Кое е най странното място където сте правили любов

1699views 17comments На лафче
във морето...;)

Нов случай тонос ...с източването на отбор !!

2193views 20comments На лафче
Тук трябва да има наказание.. Личи се, че не са нормални трансфери. Не може да си продадеш 31-годишен играч с 500 линия за 450-500 хиляди и да купиш на същата възраст друг с 300 линия за същата цена + 50 левро

От какво би се лишил най-трудно за една седмица?

1685views 11comments На лафче
най-лесно бих се лишил от пазаруване,алкохол и цигари:D

в автобус:D

8) (sun) (d) АААдмииинеее... събудиии сеее|-) |-) |-) (yawn) (yawn) (yawn)

и на други отбори е направено това впечатление....повече от видно е че се източва един отбор и се прелива в друг.има интерес към доста от футболистите на левски НО напразно,защото е повече от ясно къде отиват.наистина не е нередно но си е източване и след това е ясно че въпросният Левски ще бъде оставен и изтрит

От яденето хаха :D

Компютър и Интернет, 2 в 1, неочаквано добра комбинация, но нямаше как да гласувам и за двете. ;(

Е сега е момента малко човече да натискаш и ревеш да ме накажат а с това и да спра да играя щото иначе титла нали знаеш кога ще видиш отново:D Кефиш мъ шти звъна;)

Вен за форза рома знам дори се знаем с него (от играта ) , дадох го за пример ,че дава оферти на макса , а те се продават на минимума !! Плайбой ли си , скарфейс ли си не знам , но и тонос беше купувал и продавал на макса и на минимума и беше заключен ... нека админа погледне и вземе решение !!! то е от видно по-видно , че предния мениджър е оставил отбора на теб (или някой от твоите дружки ) и те ти помагат да поспечелиш нещо .....(chuckle) (chuckle)

С мениджъра на ЦСКА бяхме в близки отношения,познаваме се още преди рестарта.Спомена ми че ще се отказва от играта,писах му тези дни и не ми отговори,което означава че вече не влиза.

Ако обаче другият отбор е изоставен от собственика си е важно кой го е взел и дали не е някой който създава мулти. Защото е видно че не защитава интересите си а очевидно действа против тях. Така че е редно админа поне да разгледа случая

<blockquote><h3>izvynzemnite написа:</h3>Отборите на Levski 5/2/A и Scarface 10/1/А са направили доста интересни трансфери помежду си... Отборът на Скарфейс 3 сезона се опитва да продаде тези играчи на минималните цени и не успява ,а сега се намира отбор , който да му ги изкупи на максимални цени .....А в същото време му купува играчите на минималните при които всеки друг отбор би предложил повече , но не му се отговаря на лично , защо ли .... ? Левски - до онзи ден ЦСКА (заклет ЦСКА-р писал съм си доста пъти с него в играта мрази синия отбор , ходи редовно по мачове .... иска да се откаже защото играта не му е тръпка вече .... И няколко левскари като Форза рома (и няма да споменавам други имена , които мисля , че са вътре в цялата далавера .... ) източват отбора на момчето ... На мен бяха ми отнети 10 играча по този начин , на кингса бяха му върнати 34 годишни непродаваеми играчи , тонос бе заключен и в последствие се отказа ....Е защо сега да го подминаваме (само погледнете трансферната история !! ) Със подобни играчи и само с цел за източване на отказващите се отбори тази игра ще загине хора ................. Нека админа погледне въпросния случай както и много подобни !!!</blockquote> Tитлата ти се изплъзва :D :D :D Ако съм направил нещо което не е според правилата а те са(няма забрана колко играчи може да се закупят от един отбор,никъде не пише кои играчи са непродаваеми и кои са продаваеми има си цени в които са минали трансферите,минимални и максимални)то нека отбора ми бъде наказан а с това и аз спирам да играя а izvynzemnite си остава вечен шампион в групата която е.(d)

Всеки койти иска може да сподели. Желателно е да не използвате неприлични думи или поне слагайте цензура :) (d)

Ще взема мнение по тези трансфери само с едно... Дока, ако имаш на предвид Forza Roma от 8/3/А е голяма грешка да го атакуваш и обвиняваш него ;) Първо не съм сигурен дали става въпрос и за този CSKA, които разпродава доста добри играчи и след няколко часа се промени на Levski... Форзата е от моята лига и с него дори се чуваме през ден/два по телефона... искаше да направи шампионски отбор и пише на отбори със силни играчи, защото сезона започна, а няма кога да се нарпави селекция... След това видя играчите, видя, че пише, че се продават за "max + levro" и веднага даде максимални оферти + левро, но му беше отговорено ,че играчите са запазени ;) А и Forza Roma е Aрмеец ;)

Приятели! :)

Отборите на Levski 5/2/A и Scarface 10/1/А са направили доста интересни трансфери помежду си... Отборът на Скарфейс 3 сезона се опитва да продаде тези играчи на минималните цени и не успява ,а сега се намира отбор , който да му ги изкупи на максимални цени .....А в същото време му купува играчите на минималните при които всеки друг отбор би предложил повече , но не му се отговаря на лично , защо ли .... ? Левски - до онзи ден ЦСКА (заклет ЦСКА-р писал съм си доста пъти с него в играта мрази синия отбор , ходи редовно по мачове .... иска да се откаже защото играта не му е тръпка вече .... И няколко левскари като Форза рома (и няма да споменавам други имена , които мисля , че са вътре в цялата далавера .... ) източват отбора на момчето ... На мен бяха ми отнети 10 играча по този начин , на кингса бяха му върнати 34 годишни непродаваеми играчи , тонос бе заключен и в последствие се отказа ....Е защо сега да го подминаваме (само погледнете трансферната история !! ) Със подобни играчи и само с цел за източване на отказващите се отбори тази игра ще загине хора ................. Нека админа погледне въпросния случай както и много подобни !!! (clap) (clap) (clap)

от жени(h) (h) (h)

Реших да пусна една анкета за разнообразие забавлявайте се :) добавяите и коментари ако вашия отговор не се намира във изброените (beer)

Колко кредита имате....

7054views 63comments На лафче
88 154