Честита баба Марта!

816views 9comments На лафче
Да сте живи и здрави, бели и червени като мартениците! :) (beer)

Игра с прогнози

1711views 16comments Общи дискусии
(y) (y) (y) (y) (y)

Игра с прогнози

и при мен не се виждат мачовете...ааааа къде е този модул:^)

Игра с прогнози

Здравейте, с explorer 8 не се виждат никакви мачовае и коефициенти. Страницата излиза всичко е наред, но няма мачове. От мен ли е проблема или в момента са махнати срещите?

Игра с прогнози

Според мен , ако има печалба ще станат много злоупотреби (rofl) Но ако няма защо да го има .. като цяло е добре според мен , но трябва да има таван на залога и да не можеш да залагаш на твой мач... ако се разбере за някакви уговорки да има много строги санкции (handshake)

Доход от музея

2295views 21comments Предложения
Наистина трябва да се въведе, защото така определено ще има стимул за новите отбори да развиват младежите си, а след време тези играчи могат да им донесат и нещо по-голямо от треофей при децата. Ако сметнем, че за 1 месец при 20 играча, които да се тренират редовно се получава 6 000 на сезон,а само шампиона получава 5 000, а останалите са на сухо. Като сложим строежи, заплати, тренировки на големите, служебни загуби, вадене на играч от школа и за месец разходите нарастват много. И затова отбори на по 3-4 мсеца, а и над година се отказват заради невъзможността да имат нормални приходи (и от останалите сгради приходите са нищожни) Трябва да се оправят тези средни цени вече, че толкова умрял пазара не е бил никога... и раздела " Помощ " трябва малко да се редактира, че човек не може да разбере нищо. Нито това за бонусите на линиите и рейтинга, нито след колко време може да продадеш играч, който си купил, а и сигурно има още неща, които не се сещам в момента.

Доход от музея

Твърдо ЗА! Макар и символичен трябва да се получава кредит от музея<blockquote><h3>FC United написа:</h3>По-новите отбори ги съветвам за повече търпение,но и админа трябва да направи някой неща.</blockquote> Колега "повече търпение" е меко казано. :D Единствения шанс е или да изполват ДЮШ (за него трябва да строят сградите и да им остане кредит за да го привлекат в 1вия отбор )или да пробва да си купят обикновенни таланти (11 броя на минимална цена в най-добрия случай) И за двете ще и трябва доста кредит

Игра с прогнози

Навремето имаше печалби и можеше да се играе всеки мач.

Игра с прогнози

А дали ще има залог, печалба?.. и ако да,дано е само с кредит.(beer)

Игра с прогнози

А,като познаеш мач дава ли ти нещо :)

Игра с прогнози

На мене ми харесва.(y) (beer)

Игра с прогнози

Мисля че трябва само да се отбележи над коефициента кой за 1 кой за Х и кой за 2.Не че не се знае.... но все пак

Игра с прогнози

идеално пускаи да чешим котака :D

Игра с прогнози

Понеже през последната седмица се занимава основно по новия модул с прогнозите как Ви се струва ето този тираж например http://www.shampioni.com/?act=prognoses имам предвид, като коефициенти крайния изход на срещщите понеже това са играни срещи от миналия сезон.

Доход от музея

тавана е добър,него не го коментирам, но не е редно дюш титлите да се пренебрегват

Доход от музея

Не мисля че 10000 са много от музея,нека незабравяме че нямаше ограничения и админа намали на 10000.За монополи също не може да се говори,защотото отбори с по 10000 от музей са страшно много и няма как всички да сме равни.По новите отбори ги съветвам за повече търпение,но и админа трябва да направи някой неща.

Доход от музея

Определено е грешка. Критерия не е еднакъв и не се стимулират младите мениджъри да се развиват и остават за по-дълго в играта. "Б" групите са твърде слаби, като дори и липсват доста мениджъри там. Трябва сериозно да се помисли за това, трябва да има стимули за по-малките отбори, и тук малко "монополно" намирисват работите.

Доход от музея

<blockquote><h3>izvynzemnite написа:</h3>Честно казано като идея е добре ,защото и по-малките отбори ще имат причина да строят Музея , а също така повече отбори ще почнат да си развиват ДЮШ-а и играта ще стане по-интересна (така някой от по-новите отбори ще разберът ,че без да вкарват пари в играта а с развитието на ДЮШ след време ще могат да спечелят и титли при мъжете ) .. Някой ще кажат ,че така също и големите отбори ще дръпнат напред и веднага ще им отвърна ,че това няма как да стане след като има сложен таван за получаване на дневен кредит от музея 10 000 кредит.... така че за тях е все едно и също ... така , че нека се помисли върху това наистина смислено предложение !</blockquote> 10000 от музея дневно ,май са множко.всички иначе ревът от монополите а тука май се отглеждат такива ,тавана трябва да е 2000 максимум и да има нова сграда

Доход от музея

Даже 2-3 кредит, ще е добре ... :D:D:D

Доход от музея

Във момента само (talk)