Сблъсък на клановете!

1874views 12comments На лафче
<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>Да, супер е играта... Да си направим един клан от играта ? Някой друг желаещ?</blockquote> +1(beer)

Сблъсък на клановете!

:(

Сблъсък на клановете!

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Няма я за Android.</blockquote> Да и аз проверих и за съжаление я няма!:(

Информация

1131views 10comments Предложения
<blockquote><h3> БЪГ Юнайтед ООД:</h3>...А ако играча е пуснат с опция купи сега или на търг и някой го купи докато собственика не е онлайн, а той е в състава за предстоящ мач, с колко човека и как ще играе отбора му тогава?... </blockquote> Лесно: 1. Имаш "санитарен" мимимум - 16 играча. Ако играчите ти са под 17 - > нямаш въобще опция за трансфер. 2. Натам логиката е лесна. - Слагаш титуляр за купи сега - примерно ВРАТАР. - Когато се продаде - играча автоматично се заменя от резервите с най-близки показатели. 3. 4 реда код (PHP) решава проблема. Админът със сигурност може да го направи, въпроса е дали иска или не ... и дали въобще ще види тази тема преди да замине в коша.

Сблъсък на клановете!

Няма я за Android.

кой на какво(кого) е фен?

869views 2comments На лафче
Фен съм на футбола..... (h) Galatasaray (h) До смърта ми ще бъда фен на този отбор. :) :) А от играта MAGNUM ;)

Финал преди финала в КШ

793views 2comments На лафче
(wait) успеха ще ни бъде нужен и на двамата.... УСПЕХ THE BEST!(beer)

Сблъсък на клановете!

SUPER (beer)

Един играч да е голмайстор

1770views 12comments Общи дискусии
Изглежда, че всичко е наред по този въпрос...(wasntme) може би трябва да се ориентирам и аз към такава схема 8)

Кои какви играе на PC или конзола ?

877views 8comments На лафче
На PC - Fifa Manager ot 10 години, актуалната версия, Call of Duty. На PS3 God of War 1,2,3,4. Uncharted 1,2,3(като индиана джоунс, но с по-добра графика и .лафове). В момента играя новия Tomb Raider на PS3. (beer) (beer) (beer)

Финал преди финала в КШ

793views 2comments На лафче
В доста ранна фаза жребия отреди два от най-добрите отбори подвизаващи се в КШ да премерят сили , кой от тях ще продължи според вас и ще има ли успее ли да спечели турнира след това ... ? Имаше още два отговора , но не са излезли : *Пивото ще отстрани The Best , но няма да спечели КШ *The Best ще отстрани Пивото , но няма да спечели КШ Ако иска някой от модераторите да изтрие темата и да пусне нова с всичките отговори ... Успех на двамата , нека по-добрия победи !(handshake)

Сблъсък на клановете!

Никога не съм играл такъв тип игри,но я свалям в момента,така че ще помагате.

Сблъсък на клановете!

Да, супер е играта... Да си направим един клан от играта ? Някой друг желаещ?

Информация

Аз лично играя още три подобни мениджъра,и никъде май няма такъв филм.Винаги играча е извън групата и тогава може да се продава.

Информация

Това беше предлагано , не помня от кого ... спомням си , че идеята се хареса на колегите , но така и не се въведе ..... (think)

Великия Сър Алекс се пенсионира!!!

2856views 18comments Футбол Европа
(bow)

Football Manager 2013

Assassin's Creed От 1 до 4, Pro Evolution Soccer,left 4 dead 1 и 2,call of duty, far cry 2, prototype 1 и 2, generals, sniper elite , counter strike. Но понеже нямам много време на последък предимно counter strike :)

Super Mario, Tetris, Mahjong 8-|

Need for speed:D класика