Какво ново ни очаква

1404views 14comments Общи дискусии
Общо взето... играта отива вече на закриване :D

Какво ново ни очаква

или аз съм тъп или админа нещо не обяснява както трябва,т.е. обяснява но като от трибуната на Народното събрание-така че никой да не можеда го разбере и после да може да извърта нещата ,така че да излезе винаги от ситуация(положение). би ли обяснил г-н Админ,какво означава(ама на чист български,прост,разбираем за всички език)следното: 3. Премахване на всички видове приятелски срещи /поне за сега/ и следното: 7. Премахване на съобщенията между отборите /поне за сега/, но получаване на системни известия както и това: Не са премахнати, а вероятно ще се интегрират на по-късен етап.(това ми е още по-мътно и не разбираемо,обяснено от човека,който се занимава с тези неща).как така вероятно и как така поне за сега?????явно и вие г-н Админ ,не сте сигурен в това ,какво ще се случва с играта,която Вие администрирате.?!

Какво ново ни очаква

Може би ще намалее на половина и 7ма точка не е добра.

Какво ново ни очаква

Не са премахнати, а вероятно ще се интегрират на по-късен етап.

Сгради

1226views 9comments Предложения
Да. И така може. Ако ще има и с левро да се добавят два варианта за по-бърз строеж: с левро или кредит.

Какво ново ни очаква

Защо премахвате РПС дори и временно ще стане още по голяма скука..а за данъците..25% с трансферен агент ?

Какво ново ни очаква

Наближава времето, когато официално, ще бъде обявена дата за стартиране на новата версия на играта, но какво ново ни очаква ? 1. Нов дизайн ориентиран изцяло мобилно 2. Удобно запаметяване на състава за даден турнир 3. Премахване на всички видове приятелски срещи /поне за сега/ 4. Излизане на наказанията веднага след срещите 5. Генериране на дузпите след завършване на срещите 6. Данък върху трансфери 10% без трансферен агент и 25% с трансферен агент 7. Премахване на съобщенията между отборите /поне за сега/, но получаване на системни известия ..... и още !

Сгради

<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Тогава може да се измисли вариант: до ниво 20 на всяка сграда да се строи за 2 дни; от 21 до 40:3 дни; от 41 до 60 ниво: 4 ниво 61 до 80: 5 дни и от 81 до 100: 6 дни.</blockquote> или пък да се удвоява кредита необходим за построяването. Примерно- искаш да се построи нещо 2 пъти по-бързо--> плащаш двойно. За левро опции не ми се говори даже, че и без това е пълно с такива

Сгради

Тогава може да се измисли вариант: до ниво 20 на всяка сграда да се строи за 2 дни; от 21 до 40:3 дни; от 41 до 60 ниво: 4 ниво 61 до 80: 5 дни и от 81 до 100: 6 дни.

СМС за чужбина

784views 9comments При проблем с играта
Мобилен оператор “3” във UK Каквато и сума да опитам е все същото.В настройките на играта съм си сложил номера.Преди нямаше проблем.

СМС за чужбина

Каква съм избирате, за коя държава, кой оператор?

СМС за чужбина

След избиране на сумата и като натиснеш за покупка те пренасочва към плащането и изписва Sorry,this service is not active

СМС за чужбина

Какво значи не работи... моля да обясните подробно стъпка по стъпка какво не работи.

СМС за чужбина

Аз също имам същият проблем и вече 2 пъти писах на обратна връзка, но без особен :) успех

Не мога да взема играч в националния

2452views 12comments Национални отбори
да,но този играч е купен преди няколко сезона.играта не принуждава по никакъв начин новите нац.мениджъри да ги сменят...това е вратичка ,чрез която може да се заобиколи това правило...

Ако даден отбор е закупил играч, който е национал, а той е имал вече трима от тази нация ... се получава точно така.

как е възможно,отбор да има повече от 3-ма национали от една и съща нация? защото днес и с такъв случай се сблъсках?

ДЮШ отбор

761views 1comments Предложения
Предлагам в юношеския отбор да може да се гонят/уволняват играчи. Също така може да има скаут, който срещу 1000 кредит например да търси играчи за определено време (напр. 24 часа). Като намери да можем да избираме дали да го вземем в дюш или да търси друг. Може да има ограничение за привличане на един нов играч в дюш на седмица. Така да можем да намираме играчи на 9-10 години, които да развиваме в дюш школа.

СМС за чужбина

обратна връзка;)

СМС за чужбина

Функцията не работи.Някакеа идея как да се свържа с с админа?