THE FINAL COUNT-DOWN - НАГРАДИ, СПОНСОРИ, КЛАСАЦИИ |
|
THE FINAL COUNT-DOWN - НАГРАДИ, СПОНСОРИ, КЛАСАЦИИ
2407views
19comments
Неофициални турнири
браво на всички за усилената работа и се надявам да не съм бил особено досаден с въпросите си(wasntme)
радвам се че бях част от всичко това-за нови играчи като мен това си е добра школа и опознаване на играта и съперниците...открих , че има много свестни хора тук!!!благодаря на всички дали труда си , и не на последно място на доновете и simvol за подкрепата!!!(beer) (beer) (beer) (sun) (party) (party)
|
|
THE FINAL COUNT-DOWN - НАГРАДИ, СПОНСОРИ, КЛАСАЦИИ
2407views
19comments
Неофициални турнири
Поздравлемия за ZAQS и екипа,който му помогна да се осъществи този - Първи по рода си турнир. Добра организация и коректност. :) (beer) оценka на турнира 6+(y). Още веджън, поздравления момчета.(beer) (beer) (beer)
|
|
първенства
1332views
12comments
На лафче
<blockquote><h3>FC BECKS написа:</h3>Английското първенство за мен е най-интересно и най-силно</blockquote>
Можем да ударим чертата къде има повече отбелязани голове, отбори играещи в престижни турнири и в световен мащаб..... Вижте линка:
http://www.prikachi.com/images.php?images/737/6102737E.jpg
Вашето първенство е супер, но вашата бира е още по немска ;)
|
|
Помощ от Администратора за създаването на турнири
1337views
12comments
Предложения
<blockquote><h3>KAMEHPOOL написа:</h3>Страхотна идея. Ако не се осъществи ще бъде много кофти. Неприятния момент е, че
турнирите във форума са безплатни, а тези ще са платени и малко хора биха
искали да платят за да направят турнир. Може би леврото трябва да се плаща от
участниците или нещо подобно.</blockquote>
До този момент не съм научил за организатор, който да не е похарчил някой лев, за да създаде турнир. Така че, при евентуално отключване на "платен" турнир, нещата ще стоят по същия начин, с разликата, че по-голямата част от леврото, ще се събира като входна такса от участниците, а събраните средства ще се разпределят в процентно съотношение м/у печалившите. В момента безплатните турнири излизат солено на организаторите и вместо да им се плаща за организирането и главоболието, се получава обратното - те си плащат.
Не знам дали Администраторът размишлява по темата, или я избягва, но няма да е лошо да драсне някой ред.
Едва ли ще се чувства зле, ако непрекъснато протичат и то едновременно, по няколко турнира. И участниците ще са доволни, и играта ще печели.
|
|
първенства |
|
първенства |
|
първенства
1332views
12comments
На лафче
Кой кои първенства гледа:) Стана ми интересно,след като си поговорихме с колегата Insomnia:) Аз лично гледам Англия и Испания:)Но предпочитам Испанското
|
|
Кой ще спечели Шампионска лига |
|
1337views
12comments
Предложения
Страхотна идея. Ако не се осъществи ще бъде много кофти. Неприятния момент е, че турнирите във форума са безплатни, а тези ще са платени и малко хора биха искали да платят за да направят турнир. Може би леврото трябва да се плаща от участниците или нещо подобно.
|
|
1337views
12comments
Предложения
Страхотна идея, с две ръце подкрепям !!! Дано се осъществи. Играта ще се подобри определено, и всички, мисля че ще са повече от доволни !
|
|
Лига Европа сезон 2012/2013 |
|
1337views
12comments
Предложения
Изключително добра идея, най-добрата от доооста време насам (clap) (bow) (dance) Колкото е добра идеята, толкова е и трудно осъществима, да не кажа поти невъзможна ... Админа някъде беше казвал, че това турнирите да са по ограничение коеф. е почти невъзможно за осъществяване ... Дано да греша ... Все си мисля, че ако се хване здраво може да го направи, а с това ще се повиши поне тройно интереса към играта :P
|
|
1337views
12comments
Предложения
ами би трябвало да грешиш.. при положение, че вече има създадени турнири не трябва да е трудно да се създадат още такива, Но се изисква Желание за Просперитет, който ми се струва липсва на екипа ;)
|
|
1337views
12comments
Предложения
8) (sun) (d) Идеята е отлична, но няма как да се осъществи тук и сега... или греша ;)
|
|
Помощ от Администратора за създаването на турнири |
|
|
1337views
12comments
Предложения
<blockquote><h3>ФК Долно Маймунаре написа:</h3>Стрaхотно предложение, няма как да не подкрепя такава идея надявам се да получи
реализация</blockquote>
Така е да,но предполагам доста работа ще е за админа.
|
|
|
1337views
12comments
Предложения
Стрaхотно предложение, няма как да не подкрепя такава идея надявам се да получи реализация
|