Помощ от Администратора за създаването на турнири

1337views 12comments Предложения
Не съм сигурен къде е по-правилно да публикувам темата – във „въпроси” или „предложения”, тъй като следва да направя и двете в посока администратора. Г-н Администратор, тъй като се организират неофициални турнирчета от потребителите, които създават много работа на огранизаторите, а понякога се случват и неизиграни мачове, поради различни причини, можем ли да улесним процеса на създаваните от нас турнири и тяхното протичане, чрез вашата помощ по следния начин: Да се създаде опция „СЪЗДАЙ ТУРНИР”, отключването на която да струва 10 ЛЕВРО - все пак трудът ви трябва да бъде обезпечен. След отключването на тази опция, организаторът (този, който отключва турнира) да може да избира: - Име на турнира - брой на отборите - елиминации или групи, както и комбинация между двете - една или две срещи и при елиминации, и при групова фаза - максимален коефициент за участие на единадесеторката - начален час на срещите (с възможност за ЕДНА ДО ДВЕ СРЕЩИ НА ДЕН). Това прави възможно по-бързото протичане на турнира, при прецизна (компютърна) организираност. - разпределение, в %-ти, на наградния фонд. Какво още предлагам: РПС формат на срещите – без генериране на опит, умора, морал. Името на създадения турнир да излиза на страницата с останалите турнири (около приятелските турнири от уикенда). По познатият начин - „запиши се” - и си в турнира, като преди това излиза надпис „участието ви в турнира струва 1 левро. Желаете ли да се запишете?” – „ДА/НЕ”. 10% от събрания награден фонд да е в полза на „шампиони.ком” . В секцията „запиши своя състав”, след записването ни в създадения турнир, да се активира, предварително създадената , но неактивната до настоящия момент опция за „неофициален турнир”. Чрез нея да можем да записваме състав, според изискванията за ограничение на максималния коефициент за мач от този турнир. Превишеният праг да прави невъзможно извършването на запис. А без запис, отборът няма състав и губи служебно. Естествено идва моментът с въпроса за смените. Страхотно ще е, ако и те могат да бъдат стопирани, ако променят коефициента на отбора над максимума. Ако ли не, остава само вариант без смени. Отбор, записал се в един неофициален турнир, да не може да се записва в друг такъв, докато не завърши окончателно този, в който е започнал участието си. Турнир, не събрал предварително заявената квота от отбори, може да се проведе като всеки тим останал без опонент при жребия (автоматичен от системата) да се счита за победа с 3:0 Наясно съм, че предложението е доста сложно изпълнимо и свързано, преди всичко, с много работа. 10 левро за създаването и 10% от наградния фонд на всеки турнир е най-малката награда за администратора, но той знае, че към тези турнири се предлагат и извънредни награди от потребителите, а това са СМС-кодовете. Опитах се да бъда изчерпателен, може би ще изникнат и още идеи в главата ми, а други просто неволно съм пропуснал, но нека първо да разберем от АДМИНИСТРАТОРА дали може, или по-скоро какво от посоченото по-горе е възможно да се реализира, макар доста от нещата да са взаимно свързани и липсата само на едно, може да обезсмисли всичко останало.

Колко кредита имате....

5488views 63comments На лафче
<blockquote><h3>Grand Milano написа:</h3>Отбора се продава!!!</blockquote> Абе колега кой ше ти купи отбор във виртуална игра!!Я се стегнете малко!(chuckle)

Колко кредита имате....

5488views 63comments На лафче
Отбора се продава!!!

Лига Европа сезон 2012/2013

1568views 10comments Лига Европа
фенерите:D (beer)

Лига Европа сезон 2012/2013

1568views 10comments Лига Европа
(beer)

Кой ще спечели Шампионска лига

3823views 47comments Шампионска лига
Реал Мадрид (beer)

Вицове

13709views 231comments На лафче
Един ловджия бил толкова добър, че щом излезе с пушката и не пропускал дивеч. Хубаво ама му писнало и поискал да бъде замразен и при нужда армия или полиция да го използват в тяхна полза. След стотина години от армията го размразяват, дават му разрешително за стрелба по цигани, защото били станали прекалено голяма напаст. Взел пушката чиляка и тръгнал по улиците, стига до един ъгъл и гледа цяло циганско семейство (около десетина кафяви човечета) как са наобиколили контейнер за смет. Вдига пушката и един след друг ги натръшкал до крак... След минутка се чува сирената и патрулката спира до него. Нашия вади разрешителното и казва: - Спокойно момчета, имам документ, чист съм! Служителя на реда му отвърнал: - Да, можеш да стреляш по цигани, но не и когато са на хранилката....

(wait)

(beer) (d) (beer)

По принцип искам Дортмунд,но Реал или Байерн ще е,гласувам за Реал М,въпреки че баварците са много силни.

БАРСЕЛОНА!!! САМО БАРСА!!! (flex) (flex) (flex)

:)

леле - леле .... колко самонадеяни фенове .... ще си срежа вените

Барселона - Борусия финал, Борусия шампион! ;)

<blockquote><h3>FT10 написа:</h3>HASTA EL FINAL, VAMOS REAL!</blockquote> (y)

HASTA EL FINAL, VAMOS REAL!

По принцип ще съм за Дортмунд да спечелят, обаче ако гледам реално на нещата мисля, че Басра ще я вземат.

;)

(beer)

:)