Финал преди финала в КШ

758views 2comments На лафче
В доста ранна фаза жребия отреди два от най-добрите отбори подвизаващи се в КШ да премерят сили , кой от тях ще продължи според вас и ще има ли успее ли да спечели турнира след това ... ? Имаше още два отговора , но не са излезли : *Пивото ще отстрани The Best , но няма да спечели КШ *The Best ще отстрани Пивото , но няма да спечели КШ Ако иска някой от модераторите да изтрие темата и да пусне нова с всичките отговори ... Успех на двамата , нека по-добрия победи !(handshake)

Сблъсък на клановете!

1784views 12comments На лафче
Никога не съм играл такъв тип игри,но я свалям в момента,така че ще помагате.

Сблъсък на клановете!

Да, супер е играта... Да си направим един клан от играта ? Някой друг желаещ?

Информация

1080views 10comments Предложения
Аз лично играя още три подобни мениджъра,и никъде май няма такъв филм.Винаги играча е извън групата и тогава може да се продава.

Информация

Това беше предлагано , не помня от кого ... спомням си , че идеята се хареса на колегите , но така и не се въведе ..... (think)

Великия Сър Алекс се пенсионира!!!

2728views 18comments Футбол Европа
(bow)

Кои какви играе на PC или конзола ?

841views 8comments На лафче
Football Manager 2013

Assassin's Creed От 1 до 4, Pro Evolution Soccer,left 4 dead 1 и 2,call of duty, far cry 2, prototype 1 и 2, generals, sniper elite , counter strike. Но понеже нямам много време на последък предимно counter strike :)

Super Mario, Tetris, Mahjong 8-|

Need for speed:D класика

Конзоли нямам. На PC играя симулатори(FIFA 08 до 13, паркиране на камиони, пренос на товари) и състезания с коли.

Тук може да споделите какви игри играете на настолен компютър или плейстейшън (2,3,4) :)

Сблъсък на клановете!

Играта е супер! Играя я от около 3 месеца. Голяма зарибявка!

Сблъсък на клановете!

Разбира се че пада, но тази игра неизисква много време, а е супер стратегия. Аз по добра стратегия несъм играл на телефон. Влизам по 1-2 пъти дневно и е интересното че е супер подържана и има постоянен update. Пробвай я, няма да сбъркаш. Безплатна е, може да си направим наш клан на шампиони и да се забавляваме.

Сблъсък на клановете!

Аз играя от 1 месец Spartan Wars за Айфон, голяма зарибявка е, досега само се развивахме но от 3 дни сме във война с 2 други клана е лудница. Проблема е, че направо ми разказва играта на батерията на 5-цата, вече почнах по 2 пъти на ден да го зареждам. Ще трябва да купувам още едно зарядно за работата ми. При теб как е, пада ли ти бързо батерията от този тип игри?

Сблъсък на клановете!

Някой играе ли Clash of Clans за iPhone или Андроид? Супер стратегия... Клана ми е Angels & Eagles , може да ме потърсите и да се забавляваме заедно(beer) :)

Моят избор е Ерик Кантона ;) ...но да бъдем реалисти. Мойс е логичното продължение на САФ, стриктен и суров шотландец, готов да продължи делото му. Но пък дали МЮ не е твърде голям залък за Мойс, напрежението и очакванията в клуба са по-големи от всякъде другаде. Моу изглежда като мениджъра, който може да контролира напрежението, медийте и психо войните, но не е менъджър, който се задържа дълго на едно място. Клоп е страхотен избор, но дали ще се справи добре и във ВЛ? Аз неизключвам и изненада, някой който малко се очаква и не е сред фаворитите.... Ето и един факт, който е стряскащ и показва защо САФ е Н1 и ще остане задълго такъв! FACT: Managers since 1986: Madrid - 24 Inter - 19 Chelsea - 18 Bayern - 14 Juventus - 14 Man City - 14 Milan - 13 Man Utd - Sir Alex

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Жозе Моуриньо в Челси няма как да иде в МАНЮ има недовършена работа в ЧЕЛСИ Дейвид Мойс може повече, когато има пара за трансфери е логичният отговор тук!</blockquote> във футбола топката е кръгла господин КОРИНТИАНС и не винаги всичко е базирано на логиката8)

Информация

това и аз отдавна си го мисля защо не се въведе,елементарно е.играча се добавя в трансферите и може да играе,но без опции за търг и купи сега.аз все още чакам от РО 1 въведенията така че съм търпелив човек.

Тати Мето ;)

333views 8comments На лафче
Честито колега (party) Да ви е жива и здрава дъщеричката, много да ви радва и да ви слуша (inlove) Ще пийнем по едно за ваше здраве (d)