Лига на шампионите

873views 10comments Въпроси
Въпроса е къде да групите на Лш?

Лига на шампионите

http://www.shampioni.com/?act=news&nid=268

Лига на шампионите

И без това не ми останаха неконтузени играчи :D

Лига на шампионите

не знам какво става,но нито един участник в ЛШ,отпаднал в 4-ти кръг ,го няма в 3-ти кръг на КШ... много странна работа,отново има някакъв бъг.

Лига на шампионите

Здравейте! Искам да разбера защо от първи кръг се премина на 4-ти кръг? Също след като отпаднах във втория кръг в кой кръг на купа на шампионите ще бъда включен? Благодаря предварително!

Уеб версия

2215views 21comments Въпроси
Защо го няма форума на мобилната версия?

Уеб версия

Знаем как може да станат и повече от 4 футболисти да са от един отбор,въпроса е ако е позволено да знаем и да се възползваме всички,но по-добре да се реагира сега а не по време на мачовете ,не очаквам че мениджъра на отбора сам ще оправи играчите.

Уеб версия

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Моля обърнете внимание на нередността в националния отбор на нация 16,отбора е с 4 футболиста от един отбор.</blockquote> Е то кат в нашия национален отбор са само играчи на Левски и ЦСКА и тук таме има някой на ботев и славия щото стават проблеми (rofl) (rofl)

Уеб версия

Най-вероятно четвъртия е бил в националния от отбор от друга конференция и в последствие е бил закупен от отбор от вашата конференция!

Уеб версия

Моля обърнете внимание на нередността в националния отбор на нация 16,отбора е с 4 футболиста от един отбор.

Уеб версия

Опцията е върната.

Уеб версия

Web версията е много по-удобна и през телефона ползвам само нея.Ще се радвам,ако се върне опцията за избор между двете:)

Уеб версия

Въпрос към админа: "Ще се върне ли опцията за избор на уеб страницата?"

Уеб версия

<blockquote><h3>FC Socceroos 2010 написа:</h3>Тоест мобилна весия не ми показва всичките згради и немога да ги дигам.</blockquote> Могат да се вдигат просто завъртате телефона или таблета на др страна и се получава, същото е и при гледане на мачовете на противниците(там по принцип без да се завърти устройството името на госта се вижда наполовина, а резултата никак) Но наистина беше по добре да има възможност да се ползва и уеб :) Инъче за тренировки ми беше много по удобно да тренирам през телефона през мобилното от колкото на компютъра :)

Уеб версия

И аз от телефона си ползвам уеб версията и ми е по-удобна. Ако може да се върне опцията за избор?

Уеб версия

Извадих си очите, за да прочета какво пише с тия малки букви, на таблет 10 инча. Представям си, ако вляза през телефона. Ще се пускали опцията за уеб версията!?

Уеб версия

Нищо не е оправено. Не знам дали е дело на админа това да се ползва само мобилната версия, но при всички случаи е поредната простотия. Така наречената мобилна версия е крайно неудобна. Това си е мое мнение все пак, но уеб версията е по добрия вариант.

Уеб версия

Аз не бя я ползвал до сега, но не мога да видя всички срещи, както и срещите на моята група. Като цяло уеб версията е много по-удобна, защото дава цялостен поглед върху сайта. Мобилната версия е, как да кажа, много мудна. Аз също все още нямам уеб версията!

Уеб версия

Нищо не е оправено. Не мога да си изкарам пълната версия, само през приложението ли ще се цъка вече?

Уеб версия

Проблема е оправен. Очаквам да кажете кои от опциите има нужда да се добавят в мобилната версия.