Смешни имена

6512views 35comments Футбол България
ФК Скрита Сила ... :D

Смешни имена

Ураган Гецово.

Смешни имена

<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>Две Могили обл.Русе Пелезо (Пелишат) Победа (Градище)</blockquote> Две Могили си е град в Русенска област и един от стойностните отбори в Североизточната В група :)

Смешни имена

Арсенал Казанлък (*) (*) (*) :D

Смешни имена

Само едно име не ми е смешно и то е Космос....тъй като има такъв американски отбор по футбол който преди години беше и един от най-богатите отбори в света на футбола....в него са играли футболисти от ранга на Пеле,Франц Бекенбауер,Йохан Неескенс и Йохан Кройф!! :D

Смешни имена

Какви имена корема ме заболя от смях(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

Смешни имена

<blockquote><h3>Socceroos написа:</h3>Мисля да създавам и аз един отбор.И селта ми е във отбира да играят момчета от 86 до 94 набур.А не сега както гледам играят някои си дартатци а младите стоят изван терена.НО първо ще трябва да намеря финансови помощи.</blockquote> Като видях 86 до 94 се скасах от смях щото си мислех години и надоло говориш некво сериозно такова ама после видях че е набор а иначе отборите са доста добри :D :D А ето и от мен два 1. Кюскач Ярлово 2. Бетоновоз Казичене

Смешни имена

Шуменско Пиво..Ще се опитвам :)

Смешни имена

<blockquote><h3>Socceroos написа:</h3>Мисля да създавам и аз един отбор. И селта ми е във отбира да играят момчета от 86 до 94 набур. А не сега както гледам играят някои си дартатци а младите стоят изван терена. НО първо ще трябва да намеря финансови помощи.</blockquote> преди всичко наблягай на правописа, след това граматиката и успехите ще дойдат.

Смешни имена

Мисля да създавам и аз един отбор. И селта ми е във отбира да играят момчета от 86 до 94 набур. А не сега както гледам играят някои си дартатци а младите стоят изван терена. НО първо ще трябва да намеря финансови помощи. ;)

Смешни имена

Две Могили обл.Русе Пелезо (Пелишат) Победа (Градище)

Смешни имена

<blockquote><h3>NO NAME написа:</h3>+ Скрита сила - с. Мъдрево</blockquote> Е то това най култовия футболен отбор в България и най вече в Североизточна България :D За последно четох, че се бил разпаднал защото нямало пари или само с юноши ще играе отбора.

Смешни имена

"Устрем" с.Белодол "Габър" с.Габерово "Стрела" с.Дъбник-Във А окръжна. "Барселона" с.Просеник "Сокол" с.Порои

Смешни имена

Много смешно.. Макак беше цяла година отбора на Шумен, 75 хиляден град... А доколкото Скрита сила, даже съм ги гледал на живо :D

Смешни имена

"Космос" Браничево "Заря" Тодор Икономово

Смешни имена

"Алмус Биър" с. Сталийска Махала "Селяк" с. Стубел "Стрела" с. Студено буче "Форца Благово" с. Благово "Хайдут" с. Ерден :D

Смешни имена

Има и "Челси" с. Брестовене (rofl)

Смешни имена

Добавяйте ако знаете още .

Смешни имена

+ Скрита сила - с. Мъдрево

Смешни имена

<blockquote><h3>VfB Stuttgart написа:</h3>Умрях от смях и аз, но съм сигурен че всичките са от окръжните групи</blockquote> +1:D