Търсят се модератори за форума

796views 9comments Общи дискусии
Здравейте приятели.И аз отново ще се кандидатирам за Модератор на форума,тъй като съм бил такъв доста дълго време.Т.нар. РО бяха по мое време.Знам,че много от вас ме помнят. Весело посрещане на новата година и нека заедно възродим играта. :)

Здравейте на всички

620views 4comments Общи дискусии
<blockquote><h3>ПФК Стражите написа:</h3>Здравейте приятели.След прекъсване от няколко години днес реших да се върна в играта и да я започна от начало.Може би някои от вас ме помнят.Бях дълго време Модератор във форума на играта и бях един от строгите такива Отбора ми е със същото име както и преди.Ако админа прецени пак бих помагал за форума както беше преди години.Весели празници на всички.Падна ми се отбор,който е доста зле,но съм решен да си го развивам лека-полека Също така имах лого на отбора преди.Ако човекът който ми беше направил преди все още играе ще се радвам да ми го предостави,ако още играе.Имам някакав спомен,че Death ми беше направил логото,но не съм сигурен.</blockquote> Пиши в тази тема ако желаеш да си модератор : http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6579

Няколко предложения за подобрение и развитие...

1400views 17comments Предложения
Финансов анализ на месечна и седмична база е добра идея

Няколко предложения за подобрение и развитие...

1400views 17comments Предложения
Ако е възможно да има: 1) увеличаване на приходите от сгради на база нивото, до което е развита съответната сграда и всички сгради като цяло; 2) Въвеждане на финансов анализ не само на дневна база, но и на седмична и месечна. Това би било от полза за планиране на приходно-разходната политика на отбора.

Здравейте на всички

Благодаря Гекос.Дано със завръщането на старите играчи играта се разнообрази и стане по-интересна за всички.

Здравейте на всички

Здравей! Доста от старите се завърнахме, но с други имена и решихме да започнем отново играта и от нулата...(beer) Успех!

Участници в ЛШ от следващия сезон

854views 8comments Въпроси
Прекалено много отбори ще станат,само изпадащите липсват

Здравейте на всички

Здравейте приятели.След прекъсване от няколко години днес реших да се върна в играта и да я започна от начало.Може би някои от вас ме помнят.Бях дълго време Модератор във форума на играта и бях един от строгите такива :) Отбора ми е със същото име както и преди.Ако админа прецени пак бих помагал за форума както беше преди години.Весели празници на всички.Падна ми се отбор,който е доста зле,но съм решен да си го развивам лека-полека :) Също така имах лого на отбора преди.Ако човекът който ми беше направил преди все още играе ще се радвам да ми го предостави,ако още играе.Имам някакав спомен,че Death ми беше направил логото,но не съм сигурен.

<blockquote><h3>levski2 написа:</h3>Предлагам схема за провеждане на турнирите ЛШ и КШ ЛШ-участват отборите класирали се от 1-во до 5-то място в Агр. и победителите от Бгр. 1-ви квалиф.кръг-игрят всички /80 отбора/без шампионите 16-ти шампиони се подреждат по КК като първите 8 се класират директно за груповата фаза а останалите 8 играят във 2-рия квалиф.кръг Победителите във 2-ри квалиф.кръг заедно с 8-те шамп.с най-висок КК играят в груповата фаза както досегашната схема Отборите завършили на 3-то място ще ираят срущу 8-те победителя от групите на КШ КШ-участват отборите класирали се от 6-то до 11-то място в Агр и отборите класирали се на 2-ро и 3-то място в Бгр/128 отбора Изиграват се 2 квалиф.кръга и победителите се класират за груповата фаза /8групи по 4 отбора/ След изиграване на груповата фаза победителите от 8-те групи на КШ играят срещу 8-те отбора завършили на трето място в групите на ЛШ .Следва елиминационната фаза . Желателно е да има коментари а и да се предложат и други схеми. Весели празници!!!</blockquote> Колко пъти го обмисли това преди да го предложиш?

Предлагам схема за провеждане на турнирите ЛШ и КШ ЛШ-участват отборите класирали се от 1-во до 5-то място в Агр. и победителите от Бгр. 1-ви квалиф.кръг-игрят всички /80 отбора/без шампионите 16-ти шампиони се подреждат по КК като първите 8 се класират директно за груповата фаза а останалите 8 играят във 2-рия квалиф.кръг Победителите във 2-ри квалиф.кръг заедно с 8-те шамп.с най-висок КК играят в груповата фаза както досегашната схема Отборите завършили на 3-то място ще ираят срущу 8-те победителя от групите на КШ КШ-участват отборите класирали се от 6-то до 11-то място в Агр и отборите класирали се на 2-ро и 3-то място в Бгр/128 отбора Изиграват се 2 квалиф.кръга и победителите се класират за груповата фаза /8групи по 4 отбора/ След изиграване на груповата фаза победителите от 8-те групи на КШ играят срещу 8-те отбора завършили на трето място в групите на ЛШ .Следва елиминационната фаза . Желателно е да има коментари а и да се предложат и други схеми. Весели празници!!!

Реално погледнато..

597views 2comments Общи дискусии
След като премине бурята е време за равносметката. През последния месец в играта се случиха някои промени,засега изглежда че са за добро. Искам в тази тема да засегна някои важни точки от които се чуха недоволни потребители,ще ги подредя а всеки от вас нека сам си отговори на въпроса... Нима в реалния футбол не съществуват? 1)Картони и наказания 2)Контузии 3)Силните играчи са с високи заплати

Отборите завършили от 5-то до 8-мо място ще играят ли в турнирите ? Питам защото в нашата конференция точно в тази зона са събрани доста отбори с 3-4 точки разлика и точно там е интригата.На върха и на дъното нещата са почти изяснени;)

Какво се случва с приходите?

631views 6comments Общи дискусии
Няма да е лошо да се увеличат и приходите от стадиона .

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Приходите за трофеите, ще бъдат увеличени най-малако х2 и най-много х4, ще бъде обявено официално преди началото на новия сезон.</blockquote> Ето това е нещо хубаво и мисля, че вве пак трябва да дадем времето на админа и да видим последствията от промята в играта...8)

Приходите за трофеите, ще бъдат увеличени най-малако х2 и най-много х4, ще бъде обявено официално преди началото на новия сезон.

За мен ще трябва да се увеличи прихода спрямо кшасирането на отборте... но да видим админа, какво ще иамисли и как ще направи нещата д аса най-добре за играта... все пак нека да добивеем да видим, какви пеомени ще има до другия сесон и как ще се отразят на играта...

За приходи не е ставало на въпрос.Заплатите от следващия сезон ще бъда увеличени но не може всичко да се увеличава(chuckle)

Моля, админа за отговор на този въпрос! Т.е. с колко ще се увеличат приходите? Защото е просто и логично и там да има промяна. Въпросът е КАКВА ЩЕ Е?

Картони

1934views 27comments Въпроси
Вчера 2 жълти картона на висящи играчи, съответно наказание, днес нарочно намалявам на нормална агресивност и познайте - 2 червени! Противника ми днес играе с висока агресивност. Вие се подигравате направо..

Нови заплати в сила още от следващата седмица

7023views 126comments Общи дискусии
Аз предалагам създаване на анкета със въпрос .Одобрявате ли направените промени отностно заплатите във играта ??? Да.Не .Без мнение . Нека да видим дали хората смятат така направената промяна за удачна ?