Строителство.

1302views 11comments Предложения
Трябва да има опция Мигновено построи за 20-30 левро примерно.

Строителство.

(beer) ЗА

Tърся хакер

894views 6comments На лафче
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Аз пък търся някой хакер да интегрира в банковите разплащания на всяка транзакция да се отделят по 0.001 стотинка в моя сметка</blockquote> Лесно се става Рокфелер а? Опитай с ябълки

Хрониките на Админ

1987views 18comments Общи дискусии
<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Admin Заклювай и трий всички мултаци ... нароиха се много ... да не говорим за доста други отбори , които само се оправдават че били приятели и си помагали и разни куп глупости , които нямат нищо общо с феърплея ... колкото до Бързия жалко за тва , което се случи ... но ако няма да му бъде върнат отбора (което аз мисля че ще стане) поне да се върнат титлите , името и кредита на отбора и да бъде компенсиоран с отбор таланти или нещо ... щото е срамота толкова години да отделяш време за 1 игра и пари и накрая да не получиш подкрепа в такъв момент .......</blockquote> (y) (y) (y)

Строителство.

Мигновен строеж да има Ставали. (rofl) (rofl) (rofl)

Хрониките на Админ

Аз писах на колегата.Не бях влизал две седмици,нямаше и да влезна.Ако не му върнат отбора му предоставям този.Има достатъчно добре изградена структора и капитал за да компенсира това,което му е отнето и да продължи да играе.Очаквам отговора му,ако върнат неговия или откаже да се збогувам с Вас.За добро или лошо беше ми приятно да се караме и радваме.Успехи на всички.

Хрониките на Админ

8) (sun) (d) Неква небивалица пак е тука:x Само да кажа, че Жирондинците днес загубиха дерби... за утре пък имат наказан играч заради картон в тежкия мач... и както е заключен отбора - това е равно точно на загубена титла... Дано е виновна жената/защото мениджъра е жена/ - иначе - доста тъпо ще се получи... ...едва ли и опонента й е щастлив от такава титла...

Хрониките на Админ

Тука стана голяма сага :O Каквото реши админа за проблема - това е. Само да не вземе покрай сухото да изгори и мокрото. С трима колеги имаме всеки по един отбор и непрекъснато влизаме да си помагаме, дано да не реши, че сме мулти... Да не говорим, че от работата сме с рутер и не знам как му излиза по IP. Иначе подкрепям Илиян да му върнат отбора (beer) (beer) (beer)

Строителство.

Определено За (y) . Писна ми всяка седмица, особено за тренировъчния център, да следя в колко съм го пуснал, часове, минути и т.н. Времето е пари. Нека да не си го губим. И без това админа се чуди откъде да лапне по 1-2 евро, тука може да се пробва :) (beer) (beer) (beer)

Хрониките на Админ

хора нищо не разбирам до тук само да ви кажа че черните вълци му подарих отбора след като взех бързи и яростни,,и от тук нататък не мога да разбера какво става само да поясня че и пощата ми във абв,е разбита,,,нека админа да обиасни защото знае какво се случва

Хрониките на Админ

Admin Заклювай и трий всички мултаци ... нароиха се много ... да не говорим за доста други отбори , които само се оправдават че били приятели и си помагали и разни куп глупости , които нямат нищо общо с феърплея ... колкото до Бързия жалко за тва , което се случи ... но ако няма да му бъде върнат отбора (което аз мисля че ще стане) поне да се върнат титлите , името и кредита на отбора и да бъде компенсиоран с отбор таланти или нещо ... щото е срамота толкова години да отделяш време за 1 игра и пари и накрая да не получиш подкрепа в такъв момент .......

Строителство.

Може и да е предлагано може и да не, но ето го и моето предложение. При строителство при оставащи по-малко от 24 часа на сграда да може да се зададе строителство на следващо ниво което да започне автоматично след предното, като дивидентите от това да влизат в сила от започването на 6 дневния срок за строителство, а не от момента на задаване. И както всяко хубаво нещо и това да си има цена. Предлагам тя да е 2-5000 кредита или 1-2 левро. Като парите за новото ниво да се одържат в момента на задаването на строителството. Надявам се админа и другите потребители да го оценят. На админа надявам се да му хареса, тъй като ако го направи с левро ще печели, а ако го направи с кредит ще изкарва кредит от играта. На потребителите също би трябвало да се хареса, особенно ако бързат със някоя сграда и нямат възможност да посетят играта.

Tърся хакер

894views 6comments На лафче
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Аз пък търся някой хакер да интегрира в банковите разплащания на всякатранзакция да се отделят по 0.001 стотинка в моя сметка</blockquote> Ако го намериш драсни едно ЛС и на мене. Ще почерпя после :D

Хрониките на Админ

Още преди много време бях дал идея да се въведе опция според, която Отбор А да има достъп до акаунта на Отбор Б, но с ограничени правомощия. 1. Трениране на отбора 2. Ъпгрейдване на сградите 3. Ръководене на отбор по време на мач и ако моя съвет беше чут, то сега нямаше да се стига до подобна сконфузна ситуация.

Хрониките на Админ

Даа, Черните вълци, а не админа, намесиха и друг отбор - girondins. Ето и изказването на Черните вълци [12:22:25] Черните вълци: zna4i tonos vkarva pari ne go nakazva6 kupi liverpool toi i o6te otbori si nalq kredit .. ne go nakaza .. a nakazva6 mene i girondins Е, правете си извода! Аз си правя следния извод: girondins не е мулти отбор на Черните вълци, но също като Черните вълци има мулти отбори и това го знае Черните вълци ! Не твърдя със сигурност че е така, но написаното от Черните вълци ме кара да направя този извод.

Хрониките на Админ

Да бе,аз ще плащам по 3м за играчи,а други наполовина за по силни.Трябва да има ясни правила в тази игра и да се спазват от всички,неможе някой да се подиграва с труда ти.Сериозно се замислям дали да не продължа играта,като Бъг Юнайтед,не може аз да създавам играчи,да копувам на луди цени,а на други да им ги подаряват и да печелят трофеи.

Хрониките на Админ

Има колеги, който не могат да влизат и техни познати или приятели им тренират отборите по тази логика трябва да се накажат повечето отбори, който влизат от 1 ип. Според мен трябва да се даде шанс на момчето все пак с години е влизал тренирал, вълнувал се е от случващото се в играта това си става част от живота като навик всеки ден да влизаш тук също така е наливал е доста смс-и и съжалява за грешката си. Дайте му по-справедливо наказание, но не най-лошото заключване на отбора. (y)

Хрониките на Админ

Не искам абсолютно нищо... Искам играта да върви нагоре и по възможност да не се случват такива неща и ако може с времето да ставаме повече и повече потребители, а не да се намаляват и т.н.. ;) П.П. Много добре знаеш в момента, че има отбори мултита , а и преди знаеше , че има такива отбори, но тагава не се взеха такива мерки... дори ще се радвам, ако отбори мултита няма, но няма как да стане... освен, ако не се направи така, че от 1 IP да се регва само 1 отбор, но и това не е гаранция ,че пак няма да има мулти... Мисълта ми беше друга, но явно не съм бил разбран както трябва... Според мен трябва всичко да се реши, а отборите да се върнат на собствениците си, ако не са нарушени правилата с трансфери и т.н...

Хрониките на Админ

FC United пак започвате свободни съчинения и от там се поражда грешно мнението от четящите след теб в 12:37:10 съм казал кои са мулти отборите и там този отбор не фигурира. Gam3 0v3r искаш ли да те сложа като управител на играта виждам, че и ти изглеждаш доста голям специалист в управлението на подобни продукти както способностите на въпросният заключен потребител.

Хрониките на Админ

Тъка стана мътна и кървава... Според мен, ако отбора на Бързи се знае в кой е и всичко... нека да си драснат по едно ЛС и да се разберат за отбора... Админа също не е прав като заключва отбори, които са влизали от едно IP... Много добре знаем, че в играта се влиза за да се тренира отбор на колега и т.н... а в това няма нищо лошо... след това е гадно, че не може да се правят трансфери, но като си се съгласил да помогнеш на колега ще си спазваш правилата... Аз също съм влизал на колеги в отборите за да ги тренирам или да сменя играчи, защото не са на линия или нямат възможност да влизат в отборите си определено време, а и също така са влизали доста колеги в моя отбор за да го тренирам и оправят, но не сме правили трансфери помежду си... Също така админа много добре знае, че в играта има не 1 или 2 мултита, но и тях не ги пипа и т.н... Според мен трябва да си се отключи IP на колегата и отборите да продължат да си функционират, а отбора на Бързите да се върне след като се разберат колегите, защо е взет и т.н... :) Админе, винимавай да не изгониш така потребителите ;)