Админе обърни внимание!!!
5624views
85comments
Общи дискусии
Щом една игра е била привлекателна и вълнуваща а в момента не е,значи НЕЩО Е ПРЕМЕНЕНО ГРЕШНО в нея!!! И трябва да открием точно кое е това нещо или неща което са променени за да се стигне до тук!Според мен само така може да стигнем до отговора на въпроса какво не е наред! Нека всеки да си направи един анализ кое го е превличало в играта преди и каква е разликата сега в играта от тогава.Мисля,че ако повечко хора споделят техните виждания върху проблема ще се установи какъв точно е той и какво трябва да се върне както си е било преди или сегашното да се до оправи подабаващо за да имаме отново един интересен и вълнуващ футболен мениджър!
|
|
Предложение към дарителите във фонд ПНП
1312views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>FC Piqnicite написа:</h3>Една стотинка няма да дам вече за тоя измислен фонд. 10 дена = 13 контузени
играча. Ебати играта..</blockquote>
Аз не пропускам ден без контузия... вече ударих 20+ контузии за 1 месец сигурно...
|
|
5624views
85comments
Общи дискусии
Вуйчо играл съм игри, в които е имало хиляди играчи и накрая са оставали по 10 онлайн. Това е загиване на играта. Не може една игра на 100 години вече, постоянно да се разраства, това да не ти е майкрософт или гугъл. Малко ти поумней. Когато стигнеш върха, не можеш да седиш на него цяла вечност, трябва все някога да слезеш. Именно така беше и в тази игра. Беше си наред, всичко беше точно, това че има падение, не значи че играта загива. Аз лично ще играя до край, ако трябва и самичък и щом играя, играта няма да е загинала.
Кингса го каза проблема е , че не се обръща внимание на играта, и по-скоро на потербителите, и това е логично. Кой човек ще търпи да го хуля и да го мачкат особено нещо, което той е създал.. Ще ти кажа - трудно се търпи.
Потребителите сме виновни, че админа е изоставил играта, логично е след всички скандали и нападки както и недоволства.
Главата съм си я извадил от пясъка, просто не гледам толкова злобно на нещата сякаш тази игра ми е живота. Напротив, мисля че всичко ще е наред, ако само си цъкаме без да се месим и да се самосъжаляваме,че играта не струва и загива.
|
|
5624views
85comments
Общи дискусии
Колеги проблема е в собствениците на играта и администраторите. От тях зависи тази игра колко ще се развива и как ще изглежда. Проблема не е в липсата на интерес от потребителите или от липса на предложения за нейното освежаване.
Ако тези хора решат да освежат играта и да я направят интересна ще го направят.
Пари се изкрават достатъчно от нея. Проблема е някаде другаде ...
Явно това състояние на играта устройва собствениците и. Все пак те са достатъчно богата компания за да си позволят да направят shampioni.com с по-добър дизайн и по привлекателна за новите потребители... просто го няма желанието.
|
|
5624views
85comments
Общи дискусии
сори за офф-а,но фк юнайтед може ли да ми пратиш на лично какво не искаш да споменеш,което го говорят мениджърите,че ми стана любопитно,а явно не съм го чул :)
|
|
5624views
85comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Prison Break написа:</h3>Играта не загива определено, и в следващата година 100% ще има играчи за ЛШ иКШ, но реално погледнато наистина трябва да се стимулират новите отбори.Премахването на СТ пак ще си помогне малко, така ще се търсят всякакви играчи. Малко повече реклами на играта също са и нужни. Каквото става да става.</blockquote>
не знам в коя игра играеш ама тази наистина загива, преди година само А и Б групите бяха пълни - сега в А групата има поне по един бот на сезон, в Б групата само 3-4 играча и то опаднали от миналия сезон,
преди се регистрираха по 20 нови итграча на ден - сега 20 на седмица, вижж само колко турнира са се провалили последните 6 месеца поради липса на записани играчи, от нашата група преди година се подновяваха поне 15 отбора, сега 3-4, извади си главата от пясъка, огледай се какво става около тебе и тогава прави изводи
|
|
5624views
85comments
Общи дискусии
Единственото умно предложение е точка 3.
Не ми се пише да обяснявам как и защо по другите 2.точки , но единственото което може да запази и тези останали , играчи да възвърне малко тръпката от играта и след хвалби тук-там да се запалят нови играчи и колеги и малко по малко пак да се увеличат играчите е именно увеличаването на конкуренцията и възвръщането на тръпката от играта.
Вътрешните първенства отдавна са изгубили блясакът си , я имаш по 2 мача решаващи на сезон я не. Силните отбори имат по няколко важни мача на сезон и тва са последните в турнирите преди да се определи шампиона и да се осмисли целия цезон.
Достатъчно се направи за новите отбори за да могат да станат силни и конкуретни за титла в всяко едно първенство - развиваш ДЮШ , вадиш 14ки , правиш отбор и го развиваш докато ти дойде времето.Истината обаче е проста : не всички искат да правят това , никъде в реалноста така не се печели титла ... всеки иска трансфери - те са тръпка , но уви още една такава в играта беше убита ....
Нито С.Т. са проблем , Призън ти с цял отбор от такива мисля е доста лицемерно да предлагаш да се махнат ....
Всичко стана монотонно и еднообразно - правиш отбор развиваш го почваш на 26-27-28г да печелиш стигаш 31-32г , падаш и идва следващия ... един омагиосан кръг с цел всеки да стане шампион , но не както трябва с кървави дербита , напрежение и интрига до последно , а просто защото си изчакал на опашката за Шампиони да ти дойде редът ......
|
|
5624views
85comments
Общи дискусии
Играта не загива определено, и в следващата година 100% ще има играчи за ЛШ и КШ, но реално погледнато наистина трябва да се стимулират новите отбори. Премахването на СТ пак ще си помогне малко, така ще се търсят всякакви играчи.
Малко повече реклами на играта също са и нужни.
Каквото става да става.
|
|
5624views
85comments
Общи дискусии
Все нямах време да пусна тази тема,но дойде времето да си кажем някой истини.Лека полека играта върви към своя край.Знаем го всички,но на админа не му пука.Пускат се теми кой се отказва,кой продава отбора си кой го подарява,а колко си тръгват без да дават обяснения незнам.Ето вчера отбора КИНО ФИЛМИ попита толкова ли му е лош играча че няма кой да го купи.18 годишен над 100% никак не е лош,но проблема е че вече няма трансферен пазар.Търсят се само много силни играчи и 14ки СТ,ама тях ги спряха.Админа се опита да раздвижи пазара като ги спя обаче не се получи.Другите таланти почти не се копуват,освен ако не са на 14 години.Видя се че проблема не в СТ,а в това че няма мениджъри.В моята лига има 9 активни от 64 възможни,в другите групи положението е горе доло същото,по 10 ВИП потребиели,което прави около 1500 лв от СМС при положение че се праща само по един,но всички знаем че не е така.Но парите няма да ги броим,колкото и да са са си негови,но можеше да са няколко пъти повече.Помогнах на един пич като му купих играч за да не се откаже,ще помоля някой от богатите колеги да купи играча на КИНО ФИЛМИ,въпреки че това не е наша работа,да спасяваме потребителите.Повечето сме тук отдавна и стоим само заради лафа или заради времето което сме отделили.Преди рестарта имаше период в който всеки отбор зад името си бе написал стачка,но тогава имаше доста повече хора и админа нямаше начин да не обърне внимание.Сега когато пиша тази тема има 5 човека на линия,за справка в един друг мениджър който играя цифрата е 6 753.Админа е инат човек и не обича да му се дава акъл,но трябва да обърне внимание на ръката която го храни.Може би се е разсърдил за нещо,но трябва да направи нещо.Аз съм от групата които се водим съветници,но реално не изпълняваме нищо,в чата тонос и закс от време навреме напишат как сте или нещо от сорта,но нищо не се обсъжда.Както повечто потребители тук играем и други онлайн мениджъри,но явно тук ни е тръпката.Няма смисъл да отричаме че играта добре е замислена,но трябва да се полагат малко грижи.Като за начало ще е добре да се направят няколко неща.
1.Да се стимулират новите отбори,че без тях ние старите след време,живи и здрави няма да можем да попълним групите на ЛШ.Нека започват с по силни играчи,не такива на по 25 години с общ 90%.Нека имат някоя звезда,някоя 14ка,дори СТ няма да зле.
2.Да се увеличат приходите.Цените на билетите да се увеличат минимум двойно.В турнирите всеки кръг да носи добра печалба,да има бонуси за всяка спечелена точка,както е в реалния футбол,спонсорите да дават повече,не както досега за един месец по малко от прихода за един мач.
3.Намаляване на конференциите,писна ми да бия по 7:0 и титлата да се решава по голова разлика.Предлагам конференциите да се намалят на осем,така ще се получат доста дербита,ще има повече интрига.
Предлагани са доста идеи,но мисля че тези са най-спешни,админа ако прояви желание може да се включи в темата,защото е крайно наложително.Не мога да възприема че някой не иска да печели пари,защото реално тук ние искаме да си даваме парите,но няма кой да ни ги вземе,освен ако не е вярно това което говорят доста мениджъри,но няма да го споменавам.
|
|
1312views
13comments
Предложения
Откакто играя играта никога не съм давал и 1 кредит за играта .... няма и да дам !!!
|
|
1312views
13comments
Предложения
Една стотинка няма да дам вече за тоя измислен фонд. 10 дена = 13 контузени играча. Ебати играта..
|
|
1312views
13comments
Предложения
Фонда може да се направи банка и всеки който има нужда от кредит да тегли,да има опция за колко дни може да бъде върнат кредита (с лихви естествено)който неможе да го върне автоматично да му бъде отнет някой играч за да покрие дълга нещо подобно на който му се занимава да го измисли по-добре.
|
|
1312views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>kokonamanolova написа:</h3>тези 10 млн,от фонда може много добре да се врегнат да работят за отборите иска
само малко корекции относно критериите за кандидатите и още едно нещо ако се
пипне ще е по -добре да се намали процента приход от турнирите,така повече
кредит ще остава за участниците във турнирите,а колкото до даренията във фонда
,явно аз съм най -големия глупак дарил толкова кредит и със най голямо его да си
виждам отбора на чело поне във нещо.Точно така е драги ми тонус,задоволил съм
егото си,имам кредит ,дарявам,питат ли ме нещо отговарям,искат ли ми помощ,давам
съвет.
Ето тук е мястото на "парламента" 11-те съветници да намерят адекватно
решение.Хайде със здраве
p.s темата за фонда дори и модератор не може да пише във нея,само админа
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=4199</blockquote>
Ти или не можеш да четеш или се правиш на улав!!!
Затова пак ще ти копна какво съм написал: "темата за промени правилата на фонда е заключена"
Ето затова единствения друг начин да се подпомагат финансово новите е с преки покупки на играчи. Единственото лошо там е, че това не го виждат всички ;) Но пък за сметка на това някои остава благодарен...
|
|
1312views
13comments
Предложения
тези 10 млн,от фонда може много добре да се врегнат да работят за отборите иска само малко корекции относно критериите за кандидатите и още едно нещо ако се пипне ще е по -добре да се намали процента приход от турнирите,така повече кредит ще остава за участниците във турнирите,а колкото до даренията във фонда ,явно аз съм най -големия глупак дарил толкова кредит и със най голямо его да си виждам отбора на чело поне във нещо.Точно така е драги ми тонус,задоволил съм егото си,имам кредит ,дарявам,питат ли ме нещо отговарям,искат ли ми помощ,давам съвет.
Ето тук е мястото на "парламента" 11-те съветници да намерят адекватно решение.Хайде със здраве(beer)
p.s темата за фонда дори и модератор не може да пише във нея,само админа
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=4199
|
|
1312views
13comments
Предложения
Не разбрахте ли, че темата за промени правилата на фонда е заключена!
Затова от месеци говоря някои ако иска наистина да помага да купува играчи, както направи Ралица. А не да ми суетничи с дарения! Представяте ли си Ралица да беше дарила кредита във фонда!? Много хора решили да се откажат щяха да го направят на неино място, за да им седи именцето начело....смях!
Нека някои от тези топ дарители да направи тема за набиране на донори, които да купуват играчи от кандидатствали колеги ако наистина се търси подпомагане на младите.
|
|
1312views
13comments
Предложения
Предлагам да се дава кредит на всеки отбор ,който отговаря на изискванията .когато дадения отбор натисне бутона "кандидатствай",автоматично да му се превеждат исканата сума.8-|
|
|
1312views
13comments
Предложения
Може да се помисли и за вариант за изкупуване на играчи на минимална цена от фонда , важащо за нови мениджъри като се лимитира до някъква бройка за сезон продажби. Като хората съветници и такива които все още имат комуникацията с админа ако харесат това предложение да го дооформят в някъкъв приемлив вид и да му го представят, например да е важащо за нови мениджъри на повече от няколко месеца пак с започнат стадион над 5000 т.е. човека да се опитва да се развива.
|
|
1312views
13comments
Предложения
Отдавна приказвам, че парите дарени там са безпредметни. За съжаление доста народ продължава да пълни тази яма.
:(
|
|
1312views
13comments
Предложения
Тези 10 милиона вече са в историята няма вече много отбори които може да ги изтеглят, а и не виждам смисъл да се даряват пари във фонда не мога да разбер защо някои още го правят. Да им имам оптимизма.
|
|
1312views
13comments
Предложения
според мен също трябва незабавно или да се промени нещо във фонда или да се замразят даряванията които станаха безумно много.може би приходите от турнирите да се спрат и да се насочат към цени на билети или победите за приателските мачове да се вдигнат.за това и аз апелирам да се помисли сериозно как да разхвърлим 10те милиона във играта
|