Нови отбори !

2873views 22comments Предложения
<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85 линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме достатъчно нива на школата за таланти.</blockquote> Това предложение си струва (y)

Нови отбори !

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени всвоите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват играс да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямамедостатъчно нива на школата за таланти.</blockquote> Eй това е предложението. Много ми хареса.(y) (y) (y)

Нови отбори !

най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85 линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме достатъчно нива на школата за таланти.

Имената на отборите...

2312views 27comments На лафче
Моето идва от сериала Бягство от Затвора, на който бях вманиачен фен, и през това време докато го гледах, играех и играта :D

Нови отбори !

Прав си колега. Видях нов отбор с 23 и 24 годишни отбори. ПОСЛЕ ЗАЩО СЕ ОТКАЗВАТ.

Нови отбори !

Разгледах няколко от новорегистрираните отбори и видях че играчите им за нищо не стават.Играта доста се промени,време е да се помисли новите да получават играчи с минимум 100 линия за да имат някакъв стимул да играят

Намаляване влиянието на опита за сметка на фитнеса

2648views 21comments Предложения
Подкрепям да се увеличи влиянието на фитнеса, без да се намаля влиянието на опита.

Имената на отборите...

Името на отборът от моя град(т.е. малко вече бивше) и до чийто стадион живея, а отделно, че е име на велик човек и революционер. :)

Имената на отборите...

Моето няма смисъл да го коментирам. То е свързано и с логото, ако някои не може да разбере какво означава ОФМ! :)

Имената на отборите...

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>моето идва от съчетанието на обръщение към мен Чаво (от Чавдар) и "рселона" отлюбимата ми Барселона! И така се получи Чаво-рселона!</blockquote> BTW и моето KAMEHPOOL се получи така. Камен съм аз а POOL идва от, вие се сещате кой отбор предполагам.8) 8) 8)

Имената на отборите...

:) :) Интересни Истори на имената на отборите.. (~) (beer)

Имената на отборите...

моето идва от съчетанието на обръщение към мен Чаво (от Чавдар) и "рселона" от любимата ми Барселона! И така се получи Чаво-рселона!

Имената на отборите...

аз съм фен на Ферари и италианските автомобили,а Михаел Шумахер ми е идол (на снимката на отбора ми):)

Имената на отборите...

Заради името на любимия ми отбор ЦСКА (h) . Socceroos мене ми е интересно сподели за твоето име на отбора ти? :)

Имената на отборите...

Ами моето идва от името ми Евгени Велков и от там EV Stars, сиреч Евгени Велков Старс..

Имената на отборите...

Не постоянен отбор,но въпреки това ми харесва играта на Rosenborg, харесва ми и отбора :)

Имената на отборите...

Които иска да казва защо слагал това име на отбора си...И какво означава,Имали спецялна причина и т.н. Малко да се полафим че стана доста скучно във тази игра. (beer)

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Рейтинга на мача се влияе от сбора от всички умения на играчите,иначе съм за с двете ръце да пада рейтинга второто полувреме при слаб фитнес.</blockquote> рейтинга в мача не се ли образува от общия коеф. на играчите по някакъв начин?аз бях останал с такова впечатление,а уменията на играчите имат значение за това дали ще са успешни атаките или не?

ЦАРЕТЕ IYI подкрепям те за двата отбора :)Паладия от моята група играе е по тоя начин от дълго време и е номер едно :)що се отнася до опита и фитнеса, мисля че и двете са важни :)просто трябва да се засили влиянието на фитнеса :)

Тези СТ, които падат от космоса струват над 500 000.Аз съм ЗА в ДЮШ да се направят промени и играчите там да излизат с по -високи умения и тренировките да са като при другите играчи по 270 минути. Тогава ще се обесмислят тези така наречени СТ........