Нови отбори ! |
|
Нови отбори !
2704views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>FC BECKS написа:</h3>Сигурно ще си навлека неудобрение от колегите,но мисля че нетрябва постояно дасе пипа по играта.Вскички сме започнали така,даже много по зле.Защото все пактова е една игра.Незнам къде другаде се променя играта в движение.</blockquote>
Да ама сега разликата между младите и големите е още по-голяма отколкото когато аз, ти или еди си кой се е регистрирал.
|
|
Имената на отборите... |
|
Нови отбори !
2704views
22comments
Предложения
Сигурно ще си навлека неудобрение от колегите,но мисля че нетрябва постояно да се пипа по играта.Вскички сме започнали така,даже много по зле.Защото все пак това е една игра.Незнам къде другаде се променя играта в движение. :)
|
|
Нови отбори !
2704views
22comments
Предложения
Верно е че трябва да се мисли за младите, но е време да обърнем внимание и на старите щото и те взеха да капят като круши....
|
|
Нови отбори !
2704views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Rayo Vallecano написа:</h3>Хубаво предложение вуйчодано админа да обърне внимание</blockquote> (y)
|
|
Нови отбори ! |
|
Нови отбори !
2704views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в
своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра
с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85
линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме
достатъчно нива на школата за таланти.</blockquote>
(y)
|
|
Нови отбори !
2704views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в
своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра
с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85
линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме
достатъчно нива на школата за таланти.</blockquote>
Това предложение си струва (y)
|
|
Нови отбори !
2704views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени всвоите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват играс да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямамедостатъчно нива на школата за таланти.</blockquote>
Eй това е предложението. Много ми хареса.(y) (y) (y)
|
|
Нови отбори !
2704views
22comments
Предложения
най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85 линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме достатъчно нива на школата за таланти.
|
|
Имената на отборите...
2190views
27comments
На лафче
Моето идва от сериала Бягство от Затвора, на който бях вманиачен фен, и през това време докато го гледах, играех и играта :D
|
|
Нови отбори !
2704views
22comments
Предложения
Прав си колега. Видях нов отбор с 23 и 24 годишни отбори. ПОСЛЕ ЗАЩО СЕ ОТКАЗВАТ.
|
|
Нови отбори !
2704views
22comments
Предложения
Разгледах няколко от новорегистрираните отбори и видях че играчите им за нищо не стават.Играта доста се промени,време е да се помисли новите да получават играчи с минимум 100 линия за да имат някакъв стимул да играят
|
|
Намаляване влиянието на опита за сметка на фитнеса
2511views
21comments
Предложения
Подкрепям да се увеличи влиянието на фитнеса, без да се намаля влиянието на опита.
|
|
Имената на отборите...
2190views
27comments
На лафче
Името на отборът от моя град(т.е. малко вече бивше) и до чийто стадион живея, а отделно, че е име на велик човек и революционер. :)
|
|
Имената на отборите...
2190views
27comments
На лафче
Моето няма смисъл да го коментирам. То е свързано и с логото, ако някои не може да разбере какво означава ОФМ! :)
|
|
Имената на отборите...
2190views
27comments
На лафче
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>моето идва от съчетанието на обръщение към мен Чаво (от Чавдар) и "рселона" отлюбимата ми Барселона! И така се получи Чаво-рселона!</blockquote>
BTW и моето KAMEHPOOL се получи така. Камен съм аз а POOL идва от, вие се сещате кой отбор предполагам.8) 8) 8)
|
|
Имената на отборите... |
|
Имената на отборите...
2190views
27comments
На лафче
моето идва от съчетанието на обръщение към мен Чаво (от Чавдар) и "рселона" от любимата ми Барселона! И така се получи Чаво-рселона!
|