Нови отбори !

2005views 22comments Предложения
Разгледах няколко от новорегистрираните отбори и видях че играчите им за нищо не стават.Играта доста се промени,време е да се помисли новите да получават играчи с минимум 100 линия за да имат някакъв стимул да играят

Намаляване влиянието на опита за сметка на фитнеса

1944views 21comments Предложения
Подкрепям да се увеличи влиянието на фитнеса, без да се намаля влиянието на опита.

Имената на отборите...

1657views 27comments На лафче
Името на отборът от моя град(т.е. малко вече бивше) и до чийто стадион живея, а отделно, че е име на велик човек и революционер. :)

Имената на отборите...

Моето няма смисъл да го коментирам. То е свързано и с логото, ако някои не може да разбере какво означава ОФМ! :)

Имената на отборите...

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>моето идва от съчетанието на обръщение към мен Чаво (от Чавдар) и "рселона" отлюбимата ми Барселона! И така се получи Чаво-рселона!</blockquote> BTW и моето KAMEHPOOL се получи така. Камен съм аз а POOL идва от, вие се сещате кой отбор предполагам.8) 8) 8)

Имената на отборите...

:) :) Интересни Истори на имената на отборите.. (~) (beer)

Имената на отборите...

моето идва от съчетанието на обръщение към мен Чаво (от Чавдар) и "рселона" от любимата ми Барселона! И така се получи Чаво-рселона!

Имената на отборите...

аз съм фен на Ферари и италианските автомобили,а Михаел Шумахер ми е идол (на снимката на отбора ми):)

Имената на отборите...

Заради името на любимия ми отбор ЦСКА (h) . Socceroos мене ми е интересно сподели за твоето име на отбора ти? :)

Имената на отборите...

Ами моето идва от името ми Евгени Велков и от там EV Stars, сиреч Евгени Велков Старс..

Имената на отборите...

Не постоянен отбор,но въпреки това ми харесва играта на Rosenborg, харесва ми и отбора :)

Имената на отборите...

Които иска да казва защо слагал това име на отбора си...И какво означава,Имали спецялна причина и т.н. Малко да се полафим че стана доста скучно във тази игра. (beer)

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Рейтинга на мача се влияе от сбора от всички умения на играчите,иначе съм за с двете ръце да пада рейтинга второто полувреме при слаб фитнес.</blockquote> рейтинга в мача не се ли образува от общия коеф. на играчите по някакъв начин?аз бях останал с такова впечатление,а уменията на играчите имат значение за това дали ще са успешни атаките или не?

ЦАРЕТЕ IYI подкрепям те за двата отбора :)Паладия от моята група играе е по тоя начин от дълго време и е номер едно :)що се отнася до опита и фитнеса, мисля че и двете са важни :)просто трябва да се засили влиянието на фитнеса :)

Тези СТ, които падат от космоса струват над 500 000.Аз съм ЗА в ДЮШ да се направят промени и играчите там да излизат с по -високи умения и тренировките да са като при другите играчи по 270 минути. Тогава ще се обесмислят тези така наречени СТ........

<blockquote><h3>ЦАРЕТЕ IYI написа:</h3>Неможе играч от ДЮШ да е по добър от СТ. Как ще ми обяснищ защитник, който има Пасове 1, Бързина 1, Удари 1 Фитнес 1, ТУ 1 да направи един точен пас без да си счупи крака и да ми вкарва голове в края на мача.Моето предложение с развитието на мача уменията та тези играчи да падат ДРАСТИЧНО. Върху общия коефициент да влияят и другите умения, освен основните.Пак повтарям, тук всички, които имат играчи от ДЮШ ще грасуват против, което е нормално.</blockquote> А ти как ще обясниш някакви СТ, които идват от космоса... това също не е нормално! А за предложението съм ЗА! Но при положение, че не се пипа опита, а само се увеличи влиянието на фитнеса.

Рейтинга на мача се влияе от сбора от всички умения на играчите,иначе съм за с двете ръце да пада рейтинга второто полувреме при слаб фитнес.

Неможе играч от ДЮШ да е по добър от СТ. Как ще ми обяснищ защитник, който има Пасове 1, Бързина 1, Удари 1 Фитнес 1, ТУ 1 да направи един точен пас без да си счупи крака и да ми вкарва голове в края на мача.Моето предложение с развитието на мача уменията та тези играчи да падат ДРАСТИЧНО. Върху общия коефициент да влияят и другите умения, освен основните.Пак повтарям, тук всички, които имат играчи от ДЮШ ще грасуват против, което е нормално.

а не може ли да се засили влиянието на фитнеса без да се намалява влиянието от опита? :) опита си е супер модул в тази игра и с правилно ползване може да се дръпне доста.иначе съм на мнение,че е нужно да има по-голямо влияние фитнаса,да речем за получаване на голове през второто полувреме ако имаш малко фитнес.някак си нереално изглежда играчи с по 10 фитнес да вкарват голове към края на играчи с по 100 фитнес,ако другите оценки са равни :)

Моя вратар не съм го развивал правилно иначе разликата щеше да е по голяма.Погледни ми в ДЮШ имам нападател Кагава,при правилно развитие на 15 години ще е по-добър от 15ка СТ и с доста по добра линия.Същото се отнася и при 14ка от училището при 100 ниво.виж моята група има отбор Стефан ЦСКА виж му 14ка M. MATTY Той е от училището и началото на следващия сезон ще е по-добър от 15ка СТ