Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
Разгледах няколко от новорегистрираните отбори и видях че играчите им за нищо не стават.Играта доста се промени,време е да се помисли новите да получават играчи с минимум 100 линия за да имат някакъв стимул да играят
|
|
Намаляване влиянието на опита за сметка на фитнеса
1944views
21comments
Предложения
Подкрепям да се увеличи влиянието на фитнеса, без да се намаля влиянието на опита.
|
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Името на отборът от моя град(т.е. малко вече бивше) и до чийто стадион живея, а отделно, че е име на велик човек и революционер. :)
|
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Моето няма смисъл да го коментирам. То е свързано и с логото, ако някои не може да разбере какво означава ОФМ! :)
|
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>моето идва от съчетанието на обръщение към мен Чаво (от Чавдар) и "рселона" отлюбимата ми Барселона! И така се получи Чаво-рселона!</blockquote>
BTW и моето KAMEHPOOL се получи така. Камен съм аз а POOL идва от, вие се сещате кой отбор предполагам.8) 8) 8)
|
|
Имената на отборите... |
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
моето идва от съчетанието на обръщение към мен Чаво (от Чавдар) и "рселона" от любимата ми Барселона! И така се получи Чаво-рселона!
|
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
аз съм фен на Ферари и италианските автомобили,а Михаел Шумахер ми е идол (на снимката на отбора ми):)
|
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Заради името на любимия ми отбор ЦСКА (h) .
Socceroos мене ми е интересно сподели за твоето име на отбора ти? :)
|
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Ами моето идва от името ми Евгени Велков и от там EV Stars, сиреч Евгени Велков Старс..
|
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Не постоянен отбор,но въпреки това ми харесва играта на Rosenborg, харесва ми и отбора :)
|
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Които иска да казва защо слагал това име на отбора си...И какво означава,Имали спецялна причина и т.н.
Малко да се полафим че стана доста скучно във тази игра. (beer)
|
|
1944views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Рейтинга на мача се влияе от сбора от всички умения на играчите,иначе съм за с
двете ръце да пада рейтинга второто полувреме при слаб фитнес.</blockquote>
рейтинга в мача не се ли образува от общия коеф. на играчите по някакъв начин?аз бях останал с такова впечатление,а уменията на играчите имат значение за това дали ще са успешни атаките или не?
|
|
1944views
21comments
Предложения
ЦАРЕТЕ IYI подкрепям те за двата отбора :)Паладия от моята група играе е по тоя начин от дълго време и е номер едно :)що се отнася до опита и фитнеса,
мисля че и двете са важни :)просто трябва да се засили влиянието на фитнеса :)
|
|
1944views
21comments
Предложения
Тези СТ, които падат от космоса струват над 500 000.Аз съм ЗА в ДЮШ да се направят промени и играчите там да излизат с по -високи умения и тренировките да са като при другите играчи по 270 минути. Тогава ще се обесмислят тези така наречени СТ........
|
|
1944views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>ЦАРЕТЕ IYI написа:</h3>Неможе играч от ДЮШ да е по добър от СТ. Как ще ми обяснищ защитник, който има
Пасове 1, Бързина 1, Удари 1 Фитнес 1, ТУ 1 да направи един точен пас без да си
счупи крака и да ми вкарва голове в края на мача.Моето предложение с развитието
на мача уменията та тези играчи да падат ДРАСТИЧНО. Върху общия коефициент да
влияят и другите умения, освен основните.Пак повтарям, тук всички, които имат
играчи от ДЮШ ще грасуват против, което е нормално.</blockquote>
А ти как ще обясниш някакви СТ, които идват от космоса... това също не е нормално!
А за предложението съм ЗА! Но при положение, че не се пипа опита, а само се увеличи влиянието на фитнеса.
|
|
1944views
21comments
Предложения
Рейтинга на мача се влияе от сбора от всички умения на играчите,иначе съм за с двете ръце да пада рейтинга второто полувреме при слаб фитнес.
|
|
1944views
21comments
Предложения
Неможе играч от ДЮШ да е по добър от СТ. Как ще ми обяснищ защитник, който има Пасове 1, Бързина 1, Удари 1 Фитнес 1, ТУ 1 да направи един точен пас без да си счупи крака и да ми вкарва голове в края на мача.Моето предложение с развитието на мача уменията та тези играчи да падат ДРАСТИЧНО. Върху общия коефициент да влияят и другите умения, освен основните.Пак повтарям, тук всички, които имат играчи от ДЮШ ще грасуват против, което е нормално.
|
|
1944views
21comments
Предложения
а не може ли да се засили влиянието на фитнеса без да се намалява влиянието от опита? :) опита си е супер модул в тази игра и с правилно ползване може да се дръпне доста.иначе съм на мнение,че е нужно да има по-голямо влияние фитнаса,да речем за получаване на голове през второто полувреме ако имаш малко фитнес.някак си нереално изглежда играчи с по 10 фитнес да вкарват голове към края на играчи с по 100 фитнес,ако другите оценки са равни :)
|
|
1944views
21comments
Предложения
Моя вратар не съм го развивал правилно иначе разликата щеше да е по голяма.Погледни ми в ДЮШ имам нападател Кагава,при правилно развитие на 15 години ще е по-добър от 15ка СТ и с доста по добра линия.Същото се отнася и при 14ка от училището при 100 ниво.виж моята група има отбор Стефан ЦСКА виж му 14ка M. MATTY Той е от училището и началото на следващия сезон ще е по-добър от 15ка СТ
|