? Аз ще ти кажа излагате се като като полови отгани женски обаче .... ти даже и сам си ги признаваш нещата , което е още по фрапиращо ... на вас трябва да ви се забрани да правите трансфери помежду си , че и през 3ти отбори и да видим тогава дали ще сте ШАМПИОНИ ;) Щот явно другите могат както трябва , на вас ви е трудно .... другите отбори в групата ти знаят ли че играят срещу тебе , половината отбор на Орлите и още един отбор младежи скрити в запас за по нататък ? Тва цялото дето го изписах няма нищо общо по темата , тя е пусната за друго ... ако държиш пусни друга тема и там ще коментиране , ако не изчакай аз ще го сторя ....

Кой ще спечели Шампионска лига

5067views 47comments Шампионска лига
Ясно е, че финала ще е германски, обаче това, че Левандовски е направил един силен мач не значи, че трябва толкова да го хвалят и надценяват. Като е големия играч защо не прави мачовете на Полша ? Сайтовете гръмнаха Левандовски 4 гола трансферират го в Байерн, Барса изписаха куп глупости. Гьотце е сигурен за Байерн, нд за Левандовски не съм много сигурен.

Какво да давам мнение при положение че моя отбор не е засегнат.В играта станаха доста по странни трансфери,но никой и дума не обели,дори и ти си взимал играчи на странни цени.Да аз с Арсенал (Орлите) съм приятел,5 играча от моя отбор съм ги взел от него,но по 3 милиона броиката.Сега също ще взема играчи от него които са уговорени отдавна,така че не ме намесвай или бъди по конкретен.Всички играчи които взех дъм ги взел на три пъти по високи цени от други мениджъри,които продадоха за по 1,3м вместо за 3,5м.Нормално е всеки да си продаде на приятел,както ти навремето взе Неймар за 900к при положение чр аз дсвах повече.

Темата съм я пуснал всеки да види за какво става на въпрос .... понеже си много деен , а знам че не си и малък - сподели с нас балъците мнението си за тия трансфери ???

Нека колегата от THE SAINTS да каже какво точно иска да се провери и след това да ми се извини.