ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! :) |
|
|
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! :)
1159views
19comments
На лафче
<blockquote><h3>Borussia Dortmund 09 написа:</h3>ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!</blockquote>
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!!!
|
|
|
|
|
Fantasy Premier League 2012/13
8474views
237comments
На лафче
Аз дадох информация на всички и накрая забравих днес да си направя смените и да си подредя състава ;( ;( ;(
|
|
лого върху екипите
833views
1comments
Предложения
за малко разнообразие не искате ли да можем да си поставяме логото на отбора върху екипите:) както смяната на името е 10000 кр. нека и това струва толкова...или 5 левро(wasntme)
|
|
Източване на отбор , мерки от страна на Админа
4935views
79comments
Общи дискусии
Ще ви дойде времето и на някои от вас. Имаше играчи, които трябваше да ги натиснат ,за да се махнат от тая игра. Имаше и такива които доброволно се отказаха. Лошото е ,че постоянно се появяват нови селски тарикати и ние честните играчи, постоянно трябва да си променяме плановете за в бъдещето в играта и то заради вас.Айде едно наздраве от мен и вземайте колкото се може повече купи и се кичете с тях, тук в играта.(beer) (clap)
|
|
4935views
79comments
Общи дискусии
Той не е в час,живее си в негов свят,много е зле,а го мислих за пич,до преди седмица.Зесегна няколко човека,Орлите е на път да се откаже от играта,направо нямам думи за него.Той е единствения мениджър в играта който е скаран с повече от 50% от потребителите.
|
|
4935views
79comments
Общи дискусии
аве пич ти снощи бая помия си изписал по мой адрес (doh) само да ти кажа че в момента ти виждаш това дето искаш а не виждаш горчивата истина;) само да ти кажа че и в момента съм направил оферта за двама от играчите на ЦСКА но целта ми е да си ги взема ЗА МЕН а не да ги капарирам за някой си както си мислиш ТИ :)но аз самият си определям шансовете около 30% за тези двама играчи :)даже още сега мога да ти кажа как ще ме преметнат :) преди няколко часа ми обеща извинение ако ти опровергая обвиненията ;)но май няма да го получа.....адски си предубеден човече :)
|
|
Източване на отбор , мерки от страна на Админа |
|
8474views
237comments
На лафче
Изключително зрелище в хед то хед-а.
Никой не можеше да се нарече сигурен финалист и крайните резултати много добре го посочват... - от второ до осмо място, отборите се вместват само в една точка разлика. А тимът с най-много събрани PLAYER POINTS :P - Silver Producer, остава на 9-то място, т.е. извън финалите.
Успех на достойните финалисти!!!(beer) (beer) (beer)
Трудно е да се предвиди кой кого ще отстрани в този финален етап, камоли да предвидим кой ще е шампион (*) (*) (*)
|
|
4935views
79comments
Общи дискусии
Ти пък от къде знаеш че нямам кредит?Ще ти кажа само едно нещо,убий глупака с мълчание,са казали хората,с теб вече No Communication.
|
|
4935views
79comments
Общи дискусии
Изобщо няма да го отричам , отбора ти е чудесен .......
АРСЕНАЛ няма кредит , за това точи ПИРИНСКИ ОРЛИ директно и през други отбори ...
ФК и той няма кредит за играчи те дето трябва да вземе от АРСЕНАЛ
Тва е проблема общо взето и се правят на маймуни по всякакъв начин и пред всички ... но паднаха много много ниско
|
|
4935views
79comments
Общи дискусии
защо не направих тема тогава?защото мислех че ти си ме надцакал :) мислех така защото си ми писал няколко пъти за моите играчи :)с цел да ги купиш ;)надявам се няма да го отречеш :?но след като ги взе Арсенал бях малко изненадан,нямаше никаква логика но се примирих по простата причина че има повече кредит навярно и ти имаш повече кредит :)
|
|
Fantasy Premier League 2012/13 |
|
8474views
237comments
На лафче
Завърши сезона за по-голямата част от колегите учестващи в HEAD TO HEAD(Всеки срещу всеки).
От тук започат директните елиминации за ТОП 8 отборите, като няма значение, кой на кое място се е класирал. Остават 3 кръга до края на висшата лига, а ТОП 8 играят, четвъртфинал, полуфинал и финал.
Ето и програмата за четвъртфиналите.
BG JUVENTUS v BLUE STARS
Grand Milano v stars haskovo
Max Payne v Vandov
FC Donovete Mezdra v ZAQS
При въпроси съм на разположение.
|
|
Fantasy Premier League 2012/13 |
|
Футболен клуб Барселона
1405views