Приход от титлата при децата от музея

3880views 40comments Предложения
Капацитет :D ..... тебе децата ти ли те издържат ? .... ти в ръка нещо друго освен чаша , вилица и дистанционно хващал ли си ?

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Издържайте си отборите като мъже ....... не ревете да ви ги издържат децата смешно е .....</blockquote> струва ми се,че не ти допада конкуренцията(puke) (puke) (puke) жалък си(puke) (puke) (puke)

5 години shampioni.com след рестарта.

2756views 24comments Общи дискусии
(party)

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Издържайте си отборите като мъже ....... не ревете да ви ги издържат децата смешно е .....</blockquote> Отново казвам ,че не го искам и правя заради мен... аз отбора с иго издържам и немога дасе оплача от нищо... целта беше всички отбори да наблягат на децата си, а по-носите да имат някакъв приход в повече като вземат трофей там. това е ;) (beer) (beer) (beer)

Издържайте си отборите като мъже ....... не ревете да ви ги издържат децата смешно е .....

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Опитвате се под предтекста , че го правите за новите да си скалъпите някой друг кредит за закъсалите отборчета ....... не гледам деца , до 14г. - нз вие къде ги гледате - но явно сте капацитети и много разбирате ....... ма съм сигурен - че хоите си гледате роднините ...... по ТВ под 14г. деца не съм гледал да дават , нито съм чувал , нито в вестници съм чел - ПРОФЕСОРИИИИ ... с ударение на И-то Идеята е глупава , без никви аргументи в подкрепа и 100 пъти предлагана и отхвърляна .... кво се пънете .... чак не сте актуални а , смешни вече ......</blockquote> Това, че сме таква капана д-ва и не дават бъдещето на страната и на спорта не означава, че друго хора не ходят да гледат ;) Това ,че всеки се опитва да измъкне кредит мисля, че е глупаво , но щом така си мислиш... за мен да речем не е проблем дали ще вземе 20кредита от музея или 100, но за един нов потребител това ще е много... ;) Беше предлагано преди, но тогава нямаше таван на прихода от музея и дори и аз бях против да се взимат кредити и от децата... А това, че няма да бъде обърнато внимание е ясно... то тук на това, което хората го искат не се обръща внимание , а се въвеждат куп глупости, които само отказват хората от играта ;)

Промяна в опцията за уволнение на играч

3130views 27comments Предложения
<blockquote><h3>Kitka написа:</h3>Да е мислил като го е дърпал ...щом го е искал ще го търпи</blockquote> (rofl) (rofl) (rofl) егати мисълта.то има доста такива примери в реалността.

<blockquote><h3>Kitka написа:</h3>Да е мислил като го е дърпал ...щом го е искал ще го търпи</blockquote> (puke) (puke) (puke) Ярък пример за назадничавост, непукизъм и злорадство!! Вижте и не го правете!!

Да е мислил като го е дърпал ...щом го е искал ще го търпи (devil)

<blockquote><h3>tonos написа:</h3> В крайна сметка всеки има право да си сложи парите в кофата...негови са си</blockquote> Напълно си прав. :)

Промяна "Повтори последната тренировка"

1032views 7comments Предложения
Както каза KAMEHPOOL, целта е източване на леврото не на кредита ! Иначе и аз съм "ЗА" предложението !

Е админа предпочита да източи леврото. Нещо което и аз бих искал разбира се ако съм на негово място, но предложението си го бива.

предложението е от името на FC Piqnicite :) Имам една идея за бързо и лесно източване на кредит от играта, нали точно това иска админа. Става дума за \"бързото\" трениране на играчите от менюто <b>НАСТРОЙКИ</b>. Вместо със 1 левро за първия отбор и 1 левро за ДЮШ-а да се направи по 1000 кредит за едното и 1000 кредит за другото. По този начин си мисля, че от тази опция ще се възползват много от отборите в играта и много по-бързо ще се изтегли кредита, който админа иска.

От една страна е глупаво да дърпаш играч, че после да го уволняваш. Защото това хич не е евтино удоволствие, а и не можеш всеки ден да го правиш. Но от друга след като си платил за да го изкараш не виждам проблем да си го уволниш. В крайна сметка всеки има право да си сложи парите в кофата...негови са си:)

:) Ами добре де. Значи аз дърпам 5 играча от Дюш за да си подмладя отбора там :D Първо ми кажи какъв е шанса да ми се паднат пет 8-9 годишни. Този сезон ми остаряха две 16ки. Генерираха се един е на 8 и един на 11г . Пак казвам. Не държа да ги уволня на момента а просто срока да се намали. Говорим за ДЮШ все пак , а не за супер таланти. И да уволнявал съм играчи. Такива на които няма смисъл да плащам заплати и не мисля че някога ще използвам дори за ОПС :) И аз задавам въпрос (повтарям се).Защо талант от школата и да можеш да го продадеш или уволниш веднага , а за играч от ДЮШ да чакаш 10 сезона само за да го уволниш.

8) (sun) (d) Да се намали срока... има някаккъв смисъл... само ако искаш да си извадиш така пичовете, че да се събере отборче с много 8-9 годишни в ДЮШ... и тоно затова едва ли ще се намали;) Аз искам да попитам колко играчи досега сте уволнили преди 35 години и защо... ако не е тайна...

Ч.Р.Д (cake) (*) (*) (*) (*) (*)

Честит рожден ден и от мен... :) :) :) Както каза колегата FC UNACI ,трябваше някъде да се види това ,а не ние да се сещаме... Идеята с вестника трябва да се обмисли... :)

(y)

подкрепям напълно:)щом сме платили за тях трябва да можем да си уволняваме когато искаме.....нека да са 3-5 сезона