Имената на отборите...
2190views
27comments
На лафче
аз съм фен на Ферари и италианските автомобили,а Михаел Шумахер ми е идол (на снимката на отбора ми):)
|
|
Имената на отборите...
2190views
27comments
На лафче
Заради името на любимия ми отбор ЦСКА (h) .
Socceroos мене ми е интересно сподели за твоето име на отбора ти? :)
|
|
Имената на отборите...
2190views
27comments
На лафче
Ами моето идва от името ми Евгени Велков и от там EV Stars, сиреч Евгени Велков Старс..
|
|
Имената на отборите...
2190views
27comments
На лафче
Не постоянен отбор,но въпреки това ми харесва играта на Rosenborg, харесва ми и отбора :)
|
|
Имената на отборите...
2190views
27comments
На лафче
Които иска да казва защо слагал това име на отбора си...И какво означава,Имали спецялна причина и т.н.
Малко да се полафим че стана доста скучно във тази игра. (beer)
|
|
Намаляване влиянието на опита за сметка на фитнеса
2511views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Рейтинга на мача се влияе от сбора от всички умения на играчите,иначе съм за с
двете ръце да пада рейтинга второто полувреме при слаб фитнес.</blockquote>
рейтинга в мача не се ли образува от общия коеф. на играчите по някакъв начин?аз бях останал с такова впечатление,а уменията на играчите имат значение за това дали ще са успешни атаките или не?
|
|
2511views
21comments
Предложения
ЦАРЕТЕ IYI подкрепям те за двата отбора :)Паладия от моята група играе е по тоя начин от дълго време и е номер едно :)що се отнася до опита и фитнеса,
мисля че и двете са важни :)просто трябва да се засили влиянието на фитнеса :)
|
|
2511views
21comments
Предложения
Тези СТ, които падат от космоса струват над 500 000.Аз съм ЗА в ДЮШ да се направят промени и играчите там да излизат с по -високи умения и тренировките да са като при другите играчи по 270 минути. Тогава ще се обесмислят тези така наречени СТ........
|
|
2511views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>ЦАРЕТЕ IYI написа:</h3>Неможе играч от ДЮШ да е по добър от СТ. Как ще ми обяснищ защитник, който има
Пасове 1, Бързина 1, Удари 1 Фитнес 1, ТУ 1 да направи един точен пас без да си
счупи крака и да ми вкарва голове в края на мача.Моето предложение с развитието
на мача уменията та тези играчи да падат ДРАСТИЧНО. Върху общия коефициент да
влияят и другите умения, освен основните.Пак повтарям, тук всички, които имат
играчи от ДЮШ ще грасуват против, което е нормално.</blockquote>
А ти как ще обясниш някакви СТ, които идват от космоса... това също не е нормално!
А за предложението съм ЗА! Но при положение, че не се пипа опита, а само се увеличи влиянието на фитнеса.
|
|
2511views
21comments
Предложения
Рейтинга на мача се влияе от сбора от всички умения на играчите,иначе съм за с двете ръце да пада рейтинга второто полувреме при слаб фитнес.
|
|
2511views
21comments
Предложения
Неможе играч от ДЮШ да е по добър от СТ. Как ще ми обяснищ защитник, който има Пасове 1, Бързина 1, Удари 1 Фитнес 1, ТУ 1 да направи един точен пас без да си счупи крака и да ми вкарва голове в края на мача.Моето предложение с развитието на мача уменията та тези играчи да падат ДРАСТИЧНО. Върху общия коефициент да влияят и другите умения, освен основните.Пак повтарям, тук всички, които имат играчи от ДЮШ ще грасуват против, което е нормално.
|
|
2511views
21comments
Предложения
а не може ли да се засили влиянието на фитнеса без да се намалява влиянието от опита? :) опита си е супер модул в тази игра и с правилно ползване може да се дръпне доста.иначе съм на мнение,че е нужно да има по-голямо влияние фитнаса,да речем за получаване на голове през второто полувреме ако имаш малко фитнес.някак си нереално изглежда играчи с по 10 фитнес да вкарват голове към края на играчи с по 100 фитнес,ако другите оценки са равни :)
|
|
2511views
21comments
Предложения
Моя вратар не съм го развивал правилно иначе разликата щеше да е по голяма.Погледни ми в ДЮШ имам нападател Кагава,при правилно развитие на 15 години ще е по-добър от 15ка СТ и с доста по добра линия.Същото се отнася и при 14ка от училището при 100 ниво.виж моята група има отбор Стефан ЦСКА виж му 14ка M. MATTY Той е от училището и началото на следващия сезон ще е по-добър от 15ка СТ
|
|
2511views
21comments
Предложения
Всеки е възприел някаква тактика за развитие на отбора си. Единия вариант е като тебе. С един състав играе навсякъде преуморява играчите и трупа опит.Прави втори състав, когато основния вече е остарял и няколко сезона дори може да изпадне, докато играчите му станат конкурентно способни на другите отбори.Втория вариант с два състава с разлика в годините примерно 7-8г.за мене е по-добър. Когато основния състав стане на 32г, втория ти е готов за битки.Единя трупа опит в мачовете от първенството, другия от РПС. 16 сезона по 10 опит прави 160. Напълно нормален опит. Убеден съм,че против ще гласуват тези, който имат играчи от ДЮШ. Сравни моя 15г вратар изваден на ниво 100 с твоя 15г.вратар от ДЮШ.........
|
|
2511views
21comments
Предложения
Значи фитнеса винаги можеш да си го тренираш и със сигурност има някъкво влияние повярвай ми.Относно опита примерно някой отбор извади 14ка няма значение от къде СТ,от училището или ДЮШ и този отбор започва да я преуморява няколко сезона да речем.Ако един играч играе се преуморява редовно,може да качи 30% от общия,или казано по друг начин ако извадиш един талант със 60% общ за 5 сезона ще стане 210% общ.Такива играчи струват над 2м и ако през това време си му сложил 10 специални то спокойно можеш да лу вземеш над 3м.Провери на пазара дали има 19 г играч с 230% общ.Ако обче се промени влиянието на опита,това няма как да се случи.В момента всеки един играч в тази игра може да създаде такъв играч.Не е важно дали играча е СТ или друг,важното е да се грижиш правилно,а това става като играе редовно.В в реалния футбол също е така,като играеш се развиваш,като не играеш затъваш.виж 10ти номер от твоите как стопява разликата от 6 специални с опит.Единственото нещо в тази игра което не може да се купи с кредит или левро е опита.
|
|
2511views
21comments
Предложения
Какъв е смисъла един състав да играе навсякъде? Кога ще създаваш новия си отбор? Не е ли по-добре да имаш два състава с 7-8 години разлика във възрастта? Нищо не казваш за фитнеса.Играчи от ДЮШ с огромен опит и никакъв фитнес бият СТ, които са с малък опит. С тези играчи от ДЮШ замря търговията на играчи извадени от УТ на високо ниво.Продай някой играч изваден от УТ на 100 ниво.Няма как да стане. Всеки вади ДЮШ претоварва ги и стават по-добри от СТ. Какъв е смисъла да давам по 6 000 000 за СТ?
|
|
Админе обърни внимание!!!
7462views
85comments
Общи дискусии
Сторгозиа това са доста големи суми.Аз бях предлагал преди във една тема да се пуска вип на всички на няколко месеца по един без да се дават на куп много левро.Който си пуска есемеси не го бърка това.Има отбори които постоянно не са вип,просто така играят ако получават на година едно 100 левро и понправят някоя тренировка може и да започнат да са вип(говоря за цла календарна година).
|
|
Намаляване влиянието на опита за сметка на фитнеса |
|
Админе обърни внимание!!!
7462views
85comments
Общи дискусии
1. Малко повече маркетинг на играта в интернет пространтвото, помня преди години навсякъде излизаха банери. Това наи вероятно няма да стане, защото трябват пари.
2.Повече приходи, и по силни стартови отбори за новорегистрираните. И преди съм казвал, по евтин строеж на сградите. Преди да имам 100 000 стадион съм бил За и сега съм ЗА, ама допсоледно така наречените в горните редеве динозаври казваха, на мен ми е било трудно да строя, защо на тях да им е лесно. И в тази тема 90% от мненията са си чисто егоистични, затова сме на тоя хал.
3. Ако се въведат реални парични награди или поне тениски и някви други боклуци, много хора ще се излужат да се регистрират. А от там колко ще продалжат зависи от това дали играта има развитие. Не пречи победителите от седмичните турнири да грабнат по 20-50 лева, и примерно КЩ и ЛШ по 80-120, пук реално това са 50 нови потребиля да пратят по 1 смс.
За съжаление, това е само в сферата на мечтите :).
За обединяване на групите анкетата говори сама за себе си. Ако се въведе 30% от играчите наи вероятно ще избягат :)
|
|
2511views
21comments
Предложения
Намаляване влиянието на опита и увеличавани влиянието на фитнеса ще стимулира участниците в създаването на втори състав от млади таланти. Единия ще играе в първенството, другия РПС. Сега положението е такова, че повечето имат един състав и с него играят навсякъде за да трупат опит. От там се натрупва голяма умора и играчите се контузват.
|