Златна топка

1053views 9comments Предложения
Щото има 1 играч с най-висока линия.Не се играят реални мачове и няма как да се определи кой е играл най-хубаво. ;)

Честито:)

1039views 5comments На лафче
<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Тези момчета заслужават човек да ги уважава и почита! Но типично по българсики вниманието е насочено към чужди отбори играещи там за неква купа в Полшо-Украйна. А подвига нашия си, българския остава почти незабелязан</blockquote> Това е цар футбол колега какво да гледам на тези волейболисти скука

8) (sun) (d) С кеф гледах тия мачове... втора олипиада поред... отбора е страхотен... и не отива само да запише участие, макар че накрая май точно това ще се случи... ...защото и волейбола много започна да намирисва... на нашенска манджа залоена... треньорски смени, бойкоти, държавни намеси... ще видим какво ще стане на Олимпиадата, но чистите мечти за победи и мъжество са мъртви и в последния отборен спорт български... ...иначе нека сме на всеки мач и пред екрана... и в залата, който може...

Тези момчета заслужават човек да ги уважава и почита! Но типично по българсики вниманието е насочено към чужди отбори играещи там за неква купа в Полшо-Украйна. А подвига нашия си, българския остава почти незабелязан :(

И Египет ги ударихме:) 3:1 гйма

Златна топка

Колеги защо мислите ,че всяка година ще е печели един и същи играч

Златна топка

Няма да е зле, но както каза FC Fearless всеки сезон ще я печели един и същ футболист и ще стане банално. :) Според мен в момента има много важни неща за оправяне и това не е сред тях. :)

Златна топка

Ясно ми е че сте се сетили, но понеже в форума не съм е срещал тази тема и затова реших да видя какво ще излезе. Колега какво лошо има да предлагам разни неща. Аз искам играта да се развива. Аз искам да има повече трофеи, както отборни така и индивидуални отличия, за да е още по-интересна играта. Идеята ми е да има златна топка която да се връчва в края на сезона и всеки мениджър да може да номинира по-един играч (да няма право да номинира играч от своя отбор а от друг) И десетимата играчи които съберат най-много гласове да бъдат номинирани за златната топка. А само Шампионите да могат да гласуват за това кой от десетимата да я спечели.

Златна топка

man utd13 това е ти втората тема която предлагаш в рамките сигурно на 2 дни ... и всичко свързано с отличия за даден играч ... играта я има от 5 години мислиш ли че това не е предлагано до сега и само ти се сетил за него !!!

Златна топка

Всеки сезон един и същи играч ще го печели няма смисъл от това

Златна топка

Колеги какво ще кажете на някой от най-заслужилите играчи през сезона да се връчва златна топка както е в реалния футбол. Ще се обоснова допълнително

Приход от титлата при децата от музея

3880views 40comments Предложения
Админе.... 92% от хората са гласува , че са съгласни за това предложение, а дори не си написал едно коментарче... + това нали има съветници... нека поне те да се вземат в ръце, че ако чакаме на админа да подобрява играта и да се развиваме и да вървим нагоре май няма да стане....

Утепаме ги (beer) (beer) (beer) (party) (party) (party) Волейбола колеги...волейбола:) .

Голмайстор на дивизията

1655views 11comments Предложения
Ако го нямаше това "недоразумение", което ти дава превилегия спряко схемата на игра (5-4-1 или 4-5-1) тогава ще съм съгласен, но в предвид факта, че във всяка една лига във всяка една конференция ще предопредели "победителя" още преди да стартира сезона..... е не! НЯМА КАК! Нека се замислим.... Ако Барса играе с един чист нападател - МЕСИ. Може ли той да бъде голмайстор на Испания? НЕ! Естествено цялата защита ще пази него, след което ще пазят халфовете! Ако Реал играе с един чист нападател - Юзил. Може ли той да бъде голмайстор на Испания? НЕ! Естествено цялата защита на противника ще пази него. Ако Ман утд13 ми гостува в евротурнир, аз бих дал указания на защитата да пазят най вече ЗИДАН13!!! Какво е един отбор без нападение? Нека го определим така: - В играта има много фактори предопределящи всяко последвало развитие, какъв е тогава смисъла да се поущрява онзи, който е забелязал недъг?

Голмайстор на дивизията

Ами защо не, това са награди които не влияят на развитието.Нека има поущрения за останалите отбори които чесно казано се чудят защо играят играта.Да аз също имам играч с медали и това ме кара да посещавам по-често играта.Даже откакто се дава купа за ДЮШ в моята девизия съм забелязъл че играчите се борят и радват когато получат отличие дори и да не им дава кредит то е повод за радост от играта. Накратко нека има "шарена радост" за всеки (y)

Картотекиране на играчите за турнирите - ЛШ и КШ

1935views 16comments Предложения
Добра идея. Аз съм "за":)

Картотекиране на играчите за турнирите - ЛШ и КШ

1935views 16comments Предложения
Да трябва да има картотеки преди началото на всеки официален турнир.Има го във реалния футбол но тук го няма и виждаме как повреме на турнирите приятелите си разменят най-силните играчи, което по мое мнение пречи на феърплея. По мое мнение: 1во модул "Запиши своя състав" трябва да се осъвършенства да се добавят някои жизненовжни екстри. 2ро Сега когато модул "Запиши своя състав" е изпипан вече въху този модул може да се допише мудул "Запиши своя състав" да върши и ролята на "картотека"

Голмайстор на дивизията

Признавам ,че заради моя играч ми хрумна това предложение, ако преди време ми беше хрумнало щях отдавна да съм го предложил просто никога не съм се замислял по-този въпрос. Аз не мога да разбера защо винаги гледате личната изгода. Това ще е за цялата игра а не само за мойта дивизия. Сигурен съм ,че предложението ви харесва ,но понеже го предлага отбор който има нападател с много голове сте против не мога да ви разбера.

Голмайстор на дивизията

<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Колега говориш за моя играч..да доста голове вкарва но аз съм в В-група затова е така. След 1 или 2 сезона аз ще съм в А-група и тогава моя нападател няма да вкарва толкова.....</blockquote> Да ама ти искаш за тия няколко сезона докато си в "B" група да спечелиш някакви нереални отличия на играча от които няма никакъв смисъл !!!

Голмайстор на дивизията

Колега говориш за моя играч..да доста голове вкарва но аз съм в В-група затова е така. След 1 или 2 сезона аз ще съм в А-група и тогава моя нападател няма да вкарва толкова.....