Amateur Cup, Silver Cup и Friends Cup

774views 5comments Предложения
Подкрепям предложението.

Подкрепям с две ръце.Много добра идея на колегата.Дано Админа помисли и за новите(стари) потребители :) (beer)

На няколко пъти писах и намеквах, че е редно тези турнира за нови отбори да се пипне и оправи, но явно не е в плановете на админа, но все пак ще дам още едно предложение за да може по-новите и нови отбори да развиват отборите си, както и интереса на всички да е по-голям уикендите... 8) Предложението ми е колкото отбори се напълнят за турнирите и останалите да се генерират някакви ботове... убедем съм сега, че се запсиват само 10-15 отбора, защото знаят, че няма да има турнир, но ако се знае на 100%, че турнир ще има то ще се записват и повоече отбори и интереса ще е по-голям... + това така ще се взима и печели кредит и в по-малките/нови слаби отбори... И мисля, че Friends Cup турнира последната седмица или там, когато беше трябва да се направи да е за всички, а не отново за най-стари/силни отбори... Гласувайте, давайте мнения, предложения и идеи :^) (beer)

Лига на шампионите

816views 10comments Въпроси
Благодаря, Corinthians! Извинявай, че не съм забелязал информацията за турнира. Този въпрос е бил излишен.

Лига на шампионите

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Чаворселона според регламента не е така. Прочети линка от пост №4 най-долу последното изречение. Друг е въпроса, че датите имат нужда от корекция.</blockquote> Да,грешката е моя. Благодаря за пояснението1

Лига на шампионите

Чаворселона според регламента не е така. Прочети линка от пост №4 най-долу последното изречение. Друг е въпроса, че датите имат нужда от корекция.

Лига на шампионите

Другия въпрос е отпадналите във втори кръг на ЛШ, ще играят ли в трети кръг на КШ? Според регламента е така, но нямат насрочени мачове, видно от жребия!

Лига на шампионите

Имаше една грешка при новия формат вече жребия е изтеглен!

Лига на шампионите

Въпроса е къде да групите на Лш?

Лига на шампионите

http://www.shampioni.com/?act=news&nid=268

Лига на шампионите

И без това не ми останаха неконтузени играчи :D

Лига на шампионите

не знам какво става,но нито един участник в ЛШ,отпаднал в 4-ти кръг ,го няма в 3-ти кръг на КШ... много странна работа,отново има някакъв бъг.

Лига на шампионите

Здравейте! Искам да разбера защо от първи кръг се премина на 4-ти кръг? Също след като отпаднах във втория кръг в кой кръг на купа на шампионите ще бъда включен? Благодаря предварително!

Уеб версия

2050views 21comments Въпроси
Защо го няма форума на мобилната версия?

Уеб версия

Знаем как може да станат и повече от 4 футболисти да са от един отбор,въпроса е ако е позволено да знаем и да се възползваме всички,но по-добре да се реагира сега а не по време на мачовете ,не очаквам че мениджъра на отбора сам ще оправи играчите.

Уеб версия

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Моля обърнете внимание на нередността в националния отбор на нация 16,отбора е с 4 футболиста от един отбор.</blockquote> Е то кат в нашия национален отбор са само играчи на Левски и ЦСКА и тук таме има някой на ботев и славия щото стават проблеми (rofl) (rofl)

Уеб версия

Най-вероятно четвъртия е бил в националния от отбор от друга конференция и в последствие е бил закупен от отбор от вашата конференция!

Уеб версия

Моля обърнете внимание на нередността в националния отбор на нация 16,отбора е с 4 футболиста от един отбор.

Уеб версия

Опцията е върната.

Уеб версия

Web версията е много по-удобна и през телефона ползвам само нея.Ще се радвам,ако се върне опцията за избор между двете:)