Нов случай тонос ...с източването на отбор !!

2338views 20comments На лафче
Аз пък се опитвам да стигна на Грандовете.Ако така играят значи няма смисъл да се опитвам да ги стигна. ;( ;(

Ама то всеки един трансфер може да се тълкува като финансово подпомагане а аз не съм спечелил 1 кредит.Продал съм 12-13 играча и съм купил 5-6 това е

може би е време да се ограничат трансферите между два отбора.

<blockquote><h3>Scarface написа:</h3>Пак повтарям,не съм нарушил нито едно правило на пазара,ако все пак админа ме накаже то си има институции дето могат да решат проблема.</blockquote> Напротив, нарушил си едно съществено правило! 4. Финансовото подпомагане на друг отбор чрез покупко/продажба на играч е забранено......... :x

От какво би се лишил най-трудно за една седмица?

1783views 11comments На лафче
:)

Кое е най странното място където сте правили любов

1787views 17comments На лафче
Аз освен вагинално съм го правил и венозно:O 8)

:D :D :D :D

Пак повтарям,не съм нарушил нито едно правило на пазара,ако все пак админа ме накаже то си има институции дето могат да решат проблема.

8) (sun) (d) ... в ухо... с лечебна цел (chuckle)

8) (sun) (d) ...е, налагало се е да се лишавам от тия работи... ама от достойнство не бих се лишил и за миг(flex)

във морето...;)

Тук трябва да има наказание.. Личи се, че не са нормални трансфери. Не може да си продадеш 31-годишен играч с 500 линия за 450-500 хиляди и да купиш на същата възраст друг с 300 линия за същата цена + 50 левро

най-лесно бих се лишил от пазаруване,алкохол и цигари:D

в автобус:D

8) (sun) (d) АААдмииинеее... събудиии сеее|-) |-) |-) (yawn) (yawn) (yawn)

и на други отбори е направено това впечатление....повече от видно е че се източва един отбор и се прелива в друг.има интерес към доста от футболистите на левски НО напразно,защото е повече от ясно къде отиват.наистина не е нередно но си е източване и след това е ясно че въпросният Левски ще бъде оставен и изтрит

От яденето хаха :D

Компютър и Интернет, 2 в 1, неочаквано добра комбинация, но нямаше как да гласувам и за двете. ;(

Е сега е момента малко човече да натискаш и ревеш да ме накажат а с това и да спра да играя щото иначе титла нали знаеш кога ще видиш отново:D Кефиш мъ шти звъна;)

Вен за форза рома знам дори се знаем с него (от играта ) , дадох го за пример ,че дава оферти на макса , а те се продават на минимума !! Плайбой ли си , скарфейс ли си не знам , но и тонос беше купувал и продавал на макса и на минимума и беше заключен ... нека админа погледне и вземе решение !!! то е от видно по-видно , че предния мениджър е оставил отбора на теб (или някой от твоите дружки ) и те ти помагат да поспечелиш нещо .....(chuckle) (chuckle)