Картотекиране на играчите за турнирите - ЛШ и КШ

2040views 16comments Предложения
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Колеги, въпреки, че смятам идеята за справедлива, мисля че в момента е по-наложително да се мисли в насока за раздвижването на транферния пазар, защото състоянието му в момента е ужасно. В тази връзка подобен модул за още повече рестрикции, ще влоши още повече състоянието му. Така, че идеята е добра но нека да се реализира съвместно с креативни неща, за раздвижването на пазара.</blockquote> Боби... съгласен съм с това което си написал, но какво да се направи след като админа не пише нищо.. идей не се дават...|-( |-( ... И на мне не ми харесва мн мн с тея нови средни цени, но за сега е това и трябва да се съобразяваме с него... <blockquote><h3>Левски Чепинци написа:</h3>Ами пазара единствено може да се раздвижи ако се дигнат доходите на отборите...Сега пазара не върви защото повечето отбори нямат пари за играчи.....</blockquote> Лошото е, че средните цени така станаха, че се вдигнаха баяя много... Но не мисля, че това е проблема с приходите за отборите....

Златна топка

1094views 9comments Предложения
Колегата си е назобил нападателя и иска да облажи :D :D :D

<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Колеги, въпреки, че смятам идеята за справедлива, мисля че в момента е по-наложително да се мисли в насока за раздвижването на транферния пазар, защото състоянието му в момента е ужасно. В тази връзка подобен модул за още повече рестрикции, ще влоши още повече състоянието му. Така, че идеята е добра но нека да се реализира съвместно с креативни неща, за раздвижването на пазара.</blockquote> Ами пазара единствено може да се раздвижи ако се дигнат доходите на отборите...Сега пазара не върви защото повечето отбори нямат пари за играчи.....|-)

Колеги, въпреки, че смятам идеята за справедлива, мисля че в момента е по-наложително да се мисли в насока за раздвижването на транферния пазар, защото състоянието му в момента е ужасно. В тази връзка подобен модул за още повече рестрикции, ще влоши още повече състоянието му. Така, че идеята е добра но нека да се реализира съвместно с креативни неща, за раздвижването на пазара.

Какво стана с тази идея ... отново никои не си мръдна пръста да даде някакъв коментар :x

Златна топка

Може да има Златна Топка и да се определя чрез гласуване и в класацията да влизат играчите спечелили най-нного трофеи.Нападателят на Долно Маймунаре е най-добрия но-все още няма спечелен трофей с клуба си.

Златна топка

Щото има 1 играч с най-висока линия.Не се играят реални мачове и няма как да се определи кой е играл най-хубаво. ;)

Честито:)

1079views 5comments На лафче
<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Тези момчета заслужават човек да ги уважава и почита! Но типично по българсики вниманието е насочено към чужди отбори играещи там за неква купа в Полшо-Украйна. А подвига нашия си, българския остава почти незабелязан</blockquote> Това е цар футбол колега какво да гледам на тези волейболисти скука

8) (sun) (d) С кеф гледах тия мачове... втора олипиада поред... отбора е страхотен... и не отива само да запише участие, макар че накрая май точно това ще се случи... ...защото и волейбола много започна да намирисва... на нашенска манджа залоена... треньорски смени, бойкоти, държавни намеси... ще видим какво ще стане на Олимпиадата, но чистите мечти за победи и мъжество са мъртви и в последния отборен спорт български... ...иначе нека сме на всеки мач и пред екрана... и в залата, който може...

Тези момчета заслужават човек да ги уважава и почита! Но типично по българсики вниманието е насочено към чужди отбори играещи там за неква купа в Полшо-Украйна. А подвига нашия си, българския остава почти незабелязан :(

И Египет ги ударихме:) 3:1 гйма

Златна топка

Колеги защо мислите ,че всяка година ще е печели един и същи играч

Златна топка

Няма да е зле, но както каза FC Fearless всеки сезон ще я печели един и същ футболист и ще стане банално. :) Според мен в момента има много важни неща за оправяне и това не е сред тях. :)

Златна топка

Ясно ми е че сте се сетили, но понеже в форума не съм е срещал тази тема и затова реших да видя какво ще излезе. Колега какво лошо има да предлагам разни неща. Аз искам играта да се развива. Аз искам да има повече трофеи, както отборни така и индивидуални отличия, за да е още по-интересна играта. Идеята ми е да има златна топка която да се връчва в края на сезона и всеки мениджър да може да номинира по-един играч (да няма право да номинира играч от своя отбор а от друг) И десетимата играчи които съберат най-много гласове да бъдат номинирани за златната топка. А само Шампионите да могат да гласуват за това кой от десетимата да я спечели.

Златна топка

man utd13 това е ти втората тема която предлагаш в рамките сигурно на 2 дни ... и всичко свързано с отличия за даден играч ... играта я има от 5 години мислиш ли че това не е предлагано до сега и само ти се сетил за него !!!

Златна топка

Всеки сезон един и същи играч ще го печели няма смисъл от това

Златна топка

Колеги какво ще кажете на някой от най-заслужилите играчи през сезона да се връчва златна топка както е в реалния футбол. Ще се обоснова допълнително

Приход от титлата при децата от музея

4162views 40comments Предложения
Админе.... 92% от хората са гласува , че са съгласни за това предложение, а дори не си написал едно коментарче... + това нали има съветници... нека поне те да се вземат в ръце, че ако чакаме на админа да подобрява играта и да се развиваме и да вървим нагоре май няма да стане....

Утепаме ги (beer) (beer) (beer) (party) (party) (party) Волейбола колеги...волейбола:) .

Голмайстор на дивизията

1742views 11comments Предложения
Ако го нямаше това "недоразумение", което ти дава превилегия спряко схемата на игра (5-4-1 или 4-5-1) тогава ще съм съгласен, но в предвид факта, че във всяка една лига във всяка една конференция ще предопредели "победителя" още преди да стартира сезона..... е не! НЯМА КАК! Нека се замислим.... Ако Барса играе с един чист нападател - МЕСИ. Може ли той да бъде голмайстор на Испания? НЕ! Естествено цялата защита ще пази него, след което ще пазят халфовете! Ако Реал играе с един чист нападател - Юзил. Може ли той да бъде голмайстор на Испания? НЕ! Естествено цялата защита на противника ще пази него. Ако Ман утд13 ми гостува в евротурнир, аз бих дал указания на защитата да пазят най вече ЗИДАН13!!! Какво е един отбор без нападение? Нека го определим така: - В играта има много фактори предопределящи всяко последвало развитие, какъв е тогава смисъла да се поущрява онзи, който е забелязал недъг?