Вицове
13405views
231comments
На лафче
Един поп имал 3 дъщери, както и един чирак:
Един ден, както дъщерите си седели в стаята си, попът извикал чирака при себе си в градината! И му казал:
- Синко, отиди горе на тавана има три мотики донеси ги и трите!
Тръгнал чиракът, но вместо на тавана влязъл в стаята на дъщерите на попа и им казал:
- Момичета, попът, вашият баща, ми каза да дойда и да ви опъна и трите.
- Ама как така и трите? - го попитали те.
- Не вярваме!
Показал се чиракът на прозореца и викнал на попа:
- Дядо попеееееееее, и трите лииииии?
- Да, синкооооо, и тритееее!
:D
|
|
Вицове
13405views
231comments
На лафче
<blockquote><h3>manchester unt написа:</h3>това не е виц, но наистина е уникален разговор между оператор на глобул и циганин:
http://www.youtube.com/watch?v=dxIMaT34RCI</blockquote>
-Абе туй не е ли име на човек ве?
-Кое дали е име на човек?
-Аве туй ве- Блутон.
-Не е Блутон а е Bluetooth технология
-Аа значи не е име на човек.Ааа аз през две мах`ли имам чичо ми ве тъй казва се ве- Блутот ... евалата батенце - това направо ме потресе (handshake) (rofl)
МАкар че не е много за смях понеже циганите и те са част от "Държавата" и по тоя начин се излагаме пред цяла Европа ама кво да се прави... то има една приказка подходяща за случая (с която не целя да обидя никого): прост народ- проста държава :X Дано някой ден нещата да стоят по по- различен начин :)
|
|
Вицове
13405views
231comments
На лафче
това не е виц, но наистина е уникален разговор между оператор на глобул и циганин:
http://www.youtube.com/watch?v=dxIMaT34RCI
|
|
Вицове
13405views
231comments
На лафче
Един ловджия отишъл в Африка на сафари. върнал се и го среща негов приятел. Гледа го загрижен и отчаян.
- какво си се омърлушил толкова, го попитал приятеля му?
- Амиии не е за разправяне! - Нали ходих в африка на сафари и там да ти разправям, кво стана.
- Стоя си аз и насреща ми лъв. тъкмо да го гръмна, пушката засече. - Скривам се зад едно дърво, вече лъва наближава и ще ме изяде и пак тъкмо да го гръмна, пак засечка.
- Еее и изяде ли те? - попитал приятеля му.
- Не бе! - В тоя момент две ръце като ме грабнаха и право на дървото.
- И там кво стана?
- Ами какво стана! - Там една горила, като ме хвана, секс, секс, секс!
- Еее, нали не те е изял лъва, тогава трябва да си весел а не такъв тъжен!
- А, бе как да не съм тъжен, ТЯ ТАМ, АЗ ТУКА, НИТО ПИШЕ, НИТО СЕ ОБАЖДА.
|
|
Намиране и изиграване на РПС |
|
Вицове
13405views
231comments
На лафче
<blockquote><h3>Ботев-Пловдив написа:</h3>Във фен-шопа на Барселона на Камп Ноу.
- Искам фланелка на отбора за новия сезон за домакинските мачове? - обърнал се посетител към продавачката.
- А каква искате - на вратар, на нападател, или... на съдия?...</blockquote>
Самата истина!
|
|
Вицове
13405views
231comments
На лафче
Две семейства на средна възраст отишли за риба с пренощуване. Мъжете останали в палатката до реката,а жените по далеч. Към два през нощта единия се буди:
- Божичко!
Другия:
- Какво става?
- Ще ходя да намеря жена си,събудих се с най-яката ерекц*я, която някога съм имал!!!
- Искаш ли да дойда с теб?
- Що пък да искам?!?
- Щото държиш моя х*й.
|
|
Вицове
13405views
231comments
На лафче
Един българин пътувал в самолет и му се досрало.Отишъл при капитана и го питал къде да сере.Капитана отговорил през прозореца.Българина попитал няма ли да падне на някой на главата,а капитана отговорил,че няма.Така той отишъл да сере през прозореца,а отдоло една индиика се молела на господ да сложи нещо на една филиика хляб и хоп говното на хляба.Индииката попитала господ с какво да му се отблагодари,а българина отговораря...Ако може малко тоалетна хартия.:D (rofl)
|
|
Вицове
13405views
231comments
На лафче
<blockquote><h3>Valencia написа:</h3>Срещат се двама приятели които не са се виждали много време.
- Здрасти как си?
- Ами добре съм, ама имам един проблем. Преди време се ожених и всичко беше хубаво, ама жената много надебеля!
- Е, прати я на дебелариум тогава.
- Абе пратих я ходи, свали 15 килограма.
- Е, че 15 килограма не е малко, какво се оплакваш?
- Да, ама тя мойта да отслабне с 15 килограма е все едно да си купуваш самолет и да ти намалят 15 лева....</blockquote>
е това ме уби (rofl)
А ето и моя виц:
Радио Ереван пита поручик Ржевски:
-Поручик Вие някога били ли сте влюбен?
-Ами *бал съм
-Не ни разбрахте поручик. Ние имахме в предвид дали сте изпитвали чиста любов?
-Ами и в банята съм го правил.
-Пак не ни разбирате поручик. Искахме просто да раберем дали сте изживявали върховната любов?
-Ами и в камбанарията съм го правил.
-Ех, поручик. Ние ви питаме като хората- пък вие...
-Е и с хора ми се е случвало. :D (rofl)
|
|
Вицове
13405views
231comments
На лафче
- А каква искате - на вратар, на нападател, или... на съдия?...
(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
|
|
Вицове
13405views
231comments
На лафче
Във фен-шопа на Барселона на Камп Ноу.
- Искам фланелка на отбора за новия сезон за домакинските мачове? - обърнал се посетител към продавачката.
- А каква искате - на вратар, на нападател, или... на съдия?...
|
|
|
ОБЩО КЛАСИРАНЕ НА ОТБОРИТЕ В НЕОФИЦИАЛНИТЕ ТУРНИРИ
7589views
64comments
Неофициални турнири
Крайно Класиране в турнира League of Extraordinary Gentlemen
1 tonos 6/3/1 32 т. гл.р 51/1 Шампион
2 PFC BLUEROSES 16/1/1 30 т. гл.р 62/9 Вице Шампион !!
3 Blue Monsters 1914 15/4/1 27т. гл.р 56/8
4 KaTaP3uC 6/4/1 22т. гл.р 42/25
5 Aspen 6/4/1 21т. гл.р 40/10
6 Левски Сф 16/1/1 18т. гл.р 30/17
7 Botev_Newcastl 11/2/1 16т. гл.р 21/19
8 Cherno more 6/2/1 15т. гл.р 30/22
9 Stars 13/1/1 15т. гл.р 30/8
10 Nashviile Tennessee 3/2/1 13т гл.р 18/14
11 Искърски-орли 3/3/1 12т. гл.р 25/14
12 fozzy 12/3/1 12т. гл.р 22/17
13 Awesome 7/4/1 9т. гл.р 17/21
14 Blue Tigers 8/1/1 9т. гл.р 20/23
15 Grand Milano 13/3/1 9т. гл.р 14/28
16 Real Madrid CF 14/2/1 6т. гл.р 11/27
17 FC SLATINA 11/1/1 3т. гл.р 3/16
18 Kamena Riksa 15/2/1 3т. гл.р 3/33
19 NorthSide14 8/3/2 3т. гл.р 6/38
20 ПФК Стражите 8/1/2 2т. гл.р 0/27
21 bateborisov 12/3/1 2т. гл.р 0/28
22 Jou Jou 13/4/3 2т. гл.р 0/37
23 Histeria 5/1/3 0т. гл.р 0/36
24 ВЪЛЦИТЕ 16/1/1 0т гл.р 0/27-->дисквалифициран
|
|
|
|
|
|
Намиране и изиграване на РПС
1601views
8comments
РО дискусии
Създаване на нов раздел в играта „Свободни отбори за РПС”. В него ще могат да се записват всички отбори, които искат да играят РПС. Всеки записан отбор ще има статус „ Приемам РПС автоматично” или „Очаквам покана за РПС”. Въвеждане на опция „Намери съперник автоматично” в този раздел. Всеки който е избрал статус „ Приемам РПС автоматично” ще може при избиране на опцията „Намери съперник автоматично” да си насрочва веднага РПС с някой свободен със същия статус или при първа възможност(ако в момента няма друг такъв желаещ). Тези, които са избрали статус „Очаквам покана за РПС” ще имат възможност сами да си избират съперник като предизвикат някой друг със същия статус като техния. Така се дава възможност на желаещите да играят РПС за по-бързо намиране на противник, като им се предоставят 2 варианта за избор – автоматично(определен от системата) или ръчно(ако някой не иска случаен отбор, а предпочита сам да си го избере). Естествено остава и сегашния вариант за РПС за отбори, които предпочитат да играят с едни и същи постоянни съперници в удобно за тях време и са се разбрали предварително за това.
А/ ПРИЕМА СЕ
Б/ НЕ СЕ ПРИЕМА
|
|
Най-заслужилия футболист за всички времена |
|
Най-заслужилия футболист за всички времена
4576views
45comments
Футбол Свят
Не мислете още от сега,че Меси ще най-добрия.Има много неща които могат да му попречат.Един пример:Може да получи някаква контузия и да не може да играе повече футбол,не му го пожелавам,но все пак е възможно,така че не си мислете още от рано;)
|