Админе обърни внимание!!!

5635views 85comments Общи дискусии
Твърдо съм против разместването.Вече се видях със някои хора от моята лига,други ми помогнаха,както и аз на дадени хора съм вземал билети за реални мачове от нашия шампионат.Поддържам връзка и със други мениджъри,но аз не желая да се местя или да идва някой си от друга лига във нашата освен един отбор(The Crew) или нещо подобно се пишеше.Имам и хора на които помагам от самото начало,но не искам да са ми конкуренти.Ако стане разместване ще се започне,ама аз тоя не го понасям оне ми харесва,защо не ми сложихте тоя,че със него съм приятел.Просто трябват промени които касаят новите,това е най трудния мениджър за нов отбор без да наливаш манги,и следващата стъпка,че тука вип опциите ти гарнират едни 50% по-вече тренировка,а това във други мениджъри го няма,има как да се компенсират виповете,но трябва да се измисли.

<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>по-спокойно райдерс-чо,че говоря за точно тази тактика,която ти имаш от няколко сезона,само че с разликата,че ти сега си в разцвета на отбора си.така че не се прави на много интересен.и моите играчи като станат на 28г с над 400 коефициент ще си щракам с пръсти и няма да ме бърка толкова да ме сменят някъде да си печеля още по-лесно титлите.нагла работа ей,че и на дебили нарежда. в тази тема казах каквото имам да кажа и държа за последно да повторя,че е много по-добре вместо да се разместваме из конференции и да се чудим после кой играч каква националност има,да се намалят отборите във всяка група на 10 и така няма да има ботове нито в А,нито в Б групите и всеки ще си играе с хората,с които е играл досега,а не тепърва да започне с нови.</blockquote> Такаааа сега Господин Депортивчо Аз пък да ти кажа,че ти май просто ей така си пишеш колкото да не заспиш май а? Та от какъв зор примерно ми е на мен да ме вкарат в някоя силна група точно пък сега когато както ти казваш е разцвета на отбора ми??? Та вместо сега да си атакувам ЛШ без притеснение за мачовете от първенството Аз ще искам да ме вкарат в група с още примерно 10 равностойни отбора просто ей така щот съм тарикат? Хайде Ти ми кажи кой има по голяма изгода да е в силна група -отбори като моят които им е дошло времето да си гонят успехите в турнирите или такива които чакат да изгрее тяхната звезда в първенството? НО докато в групите шампионите са с по 30 победи и 200 вкарани гола няма как да стане номера да има раздвижване на пластовете и силните ще си стават още по силни и богати и средняшките отбори ще си останат винаги такива!(beer)

по-спокойно райдерс-чо,че говоря за точно тази тактика,която ти имаш от няколко сезона,само че с разликата,че ти сега си в разцвета на отбора си.така че не се прави на много интересен.и моите играчи като станат на 28г с над 400 коефициент ще си щракам с пръсти и няма да ме бърка толкова да ме сменят някъде да си печеля още по-лесно титлите.нагла работа ей,че и на дебили нарежда. в тази тема казах каквото имам да кажа и държа за последно да повторя,че е много по-добре вместо да се разместваме из конференции и да се чудим после кой играч каква националност има,да се намалят отборите във всяка група на 10 и така няма да има ботове нито в А,нито в Б групите и всеки ще си играе с хората,с които е играл досега,а не тепърва да започне с нови.

Raiers , говоря за тактика да стартираш от 0 и да опиташ да гониш отбор с 1000000 приход на сезон , какво да правиш да строиш сгради или да купуваш играчи , рецептата е ясна но не изнася на всички . Не всички могат да вкарат реални пари като тонос. Ако се направи рестарт тогава разбирам всички да почнем на равно , но ще настане такъв вой че и малкото играещи ще се откажат. Обясни на дебилите как с 1000 кредита на ден и 200 кредита от домакинство с играчи от по 50-60 коефицент се бият отборите от 2007 година и колко реално време би коствало ако изобщо е възможно да се настигнат. Някъде по нагоре Шуменско пиво Ви го каза , големите е трябвало да пуснат кокала за да има радост и за другите , защото големите са заприличали на динозаврите , поглъщали толкова много храна че вече не е могло да се ражда достатъчно и измрели от глад , така и тук няма конкуренция и има отлив от играчи.

Лично аз нямам нищо против да се намалят конференциите , но искам някой да каже някаква точна схема как да стане това . Не всеки да изказва мнение и да се копират други менаджери . П.П. Най ми допада идеята с 12 отбора и да играят по 4 мача по-между си . (wasntme)

<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Страшни дебили има тук заклевам се ЗА какви тактики ми говорите,че сте развивали от сезони и щяло да ви се провалят плановете???? Та ако си направил конкурентен отбор да ставаш шампион какво значение срещу кой ще го постигнеш това?Ааааа сега се досещам- тактиката ви е изградена върху едни 11 играча с които да спечелите в сезона два важни мача срещу конкретен отбор и другото да са просто срещи с ботове и хоп шампиони ))))Повярвайте ми това не е начина да се насладиш от тази игра.Не е начина и да покажеш,че заслужаваш да си шампион.</blockquote> (y)

Страшни дебили има тук заклевам се :O ЗА какви тактики ми говорите,че сте развивали от сезони и щяло да ви се провалят плановете???? Та ако си направил конкурентен отбор да ставаш шампион какво значение срещу кой ще го постигнеш това?Ааааа сега се досещам- тактиката ви е изградена върху едни 11 играча с които да спечелите в сезона два важни мача срещу конкретен отбор и другото да са просто срещи с ботове и хоп шампиони :)))))Повярвайте ми това не е начина да се насладиш от тази игра.Не е начина и да покажеш,че заслужаваш да си шампион.;)(beer)

Колега, коментарите ти освен някои дребни подробности, се въртят основно около теб, тонос БГ-то и още 4-5 отбора. Какви дербита ще има и колко ще Ви е интересно! А останалите (все по-намаляващи) "изстърсаци" в играта кво да правят? Да гледат дербитата и .........кво......????????

Виж приятел не се имам за голям отбор,но ако реша близките 10 сезона мога да не дам титла в моята група.В момента отбора с който разполагам ми гарантира пине 7 титли с няколко нови ще ги направя 10 и през тези десет сезона ще съм спестил около 10 милиона с които да направя още един отбор който да печели титлата.Ако се намалят конференциите,първо ще има по-голяма интрига и трансферния пазар ще се раздвижи.Примерно тонос ако има днес мач с мен,а утре гостува на закс и междувременно има мач сот турнирите с Бг Ювентус и Райдърс,то той ще трябва да търси играчи с които да побеждава и на двата фронта.Давам пример с мене,имам отбор и отделно копувам 11 34 годишни по 20к за мачовете с ботовете и проблема ми е решен.Разберете го,няма ли трансферен пазар,няма и игра.

Предложението не е лошо но е много закъсняло. От създаването на ДЮШ , много отбори жертваха достойно класиране и кретаха в Б групите с юношите извадени от ДЮШ , с тактиката да развият бавно но сигурно конкурентни отбори на големите с ограничени средства каквито имаха младите отбори. И след почти 2 години "глетане" в опашката на класирането и видимото вече в близко бъдеще взимане на купи , с това решение се рискува всичко да иде по дяволите. Както знаем големия приход идва най-вече от купите в музея и след като той не се променя с времето ( за разлика от КК в турнирите),стимулът ми за игра силно би намалял. Нервите и примиреноста да те бият като тупан 2 години не могат да се компенсират от това да се играят оспорвани мачове. За това наречете ме ако щете егоист ама съм против намаляне на групите , по скоро да се помисли как новите да станат конкурентни на старите отбори това е вярното решение.

Да разбирам напълно за какво говориш,но повярвай ми много по сладка ще ти е титла срещу силни съперници.Виждам че си направил отбор който да порме щартата от Бг Вайсрой,но реално в турнирите няма да стигнеш до върха.За всички ще е по добре всеки ден да имаме дербита вместо победи с по 7:0 всеки ден.Ще дам за пример един друг онлайн мениджър,там играя от 2006 година и съм в 5 лига,тоест за 6 години съм изкачил две девизии.Можех да съм по нагоре но стратегията ми е друга.Ще спомена само че имах трима национала на България и тези които се сещат коя е играта (мениджъра с най-много потребители в цял свят)знаят че това не е никак лесно.Но какво имам впредвид.По добре да не спечелим някой трофей от колкото да се изгуби интереса към играта,предпочитам да спечеля две титли вместо десет но да са ми наистина сладки.Всеки може да стигне до най-високите върхове в играта,но трябва търпение и мисля че там е проблема,всеки иска да печели трофеи веднага.

дадох ги за пример просто.има голям шанс и веднага да се почне с печелене на титли,ама не е работа това.не трябва да е на случайността оставен този въпрос. всеки си е изградил стратегия,някой от преди доста сезони така че този труд не трябва да се захвърля на вятъра.ти си си правил отбора преди 4 сезона,защото си знаел какво да очакваш.сега ти е в разцвета отбора и ти е лесно,помисли и за другите,които са минали този път.твърдо против. а и някой мислил ли е какво ще стане с нац. отбори,като се омешат конференциите?

Невиждам какво им се плашитр на Пирински Орли и Тонос,вашите отбори са млади и въобще няма да се засркат с тях,всичко зависи от това как си раВивате отборите.Примерно аз моя отбор започнах да го градя преди 4 сезона,така че няма какво да им се плашите,ще имате достатъчно време да изградите много силен отбор,а да не забравяме че вече имате много добри играчи.

Една тема за...Llanfairpwllgwyngyllgogerych.......

1916views 10comments Футбол Свят
The Blue Army, Уелското първенство е доста по-слабо от Българското..

И аз съм против разместването на отбори от едни конференции в други 8-|

така значи видях,че админа е пуснал анкета,което е добре,че не беше се случвало отдавна.само че не ми харесва това което се пита в нея.пак казвам не е честно да се размърдат отборите,особено тези,които са си правили стратегията няколко сезона и тъкмо ще жънат успехи в групата си(да визирам и себе си).така че ако попадна да речем в група при тонос или пирински орли какво правя?стоя си на сухо пак.това което наистина може да се направи е да се намалят броя на отборите в групите и да останат само сравнително силните отбори.това важи и за Б групите също и така няма да има мачове с ботове и ще са сравнително равностоини отборите.така или иначе има по 10 активни отбори някъде в група,затова примерно от 15 ги намалете на 10 отбора с по 3 мача помежду тях или 4.както и Б групите и така рязко ще се повиши качеството в тези групи.

значи всеки дава различни предложеня и аз има предложение както аз така и много други играчи играят и в други мениджъри. моето предложение е да се нарпави следното всички отбори завършили в топ 4 да се съберат и да образуват 4 елитни групи и вече на доло да се правят следващите групи. И както следва поселдните 2 (16 и 15 )отбора от всяка елитна група да изпадат директно а ( 14 да играе бараж с 3 от долна девизя) да играят баражи както следва с третя в подолната група.Това значи че всичко трябва да се промени и отборите да се раделят по рейтинг или коефициент за да може да има някакв прогрес и от малките отбори. И да се вадете ежеседмично на всички отбори да се дават тиви права спорет това в гоя група са да има определени пари затова и както следва като се качваш в по горна група тв правата да растут. Да се въведе в трансферите да се пускат за по 5 дни и да се надава да се въведе и помошник треньор които да помага на по малките отбори . И като спечелиш по долна група д се дава купа както е на всекяде дори да си спечелил примерно най долната група да имаш купа и да се дават пари за нея в музея това също ще е от помощ примерно за всекя купа от най нишак грипа да се дава по 500 кредит на седмица

<blockquote><h3>ChelseaFC написа:</h3>Гн. Админ мисля че е време да дадете отговор на всичко това което се изписа толкова много теми се писаха че може да си напишеш роман мисля че е време за вашия отговор и не само аз . Драги ми ПФК Стражите мисля че коментара ми по назад със нищо не убиждаше никои или нямаме право на мнение!</blockquote> Колега,коментара ти беше не по темата,затова беше изтрит...Иначе всеки е свободен да изказва мнение. По темата:1.Учител за новите-незнам защо се бави въвеждането му...От толкова много време всички искаме такъв. 2.Преразглеждане на трансферните цени на някои възрастови групи играчи,които са меко казано глупави в сегашният вариант. 3.Както предложи колегата kokona седмичните турнири да се направят по Рейтинг. 4.Добавяне на турнири за първите три отбора от Б групите Прилагам темата на Prison Break в която иска отговор от Админа:http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5615

Гн. Админ мисля че е време да дадете отговор на всичко това което се изписа толкова много теми се писаха че може да си напишеш роман мисля че е време за вашия отговор и не само аз . Драги ми ПФК Стражите мисля че коментара ми по назад със нищо не убиждаше никои или нямаме право на мнение!

<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Нека и аз споделя своята глупост на всеослушание... Сигурен съм, че отборите с по-малък потенциал ще бъдат "ЗА", а отборите захапали здраво мръвката ще са с отрицателен вот... За това ето какво предлагам: - Отбор спечелил първенството и купа на лигата (дубъл) да бъде прехвърлян в група състояща се само от такива дублирали титлите си. - Нека предположим, че 50% от отборите по А групите бъдат прехвърлени в новия формат, то тогава (16 конф, 4 лиги / 2) остават 32 отбора или две нови групи по 16 отбора, ако цифрата е по-голяма то могат да бъдат разпределени по равно (или горе долу) в 3 групи допълнение с ботове.... Като награда може отбора спечелил "VIP A group" да получава по 200 или повече кредит за трофея над максимума от 10 000 кредит. * Така ще се даде шанс на по-слабите отбори завършили на вторите места следващия сезон да се борят за първото място и по-добро разпределение на кредита между отборите, за да се запази стимула на "вечно втория".... Може да ви се стори глупаво, но ако новия формат е под формата на първенството в Шотландия, то тогава за един сезон ще има по 4 сблъсъка "Ралица - BG JUVENTUS", "PFC BLUEROSSES - tonos" и други подобни дербита заслужаващи гледане.... Това ще е много добър формат изпълнен с напрежение до последно!!! Тогава в ЛШ ще навлязат нови имена със скромен потенциал, ще има равностойни битки за СКК, СКШ и др.</blockquote>това беше най доброто предложение до сега (beer)