Защо отпадналите в ЛШ не играят в КШ?

692views 9comments При проблем с играта
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Ее там вече ще мерите мускули като "големи мъже".</blockquote> Да си знаят :D

Ее там вече ще мерите мускули като "големи мъже".

Тенденцията да се купуват 6+ таланта продължава

148views 5comments Общи дискусии
поне ги напиши кои са да не търсим,иначе споделям мнението ти за наказание

Тогава беше така, но нали формата се промени.

погледнах сезон 65 когато спечелих турнира- тогава отпаднах в 4 кръг на квалификациите за ЛШ и след това почнах директно от 5 кръг в КШ

Нали отпадналите във втори кръг на ЛШ, трябваше да играят за купата? Edit: Сега направих сметката и доколкото виждам отпадналите прескачат един кръг и играят направо в 4-ти. Прав ли съм? :)

Тенденцията да полегнем продължава

1903views 23comments Предложения
В реалния живот Шампионска лига е много,ама много пари! Тук всичко е въздух!(wasntme) (handshake)

Не сравнявай реалния живот и футбол с това подобие на игра ;)

Нямам предвид тези отбори да се накажат ,а да си представим че Барселона реши да стане 3 в групата си в ШЛ с цел да иде да спечели Лига Европа...като за целта пусне ,деца юноши,резерви ,играе с 8 човека ,изкарат отбора от някоя среща....само и само да иде в лига Европа и изведнъж играе с най-доброто срещу слабите и се бие в гърдите.Какво ли ще решат в Уефа?..

Аз не мисля, че тези отбори са за наказание, защото както много хора пишат това не е забранено, а е въпрос на ФЕЪРПЛЕЙ спрямо останалите. Проблемът е, че турнира не е направен за да могат силни отбори са полягват и да го печелят, а за да може и по-слабите отбори да имат някакъв шанс за титла, а полягващите им отнемат това удоволствие и тръпката от турнира. Над това трябва да се замислят! Аз естественно ще изчакам и реваншите и ще си ги напиша тук - по традиция.

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Не са 2 а 3 отбора! Мисля си...какво и колко ли ще е наказанието за отбори които нарочно изпаднат от ШЛ за да спечелят Лига Европа? За уважение и дума не може да става.</blockquote> Да, донякъде не е правилно и не е много морално, но няма правило забраняващо нарочното губене в срещите от ЛШ с цел участие в КШ. Просто виждаш, че нямаш шанс за нещо голямо, а имаш шанс за друга титла, не по малко ценна и не 100% сигурна :) Решението е лесно просто отборите от ЛШ да не влизат в КШ и проблема ще е решен ;) Но отгоре нищо не се прави за да се угоди на всички. Струва ми се, че главният виновник за отказването на някои отбори от ЛШ този сезон съм аз (blush) (beer)

Не са 2 а 3 отбора! Мисля си...какво и колко ли ще е наказанието за отбори които нарочно изпаднат от ШЛ за да спечелят Лига Европа? За уважение и дума не може да става.

Тенденцията продължи и днес. Два отбора излязоха и загубиха „достойно”. Един от тях преди 2 дни бе пуснал оферта над максималната цена. Отбори с години в играта погазват правилата или ги заобикалят. Нищо лошо, въпрос на чест.

Очаквам го с нетърпение 8-| бирата и семките са подготвени Този сезон направо се разцепиха да се излагат (rofl)

Тенденцията да се купуват 6+ таланта продължава

148views 5comments Общи дискусии
Отново има отбори ,които се възползват от възможността да погазят писани правила.И със сигурност мога да кажа че се прави с умисъл.Освен с изземане трябва да има и наказания!

Отново 2-ри кръг в ШЛ и отново ще има "изненади". Нека проследим на живо кой ще полегне :)

Нередовни предложения за трансфер.

2165views 27comments Предложения
За жалост не се контролират трансферите, а това е доста нужно. Но и последните години с това левро се облагодетелстват едни и същи хора. Трябва да се вкара ограничение и с леврото, както имаше преди години. Сега всеки играч на трансферния пазар е с допълнението, че не се продава без поне 35 левро.Поради тази причина съм си и направил „черен списък” с мениджърите, които търсят само левро и един ден като се наложи да им искам много левро.

Нередовни предложения за трансфер.

2165views 27comments Предложения
Защо продължава да има некоректни потребители относно надвишаване максималната цена!И това са отбори с регистрация по 8-10г в играта,какви комплекси избиват не мога да разбера! Какво правим в този случай,моята оферта съдържа макс кредит в допълнение с левро,а той като няма левро слага 100к горница и играча става непродаваем!(wait) Има ли кой да контролира такива потребители и евентуално да ги наказва с лишаване от трансфери например за 2-3 сезона(emo)

Супер таланти

1627views 13comments Въпроси
Почти никъв смисъл от тях. Всеки път 14 годишните биват привличани с цел продажба за много левро, а не развитие. И тази практика я правят едни и същи(n)

Супер таланти

1627views 13comments Въпроси
Да се чуди човек защо въобще ги има 15-ките?