Запитване за промени

6010views 67comments Общи дискусии
1.Да има "таван" на развитието на уменията на играчите нещо от порядъка на 500 +/-100 на умение. За да не се получават такива фрапиращи разултати и различия между отборите. 2.Да се обърне внимание на злоупотребите от страна на потребителите,защото ми се струва,че пак имаме тарикати из между нас които източват леко полеко закупени от тях акаунти. 3.За хората които искат промяна във формулата при трансфери - Само да Ви кажа,че несъществува формула по която може да се изчисли човешкото мислене и интереси на търсене и предлагане и няма как да стане исканото от Вас;) 4.Това ще е нещо ново непредлагано до сега :))) Да се въведът нови турнири във формат на футзала в които отборите са от по 5-6 играча.Мисля,че ще станат доста инресесни турнири и ще бъдат любими на всички ;) 5.И естествено учителят за нови потребители с който интегрирането в играта да стане по лесно, бързо и приятно ;)

Запитване за промени

1.Учител за новите играчи 2.Всеки нов отбор да получава безплатно по един 14г суперталант при започването на втория, третия и четвъртия сезон от играта си. 3.По един безплатен 14г.суперталант при навършване на 1 година в играта. 4.При събото неделните турнири, групите да започват след първия или втория квалификационнен кръг и да бъдат с по 8 отбора, по този начин по-слабите отбори също ще трупат опит и няма да отпадат още в квалификациите. 5.Отпадане или кориране на модула за минимални, максимални и средни цени 6.По ефективно разпределяне на Фонд ПНП 7.Турнир за отборите завършващи от 5 до 8 място, за печелят допълнително кредит и да трупат опит.

Запитване за промени

1.Учител за новите играчи (или помощ от по друг играч , с по стара регистрация) . 2.Намаляване на отборите от А и Б група на 10 отбора х 4 мача = 36 мача на сезон (удължава се сезона с една седмица) . 3.На всеки нов отбор играчите да не са по възрастни от 20 год. и да има поне един СТ . 4.Увеличаване на цените на билетите . 5.Увеличаване на дневният приход . 6.След 15 Ниво на стадиона да се спира дневният приход , а не както да сега след 5 Ниво . Общо взето това е . (wasntme)

Запитване за промени

<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>учител за новите отбори http://www.shampioni.com/?act=forum&amp;case=viewtopic&amp;id=2918</blockquote> На същото мнение съм! Учителят за новите е най-важното! (y)

Запитване за промени

Вдигане на прихода защото без приход е безинтересно.А прихода може да се вдигне от много места.

Запитване за промени

Напоследък забелязах, че имаше едно дистанциране на собственици(или администратори) и потребители. Има един контакт само при проблеми.

Запитване за промени

Евала админе. Първото нещо е учителя за новите и пускане на реклама на играта някъде по сайтовете, например най-големите торент тракери, защото се използват от хора със свободно време предимно което значи че имат време и за играта, както и в спортните сайтове. След това е коригиране на цените. Вдигане на билетчетата и промяна на приходите няма да е нужна след като се коригират цените. Иии добавяне на един по-силен играч във новите отбори или 18-20 годишен 100 линия или някоя 15 с 40-50 линия.

Запитване за промени

Deportivo абсолютно си прав, но всичко това което се предлага е предлагано много пъти. Даже в по-голямата си част е прието от РО и последващи органи. Така, че единственото което остава е работа, работа и пак работа. Друго спасение няма.

Запитване за промени

тонос,при положение,че админа се обръща към нас за идеи си мисля,че не е лошо да му дадем такива,вместо да му кажем да обръща повече внимание към играта(което би трябвало да се разбира от само себе си)?

Запитване за промени

<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Мисля,че за играта най добрата промяна ще е ако самият Админ започне да отделя малко повечко от собственото си време за нея.Тогава няма да се налага потребителите да марморят и мрънкат кое и как датрябва да се промени,а Той сам ще види къде нещата куцат и какво трябва да се барне тук и там за да имаме една по добра игра с която да се забавляваме.</blockquote> Ето и един мислещ колега! Това е единственото разумно предложение дотук ! Другото са празни приказки изричани 1000 пъти.

Запитване за промени

Oптимизиране на РПС Да има бутон "търси желаещ за РПС"или"запиши отбора за рпс" Потребителя избира: **граници на коефициент на противника (0-300)или(50-60) и тн. **времеви диапазон,кога да се играе (13:00-17:00)или(24:00-00:00)итн. **за Виповете примерно да могат да си зададат настройките за една седмица напред. Така всеки записал изискванията си попада в списък които сървъра започва да издирва съвместими отбори и изиграва рейтинговите срещи автоматично.

Запитване за промени

1.Учител на новите. 2.Увеличаване на приходите. 3.Редактиране на изискванията във ФОНД ПНП! За намаляване на конференциите съм против.По-добре ще е да се намалят отборите в А и Б групите, както предлага колегата Лудогорец! :)

Запитване за промени

Така според мен трябва да се въведе: 1.Учител за новите. /мисля, че всички сме съгласни с това/ 2.Увеличаване на прихода от спонсорите и увеличаване на цените на билетите. 3.Да се оправят цените на играчите. /миналия сезон имах играч със 190 линия на 33 и средната беше някъде около 50-60к което е ненормално./ 4.Променяне на дизайна./може да е малка промяна някое хедърче или нещо, но все пак да има промяна./ 5.По-лесна комуникация със админа за предложения и други. /от няколко месеца тук се изговориха прекрасни предложения; резултат-нулев./ За момента се сещам за това. (beer) Поздравления за темата админе, дано наистина се направи нещо ами да не е само замазване на очи! (cash)

Запитване за промени

Мисля,че за играта най добрата промяна ще е ако самият Админ започне да отделя малко повечко от собственото си време за нея.Тогава няма да се налага потребителите да марморят и мрънкат кое и как датрябва да се промени,а Той сам ще види къде нещата куцат и какво трябва да се барне тук и там за да имаме една по добра игра с която да се забавляваме.(beer)

Запитване за промени

разчупване на визията на играта . от 10 години си е все тая ...

Запитване за промени

Намаляване на времето за уволнение на играч от ДЮШ от 10 на 5 сезона

Запитване за промени

Капитан , дузпи , учител за новите , даване под наем ( на нови отбори доста би помогнало )..

Запитване за промени

<blockquote><h3>Байерн Блг написа:</h3>Има далеч по-наложителни неща от това ''учител за новите'' който иска и се,интересува да остане в играта ще пита, ще с разрови не малко теми а и помощ пофорумите и навсякъде е дадена от потребителите !! Нима на нас и на още постарите отбори някой е правил това ? научили са/сме всичко с нличното което еимало а то е достатъчно ако имаш желание за игра ако ли не другото са самооправдания. ?? Нима сме имали тия неща учили сме се от това което има сега дажеи това не е имало аз лично почти всичко сам съм научил. Един фр ме зариби обясними необходимото мн малко неща и до там. Г-н админа май се е наел да оправи понещо нека се възползваме и да се организираме да оправим по наложителните неща.. Като цените например, конференциите, че както е тръгнало по А групите ще имаботове.Спонсорите , билетите и т.н. От новите ако някой има желание ще остане виграта ще разучи не е лишена от помощ има доста неща. Който ако разгледат ипитат никой няма да им откаже помощ аз така мисля. Хубава вечер.</blockquote> Не съм съгласен със теб много малко хора биха помогнали лично аз съм питал доста хора за някои работи но само двама ми отговориха и помогнаха но и да питаш прекалено много става неудобно и нахално

Запитване за промени

Всеки предлага нови и нови и нови неща хора за сега най-важното е да задържим новите потребители в играта.Нека да се обединим около една обща цел и да се въведе това. :) :) :)

Запитване за промени

Твърдо против намаляване на конференциите.По добре да се намлят отборите във групите и да се предложи друг формат за мачовете от купата.Няма смислъ от национални отбори мое виждане по добре да се премахнат напълно.Следващото нещо турнирите на админа да се сведат до 1 или най много два турнира на сезон.НЕка да има такива турнири но организирани от потребители както беше преди да се дава по няко вип код.Ако може админа да каже,дали може на някой такъв спечелил отбор да дава по някой деуг месец вип ще е добре,тия турнири да бъат от поне 16 участника минимум и да имат групи.Задължително корекции на някои средни цени на играчите.