Вдигане на тренировките при младежкия отбор за VIP
1915views
13comments
Предложения
Пробвай и ще видиш!!!Аз съм опитвал и не става.Пише,че трябва да си ВИП.;)
|
|
1915views
13comments
Предложения
<blockquote><h3>FC Gorni Lozen написа:</h3>Младежите може да ги тренираш само ако си ВИП.Това е достатъчно като опция.</blockquote>
Нещо се бъркаш!!! Защо без ВИП да не можеш да си тренираш младоците? Напротив и без ВИП си ги тренираш 90 мин.
|
|
1915views
13comments
Предложения
Мъжкия отбор 270 но ако не си ВИП стават 180минутки такаче има логика школата да са 90минути !!! :)
|
|
1915views
13comments
Предложения
Младежите може да ги тренираш само ако си ВИП.Това е достатъчно като опция.
|
|
1915views
13comments
Предложения
Все пак при мъжкия отбор за VIP потребителите мах тренировка на 1 играч е 270 не мислите ли че трябва да се дигне и при младежите на 150 мин ?
|
|
Вдигане на полагаемия дневен кредит на отборите
2089views
12comments
Предложения
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>По-скоро най-добре ще е да се оправят цените. Как да си продам футболистите с
тези нереални цени.</blockquote>
Аз ще ти кажа, като се подобри възможността за приход. Сега разбра ли?
Когато се повишат доходите, се повишава и покупателната способност!!!
Тази игра да не е на Симеон Дянков????:D :D :D
|
|
2089views
12comments
Предложения
По-скоро най-добре ще е да се оправят цените. Как да си продам футболистите с тези нереални цени.
|
|
2089views
12comments
Предложения
Дааааааааа....!
Повече от ясно е че кредита, който можеш да получиш в играта е безбожно висок и трябват драстични мерки за да бъде балансиран и да няма излишно натрупване. За това предлагам всеки ден на отборите да се отнема по 40% от приходите, като "такса за участие" примерно!
|
|
2089views
12comments
Предложения
Разумно е това предложение. Все пак този дневен приход, го получавт само новите отбори изградили стадион до 5000 човека. Мисля, че спокойно кредита може да бъде вдигнат в диапазона 3-4хил на ден, за да може тези нови отбори по бързо да заделят кредит с който да почнат да си развиват и другите сгради и да не се отказват още в самото начало.
|
|
Промяна в опцията за уволнение на играч
3130views
27comments
Предложения
(y) нека админа да обърне внимание на това предложение или някой от съветниците да го предложи , ако желае.
|
|
3130views
27comments
Предложения
Според мен уволнените играчи до 34 трябва да влизат в списък със свободни агенти и да се продават на минимална цена. така ще излиза кредит от играта.
|
|
3130views
27comments
Предложения
Не знам дали това , което ще напиша е предлагано преди но може да се направи следното. Всеки уволнен играч да не се изтрива като такъв , а да отива автоматично под акаунта на админа или в трансферен списък и да се продава на търг от него , Така ще влиза кредит в играта. Все пак боклука за едни може да е съкровище за други :)
|
|
Промяна "Повтори последната тренировка"
1032views
7comments
Предложения
Леврото има за какво да се дава.Ако това стане и само 100 отбора да използват опцията,на ден ще излизат едни 200 000,ако въведе и смяната на позиция да бъде 1000 кредита,и смяна на име на играч за 2000,там ще има по малко вадене на кредит,но ще се вади все пак.
|
|
"на светло"
2131views
13comments
На лафче
Здравейте, аз съм Преслав Крумов Крумов, на 15 години съм, 8 клас, уча в основно училище професор Димитър Димов (от другата учебна година в ПГМЕТ - Професионална Гимназия по Механо Електро Техника). Обичам да играя футбол, тренирал съм в Литекс Ловеч от 8 до 12 годишен, около 3 години играх като ляв бек. Фен съм на Арсенал от 3 години. :)
|
|
1032views
7comments
Предложения
Ай малко се спрете да точете.....!
То не стига, че приходите от квото и да е в тая игра са жалки, ами сега и тях ще точим!??(puke)
|
|
Световна Ранглиста
2179views
11comments
Общи дискусии
Така и не се направи нищо конкретно от страна на админа не само по повод статистиката, но и относно някакви урни за умерено (по-справедливо) разпределение на отборите.
Настоящият жребий (сезон 34) е просто уникален - няма такъв.
В група 6 са:
- вторият от последното СП - нация 15/3
- третият от последното СП - нация 16/3
- четвъртият от последното СП - нация 2/1
- вторият във вечната ранглиста - нация 12/2
- третият във вечната ранглиста - нация 12/4
- останалите няма да споменавам, не защото са слаби - напротив, а защото в компанията на вече споменатите, някак си остават на заден план.
Разбирам, че струпването на такива сили в една група отваря вратите на други отбори, по-слаби, които да се изявят, но си мисля, че не е редно в една група да се струпани няколко отбора от топ 10, а в друга ботом 10 (последните 10).
Тук един човек си е направил труда не просто да ни забавлява, а е направил нещо, от което играта може да се възползва.
Във всички официални турнири, които се провеждат в играта, има поставени и непоставени отбори при жребий, определящ стартовата позиция на всеки тим в съответния турнир. ЗАЩО СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ?
Вземете някаква идея от този човек - Символ няма да е вечен!
|
|
1032views
7comments
Предложения
Предложението абсолютно никога няма да се въведе, защото е нещо като добавка имаш левро ползваш, нямаш не ползваш. Така че едва ли админа ще направи опция която се плаща с левро да е с кредит!
|
|
1032views
7comments
Предложения
За админа леврото е желателно,защото струва реални лева.Иначе идеята да се включи и кредит си я бива.
|
|
3130views
27comments
Предложения
И аз съм го предлагал,като уволнение по всяко време.Няма нищо по логично от това всеки мениджър да прави каквото иска с играчите си.
|
|
2089views
12comments
Предложения
Реалното предназначение на дневния 1000 кредит вероятно е даден за компенсация недостатъчния приход от стадион в ниските нива с две цели:
1. да може да се правят тренировки -
11 играча х 25 кр/ден х 56 дена/сезон = 15 400 : 15 дом/мача = 1026 кр. средно/мач : 0,15 кр/"билет"= 6844 капацитет на стадиона. И това е при 100% посещаемост!
- да позволи спестяване на някаква сума кредит.
За какво ще бъдат използвани излишните финанси, зависи от самия мениджър - например за трансфери, както предлага автора на настоящата тема.
Други две цели, за които може да се оползотвори спестен кредит, е:
- поддържане на добро финансово състояние на клуба при премината бариера "стадион с капацитет 5000", докато стадиона и другите сгради бъдат построени до ниво да дават приемливи приходи.
- да се трупат пари за посрещане бъдещия разход на заплатите
Може би тези две особености е имал предвид Админа, когато 15.12.2009 г. е увеличил дневния кредит от 600 на 1000 кредит, а на 11.10.2010 г е обявил удължаване периода за неплащане на заплати от новорегистрирани отбори от 6 на 9 месеца.
|