Златна топка

884views 9comments Предложения
man utd13 това е ти втората тема която предлагаш в рамките сигурно на 2 дни ... и всичко свързано с отличия за даден играч ... играта я има от 5 години мислиш ли че това не е предлагано до сега и само ти се сетил за него !!!

Златна топка

Всеки сезон един и същи играч ще го печели няма смисъл от това

Златна топка

Колеги какво ще кажете на някой от най-заслужилите играчи през сезона да се връчва златна топка както е в реалния футбол. Ще се обоснова допълнително

Приход от титлата при децата от музея

2795views 40comments Предложения
Админе.... 92% от хората са гласува , че са съгласни за това предложение, а дори не си написал едно коментарче... + това нали има съветници... нека поне те да се вземат в ръце, че ако чакаме на админа да подобрява играта и да се развиваме и да вървим нагоре май няма да стане....

Честито:)

866views 5comments На лафче
Утепаме ги (beer) (beer) (beer) (party) (party) (party) Волейбола колеги...волейбола:) .

Голмайстор на дивизията

1299views 11comments Предложения
Ако го нямаше това "недоразумение", което ти дава превилегия спряко схемата на игра (5-4-1 или 4-5-1) тогава ще съм съгласен, но в предвид факта, че във всяка една лига във всяка една конференция ще предопредели "победителя" още преди да стартира сезона..... е не! НЯМА КАК! Нека се замислим.... Ако Барса играе с един чист нападател - МЕСИ. Може ли той да бъде голмайстор на Испания? НЕ! Естествено цялата защита ще пази него, след което ще пазят халфовете! Ако Реал играе с един чист нападател - Юзил. Може ли той да бъде голмайстор на Испания? НЕ! Естествено цялата защита на противника ще пази него. Ако Ман утд13 ми гостува в евротурнир, аз бих дал указания на защитата да пазят най вече ЗИДАН13!!! Какво е един отбор без нападение? Нека го определим така: - В играта има много фактори предопределящи всяко последвало развитие, какъв е тогава смисъла да се поущрява онзи, който е забелязал недъг?

Голмайстор на дивизията

Ами защо не, това са награди които не влияят на развитието.Нека има поущрения за останалите отбори които чесно казано се чудят защо играят играта.Да аз също имам играч с медали и това ме кара да посещавам по-често играта.Даже откакто се дава купа за ДЮШ в моята девизия съм забелязъл че играчите се борят и радват когато получат отличие дори и да не им дава кредит то е повод за радост от играта. Накратко нека има "шарена радост" за всеки (y)

Картотекиране на играчите за турнирите - ЛШ и КШ

1464views 16comments Предложения
Добра идея. Аз съм "за":)

Да трябва да има картотеки преди началото на всеки официален турнир.Има го във реалния футбол но тук го няма и виждаме как повреме на турнирите приятелите си разменят най-силните играчи, което по мое мнение пречи на феърплея. По мое мнение: 1во модул "Запиши своя състав" трябва да се осъвършенства да се добавят някои жизненовжни екстри. 2ро Сега когато модул "Запиши своя състав" е изпипан вече въху този модул може да се допише мудул "Запиши своя състав" да върши и ролята на "картотека"

Голмайстор на дивизията

Признавам ,че заради моя играч ми хрумна това предложение, ако преди време ми беше хрумнало щях отдавна да съм го предложил просто никога не съм се замислял по-този въпрос. Аз не мога да разбера защо винаги гледате личната изгода. Това ще е за цялата игра а не само за мойта дивизия. Сигурен съм ,че предложението ви харесва ,но понеже го предлага отбор който има нападател с много голове сте против не мога да ви разбера.

Голмайстор на дивизията

<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Колега говориш за моя играч..да доста голове вкарва но аз съм в В-група затова е така. След 1 или 2 сезона аз ще съм в А-група и тогава моя нападател няма да вкарва толкова.....</blockquote> Да ама ти искаш за тия няколко сезона докато си в "B" група да спечелиш някакви нереални отличия на играча от които няма никакъв смисъл !!!

Голмайстор на дивизията

Колега говориш за моя играч..да доста голове вкарва но аз съм в В-група затова е така. След 1 или 2 сезона аз ще съм в А-група и тогава моя нападател няма да вкарва толкова.....

Голмайстор на дивизията

<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>ZIDANE 13 е отбелязал 40 гола за 15 мача... Нещо като новото МЕСИ във всеки един отбор играещ с тази схема. А думите на Админа бяха, че когато един отбор играе с един нападател, то той следователно би вкарал повече голове, докато ако са двама или трима. Логика голяма, но на практика няма как един нападател да подържа форма на 6+ цял сезон. Поправете ме ако греша, но точно така седят нещата. ПРОТИВ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО!</blockquote> Като си представиш че има 40 гола за 15 кръга ... има още 15 кръга и КЛ ... направи си сметката колко още може да вкара :D :D :D

Голмайстор на дивизията

ZIDANE 13 е отбелязал 40 гола за 15 мача... Нещо като новото МЕСИ във всеки един отбор играещ с тази схема. А думите на Админа бяха, че когато един отбор играе с един нападател, то той следователно би вкарал повече голове, докато ако са двама или трима. Логика голяма, но на практика няма как един нападател да подържа форма на 6+ цял сезон. Поправете ме ако греша, но точно така седят нещата. ПРОТИВ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО!

Голмайстор на дивизията

Не ми харесва защото отбор със схема 4-5-1 или 5-4-1 в "B" и "C" група много лесно вкарват голове на неактивни отбори и на роботи докато в "А" група конкуренцията е най-голяма ... според мен няма смисъл :)

Голмайстор на дивизията

Kолега аз също играя с 5-4-1 и да нападателя ми вкарва почти всеки гол, но това не зависи от мен това е работа на симулатора. Мисля че това е друга тема. Интересува ме самото предложение дали ви харесва.

Голмайстор на дивизията

<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Здравейте колеги. Искам да направя едно предложение. Какво ще кажете да има голмайстор на дивизията и по-точно голмайсторите на A-B-C-D групите който от тях има най-много голове да бъде награден с медал за голмайстор на дивизията. Надявам се ме разбрахте</blockquote> Ако има отбор играещ с 5-4-1, колко гола може да отбележи този " 1 " ? Всеки сезон ще бъде сам на върха ;) Това е БЪГ, но админа го отрича.

Голмайстор на дивизията

Здравейте колеги. Искам да направя едно предложение. Какво ще кажете да има голмайстор на дивизията и по-точно голмайсторите на A-B-C-D групите който от тях има най-много голове да бъде награден с медал за голмайстор на дивизията. Надявам се ме разбрахте:)

поне няма да има врътки :D

Не само за ЛШ, за всичко трябва да има картотекиране. Много колеги искат трансферен прозорец, аз съм против вида, в които е бил на времето. Но именно по този начин на практика ще се създаде такъв. От друга страна знам, че е трудно да се програмира всичко наведнъж, но може да се започне турнир по турнир докато се обхванат и лигите.