Промяна в опцията за уволнение на играч |
|
Промяна в опцията за уволнение на играч
2332views
27comments
Предложения
<blockquote><h3>tonos написа:</h3> В
крайна сметка всеки има право да си сложи парите в кофата...негови са си</blockquote>
Напълно си прав. :)
|
|
Промяна "Повтори последната тренировка"
837views
7comments
Предложения
Както каза KAMEHPOOL, целта е източване на леврото не на кредита ! Иначе и аз съм "ЗА" предложението !
|
|
837views
7comments
Предложения
Е админа предпочита да източи леврото. Нещо което и аз бих искал разбира се ако съм на негово място, но предложението си го бива.
|
|
837views
7comments
Предложения
предложението е от името на FC Piqnicite :) Имам една идея за бързо и лесно източване на кредит от играта, нали точно това иска админа. Става дума за \"бързото\" трениране на играчите от менюто <b>НАСТРОЙКИ</b>. Вместо със 1 левро за първия отбор и 1 левро за ДЮШ-а да се направи по 1000 кредит за едното и 1000 кредит за другото. По този начин си мисля, че от тази опция ще се възползват много от отборите в играта и много по-бързо ще се изтегли кредита, който админа иска.
|
|
2332views
27comments
Предложения
От една страна е глупаво да дърпаш играч, че после да го уволняваш. Защото това хич не е евтино удоволствие, а и не можеш всеки ден да го правиш. Но от друга след като си платил за да го изкараш не виждам проблем да си го уволниш. В крайна сметка всеки има право да си сложи парите в кофата...негови са си:)
|
|
2332views
27comments
Предложения
:) Ами добре де. Значи аз дърпам 5 играча от Дюш за да си подмладя отбора там :D Първо ми кажи какъв е шанса да ми се паднат пет 8-9 годишни. Този сезон ми остаряха две 16ки. Генерираха се един е на 8 и един на 11г . Пак казвам. Не държа да ги уволня на момента а просто срока да се намали. Говорим за ДЮШ все пак , а не за супер таланти. И да уволнявал съм играчи. Такива на които няма смисъл да плащам заплати и не мисля че някога ще използвам дори за ОПС :) И аз задавам въпрос (повтарям се).Защо талант от школата и да можеш да го продадеш или уволниш веднага , а за играч от ДЮШ да чакаш 10 сезона само за да го уволниш.
|
|
2332views
27comments
Предложения
8) (sun) (d) Да се намали срока... има някаккъв смисъл... само ако искаш да си извадиш така пичовете, че да се събере отборче с много 8-9 годишни в ДЮШ... и тоно затова едва ли ще се намали;)
Аз искам да попитам колко играчи досега сте уволнили преди 35 години и защо... ако не е тайна...
|
|
5 години shampioni.com след рестарта. |
|
5 години shampioni.com след рестарта.
2041views
24comments
Общи дискусии
Честит рожден ден и от мен... :) :) :)
Както каза колегата FC UNACI ,трябваше някъде да се види това ,а не ние да се сещаме... Идеята с вестника трябва да се обмисли... :)
|
|
Промяна в опцията за уволнение на играч |
|
2332views
27comments
Предложения
подкрепям напълно:)щом сме платили за тях трябва да можем да си уволняваме когато искаме.....нека да са 3-5 сезона
|
|
2332views
27comments
Предложения
Именно (y) Няма логика да изкараш обикновен талант от школата и да можеш да го продадеш или уволниш ведната , а за играч от ДЮШ да чакаш 10 сезона (think)
|
|
Предложение за корекция във формулата
3066views
43comments
Предложения
В момента имам нагледен пример по дадената тема(за съжаление обаче).Имам четири супер таланта закупени за около 650.000 единия и пуснати за продажба.Иииии.....получил съм оферти които мен ме устройват лично и са на реална стойност с оглед на това,че с подобни играчи даден отбор трудно може да се сдобие,НО няма как да ги приема понеже новота формула определя далеч по ниски стойности на цените на 14 годишните супер таланти от нормалното.И искам да се обърне внимание на тази ситуация която според мен е малко нелепа.
(think)
|
|
5 години shampioni.com след рестарта.
2041views
24comments
Общи дискусии
Наздраве и от мен :) Но как искате да се развива играта като дори на РД-то си няма нито една новина от екипа на шампиони ... дори нямаше и някакъв символичен подарък от екипа ... във всяка една друга игра независимо каква е има поне някаква новина !!!
|
|
5 години shampioni.com след рестарта. |
|
2332views
27comments
Предложения
Подкрепям те на 100%,нека всеки мениджър сам да може да си решава,кои играч не му е необходим и иска да го уволни(за ДЮШ-а специално).
|
|
2332views
27comments
Предложения
\" За да можете да уволните играча той трябва да е бил поне 10 сезона в отбора Ви ! \"
На всички (или поне на повечето) е ясно че това е опция , която е налична за играч , който е дръпнат от ДЮШ. Смятам че този срок би било добре да се промени на 5 или по-малко сезона. В един момент този играч не ти трябва и си принуден да чакаш докато стане на 24,25 или 26 години за да може да го уволниш! В крайна сметка за него си платил с кредит и нива на сграда , тренирал си го и си плащал заплати и е доста неприятно да не може да го махнеш в по-нормални срокове.
За не разбралите ще кажа че за продажба НЕ говоря тук.
За тези дето ще зададат въпроса \"Ми що си го дръпнал като не ти трябва?\" от сега им отговарям \"Ми защото тогава така съм преценил и защото тогава съм имал такова желание\"
Наясно съм че това предложение няма да се вземе под внимание , но просто ми е интересно колко хора са на моето мнение
|
|
3066views
43comments
Предложения
МАЙ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПРИПОМНИ ПРАВИЛАТА ВЪВ ФОРУМА :^)
4.Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.
Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.
6. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или
група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за
потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение
на потребител/модератор/администратор на играта. Наказанията по тази точка
следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
И все пак си припомнете това
http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=4
|
|
3066views
43comments
Предложения
Не се знае на колко е-знае се ,че му липсват първите 7,че е със слаби нерви,че нещо реди(нареждал някой си),че е самовлюбен,че не понася чуждо мнение и че истината боли!
|