Предложения и Проблеми относно играта.
4699views
62comments
При проблем с играта
Ще спрете ли да хленчите на всяка тема,така няма да се оправят нещата и аз да съм и аз ще я заеба играта и ще ви оставя на произвола на съдбата.Админа се появи и вие веднага го нападнахте вместо да го мотивирате с нещо само хленчите като вдовици за ....напълно го разбирам админа и го подкрепям.Докато държанието на играчите към него не се нормализира едва ли ще се появи пак айде малко по "мъжествено" да я караме уж сме големи хора.
|
|
Предложения и Проблеми относно играта. |
|
|
|
Трансфери
2860views
28comments
Предложения
<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Не може ли трансферният прозорец да се отваря в края на сезона (два-три кръга
преди края на първенството) или поне с края на първенството? През паузата между
завършилото първенство и новото би било добре да можем да правим трансфери и да
се подготвяме за новия сезон. Не като почне първенството да се чудим как да се
оправяме!</blockquote>
<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Не може ли трансферният прозорец да се отваря в края на сезона (два-три кръга
преди края на първенството) или поне с края на първенството? През паузата между
завършилото първенство и новото би било добре да можем да правим трансфери и да
се подготвяме за новия сезон. Не като почне първенството да се чудим как да се
оправяме!</blockquote>
Аз съм ЗА трансферният прозорец да започва веднага след финала за купата !
НО годините на играчите да се увеличават с началото на сезона.
|
|
ЧРД Shampioni.com
841views
3comments
Общи дискусии
В момента има пренасищане на мениджъри.Самия факт че играта оцеля повече от 10 години,говори че генерира интерес.Ако админа не бе направил някой грешки щеше да е на друго ниво,но още не е късно.
|
|
Коя конференция стана най-силна и оспорвана ?
4248views
21comments
На лафче
<blockquote><h3>Red London написа:</h3>А за нас 16-та прасетата ни яли защо ни няма в анкетата</blockquote>
Брат,ние не влизаме в класацията,номер 1 сме.
|
|
Коя конференция стана най-силна и оспорвана ?
4248views
21comments
На лафче
Като ви казах да не подценявате нация 5, не ми вярвахте ;) ФИНАЛ
СП Нация 6 Нация 5 2:3 8) (d) (beer)
|
|
Трансфери
2860views
28comments
Предложения
Не мисля че някой ще уволни играч който му трябва а и все пак ще се плаща трансферна сума за играча но няма да се чака одобрението на другия менаджър.Трансферната му сума ще ти е същата. И това ще е с щел за запълване н а бройка. А не тези играчи който Corintians е пуснал на пазара
|
|
ЧРД Shampioni.com
841views
3comments
Общи дискусии
Когато погледна старите снимки, още от времето преди рестарт, а именно 2006 год. и ме наляга една носталгия :) Дай боже играта да се потръгне както беше преди
|
|
ЧРД Shampioni.com
841views
3comments
Общи дискусии
Сега си погледнах скайпа и виждам че shampioni.com има рожден ден, ако не се лъжа играта по това време беше създадена преди години :) Пък знам ли може и Админа да има РД... Ами да сме живи и здрави и дано още толкова изкара, но...надали (beer) (d) Админе да почерпиш или поне да беше пуснал нещо прИмоциика по случай случая...ама айде да не мрънкам много и да не ставам нагъл :D (rofl) (F)
|
|
За дузпите
1518views
11comments
Общи дискусии
Това с определено умение е хубаво или формула от 2 или 3 умения... като, ако се добави умение "статични" от теб зависи дали ще тренираш него или първостепенните умения на играча за дадена позиция...
Така всеки ще решава дали 10 сезона ще слага по 30минути на умение "статични" то тогава, ако др отбор е тренирал играчите си само на основните умения за позицията ще изостава в уменията, но ще има по-голям шанс, ако се добара до дузпи... като дузпите също ще е хубаво да е по някакъв формула... да речем % случайност, умение статични и даречем удар и техника... + от другата страна да ума такава за врататя естествено... но вече нз дали не предлагам доста сложни схеми и модули...
|
|
Трансфери
2860views
28comments
Предложения
Примерно аз нямам пари да купя някой играч от твоя отбор ти нямаш нужда от моя кредит и от играча уволняваш го и аз си го вземам и така ще се загуби тръпката от трансфера ето за това няма смисъл от тази опция.
|
|
За дузпите
1518views
11comments
Общи дискусии
То тогава и мачове да не се играят. Отбора с по-висок коефициент да печели мача и по живо, по здраво.
|
|
За дузпите
1518views
11comments
Общи дискусии
Ами щом отборите са стигнали до дузпи, значи може да се каже, че са били равностойни. Трудно отбор ще стигне до дузпи, когато коефициента му е 100 по-малко от противника. Дузпите са си хазартна игра и в реалния живот.
|
|
За дузпите
1518views
11comments
Общи дискусии
Значи по вашата логика трябва,играта да тегли служебни резултати ,без значение уменията на играчите.. :D
|
|
Трансфери
2860views
28comments
Предложения
<blockquote><h3>FC Borussia Dortmund написа:</h3>А защо не се въведе примерно уволнените играчи да попанат в трансферния лист
като свободни агенти. За да не ивчезват от играта.</blockquote>
Защото ще има злоупотреби.
|
|
За дузпите
1518views
11comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>Тогава няма да има смисъл от дузпи, а отбора, който уменията за дузпи са
по-добри направо да бие в 96 мин. Ще се изгуби тръпката, ако се променят нещата.
Пък и туко виж излезе още една платена опция.</blockquote>
(y)
|
|
Трансфери
2860views
28comments
Предложения
А защо не се въведе примерно уволнените играчи да попанат в трансферния лист като свободни агенти. За да не ивчезват от играта.
|
|
За дузпите
1518views
11comments
Общи дискусии
Тогава няма да има смисъл от дузпи, а отбора, който уменията за дузпи са по-добри направо да бие в 96 мин. Ще се изгуби тръпката, ако се променят нещата. Пък и туко виж излезе още една платена опция.(wait)
|