Приход от титлата при децата от музея

2791views 40comments Предложения
<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>на никой не му пука за децата - къв музей кви пет лева ? .... в играта и извън нея ..... кой ходи да гледа деца ? Родител или роднина може би .... кви музеи кви приходи - я си пийте хапчетата и си лягайте ..... кога сте гледали деца по телевизията или финал на някой детски турнир или квото и да било ? ..... те са бъдещето ДА , те не са да ви хранят закъсалите отборчета ..........</blockquote> на мен ми пука за детския отбор(wait) май ти имаш нужда от хапчета...избивай си комплексите някаде на плажа сам със себе си.много хора гледат детски отбори.ай гледай си незакъсалото отборче(puke)

на никой не му пука за децата - къв музей кви пет лева ? .... в играта и извън нея ..... кой ходи да гледа деца ? Родител или роднина може би .... кви музеи кви приходи - я си пийте хапчетата и си лягайте ..... кога сте гледали деца по телевизията или финал на някой детски турнир или квото и да било ? ..... те са бъдещето ДА , те не са да ви хранят закъсалите отборчета ..........

(y) :)

ЗА - 59 гласа ПРОТИВ - 4 гласа Дали изобщо някои ще го погледне ???

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>шиттттт .....</blockquote> кво ти пречи?

шиттттт .....

Натиснах по грешка.Наистина съм за и дано да се приеме.Успех на всички.(y) (y) (y)

<blockquote><h3>FC Barcelona написа:</h3>Преди време с един колега съветник си направихме закачка с неговия огромен успех,а именно eдинственната му титла и то при Дюш.Не му омаловажавам успеха,а и не сравнявам отборите ни(за разлика от него).Aз като мениджър съм по зле и от него.Отборът ми е пълна дупка.Най-големия ми "успех" безброй безсмислени трансфери.......Ако се прокара идеята съм амбициран до краен предел да избухна и аз с една титла</blockquote> е тогава защо не ти харесва(rofl)

(y)

(wait) само и единствено ще ускори развитието на по-малките отбори!

Преди време с един колега съветник си направихме закачка с неговия огромен успех,а именно eдинственната му титла и то при Дюш.Не му омаловажавам успеха,а и не сравнявам отборите ни(за разлика от него).Aз като мениджър съм по зле и от него.Отборът ми е пълна дупка.Най-големия ми "успех" безброй безсмислени трансфери.......Ако се прокара идеята съм амбициран до краен предел да избухна и аз с една титла(beer)

тези,които са против поне да обяснят защо са против:^)

Възможно е да са новаци или пък някой по погрешка да е объркал(chuckle)

Rayo Vallecano, аз на такива им се чудя от как съм в тази игра? Не мога да схвана логиката на подобни душици! Или не могат да мислят или просто обичат винаги да са на въпреки? Ти му предлагаш кредит, той го неще? Или е некой от милионерите или малоуме-рите!?!

Разбира се че съм съгласен.Борбата ще е доста по голяма.

<blockquote><h3>Girondiens написа:</h3>Освен че Повече отбори ще се борят за титлата,ще имат и стимул да строят музея.</blockquote> Да така е,в момента ми е безразлично дали ще победя или загубя при дюш но ако се въведе ще обръщам внимание и на тези мачове......не мога да разбера двамата с отрицателния вот какво им пречи,ако може да споделят

Всички купи трябва да носят риход от музея. Вече след като го има тавана. Обаче няма ли да е по разумно за тези които имат по-голям от 10 000 приход да се въведе процентно намаляване на кредита, примено от 10 до 15 000 на ден - 15 % намаление от 15 до 20 000 - 30 % намаление и пр. За да имат стимул всички които са преминали тази граница на музея.

Купата си е купа без значение дали е при децата или мъжете и би трябвало да носи приход от музея...още повече с тавана на прихода...

идеята е страхотна

Ако се приеме наистина отборите с по-нови регистрации и по-бедни такива ще имат някъкъв стимул от играта визирам да печелят при ДЮШ и да строят музей, както казва колегата Girondiens.