Повод за гордост

861views 2comments На лафче
Ние на нешета територия имаме велика история има и кво да се открие за нея още тепърва а ние се срамим че сме българи :) и се оставяме група циганска зган и едни мазни мутри в парламента да се бъзикат с великата история и българина ..

Имената на отборите...

2319views 27comments На лафче
Името ми идва от най-великият отбор на Бургас , ако разбирате какво имам в предвид :) (h)

Имената на отборите...

All Black's, така е псевдонимът на ръгби отбора на Нова Зеландия на който съм много голям фен !

Админе обърни внимание!!!

7928views 85comments Общи дискусии
само ще каже че каквото и да говорим тук ако админа не реши да напърви нещо ние само може да говорим трябва да се действа това е просто трябва ад се действа трябва да се земат малко радикални решеня така да се каже. И трябва наистина да се оправи трансферня пазар. Аз предлагам да се разгледат цените на играчите на някои трябва да се намалят а на други да се вдигнат но в нормални размери. Зада може и някои нов които е събирал пари цял сезон да си купи поне 2 - 3 играча с по 150 и да гради около тях. И другото което е че трябва да се помисли и за повишавне на приходите значи аз ако не бях продал по някаква случайнос 2 играчи на обща стойнос 120 000 кредит нямаше да мога да си развивам нещата защото като платя заплати и съм на минус. А добре че ги продадох там вдигнах малко някои згради и сега събирам по 1411 кредит на ден а давам по 500 за тренировки и какво ми остава 911 кредит на ден е как да събирам за играчи как да плащам заплати като заплатите са ми 3976 на седмица а камоли да събирам да вгигам нава или да вадя играч от школата е как да стане това ???? ИСКАМ НЯКОЙ ДА МИ ГО ОБЯСНИ И ДА МИ ГО ПОКАЖЕ КОЕ ДА ПРАВЯ ЗА ДА МОГА ДА ОСТАНА В А ГРУПА И ДА СЪМ КОНКОРЕНТЕН НА ПЪРВИТЕ 6 В ГРУПАТА ИЛИ ДА СПЕЧЕЛЯ НЕЩО КАК ???????

Нови отбори !

2886views 22comments Предложения
Да смея ли , да плача ли .. :D :(

Нови отбори !

<blockquote><h3>Neftohimic1962 написа:</h3>Нов съм , но просто като гледам каква конкуренция има в групата ми , в 2 дивизия над 100 коефицент и се регистрирах вчера 47 коефцент , утре играчите ми остаряват , като половината са над 23 .. просто...</blockquote> Това е шоуто (flex) :D

Нови отбори !

Нов съм , но просто като гледам каква конкуренция има в групата ми , в 2 дивизия над 100 коефицент и се регистрирах вчера 47 коефцент , утре играчите ми остаряват , като половината са над 23 .. просто...

Нови отбори !

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени всвоите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват играс да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямамедостатъчно нива на школата за таланти.</blockquote> Това е едно от най-добрите предложения,които са предлагани(y)

Кой според вас ще стане шампион на България

4811views 38comments Футбол България
Сини Шампиони!!!

Вицове

18486views 231comments На лафче
Две врачки се срещат и едната вика на другата: - Ти си добре, а аз как съм?

Админе обърни внимание!!!

7928views 85comments Общи дискусии
кучетата си лаят , керванът си върви ... :D :D :D

Имената на отборите...

Името ми е на отбора на Бордо.Girondins е областта в която се намира града и в Франция са по известни като Жирондинците

Вицове

18486views 231comments На лафче
Жена отива на лекар и му казва: - Всеки път щом кихна получавам оргазъм. - Хммммм. Какво взимате за това? – пита лекарят. - Черен пипер.

Имената на отборите...

Моята любима певица Майли Сайръс е родена в този град и са сештате защо съм с това име,и междо другото САЩ е моята мечта(inlove)

Повод за гордост

861views 2comments На лафче
Траките - 1500 години преди гърците (bow) http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-20156681 \"That is about 1,500 years before the start of ancient Greek civilisation.\"

Имената на отборите...

Като деца играехме една игра Стражари и Апаши-незнам дали се сещате.Оттам и името на моят отбор-ПФК Стражите!А и мисля,че името е оригинално!(sun)

Имената на отборите...

Името на отбора ми идва от прозвището на футболен клуб ЧЕРНОМОРЕЦ...

Имената на отборите...

Не можах да измисля име на отобора си и реших да отворя програмата на еврофутбол и първия отбор, който видях беше "Дамаш". Така реших, че отбора ми трябва да се казва "FC DaMaSh";)

Имената на отборите...

наистина интересни имена(clap)

Имената на отборите...

Моето идва от името на вафли