Тенденцията да полегнем продължава
1903views
23comments
Предложения
Реално не един път сме били свидетели на срещи от типа "не искам да те бия" във волейбола, но там не отиват в друг турнир, а просто избяхват противник :)
Какво чудо, какъв феърплей. Полуфинала е съставен изцяло от полегнали отбори ;)
|
|
Върху какво се работи?
1120views
11comments
Общи дискусии
...Също така очаквайте и запълване на турнирите с отбори ботове до
необходимия минимален брой за начало на турнира...
??? Тая работа ще я има ли... или по-добре да не бяхте я обещавали...
|
|
Увеличаване броя на играчите в заисаните състави |
|
Върху какво се работи? |
|
Увеличаване броя на играчите в заисаните състави
592views
3comments
Предложения
Идеята е да се запазват необходимите игтачи за 1 среща. Има опция за редакция. В новата версия, ще е доста по-лесно.
|
|
Промяна в Данъка върху трансфери
619views
7comments
Предложения
Мисля е редно дори да се вдигне данъка на 20% за потребители без агент и 10% с агент
|
|
Тенденцията да се купуват 6+ таланта продължава
148views
5comments
Общи дискусии
http://shampioni.com/?act=tvclg&round=7614
отбор със 6 СТ,супер незаслужена победа!Без играча K. COBY,който е с най-висок коефициент в отбора едва ли щеше да е такъв резултата,а админа е информиран още преди 10 дена за тази нередност и нищо не е направено по въпроса
(clap) аплодисменти и за симулатора,в два мача да не можеш да биеш отбор по-слаб с 50 коеф. и по-ниски показатели на линиите!защо ли на мен не ми се случва да победя отбор с над 400 коеф.
|
|
619views
7comments
Предложения
Не излезнаха другите три възможности в анкетата: 1) под 5%; 2) 5 %; 3) между 5-10%
|
|
619views
7comments
Предложения
Всякакви предложения свързани с намаление са обречени на неуспех. И в тази анкета няма опция за подкрепа на темата :)
|
|
619views
7comments
Предложения
Според мен не е идеален. Може да стане 5-10% и пак да си има трансферен агент.
|
|
619views
7comments
Предложения
данъкът е идеален,който не иска да го плаща има един наречен "Трансферен агент",даваш 20-30 левро на 2 месеца и не плащаш данък!
|
|
Увеличаване броя на играчите в заисаните състави
592views
3comments
Предложения
Предлагам броя на играчите в записаните състави да се увеличи на 20. Идеята ми е контузени и наказани играчи да могат да се поставят на позиции от 17 до 20 и да не може да се използват в съответмия мач, и след изтичане на контузията или наказанието да се връщат в основната група без да се налага нов запис на състава. Надявам се предложението да ви допадне и админа да го въведе. (beer)(beer)
|
|
619views
7comments
Предложения
Смятам, че данъкът върху трансферите е висок и трябва да бъде намален.
Съжалявам, но не излезнаха отговорите към анкетата.
|
|
Засягам отново тема за контузиите!!!
2302views
37comments
Общи дискусии
Явно цирка продължава със пълна сила след толкова месеци на лицемерие,лъжи и празни обещание празни като главите на някой хора проблемите са едни и същи ей затова се отказах .Не мога да понеса някакъв тука да си прави гаргар със мене .Жалко са играта !!!!
|
|
Защо отпадналите в ЛШ не играят в КШ?
692views
9comments
При проблем с играта
Zwan би следвало да се включите в 4-ти кръг. Не че като гледам отбора ти е за там. Plamo ако не си ти ще е някой друг. Винаги ще има един фаворит, така че няма страх това тяхното са просто дребни сметки. Като гледам обаче полегналите този сезон май са си заформили доста здрава дружинка, от която само един ще спечели, а другите ще си скубят косите :)
|
|
148views
5comments
Общи дискусии
При кореспонденцията ми с администраторите по този въпрос,стана ясно че ще се вземат мерки,но не веднага...по този начин ощетени ще бъдат отборите ,които са продали футболистите а не купувачите!..това според мен не е редно,лично аз проследих отбора на нотингам ,който съвсем умишлено не си махна офертите за таланти въпреки че беше вече с 5.
|
|
692views
9comments
При проблем с играта
Ще дебна и теб да те достраши ще дойде и този ден :P (beer) (dance)
|
|
692views
9comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Аз съм виновен Достраша ги да не ги бия много</blockquote>
:D Преди два сезона и теб те беше страх
|
|
148views
5comments
Общи дискусии
notingam от 8/1/1 закупил на 27.05 двама СТ с които му стават 6
ZARA BOYS от 11/2/1 закупил на 25.05 двама СТ с които стават 6,но поне пуска на търг 2ма с с желанието да се отървете поне от един
Но за мен по-лошото е че продължават да се правят оферти над максималната,като така връзват ръцете на продавача и немогат да си продадат играчите(n)
|
|
Защо отпадналите в ЛШ не играят в КШ? |