Защо отпадналите в ЛШ не играят в КШ?
692views
9comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Ее там вече ще мерите мускули като "големи мъже".</blockquote>
Да си знаят :D
|
|
Защо отпадналите в ЛШ не играят в КШ? |
|
Тенденцията да се купуват 6+ таланта продължава
148views
5comments
Общи дискусии
поне ги напиши кои са да не търсим,иначе споделям мнението ти за наказание
|
|
Защо отпадналите в ЛШ не играят в КШ? |
|
692views
9comments
При проблем с играта
погледнах сезон 65 когато спечелих турнира- тогава отпаднах в 4 кръг на квалификациите за ЛШ и след това почнах директно от 5 кръг в КШ
|
|
692views
9comments
При проблем с играта
Нали отпадналите във втори кръг на ЛШ, трябваше да играят за купата?
Edit: Сега направих сметката и доколкото виждам отпадналите прескачат един кръг и играят направо в 4-ти. Прав ли съм? :)
|
|
Тенденцията да полегнем продължава
1903views
23comments
Предложения
В реалния живот Шампионска лига е много,ама много пари! Тук всичко е въздух!(wasntme) (handshake)
|
|
Тенденцията да полегнем продължава |
|
1903views
23comments
Предложения
Нямам предвид тези отбори да се накажат ,а да си представим че Барселона реши да стане 3 в групата си в ШЛ с цел да иде да спечели Лига Европа...като за целта пусне ,деца юноши,резерви ,играе с 8 човека ,изкарат отбора от някоя среща....само и само да иде в лига Европа и изведнъж играе с най-доброто срещу слабите и се бие в гърдите.Какво ли ще решат в Уефа?..
|
|
1903views
23comments
Предложения
Аз не мисля, че тези отбори са за наказание, защото както много хора пишат това не е забранено, а е въпрос на ФЕЪРПЛЕЙ спрямо останалите. Проблемът е, че турнира не е направен за да могат силни отбори са полягват и да го печелят, а за да може и по-слабите отбори да имат някакъв шанс за титла, а полягващите им отнемат това удоволствие и тръпката от турнира.
Над това трябва да се замислят! Аз естественно ще изчакам и реваншите и ще си ги напиша тук - по традиция.
|
|
1903views
23comments
Предложения
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Не са 2 а 3 отбора!
Мисля си...какво и колко ли ще е наказанието за отбори които нарочно изпаднат от
ШЛ за да спечелят Лига Европа? За уважение и дума не може да става.</blockquote>
Да, донякъде не е правилно и не е много морално, но няма правило забраняващо нарочното губене в срещите от ЛШ с цел участие в КШ. Просто виждаш, че нямаш шанс за нещо голямо, а имаш шанс за друга титла, не по малко ценна и не 100% сигурна :) Решението е лесно просто отборите от ЛШ да не влизат в КШ и проблема ще е решен ;) Но отгоре нищо не се прави за да се угоди на всички.
Струва ми се, че главният виновник за отказването на някои отбори от ЛШ този сезон съм аз (blush) (beer)
|
|
1903views
23comments
Предложения
Не са 2 а 3 отбора!
Мисля си...какво и колко ли ще е наказанието за отбори които нарочно изпаднат от ШЛ за да спечелят Лига Европа? За уважение и дума не може да става.
|
|
1903views
23comments
Предложения
Тенденцията продължи и днес. Два отбора излязоха и загубиха „достойно”. Един от тях преди 2 дни бе пуснал оферта над максималната цена. Отбори с години в играта погазват правилата или ги заобикалят. Нищо лошо, въпрос на чест.
|
|
1903views
23comments
Предложения
Очаквам го с нетърпение 8-| бирата и семките са подготвени
Този сезон направо се разцепиха да се излагат (rofl)
|
|
Тенденцията да се купуват 6+ таланта продължава
148views
5comments
Общи дискусии
Отново има отбори ,които се възползват от възможността да погазят писани правила.И със сигурност мога да кажа че се прави с умисъл.Освен с изземане трябва да има и наказания!
|
|
1903views
23comments
Предложения
Отново 2-ри кръг в ШЛ и отново ще има "изненади". Нека проследим на живо кой ще полегне :)
|
|
Нередовни предложения за трансфер.
2165views
27comments
Предложения
За жалост не се контролират трансферите, а това е доста нужно. Но и последните години с това левро се облагодетелстват едни и същи хора. Трябва да се вкара ограничение и с леврото, както имаше преди години. Сега всеки играч на трансферния пазар е с допълнението, че не се продава без поне 35 левро.Поради тази причина съм си и направил „черен списък” с мениджърите, които търсят само левро и един ден като се наложи да им искам много левро.
|
|
Нередовни предложения за трансфер.
2165views
27comments
Предложения
Защо продължава да има некоректни потребители относно надвишаване максималната цена!И това са отбори с регистрация по 8-10г в играта,какви комплекси избиват не мога да разбера!
Какво правим в този случай,моята оферта съдържа макс кредит в допълнение с левро,а той като няма левро слага 100к горница и играча става непродаваем!(wait)
Има ли кой да контролира такива потребители и евентуално да ги наказва с лишаване от трансфери например за 2-3 сезона(emo)
|
|
Супер таланти
1627views
13comments
Въпроси
Почти никъв смисъл от тях. Всеки път 14 годишните биват привличани с цел продажба за много левро, а не развитие. И тази практика я правят едни и същи(n)
|
|
Супер таланти |