Предложения и Проблеми относно играта.

3628views 62comments При проблем с играта
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Имаше малък проблем.</blockquote> да напомня за прихода от купата, и погледнете участниците в ЛШ и КШ мисля че има проблем там, е има време да първите мачове но все пак :)

Участниците в турнирите трябва да се оправят и СТ 14 годишни ще бъдат ли генерирани? Миналия сезон като че ли нямаше....

Коя конференция стана най-силна и оспорвана ?

3469views 21comments На лафче
тест

Имаше малък проблем.

Има някои изиграни срещи при дюша 0-0 все, може да се оправи след 00:00ч

Нека да вървят нещата (beer) (beer) да се надяваме от лседващия тези леки бъгчета да ги няма и да видим, какво ще се случи със заплатите и дано нещо нвоо се случи в играта :D === Има умора на ДЮШ, но някви "дрени" 180 умора :D не знам длаи е бъг или нещо се работи по тях, но все пак да съобщя, че да не стане така, че цял сезон да неможед а изчистим умората от ДЮШ-а си :D (beer)

Скк

671views 7comments При проблем с играта
Поне е оправено... и дано всичко завърши нормално с настоящия сезон и очакваме слдващия, който вече се очаква интересни неща :D(beer)

Скк

Тези срещи не се ли обявяват поне един ден предварително!Беше публикувано,че ще се играят на 55ден,но така и не се играха!(devil)

FC United не е до угодията проблема е че всичко стана в последния момент а така не се прави :)

Скк

Да, влязох през турнири- може да се затвори темата :)

Скк

Тоя хипер линк горе в "срещи" не мисля че някога е вървял при СКК :) Влезте си в Турнири - на СКК и от там си гледайте срещите :)

Скк

Най-много да не получим опит, купа и приход. ....Но всичко е точно...

Скк

Мача за скк уж върви ама хиперлинка към него не е активен. Пореден бъг?

Моя грешка, не съм прочел правилно новината! Благодаря, Пламка!

Какъв полуфинал? Има само един мач и това е финала, шампиона срещу носителя на купата или ако шампиона и носителя са един и същ отбор противника е финалиста за купата :)

Финал ако ще има, днес ли пак ще бъде, веднага след полуфинала???

<blockquote><h3>ПФК Добруджа 1919 написа:</h3>Нали нямаше да има СКК ? Какво е това решение в последния момент където вече съм изиграл РПС-то и съм с умора</blockquote> Няма угодия :D

Нали нямаше да има СКК ? Какво е това решение в последния момент където вече съм изиграл РПС-то и съм с умора (n)

Срещите от СКК, ще се изигратя днес 21:30ч.

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Получих отговор от админа, че този сезон СКК няма да има!</blockquote> Е то това ясно, след като тази вечер трябва да остареят играчите и да почне новия сезон...дано започне нормално и дано даде и прихода от Купата, че нещо липсва :)