Супер таланти

1628views 13comments Въпроси
Целта е да не могат да се теглят само 14 годишни суперталанти. Трябва някой да изтегли 15 годишен, за да се генерира нов талант.

Супер таланти

1628views 13comments Въпроси
Здравейте! Защо от списъка със супер таланти се виждат само 15, а не можем да ги разглеждаме всичките?

Kонтузени

1125views 14comments Въпроси
:( (sweat) (shake)

Kонтузени

Тези контузии отказват потребителите от играта... Жалко, но факт!

Kонтузени

Никой не разбира, а и никой не обяснява. Най-доброто лекарство е да претръпнеш към получаването им.

Kонтузени

1 контузен играч ДЮШ... Администратор 21 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 21 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение Приход от Федерацията... Администратор 20 Май 2018 22:53 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 20 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение Приход от Турнир... Администратор 19 Май 2018 16:00 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 19 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение 1 контузен играч ДЮШ... Администратор 18 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 18 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение VIP-акаунт... Администратор 17 Май 2018 00:28 Прочетено съобщение 1 контузен играч ДЮШ... Администратор 17 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение 2 контузени играчи... Администратор 17 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение Приход от Федерацията... Администратор 14 Май 2018 23:11 Прочетено съобщение Приход от домакински мач! ... Администратор 12 Май 2018 13:21 Прочетено съобщение Приход от домакински мач! ... Администратор 11 Май 2018 13:21 Прочетено съобщение 1 контузен играч... Администратор 11 Май 2018 00:11 Това някой знае ли защо се случва - дори нямам Болница още а не спират да се контузват , не разбирам !?(sweat) :( :S :x

Засягам отново тема за контузиите!!!

2303views 37comments Общи дискусии
Аз искам само да се похваля (chuckle) Прочетено съобщение 2 контузени играчи... Администратор 17 Май 2018 00:11 Прочетено съобщение 3 контузени играчи... Администратор 16 Май 2018 00:11 Най-вероятно утре ще имам четирима контузени и така нататък в "смела аритметична прогресия":D Друг е въпроса, че през сезона ми се смляха играчите от непрестанни контузии. Едва ли имам общо 5 дни за сезона, в които да нямам "радващото" 5-то съобщение!8):D Пак казвам, че само се хваля (party) (beer)

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Аз искам само да се похваля http://shampioni.com/?act=msgs&amp;case=read&amp;msg_id=20111405 http://shampioni.com/?act=msgs&amp;case=read&amp;msg_id=20110079 Най-вероятно утре ще имам четирима контузени и така нататък в "смела аритметична прогресия" Друг е въпроса, че през сезона ми се смляха играчите от непрестанни контузии. Едва ли имам общо 5 дни за сезона, в които да нямам "радващото" 5-то съобщение! Пак казвам, че само се хваля</blockquote> Направи един скриин шот да видим, че така си гледам мойте съобщения :)

Аз искам само да се похваля (chuckle) http://shampioni.com/?act=msgs&case=read&msg_id=20111405 http://shampioni.com/?act=msgs&case=read&msg_id=20110079 Най-вероятно утре ще имам четирима контузени и така нататък в "смела аритметична прогресия" :D Друг е въпроса, че през сезона ми се смляха играчите от непрестанни контузии. Едва ли имам общо 5 дни за сезона, в които да нямам "радващото" 5-то съобщение! 8) :D Пак казвам, че само се хваля (party) (beer)

Трансфери

2154views 28comments Предложения
Рестарт няма да има

Трансфери

facebook не е задължителен за ползване!Aз например не го ползвам от 5 години! И къде трябва да видя върху какви промени се работи?:^)

Трансфери

Това, че няма да се правят промени по настоящата версия на играта означава ли, че ще с новият дизайн ще има рестарт или???

Трансфери

Във facebook групата качвам скрийншоти на новата версия периодично. Очаква се най-рано началото на юли. Скоро ще се добави таймер като има яснота.

Трансфери

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>В момента се работи по новата версия на играта. В тази версия няма да се правят корекции.</blockquote> Мисля, че заслужаваме някакви подробности???

Трансфери

В момента се работи по новата версия на играта. В тази версия няма да се правят корекции.

Трансфери

Когато се се продават играчи с опцията " купи сега", да може да се коригира и цената.Сега мога да коригирам минималната цена,но я няма опцията за корекция на цената" купи сега". Ще е полезно и ще се предотвратят нередности от незнание:)

ФОНД ПНП...

554views 3comments Въпроси
Фонда на какъв принцип избира кои да се борят за кредит щото аз всеки ден се кандидатирам от 1 седмица и мен не ме избира (think) 8) :D

<blockquote><h3>dedadra написа:</h3>да попитам-защо нац. селекционери не могат да виждат до кога са контузени избраниците им? би било хубаво да могт да си правят сметка ,на кой могат да разчитат и на кой не...</blockquote> Това е добра идея. Очаквах че малко ще ме отпуснат контузиите, но уви за 4 дни 4 контузени от първия отбор и 2 излекувах с левро яко...НИЩО, ама абсолютно НИЩО не се прави по тия контузии, по тия СЛУЧАЙНИ контузии!!!!!!! П.С. и днес 23 април още 2 играчи в лазарета е това вече е върхът!!! Можело да стане и още по брутално 27 април още 2 титуляра и 2 ДЮШ в лазарета на куп...3 дни нямаше и дай да наваксаме...събуди се бе човек, бутни нещо този скапан модул :x Другия сезон вече ще си записвам или ще си правя снимки с всяка контузия!!! 29 април още един титуляр в лазаретя :) чакаме следващата контузия...

да попитам-защо нац. селекционери не могат да виждат до кога са контузени избраниците им? би било хубаво да могт да си правят сметка ,на кой могат да разчитат и на кой не...

"Premium тренировка"

1059views 17comments Общи дискусии
Премиум тренировка Подобрения на уменията след специалната тренировка Дрибъл 6.9 Умения с глава 7.4 Удари 9.1 Бързина 3.3 Добре е доволен съм