Manchester United FC

2503views 30comments Футбол Европа
Дадат ли оферта за теб от Manchester United зарязваш всичко и стягаш куфара.

Фен тема: AC Milan

1859views 13comments Футбол Европа
Милан пак тресна Интер след обрат и взе нов трофей на "нерадзурите" Айде росонериииии само така...Добре почваме сезона дано така да го продължим с 19 титла...

Вицове

13438views 231comments На лафче
Двама тичат след влак. Единия задъхано пита другия: - Защо тичаш толкова, след 2 часа има друг влак? - Ако не успея да се кача на този, ще закъснея за работа и шефът ще ме уволни, а ти? - Абе, аз съм машиниста. (rofl)

Вицове

<blockquote><h3>BG VICEROY написа:</h3>''Продавам жена си. В добро състояние е. Регистрация - 1978г., обем на гръдите - 2 литра, мощност - 110 децибела, пробег из магазините - 78000 км, цвят на купето - блондинка, фасада - ежедневно боядисвана. Поднася на завоите. Няма спирачки. В комплект с 60 чифта обувки! ...........Може и бартер за 2 каси бира!"</blockquote> Хайде и аз да се включа 8) : Първа регистрация-1987г., малък спортен модел, лъскава и много запазена. На около 10000км, леко тунингована по вкуса на собственика, харчи много малко, което я прави идеалната за задоволяването на основните нужди на човек (дори и да сте любители на силните изживявания и високия адреналин), а и на всичкото отгоре ще Ви останат пари да изпиете по една бира с приятели, докато гледате мачовете от Шампионската лига ;) (chuckle)

Вицове

<blockquote><h3>BG VICEROY написа:</h3>''Продавам жена си. В добро състояние е. Регистрация - 1978г., обем на гръдите - 2 литра, мощност - 110 децибела, пробег из магазините - 78000 км, цвят на купето - блондинка, фасада - ежедневно боядисвана. Поднася на завоите. Няма спирачки. В комплект с 60 чифта обувки! ...........Може и бартер за 2 каси бира!"</blockquote> съгласен съм на бартер, но за моя женозавър! Пробег около 52000км, Регистрация - 1984г, обема е същия, мощността е ..... не хваща апаратурата на БАН, цвят - червен, но редовно се коригира. Обувките не ги давам, защото аз съм инвестирал в тях!!! Лекотоварен модел с полезен товар 2 деца и пазарски чанти. ОБСЛУЖЕНА

Вицове

''Продавам жена си. В добро състояние е. Регистрация - 1978г., обем на гръдите - 2 литра, мощност - 110 децибела, пробег из магазините - 78000 км, цвят на купето - блондинка, фасада - ежедневно боядисвана. Поднася на завоите. Няма спирачки. В комплект с 60 чифта обувки! ...........Може и бартер за 2 каси бира!"

Вицове

Две блондинки седят в кафене и си говорят за тяхна приятелка /също блондинка/. - Чу ли, бе, муцка, Десата се удавила лятото на морето? - Как така, ма? - Ми ходила на пристанището и паднала от кея във водата. - Ми тя нали можеше да плува? - Можеше, ама някой бил сложил табела "Плуването забранено"

Чакащи турнири

10083views 86comments Неофициални турнири
Име на турнира: Неофициален турнир (1 сезон) 1.16 отбора с коеф. до 80% о средна възраст 25 2.Срещите ще са РПС събота и неделя 3.Награда : 3емблеми п ожелание на победителя , 2 на финалиста . 4.Схема: 1/8 финал победителя устава 1/4 победителя устава 1/2 финал разменено гостуване ФИНАЛ разменено гостуване

Чакащи турнири

Име на турнира: улица сезам 1.20 отбора с коеф. до 95% средна възраст 2.Срещите ще са РПС 3.Награда : 1 код от kokonamanolova емблема по желание на победителя 4.Схема: 5 групи по 4 човека с разменено гостуване първите 2-ма продължават , след това 2 групи по 5 човека първите с арзменено гостуване всеки срещо всеки 2 ма продалжават , 1/2 финал , финал

Служебна загуба - промяна

1958views 8comments РО дискусии
Опцията е въведена

Вицове

Американец и българин умират и попадат в Ада. Дявола им предлага да избират едно от двете: български ад или американски ад. Естественно грешниците се интересуват каква е разликата... Дявола: - В българския ад ще ядете по две кофи лайна на ден, а в американския само една кофа. Съответно българина плюе на всичко и избира българския ад. Американеца иска по-доброто и избира американския ад. След една година се срещат. Американеца: - Ти, приятелю направи много лош избор! Аз сутринта изяждам една кофа лайна и цял ден съм свободен. Българина: - Нищо подобно. В нашия ад е българска работа - ту лайната не са докарали, ту кофите не стигат за всички...

ПОФК "Ботев Враца"

1483views 10comments Футбол България
честито на феновете на Ботев Враца взех те един добър играч от акулите нека ви радва :)

Чакащи турнири

<table border="4"><tr> <td> <u><b>В момента се играят :</u></b> </i></a><b>1.</b><a href="/?act=forum&case=viewtopic&id=3796">"Бой с рога" коефициент от 100% до 150%.</a> </i></a><b>1."Резачка Къп" Коефицент до 200% <u><b>Предстоящи :</u></b> НЯМА <u><b>(Не)одобрени турнири:</u></b> <b>1.</b>Неофициален турнир (1 сезон) </td> </tr> </table>

Чакащи турнири

1.(*) "Резачка Къп"(*) Коефицент до 200% 2.16 отбора 3.Срещите ще бъдат РПС 4.Вип код за победителя от мен и Вип код от FC UNACI за голмайстор на турнира. (очакват се и нови спонсори) 5.4 групи по 4 отбора от групите продължават първите двама.Мачовете са всеки срещу всеки с разменено гостуване.1/4 финал 2 мача домакин/гост.1/2 финал отново 2 мача домакин/гост.Финал 1 мач ако завърши равен се играе още един мач ,като се разменя домакина. 6.Мачовете в групите ще се играят петък събота и неделя (срока на изиграване е до 23:00). А на финалите ще са само събота и неделя. 7.4-5 седмици - около 30-40 дена. FC UNACI ще ми помага за организирането на турнира!!!

ПОФК "Ботев Враца"

1483views 10comments Футбол България
На 6 август ни е първия мач в А група,срещу Светкавица,нямам търпение,нека напълним стадиона,да се изсипем цяла Враца.(sun)

Бъг с кредита - решение

1675views 6comments РО дискусии
1.) ПРИЕМА СЕ 2.) ПРИЕМА СЕ 3.) ПРИЕМА СЕ 4.) ПРИЕМА СЕ 5.) ПРИЕМА СЕ

Бъг с кредита - решение

1.) ПРИЕМА СЕ 2.) ПРИЕМА СЕ 3.) ПРИЕМА СЕ 4.) ПРИЕМА СЕ 5.) ПРИЕМА СЕ

Бъг с кредита - решение

1) ПРИЕМА СЕ 2.) ПРИЕМА СЕ 3.) ПРИЕМА СЕ 4.) ПРИЕМА СЕ 5.) ПРИЕМА СЕ

Бъг с кредита - решение

1) ПРИЕМА СЕ 2.) ПРИЕМА СЕ 3.) ПРИЕМА СЕ 4.) ПРИЕМА СЕ 5.) ПРИЕМА СЕ