Нови играчи в трансферния списък

1164views 14comments Общи дискусии
<blockquote><h3>БЪЛГАРИЯ написа:</h3>Ср. Възраст: 31.8 г. Моя отбор е доста застаряващ, но и аз не мога да оферирам тея евтините, въпреки че уволних 3-4 играча. Нещо не е като хората. Между другото съм съгласен с махането на стари играчи, но според мен трябваше резкия скок на заплатите да започне от играчи над 35г. Имам уникален състав от 33г. играчи, които другия сезон ще бъдат на 34г. Титулярната 11-ка ще ми бъде с коеф.380 и линия над 500. Мога да се боря за всички титли с тях. Но заплатата само на 1-ви състав ще бъде по 150 000 на седмица. 1,2 милиона за сезона. Мисля, че духът на тази промяна не беше такъв а да се разкара пълнежа от старци.</blockquote> Подкрепям на 100%!!! Трябва резкия скок да е след навършването на 35г.! И сега какво - трябва да си уволниш целия отбор, който може да стане шампион, за да не си в преразход?!? Абсолютно недомислие!!!

Предложения и Проблеми относно играта.

3630views 62comments При проблем с играта
Има проблем при националните отбори! Не се виждат резултатите от мачовете в групите под КЛАСИРАНЕ!!! Реално, за да видя как е завършили мачовете от групата трябва да се влиза в профила на нацията и да се цъкна на мачове!!! Нека се корегира!

Няколко предложения за подобрение и развитие...

1400views 17comments Предложения
Класиране за най скъп отбор.

Мобилна версия заплати

688views 5comments Общи дискусии
Нормално ли на един играч от 1100 кредита заплатата му да скача на 9000 кредита

Участници в ЛШ от следващия сезон

854views 8comments Въпроси
Ще видим какво, ще се получи

<blockquote><h3>БЪЛГАРИЯ написа:</h3>Ср. Възраст: 31.8 г. Моя отбор е доста застаряващ, но и аз не мога да оферирам тея евтините, въпреки че уволних 3-4 играча. Нещо не е като хората. Между другото съм съгласен с махането на стари играчи, но според мен трябваше резкия скок на заплатите да започне от играчи над 35г. Имам уникален състав от 33г. играчи, които другия сезон ще бъдат на 34г. Титулярната 11-ка ще ми бъде с коеф.380 и линия над 500. Мога да се боря за всички титли с тях. Но заплатата само на 1-ви състав ще бъде по 150 000 на седмица. 1,2 милиона за сезона. Мисля, че духът на тази промяна не беше такъв а да се разкара пълнежа от старци.</blockquote> Подкрепям напълно, и при мен се оказва сходна ситуацията!

СТ проблеми и промени

1221views 16comments Общи дискусии
Весели и на теб.

Ср. Възраст: 31.8 г. Моя отбор е доста застаряващ, но и аз не мога да оферирам тея евтините, въпреки че уволних 3-4 играча. Нещо не е като хората. Между другото съм съгласен с махането на стари играчи, но според мен трябваше резкия скок на заплатите да започне от играчи над 35г. Имам уникален състав от 33г. играчи, които другия сезон ще бъдат на 34г. Титулярната 11-ка ще ми бъде с коеф.380 и линия над 500. Мога да се боря за всички титли с тях. Но заплатата само на 1-ви състав ще бъде по 150 000 на седмица. 1,2 милиона за сезона. Мисля, че духът на тази промяна не беше такъв а да се разкара пълнежа от старци.

СТ проблеми и промени

Харесва ми как сам спориш със себе си.Весели празници (beer)

СТ проблеми и промени

<blockquote><h3>Red London написа:</h3>А ти защо не си го продал примерно а си го пазиш като си съобщил за проблема,това не те прави по-малко виновен?</blockquote> Кой от двамата едновременно закупени предлагаш да продам? Да продам единия и да благоволи администратор да влезе след една година и да ми каже махни тоя, че ти е бил 6-ти (както и се случи) пък аз съм бил продал петия по неговата система? Айде кажи ми ти кой би продал - онче бонче - и пак се повтарям къде е моята вина, че 2 реда код нямаше в играта: if($st >= 5){ $stop_transfer = 1; } ГОТОВО!

Участници в ЛШ от следващия сезон

854views 8comments Въпроси
Ако ще се прави нов формат може да се помисли върху варианта отпадналите от 4 кръг да не отиват в КШ. Изключително грозно е когато силен отбор отпада нарочно ,за да иде при по-слабите и да се прави на Мъж.

Картони

1934views 27comments Въпроси
Подкрепям мнението на Girondins Bordeaux

Картони

Малко са мениджърите ,които ще ти кажат цялата истината,по простата причина че трябва сам да стигнеш до извода на всички въпроси по играта.Админа ти подсказа едно,аз ще ти подскажа друго. Ако играеш със силен отбор ще те бие с 7/8 гола ,това са половината атаки от срещата в тях няма как да получиш картони.останалите ти 7/8 атаки ще бъдат удари извън вратата,ще бъдат с единоборства и за двата отбора, от които ще получиш максимум 1/2 картона и всичко е наред.Извода е,че когато играеш с равносилни отбори възможността да има повече единоборства и следователно картони е по-голяма.

Картони

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Red London прегледах последните ти 3 мача за първенство и следния показател Агресивност: Висока би трябвало да говори доста</blockquote> Прегледах няколко отбора които са с пъти по-силни от мен 80% от играчите тук са с агресивна схема на игра и получават по 1-2 картона на 2 от 5 мача максимум а аз получавам при всеки мач.На какво се дължи това за едни да получават по 2+ картона на мач а други да получават през 2-3 мача и то по 1?Не мисля,че Агресивната схема на игра е точното обяснение на въпроса.Как процедира модула за картоните сигурен съм,че и други потребители биха били любопитни (beer) (wasntme)

Shampioni19044 уволни някои от старите ти играчи и ще можеш.

Картони

Red London прегледах последните ти 3 мача за първенство и следния показател Агресивност: Висока би трябвало да говори доста :)

Картони

Ами нормално. Сега мачовете са по-успорвани. Аз имам 13 жълти и 2 червени. Срещу ботовете нямах толкова картони. Според мен всичко е в реда на нещата.

СТ проблеми и промени

А ти защо не си го продал примерно а си го пазиш като си съобщил за проблема,това не те прави по-малко виновен?(rofl) (beer)

СТ проблеми и промени

<blockquote><h3>Red London написа:</h3>Значи като видиш,че нещо не е правилно но се е състояло както в случая да беше информирал админа на време и да ти анулира единия играч по твои избор а не да си мълчиш и да имаш 6 вместо 5 в отбора.Независимо дали е в твоя полза или не си длъжен да съобщиш за този проблем вместо да се възползваш от него.Админа е постъпил правилно според мен.</blockquote> А какво те кара да мислиш, че не е информиран? Писал съм още преди година и половина. http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6494 Не винаги черното е бяло и когато нарочваш без причина е по-добре да се извиниш!

<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Отбори с под 30г. средна възраст не могат да правят оферти на системно създадените играчи. Моят отбор е 30,2 годишен общ сбор и пак не мога да офертирам. Явно има нещо недообмислено.</blockquote> Отбора ти според мен трябва да е 31+ за да можеш