Нови отбори !

2704views 22comments Предложения
Ми нормлано.Нима в реални футбол не е така

Нови отбори !

<blockquote><h3>FC BECKS написа:</h3>Сигурно ще си навлека неудобрение от колегите,но мисля че нетрябва постояно дасе пипа по играта.Вскички сме започнали така,даже много по зле.Защото все пактова е една игра.Незнам къде другаде се променя играта в движение.</blockquote> Да ама сега разликата между младите и големите е още по-голяма отколкото когато аз, ти или еди си кой се е регистрирал.

Имената на отборите...

2190views 27comments На лафче
Аз обичам да пия (beer)

Нови отбори !

Сигурно ще си навлека неудобрение от колегите,но мисля че нетрябва постояно да се пипа по играта.Вскички сме започнали така,даже много по зле.Защото все пак това е една игра.Незнам къде другаде се променя играта в движение. :)

Нови отбори !

Верно е че трябва да се мисли за младите, но е време да обърнем внимание и на старите щото и те взеха да капят като круши....

Нови отбори !

<blockquote><h3>Rayo Vallecano написа:</h3>Хубаво предложение вуйчодано админа да обърне внимание</blockquote> (y)

Нови отбори !

Хубаво предложение вуйчо(y)дано админа да обърне внимание

Нови отбори !

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85 линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме достатъчно нива на школата за таланти.</blockquote> (y)

Нови отбори !

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85 линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме достатъчно нива на школата за таланти.</blockquote> Това предложение си струва (y)

Нови отбори !

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени всвоите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват играс да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямамедостатъчно нива на школата за таланти.</blockquote> Eй това е предложението. Много ми хареса.(y) (y) (y)

Нови отбори !

най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85 линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме достатъчно нива на школата за таланти.

Имената на отборите...

Моето идва от сериала Бягство от Затвора, на който бях вманиачен фен, и през това време докато го гледах, играех и играта :D

Нови отбори !

Прав си колега. Видях нов отбор с 23 и 24 годишни отбори. ПОСЛЕ ЗАЩО СЕ ОТКАЗВАТ.

Нови отбори !

Разгледах няколко от новорегистрираните отбори и видях че играчите им за нищо не стават.Играта доста се промени,време е да се помисли новите да получават играчи с минимум 100 линия за да имат някакъв стимул да играят

Намаляване влиянието на опита за сметка на фитнеса

2511views 21comments Предложения
Подкрепям да се увеличи влиянието на фитнеса, без да се намаля влиянието на опита.

Имената на отборите...

Името на отборът от моя град(т.е. малко вече бивше) и до чийто стадион живея, а отделно, че е име на велик човек и революционер. :)

Имената на отборите...

Моето няма смисъл да го коментирам. То е свързано и с логото, ако някои не може да разбере какво означава ОФМ! :)

Имената на отборите...

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>моето идва от съчетанието на обръщение към мен Чаво (от Чавдар) и "рселона" отлюбимата ми Барселона! И така се получи Чаво-рселона!</blockquote> BTW и моето KAMEHPOOL се получи така. Камен съм аз а POOL идва от, вие се сещате кой отбор предполагам.8) 8) 8)

Имената на отборите...

:) :) Интересни Истори на имената на отборите.. (~) (beer)

Имената на отборите...

моето идва от съчетанието на обръщение към мен Чаво (от Чавдар) и "рселона" от любимата ми Барселона! И така се получи Чаво-рселона!