Предложение за корекция във формулата |
|
|
Предложение за корекция във формулата
3066views
43comments
Предложения
Освен себе си ,забавляваш и всички останали!Оставям те да се възхищаваш на висотата на собствената ти простотия!
|
|
|
3066views
43comments
Предложения
Не просто сте елементарни ....... мога да си правя с вас квото искам и няма се усетите
Както едни други хора го правят ...... ;) , аз поне се забавлявам и то здраво
|
|
3066views
43comments
Предложения
Предполагам някой друг трябва да ти каже кога прекрачваш границата.Ти сам не можеш да се досетиш...
|
|
|
3066views
43comments
Предложения
Подкрепям горното мнение на simvol най-вече за това,че се дават конструктивни предложения и се посочват определени проблеми,а не се критикува голословно.Админа ще се запознае с тези предложения и предполагам ще се обсъдят проблемите и ще се види може ли да се пипне формулата!
THE SAINTS,оставям на другите да те преценяват тебе....
|
|
3066views
43comments
Предложения
<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>Ето,значи при теб е засегнат интереса,че искаш да продаваш скъпо играчите на 33
и 34 г..Защо не си кажеш директно болката а беше нужно да използваш BG JUVENTUS
като пример .Никой не ти пречи да им искаш максималната цена и да се пазариш
и за левро нали?А и важното е че формулата е въведена,никой не е казал ,че е
съвършена.Може и да се стигне до решение за минимални корекции във формулата,но
това е от компетенциите на админа!Тя и темата е точно за това.Ти питаш на tonos
какво не му харесва за 14-ките а самият ти имаш интерес при пенсиите.Така че ако
използваме твоите думи с които питаш tonos:"Кажи какви цени искаш за пенсиите та
да мирясаш?"</blockquote>
Спри със селенията си и долните комшийски нрави и си гледай твоя двор не чуждия - казах ти го преди малко ще ти го кажа и сега.
Аз имам играчи на всякаква възраст - теб не те коментирам ма ти явно умираш да ме коментираш - такива папараци като тебе са ми любимци - тип кварталната баба ..... под вола теле няма да намериш някой шланг обаче може да те намери тебе
Нз какви менаджери и ХорА С сте , че да искате някой да ви казва какво да правите , на кави цени да продавате и т.н. .... явно сте пудели и умирате да го доказвате
|
|
3066views
43comments
Предложения
Реално проблеми с цените на уникалните и много силните играчи няма.
Един от най-силните играчи струва от 4млн. до 16млн., а по-горе видяхме и други примери.
Проблемите са:
1.Цените на възрастните играчи - 33г и 34г.
При първият тип играчи в момента спадът в цената им е 35%, но би могъл да се коригира на 25-30% (препоръчвам 25%), за да се вдигнат леко цените им.
При вторият тип играчи (34г) в момента спадът в цената им е 70%, което е убийствено много и едни от най-добрите играчи на тази възраст (с линии над 500) струват около 70 000. Тук спадът би могъл да се коригира от 70% на 35-40% (препоръчвам 35%) като по този начин въпросните играчи ще могат да се продават на цени от порядъка на 150 хиляди, което е далеч по-приемливо за продавача.
2.Друг проблем са цените на "не добре развитите играчи". Те пък са твърде високи и дори минималните им равнища, не могат да стимулират купувачите да развържат кесиите си.
Мисля си, че както за добрите играчи горната граница се променя от +50% на +200%, така и за категорията "не добре развити играчи" долната граница трябва да премине от -30" на -50%.
Идва въпросът дали е възможна подобна класификация на играчите с програма? Все пак формулата отчита тези играчи.
Защото, ако не е възможна, то трябва да се помисли върху друг вариант - дали при ПОД определена средна цена на играчите (например 300 000), да се активира промяната на долната граница на -50%?
На онези, които веднага ще почнат да ме критикуват, искам само да напомня, че тук съм посочил основните проблеми, водещи до не доброто функциониране при определянето на някои цени. Също така съм разгледал начини, по които тези изолирани случаи да водят до цени, които са максимално близки, но не същите, като онези, които бяха до предишния сезон.
|
|
3066views
43comments
Предложения
Ето,значи при теб е засегнат интереса,че искаш да продаваш скъпо играчите на 33 и 34 г..Защо не си кажеш директно болката а беше нужно да използваш BG JUVENTUS като пример :) .Никой не ти пречи да им искаш максималната цена и да се пазариш и за левро нали?А и важното е че формулата е въведена,никой не е казал ,че е съвършена.Може и да се стигне до решение за минимални корекции във формулата,но това е от компетенциите на админа!Тя и темата е точно за това.Ти питаш на tonos какво не му харесва за 14-ките а самият ти имаш интерес при пенсиите.Така че ако използваме твоите думи с които питаш tonos:"Кажи какви цени искаш за пенсиите та да мирясаш?"
|
|
3066views
43comments
Предложения
Щом някой е намерил ниша в играта и вирее там - ми оставете го .... пенсионерите са играчите дето при равни условия между 2 отбора могат да направят единия шампион - що ги плюеш ? .... насила никой няма ти купи играч нали ? ще го купи , ако му трябва ..... как някой ще ти казва за колко да продаваш смешно е ....
|
|
3066views
43comments
Предложения
Аз не искам да се заяждам с никой,но смятам,че за играта е нужна някаква регулация,защото има адски много злоупотреби.И аз съм съгласен,че по принцип пазара трябва да се саморегулира,но по принцип е така,в конкретния случай явно това не е подходящо.Беше ясно ,че с въвеждането на формулата ще се засегнат интереси и ще има недоволство.Един иска да си продава пенсионерите на по 33 и 34г. на баснословни цени,друг сега са му скъпи за купуване,но пък са му скъпи и за продаване нали?Да вземем играч с цена 500 000-при него диапазона на цената е от 350 000 до 750 000.Ако го спазариш за 350 000 няма ли да си го взел евтино?Или ако го продадеш за 750 000 няма ли да си доволен?Пазарлък ще има.Ами за играч например с цена 1 500 000-диапазона е от 1 050 000 до 4 500 000.И все ще е в рамките на позволеното.
|
|
|
3066views
43comments
Предложения
"Същата беше
ситуацията когато Тонос държеше един много силен нападетел и тогава и аз и
Ралица и ФС Юнайтед бяхме склонни да платиме за него 3 пъти повече отколкото
струваше, само да не отиде в пряк наш конкурент."
Мога да чета....ти си го цитирал.
Сега може да даде и повече от 700 000.Може да даде и тройно.Какъв е проблема?ТОЙ може и да го е казал,но това не значи,че всяка НЕГОВА дума трябва да е закон за играта.
|
|
3066views
43comments
Предложения
ти можеш ли да четеш ?
Не би трябвало да има такива регулации. Нека да се наблюдава за злоупотреби и
нередовни транфери, но има играчи, чиято цена не би могла да бъде вкарана във
формула. Миналия сезон ми трябваше един играч да допълня отбора си за
елиминациите на ШЛ и затова платих за играч с 700хил повече отколкото смятах,
че
струва, но благодарение на него и с малко късмет спечелих ШЛ
Оставете транферния пазар да
се
саморегулира и нека цените да ги определя търсенето, а средната, минималната и
максималната цена да бъде ориентир.
ето това ти казва .....
|
|
3066views
43comments
Предложения
Извинявай,но аз нямам като теб с какво да меря кой е по умен от другия.Ти явно си някакъв такъв "оценител".Аз просто написах,че това което е казал "Великия" BG JUVENTUS и което и ти оценителю цитираш и сега си е така.Играч със средна 2 000 000 може да го вземеш и за 6 000 000 .И да се подсилиш за финал или да прецакаш пряк конкурент,както ТОЙ казва.Явно това е основно занимание тук-да прецакаш някого.
|
|
3066views
43comments
Предложения
аз цитирах един малко по-умен и бая по-успял от теб в играта човек .... примери не съм давал .....
|
|
3066views
43comments
Предложения
Не аз гледам в чуждия двор-просто ти давам пример с отбора,който ти посочи за пример.Да говоря по-малко или да говоря само,когато мнението ми съвпада с твоето.Нервите ли си изпускаш?Аз не съм посочил никой с пръст ,като тарикат,но явно ти си се разпознал.Ще изказвам мнение каквото си искам.Не обиждам никой и най малкото някой като теб може да ми каже да говоря по-малко.Надявам се,че се разбрахме.Посочих факт-и това е истината-за уникалните играчи горната граница е разтегната максимално и ако някой иска може да даде тройно за играч.
|
|
3066views
43comments
Предложения
тарикат си ти , щото гледаш в чуждия двор - гледаи себе си и по-малко говори .... и се развий до там да може като пич да си купиш такъв играч , а не кат пенсионер пред LIDL да си смяташ стотинките и да коментираш другите .... тарикат си ти , а той е просто Умен прави разлика ....
|