За какво ни служи "Рейтинг"-а
676views
8comments
Въпроси
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>За висока посещаемост е нужен голям рейтинг на отбора гост.</blockquote>
Едва ли е така.Разгледах си няколко домакински мача.Срещу първия и последния имам еднаква посещаемост
|
|
676views
8comments
Въпроси
Да, така е. За това питам за какво ми е големия рейтинг? Негативите са ясни. Какви позитиви ми носи? Ако ще ми е само в ущърб, тогава защо ми е нужен?
|
|
За какво ни служи "Рейтинг"-а |
|
676views
8comments
Въпроси
Не че е важно, но винаги съм се чудил за какво не рейтинга, който трупаме? Мое наблюдение е, че колкото ти е по-голям рйтинга, толкова по-малко публика имаш! Не си спомням кога за последно съм имал над 90 000 публика и си съответно повече приход. Като играех с ботове имах по около 65 000 зрители, сега играя с по-стоуностни отбори и имам 70 000 публика? Ще ми е интересно да чуя и вашето мнение по въпроса!
|
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Би могло да се помисли за кредит наказания за всеки получен картон например</blockquote>
Е това пък вече ще е върха на сладоледа, не стига че тия картони пак са си до някъде на случаен принцип ама и да ни дереш с глоби тия да ги нямаме. После ще искаш и за контузии да има глоби...дай да има и глоба че днес не съм успял да вляза в играта. Сетих се и за още една най яката глоба ще е за не пратен СМС (rofl)
ясно е че при равностоини отбори по често се получават картони, докато при голяма разлика в класата по малко, но за стила на играя и според мен няма значение за картоните, освен че рейтинга в срещите пада ;)
|
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
Е то туй остана само,едни ще фалират от високите заплати други ще фалираме от получаването на картони.Но всичко е точно! (rofl) (beer)
|
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Би могло да се помисли за кредит наказания за всеки получен картон например</blockquote>
След изключителната глупост за безбожни вдигане на заплататите друга глупост май ти се върти в главата .
|
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
На новия админ само наказания са му в главата... Да не работиш в данъчното?;)
|
|
ФОНД ПНП...
556views
3comments
Въпроси
защо немога да гласувам за днешния кандидат за фонда да бъде одобрен.Мога и да греша ако е единствен автоматично да спечели или.....
|
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
Би могло да се помисли за кредит наказания за всеки получен картон например :)
|
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>Д у н а в написа:</h3>Ти голям зор с тия картони,,,,,,,приемаш го и продължаваш</blockquote>
Е да избор нямам :D
|
|
Картони |
|
Картони
1934views
27comments
Въпроси
Днес да не е национален ден на картоните,че гледам доста мачове във всички лиги има по няколко жълти картона и червени (wasntme) (beer)
|
|
Коя конференция стана най-силна и оспорвана ?
3469views
21comments
На лафче
Мисля ,че след като завършиха турнирите е ясно коя е най-силната нация :) включително и при националите купата е при нас (все още)
|
|
Отбора.Ком
620views
2comments
Въпроси
<blockquote><h3>ПФК Стражите написа:</h3>Здравейте.Другият сървър на играта функционира ли нормално и админа грижи ли се
за него?Благодаря</blockquote>
Работи да, но там ги няма промените които са тук, там няма ограничение на трансферите могат да се правят по всяко време, можеш да имаш и цял отбор СТ :) И има много пхо малко активни отбори от тук ;)
|
|
Отбора.Ком
620views
2comments
Въпроси
Здравейте.Другият сървър на играта функционира ли нормално и админа грижи ли се за него?Благодаря
|
|
ЗА ФОНДА ПНП,,,,....
533views
3comments
Предложения
Проблема е не само в ниската информираност за фонда, ами и това, че няма кой да гласува за кандидатите!
Най-удачно според мен е фонда да се направи без гласуване и щом отбор има нужда от финансови средства да усвоява различни суми до 50к кредит. И без друго има разработен механизъм ограничаващ кандидатстването!
|
|
Правилник на модератора
943views
1comments
Правила на форума
<b>1.</b> - При променяне на тема/пост модератора е задължен да отбележи кои е редактирал мнението , както и да упомене причината за редакция на мнението.
<b>2.</b> - Модератора е длъжен да прочете правилата на форума преди да предприема справедливи действия самоволно, той трябва да е запознат с въпроса: Какво е позволено и какво не?
<b>3.</b> - Местенето на теми/постове, редактирането, затварянето и триенето им трябва да е съобразено с правилника на форума
<b>4.</b> - Всеки модератор трябва да знае, че той трябва да е пример за подражание във форума!
<b>5.</b> - Спазването на учтив тон е абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!
<b>6.</b> - Модераторите са абсолютно задължени да предприемат най-строги мерки с/у потребители, които незаконно разпространяват рекламни материали из форума!
|
|
ЗА ФОНДА ПНП,,,,....
533views
3comments
Предложения
Вярно е. Проблемът е, че новите не четат във форума и като цяло май не знаят за фонда. Мисля, че е добра идея за раздел предложения когато се регистрира нов отбор да получи уведомително автоматично съобщение от администратор от сорта на: Здравейте, ... някакъв поздравителен текст и под него
- запознайте с е правилата на играта (линк);
- заповядайте във форума (линк);
- имате възможност да кандидатствате за фонд ПНП:
- получавате 1 месец безплатно ВИП;
.... и т.н. общо взето най-важните неща накратко.
|
|
ЗА ФОНДА ПНП,,,,....
533views
3comments
Предложения
предлагам новите отбори по често да използват фонда за да си помогнат за развитието тъй като едва ли не се явява като КТБ.има 72 204 310 кредит които се вземат от нашия джоб без да се усвояват...(beer)
|