Международно ретро рали
644views
3comments
На лафче
Аз се повозих в един от джиповете.Едва ли пак ще минат през България тъй като всяка година ходят из различни държави.Догодина са в Хърватия.
https://www.youtube.com/watch?v=XTjN86rNIFg&feature=relmfu
|
|
Предложение за корекция във формулата
3066views
43comments
Предложения
Пример точно с BG JUVENTUS и негов играч-Alektra Blue
Средна цена-2 179 350 кредит
Минимална цена: 1 525 545 кредит (-30%)
Максимална цена: 6 538 050 кредит (+200%)
Виждате че за уникални играчи човек ако иска може да даде и три пъти толкова колкото струва.Така че ако иска BG JUVENTUS или който и да е отбор с възможности може да предложи достатъчно за играч!
Тук трябва да има правила,макар и нехаресвани от всички,защото тарикатите са прекалено много!
|
|
5 години shampioni.com след рестарта. |
|
5 години shampioni.com след рестарта.
2041views
24comments
Общи дискусии
Живи и здрави, играта е супер, само да не се караме за глупости, а да се разбираме ... ;)
|
|
|
|
2041views
24comments
Общи дискусии
Не съм бил с вас другари чак от рождения ден, но се радвам, че за добро или лошо днес сме заедно живи и здрави. Пожелавам на всеки, независимо дали си допадаме или не, живот, здраве и много успехи! Наистина искрено го пожелавам на всеки един тук. На всеки с които по един или друг начин чрез тази игра сме се приравнили (независимо кой какъв е в живота) и сме създали едно общество, където по един или друг начин всеки от нас релаксира и изпуска пара от нелекото ежедневие.
Пожелавам много здраве и успех на Админа! И не на последно място да се вслушва повече в нас:)
Наздраве!!! (beer) (beer) (beer)
|
|
|
3066views
43comments
Предложения
щото не искам сулю и пулю дето играе с КЕШ а не с акъл да ми казва колко струва 1 играч ? ти искаш ли ? .... аз се имам за умен и мога сам да преценя а ти ?
#41 Автор: BG JUVENTUS, добавен на: 21 Май 2012 20:01 (пн)
цитирай
Не би трябвало да има такива регулации. Нека да се наблюдава за злоупотреби и
нередовни транфери, но има играчи, чиято цена не би могла да бъде вкарана във
формула. Миналия сезон ми трябваше един играч да допълня отбора си за
елиминациите на ШЛ и затова платих за играч с 700хил повече отколкото смятах, че
струва, но благодарение на него и с малко късмет спечелих ШЛ. Същата беше
ситуацията когато Тонос държеше един много силен нападетел и тогава и аз и
Ралица и ФС Юнайтед бяхме склонни да платиме за него 3 пъти повече отколкото
струваше, само да не отиде в пряк наш конкурент. Оставете транферния пазар да се
саморегулира и нека цените да ги определя търсенето, а средната, минималната и
максималната цена да бъде ориентир.
можели човека дето е номер 1 по рейтинг и играе от 6-7г да ви го напише и вие пак да се правите на .... ?
|
|
3066views
43comments
Предложения
<blockquote><h3>ФК Долно Маймунаре написа:</h3>Ако не се лъжа тук
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=3413
е формулата по която се изчисляват цените
Моето предложение за корекция е
28 – нормалното качване на линия на сезон ми се струа завишено мисля че ако се
намали на около 22 -- така няма да се получи проблема в който е попаднал отбор
Nike който не е успял да мине границата от 28 линия за сезон и играчът му е
поевтинял</blockquote>
Още по времето на тестванията от тогавашното РО2 имаше дилема дали влиянието в/у цената да е на база на средно вдигане на линията с 28, или с 25.
Когато имаш само 11 играча и играеш всички мачове само с тях, това не е трудно постижимо, но когато разчиташ на разширен състав, за да посрещнеш всички мачове на ниво (Турнири, Първенство, дори РПС), тази цел вече не е толкова лесно достижима.
Друг фактор са контузиите и наказанията за получени картони - те допълнително утежняват не леката задача да стигнем до развитие на линията с поне 28 на сезон.
Не бива да ни обягва и факта, че има потребители, които на са ВИП. Най-вероятно те вдигат линиите на играчите си с темпо м/у 22 и 25 на сезон.
Изводите оставям на онези, които имат власт да променят нещо - дали както предлага Маймунарето - границата на покачване на линията да се сведе до около 22 при отчитането на цените, или 25 както бе другата алтернатива на РО2.
Добре е да се направи проба дали промяната на тази граница, ще се отрази позитивно в цената на 34годишните качествени футболисти, която сега е обидно ниска.
По въпроса с 14 годишните СТ: Като гледам онези, които са се сдобили с такива и виждам, че максималната им цена е над 700 000 до 750 000 и то без специални тренировки, та дори са и с нисък морал. Та те за десетина дни ще струват по 800 000 - какъв е проблема не мога да разбера?
|
|
3066views
43comments
Предложения
<blockquote><h3>nike написа:</h3>Играчите ми са с по 125 линия в момента а ги взех с около 80 някъде..</blockquote>
аз съм на твоя страна пич ... разни интриганти разипаха играта щото няма кво друго да правят ..... а и са висши математици явно и решиха формули да измислят ....
|
|
|
3066views
43comments
Предложения
Играчите ми са с по 125 линия в момента а ги взех с около 80 някъде..
|
|
|
3066views
43comments
Предложения
Ако не се лъжа тук
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=3413
е формулата по която се изчисляват цените
Моето предложение за корекция е
28 – нормалното качване на линия на сезон ми се струа завишено мисля че ако се намали на около 22 -- така няма да се получи проблема в който е попаднал отбор Nike който не е успял да мине границата от 28 линия за сезон и играчът му е поевтинял
|
|
3066views
43comments
Предложения
Малеее,цените на играчите ви се струват абсолютно нереални,защото вие сте спали или се мъчили да пробутвате за по-високи... единственото е това.Средно всеки играч цената му се увеличава според зависи години и проценти.Не мога да разбера какво не му разбирате вие.Най-големият + е ,че по свое усмотрение може да се продадат на -30 до 50 % играчите...Мислете малко,средната цена не значи 100% тази цена.Ще е хубаво админа да махне старите продажби да не се виждат за да не заблуждавате от нагли хора,няма да давам примери,които продават много скъпо и вие оставате със заблудата,че и вашите играчи са скъпи.
|
|
3066views
43comments
Предложения
nike- не забравяй 4е максимума е 778 005 кредита.От тук нататък ти си решаваш на колко да ги продаваш
|
|
2041views
24comments
Общи дискусии
Леле как лети това време :( С това отборче съм вече 3та година, а преди това 2 годишно прекъсване имаше :D Дано играта издържи още много по 5 без рестарти :) (beer)
|
|
2041views
24comments
Общи дискусии
Честито и от мен..... Грандове несме от началото но целта ни е едно.Да ви свалиме от върха.. (chuckle) ;) аиде Успех на всички..
|
|