Голмайстор на дивизията
1655views
11comments
Предложения
<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>ZIDANE 13 е отбелязал 40 гола за 15 мача... Нещо като новото МЕСИ във всеки един
отбор играещ с тази схема.
А думите на Админа бяха, че когато един отбор играе с един нападател, то той
следователно би вкарал повече голове, докато ако са двама или трима.
Логика голяма, но на практика няма как един нападател да подържа форма на 6+ цял
сезон. Поправете ме ако греша, но точно така седят нещата.
ПРОТИВ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО!</blockquote>
Като си представиш че има 40 гола за 15 кръга ... има още 15 кръга и КЛ ... направи си сметката колко още може да вкара :D :D :D
|
|
Голмайстор на дивизията
1655views
11comments
Предложения
ZIDANE 13 е отбелязал 40 гола за 15 мача... Нещо като новото МЕСИ във всеки един отбор играещ с тази схема.
А думите на Админа бяха, че когато един отбор играе с един нападател, то той следователно би вкарал повече голове, докато ако са двама или трима.
Логика голяма, но на практика няма как един нападател да подържа форма на 6+ цял сезон. Поправете ме ако греша, но точно така седят нещата.
ПРОТИВ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО!
|
|
Голмайстор на дивизията
1655views
11comments
Предложения
Не ми харесва защото отбор със схема 4-5-1 или 5-4-1 в "B" и "C" група много лесно вкарват голове на неактивни отбори и на роботи докато в "А" група конкуренцията е най-голяма ... според мен няма смисъл :)
|
|
Голмайстор на дивизията
1655views
11comments
Предложения
Kолега аз също играя с 5-4-1 и да нападателя ми вкарва почти всеки гол, но това не зависи от мен това е работа на симулатора. Мисля че това е друга тема. Интересува ме самото предложение дали ви харесва.
|
|
Голмайстор на дивизията
1655views
11comments
Предложения
<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Здравейте колеги. Искам да направя едно предложение. Какво ще кажете да има
голмайстор на дивизията и по-точно голмайсторите на A-B-C-D групите който от тях
има най-много голове да бъде награден с медал за голмайстор на дивизията.
Надявам се ме разбрахте</blockquote>
Ако има отбор играещ с 5-4-1, колко гола може да отбележи този " 1 " ? Всеки сезон ще бъде сам на върха ;) Това е БЪГ, но админа го отрича.
|
|
Голмайстор на дивизията
1655views
11comments
Предложения
Здравейте колеги. Искам да направя едно предложение. Какво ще кажете да има голмайстор на дивизията и по-точно голмайсторите на A-B-C-D групите който от тях има най-много голове да бъде награден с медал за голмайстор на дивизията. Надявам се ме разбрахте:)
|
|
Картотекиране на играчите за турнирите - ЛШ и КШ |
|
Картотекиране на играчите за турнирите - ЛШ и КШ
1935views
16comments
Предложения
Не само за ЛШ, за всичко трябва да има картотекиране. Много колеги искат трансферен прозорец, аз съм против вида, в които е бил на времето. Но именно по този начин на практика ще се създаде такъв. От друга страна знам, че е трудно да се програмира всичко наведнъж, но може да се започне турнир по турнир докато се обхванат и лигите.
|
|
1935views
16comments
Предложения
8) (sun) (d) Не е лоша идеята... Всяка антидалавера е ОК!
Ако някога се случи - трябва добре да се дообмисли все пак... Картоните и наказанията в турнирите често също са стимул за покупки... и се натрупват точно в решаващата фаза и почти без да може да се предотвратят... Не са много отборите с безкрайна скамейка, а най-качествените играчи са често в отпадналите от някой турнир отбори...
|
|
Картотекиране на играчите за турнирите - ЛШ и КШ |
|
1935views
16comments
Предложения
Точно каквото исках да обясня... :) да има 1-2 картотекирания, но просто важното е вече в финалните фази (директни елиминации) да не стават прехвърляне на иргачи...
|
|
1935views
16comments
Предложения
Това е напълно задължително според мен ... точно заради такива прехвърляния на играчи ... ще допълня идеята на колегата като добавя че картотекирането на играчите за ЛШ да става до групите на турнира,за да може в групите вече всеки да знае срещу какъв отбор играе и всичко да е равностойно ... аа за КШ идеята ми е дa се картотекират играчите до 5 кръг защото тогава ще се включат и отборите отпаднали в 4 кръг на ЛШ !!! :)
|
|
1935views
16comments
Предложения
Вече не си спомням дали е предлагано такова нещо, но аз ще го предложа сега или отново ;)
Нека да има картотекиране на играчите за турнирите - Лигата на Шампионите (ЛШ) и Купата на Шампионите (КШ) ....
Така няма да може играчи, които вече са играли за отбор Х да преминават в последния финален мач (например) в отбор У и отбор У да спечели финала с помоща на отбор Х.... ;)
Може да се направи така, че картотеките да са в предварителните кръгове (квалификации в ЛШ и първите кръгове в КШ) и след това за директните елиминации да има отново картотекиране ;)
|
|
Вдигане на тренировките при младежкия отбор за VIP
1915views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>ПФК Левски написа:</h3>Не може да ги тренирате с функцията последна тренировка затова ви пише така аз си избирате и натискате тренирай става !</blockquote>
Точно така е :) Предната седмица 2-3 дни без ВИП карах и така си ги тренирах ;) Нека си останат така тренировките да има някаква равнопоставеност поне между ВИП и НЕ поне в началото :)
|
|
1915views
13comments
Предложения
Ако се увеличи времето и умението което се получава от такава тренировка ,то на 14 години тези играчи при редовна игра и тренировка от 8 годишни ще излизат почти като СТ .Всеки може да види ,че сега са с около 50 коефицент и около 60-65 линия представи си какво ще са , ако се приеме това предложение.
|
|
1915views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>Беназир Бхуто написа:</h3>Въвеждането на подобна опция не мисля, че удачна.</blockquote>
(clap)
|
|
Вдигане на тренировките при младежкия отбор за VIP |
|
1915views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>ПФК Левски написа:</h3>Не може да ги тренирате с функцията последна тренировка затова ви пише така аз
си избирате и натискате тренирай става !</blockquote>
Може от това да съм се заблудил,че не става.
|
|
1915views
13comments
Предложения
Не може да ги тренирате с функцията последна тренировка затова ви пише така аз си избирате и натискате тренирай става ! :) :) :)
|
|
1915views
13comments
Предложения
В ДЮШ-а дори и да не си ВИП играчите се тренират по 90-минути !!! А колкото до вдигането на тренировките им съм против....
|