Картотекиране на играчите за турнирите - ЛШ и КШ
1464views
16comments
Предложения
8) (sun) (d) Не е лоша идеята... Всяка антидалавера е ОК!
Ако някога се случи - трябва добре да се дообмисли все пак... Картоните и наказанията в турнирите често също са стимул за покупки... и се натрупват точно в решаващата фаза и почти без да може да се предотвратят... Не са много отборите с безкрайна скамейка, а най-качествените играчи са често в отпадналите от някой турнир отбори...
|
|
Картотекиране на играчите за турнирите - ЛШ и КШ |
|
1464views
16comments
Предложения
Точно каквото исках да обясня... :) да има 1-2 картотекирания, но просто важното е вече в финалните фази (директни елиминации) да не стават прехвърляне на иргачи...
|
|
1464views
16comments
Предложения
Това е напълно задължително според мен ... точно заради такива прехвърляния на играчи ... ще допълня идеята на колегата като добавя че картотекирането на играчите за ЛШ да става до групите на турнира,за да може в групите вече всеки да знае срещу какъв отбор играе и всичко да е равностойно ... аа за КШ идеята ми е дa се картотекират играчите до 5 кръг защото тогава ще се включат и отборите отпаднали в 4 кръг на ЛШ !!! :)
|
|
1464views
16comments
Предложения
Вече не си спомням дали е предлагано такова нещо, но аз ще го предложа сега или отново ;)
Нека да има картотекиране на играчите за турнирите - Лигата на Шампионите (ЛШ) и Купата на Шампионите (КШ) ....
Така няма да може играчи, които вече са играли за отбор Х да преминават в последния финален мач (например) в отбор У и отбор У да спечели финала с помоща на отбор Х.... ;)
Може да се направи така, че картотеките да са в предварителните кръгове (квалификации в ЛШ и първите кръгове в КШ) и след това за директните елиминации да има отново картотекиране ;)
|
|
Вдигане на тренировките при младежкия отбор за VIP
1461views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>ПФК Левски написа:</h3>Не може да ги тренирате с функцията последна тренировка затова ви пише така аз си избирате и натискате тренирай става !</blockquote>
Точно така е :) Предната седмица 2-3 дни без ВИП карах и така си ги тренирах ;) Нека си останат така тренировките да има някаква равнопоставеност поне между ВИП и НЕ поне в началото :)
|
|
1461views
13comments
Предложения
Ако се увеличи времето и умението което се получава от такава тренировка ,то на 14 години тези играчи при редовна игра и тренировка от 8 годишни ще излизат почти като СТ .Всеки може да види ,че сега са с около 50 коефицент и около 60-65 линия представи си какво ще са , ако се приеме това предложение.
|
|
1461views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>Беназир Бхуто написа:</h3>Въвеждането на подобна опция не мисля, че удачна.</blockquote>
(clap)
|
|
Вдигане на тренировките при младежкия отбор за VIP |
|
1461views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>ПФК Левски написа:</h3>Не може да ги тренирате с функцията последна тренировка затова ви пише така аз
си избирате и натискате тренирай става !</blockquote>
Може от това да съм се заблудил,че не става.
|
|
1461views
13comments
Предложения
Не може да ги тренирате с функцията последна тренировка затова ви пише така аз си избирате и натискате тренирай става ! :) :) :)
|
|
1461views
13comments
Предложения
В ДЮШ-а дори и да не си ВИП играчите се тренират по 90-минути !!! А колкото до вдигането на тренировките им съм против....
|
|
1461views
13comments
Предложения
Пробвай и ще видиш!!!Аз съм опитвал и не става.Пише,че трябва да си ВИП.;)
|
|
1461views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>FC Gorni Lozen написа:</h3>Младежите може да ги тренираш само ако си ВИП.Това е достатъчно като опция.</blockquote>
Нещо се бъркаш!!! Защо без ВИП да не можеш да си тренираш младоците? Напротив и без ВИП си ги тренираш 90 мин.
|
|
1461views
13comments
Предложения
Мъжкия отбор 270 но ако не си ВИП стават 180минутки такаче има логика школата да са 90минути !!! :)
|
|
1461views
13comments
Предложения
Младежите може да ги тренираш само ако си ВИП.Това е достатъчно като опция.
|
|
1461views
13comments
Предложения
Все пак при мъжкия отбор за VIP потребителите мах тренировка на 1 играч е 270 не мислите ли че трябва да се дигне и при младежите на 150 мин ?
|
|
Вдигане на полагаемия дневен кредит на отборите
1640views
12comments
Предложения
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>По-скоро най-добре ще е да се оправят цените. Как да си продам футболистите с
тези нереални цени.</blockquote>
Аз ще ти кажа, като се подобри възможността за приход. Сега разбра ли?
Когато се повишат доходите, се повишава и покупателната способност!!!
Тази игра да не е на Симеон Дянков????:D :D :D
|
|
1640views
12comments
Предложения
По-скоро най-добре ще е да се оправят цените. Как да си продам футболистите с тези нереални цени.
|
|
1640views
12comments
Предложения
Дааааааааа....!
Повече от ясно е че кредита, който можеш да получиш в играта е безбожно висок и трябват драстични мерки за да бъде балансиран и да няма излишно натрупване. За това предлагам всеки ден на отборите да се отнема по 40% от приходите, като "такса за участие" примерно!
|