Картотекиране на играчите за турнирите - ЛШ и КШ
1845views
16comments
Предложения
Вече не си спомням дали е предлагано такова нещо, но аз ще го предложа сега или отново ;)
Нека да има картотекиране на играчите за турнирите - Лигата на Шампионите (ЛШ) и Купата на Шампионите (КШ) ....
Така няма да може играчи, които вече са играли за отбор Х да преминават в последния финален мач (например) в отбор У и отбор У да спечели финала с помоща на отбор Х.... ;)
Може да се направи така, че картотеките да са в предварителните кръгове (квалификации в ЛШ и първите кръгове в КШ) и след това за директните елиминации да има отново картотекиране ;)
|
|
Вдигане на тренировките при младежкия отбор за VIP
1825views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>ПФК Левски написа:</h3>Не може да ги тренирате с функцията последна тренировка затова ви пише така аз си избирате и натискате тренирай става !</blockquote>
Точно така е :) Предната седмица 2-3 дни без ВИП карах и така си ги тренирах ;) Нека си останат така тренировките да има някаква равнопоставеност поне между ВИП и НЕ поне в началото :)
|
|
1825views
13comments
Предложения
Ако се увеличи времето и умението което се получава от такава тренировка ,то на 14 години тези играчи при редовна игра и тренировка от 8 годишни ще излизат почти като СТ .Всеки може да види ,че сега са с около 50 коефицент и около 60-65 линия представи си какво ще са , ако се приеме това предложение.
|
|
1825views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>Беназир Бхуто написа:</h3>Въвеждането на подобна опция не мисля, че удачна.</blockquote>
(clap)
|
|
Вдигане на тренировките при младежкия отбор за VIP |
|
1825views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>ПФК Левски написа:</h3>Не може да ги тренирате с функцията последна тренировка затова ви пише така аз
си избирате и натискате тренирай става !</blockquote>
Може от това да съм се заблудил,че не става.
|
|
1825views
13comments
Предложения
Не може да ги тренирате с функцията последна тренировка затова ви пише така аз си избирате и натискате тренирай става ! :) :) :)
|
|
1825views
13comments
Предложения
В ДЮШ-а дори и да не си ВИП играчите се тренират по 90-минути !!! А колкото до вдигането на тренировките им съм против....
|
|
1825views
13comments
Предложения
Пробвай и ще видиш!!!Аз съм опитвал и не става.Пише,че трябва да си ВИП.;)
|
|
1825views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>FC Gorni Lozen написа:</h3>Младежите може да ги тренираш само ако си ВИП.Това е достатъчно като опция.</blockquote>
Нещо се бъркаш!!! Защо без ВИП да не можеш да си тренираш младоците? Напротив и без ВИП си ги тренираш 90 мин.
|
|
1825views
13comments
Предложения
Мъжкия отбор 270 но ако не си ВИП стават 180минутки такаче има логика школата да са 90минути !!! :)
|
|
1825views
13comments
Предложения
Младежите може да ги тренираш само ако си ВИП.Това е достатъчно като опция.
|
|
1825views
13comments
Предложения
Все пак при мъжкия отбор за VIP потребителите мах тренировка на 1 играч е 270 не мислите ли че трябва да се дигне и при младежите на 150 мин ?
|
|
Вдигане на полагаемия дневен кредит на отборите
2000views
12comments
Предложения
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>По-скоро най-добре ще е да се оправят цените. Как да си продам футболистите с
тези нереални цени.</blockquote>
Аз ще ти кажа, като се подобри възможността за приход. Сега разбра ли?
Когато се повишат доходите, се повишава и покупателната способност!!!
Тази игра да не е на Симеон Дянков????:D :D :D
|
|
2000views
12comments
Предложения
По-скоро най-добре ще е да се оправят цените. Как да си продам футболистите с тези нереални цени.
|
|
2000views
12comments
Предложения
Дааааааааа....!
Повече от ясно е че кредита, който можеш да получиш в играта е безбожно висок и трябват драстични мерки за да бъде балансиран и да няма излишно натрупване. За това предлагам всеки ден на отборите да се отнема по 40% от приходите, като "такса за участие" примерно!
|
|
2000views
12comments
Предложения
Разумно е това предложение. Все пак този дневен приход, го получавт само новите отбори изградили стадион до 5000 човека. Мисля, че спокойно кредита може да бъде вдигнат в диапазона 3-4хил на ден, за да може тези нови отбори по бързо да заделят кредит с който да почнат да си развиват и другите сгради и да не се отказват още в самото начало.
|
|
Промяна в опцията за уволнение на играч
2972views
27comments
Предложения
(y) нека админа да обърне внимание на това предложение или някой от съветниците да го предложи , ако желае.
|
|
2972views
27comments
Предложения
Според мен уволнените играчи до 34 трябва да влизат в списък със свободни агенти и да се продават на минимална цена. така ще излиза кредит от играта.
|
|
2972views
27comments
Предложения
Не знам дали това , което ще напиша е предлагано преди но може да се направи следното. Всеки уволнен играч да не се изтрива като такъв , а да отива автоматично под акаунта на админа или в трансферен списък и да се продава на търг от него , Така ще влиза кредит в играта. Все пак боклука за едни може да е съкровище за други :)
|