Предложения и Проблеми относно играта. |
|
Предложения и Проблеми относно играта.
3628views
62comments
При проблем с играта
Като отпаднат още един-два турнира ще си играем само РПС!?(chuckle)
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Ако някой не е разбрал админа, ще го кажа отново. Форума е оставен само и
единствено да си дискутирате Вие потребителите теми, които прецените за добре.
Ако има проблем с играта моля да използвате каналите за докладване на проблем.</blockquote>
Абе я не се прави на интересен, ами си погледни играта!!! Бъг след бъг, и после пак бъг ;)
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Ако някой не е разбрал админа, ще го кажа отново. Форума е оставен само и
единствено да си дискутирате Вие потребителите теми, които прецените за добре.
Ако има проблем с играта моля да използвате каналите за докладване на проблем.</blockquote>
Поне има включване... може да сме спокойни, че е все още в играта, но с тези тъпи изказвания не се знае дали ще се работи по нея... поне пускай по-чевто новини за да знаем дали да продължаваме да играем и да пращаме смс или да си се отдадем на други занимания ;) (beer)
Това е най-лошото нео да няма комуникация с потребителите...
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
Ако някой не е разбрал админа, ще го кажа отново. Форума е оставен само и единствено да си дискутирате Вие потребителите теми, които прецените за добре. Ако има проблем с играта моля да използвате каналите за докладване на проблем.
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
Red London, като гледам админа ти даде права на МОД и ти вече се помисли за някой... триеш коментари, където са свързани с темата и пишеш пълни глупости извън нея + това използваш думи и неща, където не би трябвало да са присъщи за един МОД ;) Ясно ми е, че за теб е нещо голямо в живота да си МОД и да можеш да триеш коментар и ида слагаш наказания, но поне си върши работата, както трябва, а не да се правите на някакви адвокати... аз не съм против админа, а обратното... виж ми мненията и нещата последните 2 месеца и ще разбереш за какво ти говоря...
Админа, къде се е появил, ак оговориш преди 2 месеца... да дойде човек, който искаше да направи нещо с играта, но не се знае, какво става... няма как да ми кажеш ,че тея елементарни неща, като мачове и приходи от купи не може да се оправят а точно 10 минути ;)
Пределно ясно ми е, че като искаме коренно да променим играта и се правят нововъведения и т.н.. ще има и бъгове и всичко, но поне да има някква реакция и от него, а не да се съри все едно е на 15 години... то доволни и недоволни ще има постоянно... а и щом иска да изкара някой лев така... нека го направи заедно с НАС и да действа леко по лека , но с комуникации с хората за да се знае, какво става!
Ако и този коментар не ти е присърце може да го изтриеш.. нали все пак си с превилегии... а и преди да си помислиш, че вярно си БОГ в играта... преди 10 години и аз съм бил и МОД и в РО(ако даже помниш и знаеш, какво е това) и т.н. и т.н.. ;)8)
И пак апелирам към админа поне да се яви и да каже, какво следва, а не в 00:10 да се отварят нови теми, че играчите не са вдигнали години и новия сезон не е подготвен ;)(beer)
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
Ако не се лъжа и прихода от купата не е раздаден, но...да не мрънкаме майната му, че админа ни е избоцкал :)
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
Ще спрете ли да хленчите на всяка тема,така няма да се оправят нещата и аз да съм и аз ще я заеба играта и ще ви оставя на произвола на съдбата.Админа се появи и вие веднага го нападнахте вместо да го мотивирате с нещо само хленчите като вдовици за ....напълно го разбирам админа и го подкрепям.Докато държанието на играчите към него не се нормализира едва ли ще се появи пак айде малко по "мъжествено" да я караме уж сме големи хора.
|
|
|
|
|
Трансфери
2162views
28comments
Предложения
<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Не може ли трансферният прозорец да се отваря в края на сезона (два-три кръга
преди края на първенството) или поне с края на първенството? През паузата между
завършилото първенство и новото би било добре да можем да правим трансфери и да
се подготвяме за новия сезон. Не като почне първенството да се чудим как да се
оправяме!</blockquote>
<blockquote><h3>Chelsea London FC написа:</h3>Не може ли трансферният прозорец да се отваря в края на сезона (два-три кръга
преди края на първенството) или поне с края на първенството? През паузата между
завършилото първенство и новото би било добре да можем да правим трансфери и да
се подготвяме за новия сезон. Не като почне първенството да се чудим как да се
оправяме!</blockquote>
Аз съм ЗА трансферният прозорец да започва веднага след финала за купата !
НО годините на играчите да се увеличават с началото на сезона.
|
|
ЧРД Shampioni.com
709views
3comments
Общи дискусии
В момента има пренасищане на мениджъри.Самия факт че играта оцеля повече от 10 години,говори че генерира интерес.Ако админа не бе направил някой грешки щеше да е на друго ниво,но още не е късно.
|
|
Коя конференция стана най-силна и оспорвана ?
3469views
21comments
На лафче
<blockquote><h3>Red London написа:</h3>А за нас 16-та прасетата ни яли защо ни няма в анкетата</blockquote>
Брат,ние не влизаме в класацията,номер 1 сме.
|
|
Коя конференция стана най-силна и оспорвана ?
3469views
21comments
На лафче
Като ви казах да не подценявате нация 5, не ми вярвахте ;) ФИНАЛ
СП Нация 6 Нация 5 2:3 8) (d) (beer)
|
|
Трансфери
2162views
28comments
Предложения
Не мисля че някой ще уволни играч който му трябва а и все пак ще се плаща трансферна сума за играча но няма да се чака одобрението на другия менаджър.Трансферната му сума ще ти е същата. И това ще е с щел за запълване н а бройка. А не тези играчи който Corintians е пуснал на пазара
|
|
ЧРД Shampioni.com
709views
3comments
Общи дискусии
Когато погледна старите снимки, още от времето преди рестарт, а именно 2006 год. и ме наляга една носталгия :) Дай боже играта да се потръгне както беше преди
|
|
ЧРД Shampioni.com
709views
3comments
Общи дискусии
Сега си погледнах скайпа и виждам че shampioni.com има рожден ден, ако не се лъжа играта по това време беше създадена преди години :) Пък знам ли може и Админа да има РД... Ами да сме живи и здрави и дано още толкова изкара, но...надали (beer) (d) Админе да почерпиш или поне да беше пуснал нещо прИмоциика по случай случая...ама айде да не мрънкам много и да не ставам нагъл :D (rofl) (F)
|
|
За дузпите
1168views
11comments
Общи дискусии
Това с определено умение е хубаво или формула от 2 или 3 умения... като, ако се добави умение "статични" от теб зависи дали ще тренираш него или първостепенните умения на играча за дадена позиция...
Така всеки ще решава дали 10 сезона ще слага по 30минути на умение "статични" то тогава, ако др отбор е тренирал играчите си само на основните умения за позицията ще изостава в уменията, но ще има по-голям шанс, ако се добара до дузпи... като дузпите също ще е хубаво да е по някакъв формула... да речем % случайност, умение статични и даречем удар и техника... + от другата страна да ума такава за врататя естествено... но вече нз дали не предлагам доста сложни схеми и модули...
|
|
Трансфери
2162views
28comments
Предложения
Примерно аз нямам пари да купя някой играч от твоя отбор ти нямаш нужда от моя кредит и от играча уволняваш го и аз си го вземам и така ще се загуби тръпката от трансфера ето за това няма смисъл от тази опция.
|